Joululahjat teini-ikäiselle

Joululahjojen osto teini-ikäiselle voi olla haastavaa. Meiltä löydät valtavan valikoiman lehtiä, joiden joukosta löytyy jokaiselle sopiva joululahja. Lue lisää...

Joululahjavinkit teini-ikäiselle


Teini-ikäisten joululahjat saattavat tuottaa päänvaivaa, toisinaan tehtävä voi tuntua mahdottomaltakin. Heiltä on vaikea saada selkeää tietoa lahjatoiveista. Lehtikuninkaan valikoimasta löydät helposti coolit joululahjat jokaisen nuoren kiinnostuksen kohteisiin ja harrastuksiin liittyen.
H2 – Mikä joululahja teini-ikäiselle?
Teini-ikä on liikkuva käsite ja helpoin tapa iän sijaan on keskittyä harrastuksiin ja kiinnostuksen kohteisiin. Tässä muutama poiminta valikoimastamme.

Teinin joululahjat kiinnostusten kohteiden mukaan


Futishullulle – GOAL Suomi
Goal on kansainvälisen ja erityisesti eurooppalaisen huippujalkapalloilun ykköslehti Suomessa. Taattu joululahjasuosikki futisteinille.
Pelaajalle – Pelit
Pelit on ollut suomalaisen pelikulttuurin puolestapuhuja, tienraivaaja ja edelläkävijä jo yli 20 vuotta. Pelit-lehti kattaa kaiken retrosta uutuuspeleihin ja verkkopelaamisesta virtuaali-ilmailuun. Lehti vie sinut pelinkehityksen kulissien taakse ja ottaa kantaa peliteollisuuden nykytilaan.
Joka nuoren tytön suosikkilehti – Systeri
Miten saan luokan söpöimmän pojan huomaamaan minut? Mitä teen, kun kavereiden kanssa on riitaa? Jokaisen tytön oma ”isosisko” Systeri-lehti vastaa näihin sekä moniin muihin tyttöjä askarruttaviin kysymyksiin. Lehti on vahvasti läsnä tyttöjen jokapäiväisessä elämässä ja keskustelee aiheista, jotka ovat heille tärkeitä.

Näin ostat joululahjan nuorelle


Päätettyäsi mitkä lehdet annat lahjaksi, lisää ne ostoskoriin valitsemalla ensin tilaustavaksi joululahja ja valitsemalla haluttu tarjous. Täytä saajan toimitustiedot ja maksajan tiedot. Voit maksaa tilauksesi Klarna-laskulla, pankki- tai luottokortilla, verkkopankkimaksulla (Klarna checkout vaihtoehdot) ja lisäksi kustantajalaskulla riippuen tilattavasta lehdestä. Joululahjatilaukset alkavat aikaisintaan jouluaaton jälkeen ilmestyvistä numeroista. Ostotapahtuman jälkeen saat vahvistussähköpostin ja voit tulostaa joulukortin ohjeiden avulla. Sujauta kortti kuusen alle ja homma on selvä!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D