• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima
  • Hyvä Elämä + Sielunpeili

Tuotekuvaus Hyvä Elämä + Sielunpeili lehti

Senioriterveys on numerosta 7/21 alkaen nimeltään Hyvä Elämä! Vuodesta 2023 alkaen Sielunpeili ilmestyy 8 kertaa vuodessa osana Hyvä elämä -lehteä. Tilaa Hyvä Elämä itselle tai lahjaksi kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Nimen muuttamisen myötä aihepiiri laajenee seniori-ikäisten yleislehden suuntaan. Terveysasiat jäävät osaksi lehteä, mutta eivät enää hallitse kuten aiemmin, vaan muuta asiaa tulee mukaan enemmän. Lehdessä käsitellään iäkkäämpien ja kypsempään ikään ehtineiden ihmisten koko elämänvaiheen asioita. Hyvä Elämä on lehti, joka opastaa, neuvoo, koskettaa ja auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä varttuneemmassa iässä ollessasi.

Hyvä Elämä on +55-ikäisille suomalaisille suunnattu aikakauslehti. Hyvä Elämä antaa lukijoilleen vinkkejä mukavampaan ja antoisampaan arkeen sekä kertoo tarinoita mielenkiintoisista henkilöistä ja heidän elämänkokemuksistaan. Voit lukea lehdestä esimerkiksi vakavan sairauden kohdanneiden selviytymistarinoita ja henkilöiden omakohtaisia kokemuksia keinoista terveyden ylläpitoon.

Lehdestä löydät mm. vinkkejä vapaa-aikaan, harrastuksiin, matkailuun, asumiseen, kulttuuripalveluihin ja turvallisuuteen. Myös seksuaalisuutta, ikäihmisellekin tärkeää ja voimaa antavaa elämän osa-aluetta käsitellään Hyvä Elämä -lehdessä lehdelle ominaisella asiantuntevalla tavalla.


Sielunpeili tarjoaa konkreettisia työkaluja juuri Sinun sisäisen kasvusi tueksi. Sielunpeili avaa polun sisäiseen maailmaasi, josta löydät kaiken tiedon kasvaaksesi ihmisenä kohti tasapainoa ja sisäistä rauhaa. Lehti antaa Sinulle työkaluja kohdata itsesi henkisenä ihmisenä, jonka päämääränä on oivaltaa elämän syvemmät haasteet unohtamatta sitä, että olet syntynyt kohtaamaan itsesi ja muut myös ruohonjuuritasolla. Lehden punaisena lankana on ajatus siitä, että maailma ja ihmiset peilaavat meille sieluamme. Lehden aihealueina ovat yksilön sisäinen kasvu, ajatuksenvoima, myönteinen ajattelu, tunteiden kohtaaminen, antautuminen rakkaudelle sekä itsensä hyväksyminen. Hyvä Elämä ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Tilaa nyt Hyvä Elämä edulliseen kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle osoitteesta Lehtikuningas.fi

Läs mer
Fäll ihop

Arviot Hyvä Elämä + Sielunpeili

5
Katariina Viitala
Kiinnostava lehti! Olen 67v. Kerrankin uutta senioreille!
5
maija
Hyvä lehti juuri ikääntyeelle väestölle. Linja-automatkoja seuramatkoja ilmoituksia lisää. Suosittelen!
5
Hilkka Artomo
Hyvälehti, kun ei ole kaikenlaisia turhakkeita (juoruja).
0
Lehtikuningas.fi
Hei Kaarina! Tarkkaa alkamispäivää ei valitettavasti näe meidän sivuiltamme. Tilaukset alkavat pääsääntöisesti seuraavasta numerosta. Tämän lehden maksutapana on tällä hetkellä kustantajan lähettämä lasku. Olet tervetullut olemaan asiakaspalveluumme yhteydessä lisäkysymyksissä!-Ylläpito
0
Kaarina Toivola
Voiko tilauksen tiedot, alkamispäivän ym. tarkistaa jostain ennen kassalle menoa? Maksutavan jne.
0
Lehtikuningas.fi
Hei Esko! Ikävää, ettet ole yrityksistäsi huolimatta saanut lehteä. Meiltä ei Lehtikuninkaalta löytynyt valitettavasti nimelläsi tulleita tilauksia. Kannattaa tiedustella asiaa kustantajalta, sillä kaikki tilaukset menevät heidän kauttaan: +3580941397 300 / [email protected]. Mukavaa syksyä!
0
Esko Loukasmäki
Onko siellä toimituksessa niin heikkonäköisiä tai ajatuksenkulku huono? Olen kaksi kertaa tilannut lehden, eikä yhtään numeroa ole tullut. Ensimmäisen kerran lähestyin teitä kevättalvella 2015 ja toisen kerran touko/kesäkuussa!

Hyvä Elämä + Sielunpeili

Kategori: 
Julkaisua / vuosi: 
8
Kieli: 
Suomi
Arvostelu: 5 (3 ääntä)
1. Valitse tilaustapa
2. Valitse tarjous

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Tämä lehti on valitettavasti joko lopetettu tai ei ole tilattavissa kauttamme tällä hetkellä.

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle