Joululahjat 2021

Joululahjat koko perheelle
Myös automaattisesti päättyviä tilauksia
Tilaus alkaa vasta 24. joulukuuta jälkeen
Yli puoli miljoona myytyä joululahjaa

Lue lisää...

TOP 20 miesten joululahjat


Tarvitsetko apua täydellisen lahjan etsintään?

Käytä lahjaopasta ja löydä täydellinen lahja!

Näytä ehdotukset

Joululahjaideat isälle


Isälle sopivan joululahjan etsiminen ja löytäminen voi olla vaikeaa ja stressaavaa. Mitä antaa lahjaksi jollekin, jolla on jo kaikkea tai kuka ei halua mitään? Vältä joulustressi ja tilaa joululahja isälle helposti kotisohvalta käsin. Lehtikuningas on löytänyt täydellisen ratkaisun joululahjaongelmiin. Kun annat joululahjaksi lehtitilauksen, niin annat joululahjan, josta voi nauttia pidempään kuin pelkän jouluaaton. Lehti putoaa postilaatikkoon kuukausien ajan ja ilahduttaa siksi pitkään. Kuten mainittu isälle ei ole aina helppoa löytää mieleistä joululahjaa, mutta antamalla lahjaksi lehtitilauksen ei voi mennä metsään. Nykyään monella on vaikeuksia irrottautua ruudusta ja rentoutua. Lehtitilaus on täydellinen lahja, koska se takaa ruutuvapaata omaa aikaa. Antamalla isälle lahjaksi hänen lempilehtensä voit auttaa häntä rentoutumaan sohvanurkassa mieleisen lukemisen parissa.

Joululahjat, jotka sopivat kaikille iästä ja kiinnostuksen kohteista riippumatta


Meiltä löydät täydelliset joululahjat kaikille isille iästä ja kiinnostuksen kohteista riippumatta. Tuhansien tuotteiden valikoimissamme on jokaiselle isälle jotain. Klikkaa kotiin joululahjat koko suvulle helposti, edullisesti ja nopeasti. Meiltä löydät sopivan lehden kaiken ikäisille ja tyyppiselle isille. Jos tarvitset vinkkejä ja inspiraatiota voit testata lahjaopastamme tai kysy asiantuntevalta asiakaspalvelultamme.

Kuinka hankit lahjat isälle Lehtikuninkaalta


Etsi ensin tuote tai tuotteet, jotka haluat antaa jouluna lahjaksi. Jokaisessa tuotteessa on joululahjapainike. Lisää tuote ostoskoriin painamalla tätä painiketta. Kirjoita sitten sähköpostiosoitteesi ja laskutusosoitteesi. Seuraavassa vaiheessa lisää toimitusosoite, johon lehti lähetetään. Lehtitilaukset alkavat aikaisintaan 24. joulukuuta julkaisuaikataulun mukaisesti. Tulosta siis kortti pukinkonttiin! Kun tilaat määräaikaisena kestotilauksen sijaan sinun eikä lehden vastaanottajan tarvitse peruuttaa tilausta, mikä voi olla mukavaa tietää. Tilaamalla annat lukemisen nautinnon ja rentoutumisen, joka kestää todella kauan!

Etsitkö viime hetken joululahjaa isälle?


Oletko henkilö, joka hankkii joululahjat viime hetkellä? Ei hätää, kun ostat meiltä lehtitilauksen, voit ostaa joululahjoja vielä jouluaattona. Valitse minkä tilauksen haluat antaa lahjaksi, viimeistele ostos verkkokaupassamme kotisohvalta käsin, osta mukava kortti ja kirjoita siihen minkä tilauksen vanhempasi saa ja kuinka paljon pidät hänestä. Joululahjojen hankinnan ei tarvitse olla hankalaa tai aikaa vievää. Kun teet tilauksen Lehtikuninkaalla, sinulla on myös mahdollisuus tehdä henkilökohtainen joulukortti digitaalisesti, valita erilaisista pohjista ja kirjoittaa tervehdys, jonka voit tulostaa itse tai lähettää sähköpostitse. Ja nyt ei muuta kuin joululahjaostoksille!


C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D