Joululahjaideat miehelle

Tee löytöjä runsaasta miesten joululahjavalikoimastamme. Voit valita suosikkisi satojen lehtitilausten joukosta. Autamme sinua löytämään juuri oikean joululahjan miehelle. Lue lisää...


Tarvitsetko apua täydellisen lahjan etsintään?

Käytä lahjaopasta ja löydä täydellinen lahja!

Näytä ehdotukset

Joululahjavinkit miehille


Joulu on kohta ovella ja kuusenaluset täytetään lahjoista. Etsitkö lahjaa miehelle? Kuten isälle, veljelle tai poikaystävälle. Valikoimastamme löytyy hyviä lehtitilauksia, jotka ovat taatusti haluttuja yllätyslahjoja, joista hänelle on taatusti hyötyä ja iloa. Yksinkertaisin ja paras vinkkimme, jonka toistamme aina, on valita lehti elämäntavan ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Mikä joululahja miehelle?


Osta joululahja, jota hänellä taatusti ei vielä ole. Lehtikuningas.fi -sivustolla on satoja hyviä ja mielenkiintoisia lehtitilauksia, joista löydöt hyvät vaihtoehdot. Olemme tehneet lehtikuninkaalta tilaamisen mahdollisimman helpoksi. Parhaat ja suosituimmat joululahjat miehille yhdestä ja samasta osoitteesta. Helpottaaksemme entisestään työtäsi löydät kolme suosituinta miesten joululahja kategoriaamme.

Joululahjavinkit kiinnostuksen mukaan


• Miehelle joka on kiinnostunut historiasta – Tieteen Kuvalehti Historia
Onko hän kiinnostunut historiallisista löydöistä ja tapahtumista? Istuuko hän liimattuna katsoen sotafilmejä ja vanhoja dokumenttielokuvia? Tässä tapauksessa Tieteen kuvalehti historia on täydellinen valinta joululahjaksi.
• Tee itse nikkaroijalle - Tee Itse
Lehti sopii oivasti kaikille rakentamisesta, nikkaroinnista, puutarhasta ja muusta itse tekemisestä kiinnostuneelle.
• Yhteiskunnallisesti valveutuneelle – Suomen Kuvalehti
Kiinnostaako häntä syvällisemmät reportaasit ja yhteiskunnalliset analyysit? Sekä historia ja nykypäivä? Suomen Kuvalehti kestotilaus on loistovalinta kyseiselle henkilölle. Suomen Kuvalehti on kiistatta yhteiskunnallisen keskustelun kulmakiviä maassamme kolumneineen ja artikkeleineen. Korkealaatuista tutkivaa journalismia vuosikymmenten perinteellä. Joululahja josta löytyy mielenkiintoista luettavaa pitkäksi aikaa.

Opas Lehtikuningas joululahjaostoksille


Valittuasi mitkä lehdet annat joululahjaksi ja sopivat parhaiten mihelle lisää ne ostoskoriin valitsemalla ensin tilaustavaksi joululahja ja valitsemalla haluttu tarjous. Täytä saajan toimitustiedot ja maksajan tiedot. Voit maksaa tilauksesi Klarna-laskulla, pankki- tai luottokortilla, verkkopankkimaksulla (Klarna checkout vaihtoehdot) ja lisäksi kustantajalaskulla riippuen tilattavasta lehdestä. Joululahjatilaukset alkavat aikaisintaan jouluaaton jälkeen ilmestyvistä numeroista. Ostotapahtuman jälkeen saat vahvistussähköpostin ja voit tulostaa joulukortin ohjeiden avulla. Kortin voit lähettää jo tänään tai pistää sen pukin konttiin! Onnea joululahjajahtiin!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D