Hymy digilehti

Julkaisukieli suomi

4/5 (8 ääntä)

Tuotekuvaus

Viihdelehti Hymy on ruokkinut suomalaisten tiedonnälkää jo vuosikymmenten ajan. Hymy tarjoilee takuuvarmasti järkyttävimmät suomalaisjulkkiksia koskevat juorut ja mehevimmät paljastukset. Tilaa Hymy nyt digilehtenä osoitteessa Lehtikuningas.fi!

Riitaisat avioerot ja kuumat romanssit, vaietut salaisuudet ja huimat paljastukset. Hymy tietää, mitä suomalaisjulkkisten elämässä tapahtuu eikä pelkää raportoida siitä! Hymy tuntee julkkisten rahasotkut, suhdeongelmat ja kännisekoilut. Lehti tarjoaa kurkistuksen julkkisten jännittävään ja tapahtumarikkaaseen elämään. Hymy tuo esiin myös julkkisten omat näkökulmat. Julkisuuden henkilöiden haastattelut ja omat tilitykset tuovat tarinoihin mielenkiintoisen lisän ja avaavat uusia perspektiivejä. Julkkisten elämän lisäksi löydät lehdestä myös tavallisten ihmisten koskettavia tarinoita sekä paljon muuta viihdettä!

Hymy-lehti tarjoaa lukijoilleen myös kiinnostavaa terveysaiheista luettavaa. Terveys-Hymy on Hymyn liite, jonka teemoina ovat terveys ja hyvinvointi. Liite sisältää sekä yleisiä terveysaiheisia uutisia että käytännön vinkkejä oman terveyden hoitoon. Erityisesti sairauksien ennalta-ehkäisy on suuressa osassa. Lisäksi Terveys-Hymy esittelee myös vaihtoehtoisia hoitomenetelmiä.

Kerran kuukaudessa ilmestyvä Hymy-lehti on rohkea, suora ja aina ajankohtainen ja siksi suomalaiset ovat rakastaneet Hymyä jo yli 60 vuoden ajan. Tilaa Hymy digilehti meiltä jo tänään edulliseen kampanjahintaan! Kun tilaat Hymy digilehden, pääset lukemaan lehteä netissä missä vain ja milloin vain - luettavanasi on aina uusin näköislehti sekä lehtiarkisto vuodesta 2015 saakka!

br>
Saat sähköpostiisi ohjeet digilehden käyttöönottoon, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Lukeaksesi digilehteä, tarvitset Otavamedia tilin. Jos sinulla on jo Otavamedia tili, pääset lukemaan tilin tunnuksilla digituotetta heti, kun tilaus on kirjautunut kustantajan järjestelmään. Jos sivulla ei ole vielä Otavamedia tiliä, sinulle luodaan tili samalla kun tilaus kirjautuu kustantajan järjestelmään. Tilauksen kirjauduttua kustantajalle, saat heiltä sähköpostiisi viestin, jossa sinun tulee vahvistaa Otavamedia tili 7 vuorokauden kuluessa.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Otavamedia Oy
Aloitusvuosi: 1959


Kuka lukee lehteä?

Mies: 58 %
Nainen: 42 %
Ikä: 30 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D