Joululahjaideat lapselle 2021

Joululahjojen osto lapsille voi olla sekä helppoa, että vaikeaa. Lasten joululahjalistat ovat jännittäviä kokonaisuuksia asioista, joita he toivovat. Ongelmia tuottaa valita mitkä toiveet ovat hyviä ja käyttökelpoisia. Lapset harvoin toivovat vaatteitatai muuta hyödyllistä. Löydät Lehtikuninkaalta runsaasti hyviä joululahjoja, jotka sopivat lapsille iästä tai kiinnostuksista riippumatta. Lue lisää...
Joululahjat koko perheelle
Myös automaattisesti päättyviä tilauksia
Tilaus alkaa vasta 24. joulukuuta jälkeen
Yli puoli miljoona myytyä joululahjaa

Lue lisää...

Tarvitsetko apua täydellisen lahjan etsintään?

Käytä lahjaopasta ja löydä täydellinen lahja!

Näytä ehdotukset

Joululahjaideat lapselle

Laajasta valikoimastamme löydät joululahjat kaikille lapsille. Olemme koonneet yhteen sarjakuvia ja lastenlehtiä useilla eri kielillä. Meiltä löytyy lehtiä kaikenikäisille lapsille ja nuorille. Voit antaa joululahjaksi arvostetun lukuhetken koko perheelle. Sinun eikä lahjan saajan tarvitse huolehtia tilauksen peruutuksesta, kun tilaat määräaikaisena. Meiltä Lehtikuninkaalta löytyy sekä määräaikaisia, että kestotilauksia. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja lehti toimitetaan suoraan lapelle. Voit ostaa lahjat myös viime tipassa ilman stressiä. Hanki joululahja jota lapsi arvostaa. Miksi et ostaisi tämän vuoden suosikkijoululahjoja netistä? Tältä sivulta löydät laajan valikoiman lehtiä sarjakuvista, ratsastuslehdet, fantasialehdet ja tiedelehtiin! Meiltä löydät kaikki lastenlehdet. Meiltä löydät kaikki suosituimmat lastentoivelehdet ja myös joululahjaideat lapselle, joka on kiinnostunut jostain tietystä osa-alueesta. Lahjaopas tai asiantunteva asiakaspalvelumme voi auttaa sinua valitsemaan lapselle sopivan lahjan. Kun tilaat lehden meiltä osoitteesta Lehtikuningas.fi voit lähettää lahjan saajalle persoonallisen kortin sähköpostitse tai tulostamalla kortin. Ehdit tilata lahjat vaikka vielä aattona 24. joulukuuta ja sujauttaa kortin pukinkonttiin. Anna lahjaksi mieluisaa luettavaa suoraan postilaatikkoon toimitettuna. Lehtitilaus ilahduttaa vielä pitkään sen jälkeen kun muisto muista lahjoista on haalistunut.

Joululahjavinkit lapselle


Anna lapselle tänä vuonna älykäs joululahja
Monet vanhemmat taistelevat saadakseen lapset lukemaan enemmän. Lapsia houkuttelevat monet asiat, kuten puhelimet, tabletit ja tv-pelit. Lasten kasvaessa ja kirjojen sisältäessä pelkkää tekstiä, sivut eivät ole enää niin jännittäviä visuaalisesti. Lehdet ovat hyvä siirtymävaihe lapselle kirjojen lukemisen lisäämiseen. Valikoimassamme on runsaasti fiksuja lehtitilauksia, jotka sopivat loistavasti lasten joululahjoiksi.

Top 3 lasten joululahjaa.


1. Aku Ankka
Keskiviikon Aku on lukuperinne, joka siirtyy sukupolvelta toiselle. Se on jo vuosikymmenien ajan ollut lukijoiden kestosuosikki ja mukana suomalaisten arkipäivässä. Luetaan lehti sitten välipalapöydässä koulun jälkeen, olohuoneen sohvalla rankan työpäivän päätteeksi tai yhdessä koko perheen kanssa ennen nukkumaanmenoa, Aku Ankan riemastuttavat tarinat tarjoavat naurua, samaistumisen kohteita ja ihania lukuhetkiä koko perheelle.

2. Hevoshullu
Hevoshullu on lehti jokaiselle hevosista kiinnostuneelle, noin 7–14-vuotiaalle lapselle ja nuorelle. Ei ole väliä käykö lapsi säännöllisesti ratsastustunneilla vai onko hänellä suurena haaveena päästä joskus hyppäämään hevosen selkään ja paijaamaan sitä. Hevoshullu-lehti tarjoaa ajankohtaista asiaa erilaisista hevosroduista ja niiden hoidosta ja käsittelystä, ratsastuksesta ja hevosalan ammateista sekä varusteista. Yllätä lapsi ja tilaa nyt Hevoshullu lahjaksi kestotilauksena tai määräaikaisena tilauksena Lehtikuningas.fi -sivustolta!

3. Koululainen
Koululainen on nimensä mukaisesti kaikkien koululaisten suosikkilehti ja se on viihdyttänyt suomalaisia ala-asteikäisiä jo vuosikymmenten ajan. Lehden saapumista odotetaan aina yhtä innolla ja kun se viimein kolahtaa postilaatikkoon, luetaan se saman tien. Koululainen-lehti on hauska, värikäs ja hyväntuulinen lukupaketti, joka sopii kaikille alakouluikäisille sukupuoleen katsomatta.

Näin ostat joululahjan lapselle lehtikuningas.fi verkkokaupasta


Valitse tuote tai tuotteet, jotka uskot sopivan lapselle parhaiten. Valitse sen jälkeen tarjous, jonka haluat. Useimmissa tilauksissa on useita tarjousvaihtoehtoja eri pituuksilla ja hinnoilla. Seuraavaksi valitse anna tuote joululahjaksi ja täytä henkilötiedot ja maksutiedot. Voit maksaa tilauksesi Klarna-laskulla, pankki- tai luottokortilla, verkkopankkimaksulla (Klarna checkout vaihtoehdot) ja lisäksi kustantajalaskulla riippuen tilattavasta lehdestä. Kaikki lasten joululahjat aktivoituvat vasta joulun jälkeen eli yhtään lehteä ei tule ennen jouluaattoa. Kirjoita joulukortti ja olet valmis! Lehtitilaus on sekä fiksu että hauska joululahja, joka on taatusti suosittu lasten keskuudessa.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D