Joululahjat isoäidille

Meiltä löydät valtavan valikoiman lehtiä, joiden joukosta löytyy jokaiselle sopiva joululahja. Lue lisää...

Suosituimmat lahjat isovanhemmille

Joululahjavinkkejä isoäidille


Isovanhemmat ja erityisesti isoäidit ansaitsevat parhaat joululahjat. Heille lehtitilauksen valitseminen on yleensä helppoa. He ovat iloisia kaikista saamistaan lahjoista mutta silti meidän tulisi käyttää kaikkien lahjojensaajien lahjoihin yhtä paljon ajatustyötä ja aikaa.

Näin onnistut isoäidin joululahjan valinnassa


Tilaamalla lehtitilauksen isoäidille lahjoitat samalla hänelle rauhallisen hetken, rentouttavaa aikaa, jolloin hän voi keskittyä mielenkiinnon kohteisiinsa. Lehdet ovat loistavaa ajanvietettä, valikoimastamme löytyy lehdet leivontaan, ruuanlaittoon ja ristisanoihin. Pitipä isoäitisi mistä tahansa takaamme hänelle löytyvän valikoimastamme mieluisa joululahja. Helpottaaksemme entisestään valintaa, olemme keränneet alle lehtikuninkaan valikoimasta kolme ikisuosikkia.

Kolme suosikkia isoäidille pukinkonttiin


• Monipuolisesti maailman menosta – Valitut Palat
Valittujen Palojen monipuoliset artikkelit käsittelevät luontoa, historiaa ja ajankohtaisia ilmiöitä raikkaasti ja avartavia lukuelämyksiä tarjoten. Näet maailman uudella tavalla ja ymmärrät, miten ajankohtaiset ilmiöt koskettavat meitä kaikkia. Valitut Palat avaa sinulle ikkunan maailmaan! Isoäiti ei malta odottaa seuraavan numeron saapumista!
• Kokeneen aikuisen lehtivalinta – ET-Lehti
Elämää nähneen lukijan makuun oleva ET kannustaa elämästä nauttimiseen ja tarjoaa inspiraatiota arkeen.
• Kotona viihtyvälle – Kotivinkki
Kotivinkki on keikailematon, hyväntuulinen ja hyödyllinen lehti kotiin kuin kotiin. Kotivinkki tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä ja ideoita ruuanlaittoon, leipomiseen, sisustamiseen, puutarhanhoitoon, kodinhoitoon, kuten siivoukseen, sekä käsitöihin ja askarteluun liittyen. Hauska joululahja isoäidille!

Näin tilaat joululahjan isoäidille


Valittuasi hienot joululahjan isoäidille, siirrä lehtitilaukset ostoskorin ja siirry kassalle. Täytä saajan toimitustiedot ja maksajan tiedot. Voit maksaa tilauksesi Klarna-laskulla, pankki- tai luottokortilla, verkkopankkimaksulla (Klarna checkout vaihtoehdot) ja lisäksi kustantajalaskulla riippuen tilattavasta lehdestä. Joululahjatilaukset alkavat aikaisintaan jouluaaton jälkeen ilmestyvistä numeroista. Kirjoita lopuksi persoonallinen viesti kertoen lahjalehdestä, ilmestymisaikataulusta ja sujauta kortti kuusen alle.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D