Joululahjat isoisälle

Suosituimmat lahjat isovanhemmille

Joululahjat isovanhemmille


Isoisä jää ehkä helposti varjoon joulukiireessä, mutta joulu on hienoa aika muistaa isovanhempia. Lehtitilauksen avulla kerrot ajattelevasi ja välittäväsi hänestä. Suoraan postiluukkuun tipahtava lehti on vaivaton ja turvallinen valinta isovanhempien joululahjaksi. Meillä on satojen lehtien valikoima, joka tuottaa iloa pitkälle ensi vuoteen.

Joululahjavinkit isoisälle


Isoisä jää ehkä helposti varjoon joulukiireessä, mutta joulu on hienoa aika muistaa isovanhempia. Lehtitilauksen avulla kerrot ajattelevasi ja välittäväsi heitä. Suoraan postiluukkuun tipahtava lehti on vaivaton ja turvallinen valinta isovanhempien joululahjaksi. Kauttamme satojen lehtien valikoima, joka tuottaa iloa pitkälle ensi vuoteen.

Valitse sopiva joululahja isoisälle


Joululahjan valinta Isoisälle on melko helppoa, keskity suosikkiaiheisiin esimerkiksi veneily, historia tai politiikka. Jos isoisä on eläkkeellä, hänellä lehdistä iloa ajankuluna.

Kolme varmaa valintaa isoisän joululahjaksi


• Ristisanoja ratkovalle – Matin helpot ristikot
Ristisanojen ratkominen on leppoisaa ajanvietettä vuoden ajasta riippumatta. Sekä onnistumisen ilo keksittyään vaikean sanan ja uuden oppiminen tekee ristisanoista kestosuosikkeja. Lehtikuninkaan valikoimasta löydät runsaasti valinnanvaraa tässä suositussa joululahjakategoriassa.

• Autoista kiinnostuneelle – Tuulilasi
Autoilusta puhuttaessa, Tuulilasia ei voi ohittaa. Se on Suomen suurin ja paras autolehti!
Tuulilasi kertoo viimeisimmistä innovaatioista ja kattavat testit ovat laadultaan taattua kamaa. Tuulilasia lukemalla pääsee heti automaailman sisäpiiriin.

• Saaristokipparille – Vene
Ovatko veneet ja veneily isoisäsi sydäntä lähellä? Vene-lehti kertoo veneilyelämästä ja ilmiöistä sen ympärillä.
Lehti pitää sinut ajan tasalla siitä, mitä suomalaisessa sekä ulkomaisessa veneilyssä tapahtuu. Lehti tarjoaa lisäksi korvaamattomia vinkkejä ja neuvoja oman veneen kehitykseen ja sen kunnon ylläpitoon sekä korjaukseen. Taatusti suosittu lahja kevään ja kesän veneilysesonkia odotellessa.

Näin tilaat kätevästi lehtitilauksen isoisälle


Löydettyäsi hienon joululahjan isoisälle, siirrä lehti ostoskorin ja siirry kassalle. Täytä saajan toimitustiedot ja maksajan tiedot. Voit maksaa tilauksesi Klarna-laskulla, pankki- tai luottokortilla, verkkopankkimaksulla (Klarna checkout vaihtoehdot) ja lisäksi kustantajalaskulla riippuen tilattavasta lehdestä. Joululahjatilaukset alkavat aikaisintaan jouluaaton jälkeen ilmestyvistä numeroista. Kirjoita lopuksi persoonallinen viesti kertoen lahjalehdestä, ilmestymisaikataulusta ja sujauta kortti kuusen alle.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D