Drone Magazine kansi
Julkaisukieli englanti
Tilaa lehti

Drone Magazine

Arvostelu:
(0 ääntä)
Lisätietoja: Huomioi, että ulkomaisilla lehdillä on pitkä toimitusaika. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua.

Drone Magazine

Lehti lennokkien ystäville!

Drone Magazine on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä lennokkeihin keskittynyt lehti, joka on monipuolinen, mielenkiintoinen ja inspiroiva. Tilaa nyt luotettavasti osoitteesta Lehtikuningas.fi!


Lehti sopii kaiken tasoisille lennokki-intoilijoille; aloittelijat saavat lehdestä tarvittavaa perustietoa harrastuksen kanssa alkuun pääsemiseksi ja aiheen asiantuntijat sen sijaan inspiraatiota esimerkiksi omien lennokkien rakentamiseen. Drone Magazine -lehti tarjoaa uusinta tietoa ja tuoreimmat uutiset lennokkiteknologiaan liittyen, markkinoiden uusien tuotteiden arviointeja, näkymiä lennokkien mahdollisista tulevaisuuden käyttötarkoituksista sekä alan asiantuntijoiden haastatteluja.

Tilaa Drone-lehti nyt osoitteessa Lehtikuningas.fi ja liity lehden tyytyväiseen lukijakuntaan! Tilaa Drone-lehti joko omaksi iloksi tai lahjaksi puolisolle tai vaikkapa ystävälle jo tänään! Parhaat Drone-lehti tarjoukset löydät meiltä osoitteesta Lehtikuningas.fi.

  • Maa: Iso-Britannia
  • Kieli: englanti
  • Julkaisua / vuosi: 12
  • Kustantaja: Mediafy

Kuka lukee lehteä?
  • Mies: 80 %
  • Nainen: 20 %

Arviot Drone Magazine lehdestä

Nimesi:
Arvioi lehti:
Arviosi:
500 merkkiä jäljellä Lähetä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D