jul

Joululahjat miehelle

Onko sinulla hakusessa täydellinen joululahja miehelle? Olemme koonneet tänne suositut, mutta edulliset lehdet, joista miehet pitävät. Antaessasi lehtitilauksen lahjaksi varmistat, että joululahjan saaja vastanottaa iloa vielä pitkään joulun jälkeen.
Lehtikuningas myy sekä määräaikaisia automaattisesti päättyviä lehtitilauksia, että kestotilauksia. Sinä päätät, kuinka pitkäksi aikaa haluat tilata lehden. Määräaikainen tilaus on helppo joululahja, koska sitä ei tarvitse muistaa peruuttaa. Voit tilata lehden helposti, nopeasti ja edullisesti Lehtikuningas.fi -sivustolta. Voit tulostaa tai lähettää sähköpostilla sivuiltamme kortin, jossa kerrot, että lehti tipahtaa postiluukusta joulun jälkeen! Lue lisää
Koodilla: JOULULAHJA saat SF Anytime vuokraelokuvan kaupan päälle! Tarjous on voimassa 24.12 saakka.

Täydellinen lahja sohvaperunalle elokuvien ystävälle. Arvokoodien etuna on, että voit vuokrata elokuvia tavanomaista edullisemmin ja ne on helppo maksaa. Sinun ei tarvitse poistua kotoa ostaaksesi arvokoodeja tai katsoaksesi uutuuselokuvia.
Lehtikuningas suosittelee - Joululahjaideat miehelle

Joululahjaideoita miehelle


Meiltä löydät sopivan lehden jokaiselle miehelle. Oli hänen kiinnostuksen kohteensa urheilu, tekniikka, autot, muoti, terveys tai mitä maailmalla tapahtuu meiltä, löytyy sopiva lehti jokaiselle miehelle.

Valitse lehti hänen elämäntapansa ja kiinnostuksen kohteidensa mukaan. Meiltä löytyy sopiva lahja poikaystävälle, aviomiehelle ja appiukolle! Tee lahjasta persoonallinen lähettämällä kortti lahjan saajalle! Tutustu joululahjavinkkeihimme ja tee tilaus osoitteessa Lehtikuningas.fi. Kortin voit lähettää jo tänään tai pistää sen pukin konttiin!