Joululahjat lapselle

Joululahjojen osto lapsille voi olla sekä helppoa, että vaikeaa. Lasten joululahjalistat ovat jännittäviä kokonaisuuksia asioista, joita he toivovat. Ongelmia tuottaa valita mitkä toiveet ovat hyviä ja käyttökelpoisia. Lapset harvoin toivovat vaatteitatai muuta hyödyllistä. Löydät Lehtikuninkaalta runsaasti hyviä joululahjoja, jotka sopivat lapsille iästä tai kiinnostuksista riippumatta. Lue lisää...

TOP 50 joululahjat

Tarvitsetko apua täydellisen lahjan etsintään?

Käytä lahjaopasta ja löydä täydellinen lahja!

Näytä ehdotukset

Joululahjavinkit lapselle


Joululahjojen osto lapsille voi olla sekä helppoa, että vaikeaa. Lasten joululahjalistat ovat jännittäviä kokonaisuuksia asioista, joita he itse toivovat. Lista voi olla pitkä ja sisältää lahjatoiveita laidasta laitaan. Hyvien ja käyttökelpoisten toiveiden valinta voi tuottaa ongelmia. Lapset toivovat harvoin vaatteita, luettavaa tai muuta hyödyllistä. Meiltä Lehtikuningas -sivustolta löydät runsaasti hyviä joululahjoja, jotka sopivat lapsille heidän iästään ja kiinnostuksen kohteistaan riippumatta.

Anna lapselle tänä vuonna älykäs joululahja


Monet vanhemmat taistelevat saadakseen lapset lukemaan enemmän. Lapsia houkuttelevat monet asiat, kuten puhelimet, tabletit ja tv-pelit. Lasten kasvaessa ja kirjojen sisältäessä pelkkää tekstiä, sivut eivät ole niin jännittäviä visuaalisesti. Lehdet ovat hyvä siirtymävaihe lapselle lukemiseen totutteluun ja sen lisäämiseen. Valikoimassamme on runsaasti älykkäitä lehtitilauksia, jotka sopivat loistavasti lasten joululahjoiksi.

Lasten joululahjat top 3


1. Aku Ankka
Aku Ankka on lukuperinne, joka siirtyy sukupolvelta toiselle. Se on jo vuosikymmenien ajan ollut lukijoiden kestosuosikki ja mukana suomalaisten arkipäivässä. Luetaan lehti sitten välipalapöydässä koulun jälkeen, olohuoneen sohvalla rankan työpäivän päätteeksi tai yhdessä koko perheen kanssa ennen nukkumaanmenoa, Aku Ankan riemastuttavat tarinat tarjoavat naurua, samaistumisen kohteita ja ihania lukuhetkiä koko perheelle.

2. Hevoshullu
Hevoshullu on lehti jokaiselle hevosista kiinnostuneelle, noin 7–14-vuotiaalle lapselle ja nuorelle. Ei ole väliä käykö lapsi säännöllisesti ratsastustunneilla vai onko hänellä suurena haaveena päästä joskus hyppäämään hevosen selkään ja paijaamaan sitä. Hevoshullu-lehti tarjoaa ajankohtaista asiaa erilaisista hevosroduista ja niiden hoidosta ja käsittelystä, ratsastuksesta ja hevosalan ammateista sekä varusteista. Yllätä lapsi ja tilaa nyt Hevoshullu lahjaksi kestotilauksena tai määräaikaisena tilauksena Lehtikuningas.fi -sivustolta!

3. Koululainen
Koululainen on nimensä mukaisesti kaikkien koululaisten suosikkilehti ja se on viihdyttänyt suomalaisia ala-asteikäisiä jo vuosikymmenten ajan. Lehden saapumista odotetaan aina yhtä innolla ja kun se viimein kolahtaa postilaatikkoon, luetaan se saman tien. Koululainen-lehti on hauska, värikäs ja hyväntuulinen lukupaketti, joka sopii kaikille alakouluikäisille sukupuoleen katsomatta.

Näin ostat joululahjan lapselle lehtikuningas.fi verkkokaupasta


Valitse tuote tai tuotteet, jotka uskot sopivan lapselle parhaiten. Valitse sen jälkeen tarjous, jonka haluat. Useimmissa tilauksissa on useita tarjousvaihtoehtoja eri pituuksilla ja hinnoilla. Seuraavaksi valitse anna tuote joululahjaksi ja täytä henkilötiedot ja maksutiedot. Voit maksaa tilauksesi Klarna-laskulla, pankki- tai luottokortilla, verkkopankkimaksulla, MobilePaylla ja lisäksi kustantajalaskulla riippuen tilattavasta lehdestä. Kaikki lasten joululahjat aktivoituvat vasta joulun jälkeen eli yhtään lehteä ei tule ennen jouluaattoa. Ki
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D