Lehtikuningas.fi juhannustarjoukset 2022

Juhannus tulee, loma alkaa – tilaa lukemiset kotiin ja kesämökille! Juhannus, keskikesän ihana juhla tietää monelle kesäloman alkua. Onko sinullakin haaveissa rentouttava kuukausi riippumatossa varpaita heilutellen? Maksimoi lomafiilis ja tilaa kesälukemiset kotiin tai kesämökille! Tai vietätkö kenties juhannusta vieraana? Tee itsestäsi suosittu ja lahjoita juhannusjuhlien isännälle tai emännälle lehtitilaus juhannuslahjana! Lehtilahja viihdyttää pidempään kuin viinipullo ja kukkakimppu! Yli 1 000 lehden valikoimastamme voit valita mieleiset lehdet kaikille lomailijoille ikään ja makuun katsomatta!

Juhannuslahja kaikkiin tilanteisiin
Juhannuslahjoilla voit ilahduttaa koko sukua! Pehmitä anoppi kiinnostavalla naistenlehdellä. Viihdytä tylsistyneitä lapsia sarjakuvilla. Anna ruokalehdellä uusia ideoita talon grillimestarille. Suo isovanhemmille rentoja hetkiä ristikkojen parissa. Lehtitilaus on huomaavainen lahja, jolla osoitat välittäväsi! Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti täydellinen lahja juhannukseksi jokaiselle suvun jäsenelle ja ystävälle.

Muista myös loma-ajan lukemiset itsellesi! Satoi tai paistoi, kesällä on kiva lukea! Meiltä Lehtikuninkaalta löydät yli 1 000 lehteä Suomesta ja maailmalta. Tilaa kesän kiinnostavimmat tarinat suoraan postilaatikkoosi!

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D