BBC History Revealed (UK)

Julkaisukieli englanti

4/5 (27 ääntä)

Tuotekuvaus

BBC History Revealed tuo menneen maailman takaisin elämään! Lehti on täynnä toimintaa, kuvia, tupaten täynnä faktoja ilman kuivuutta, artikkeleita sekä historiallista hauskaa.

Jokaisessa numerossa tarkastellaan joitakin historian suuria tarinoita Maailman sodista ja Henry VIII:n vaimoista Pompeijin tuhoon ja saat tietää kaiken, joka sinun tulee tietää aiheesta. Lehdessä tutustutaan lisäksi historian suuriin nimiin, kuten Gandhiin ja Einsteiniin, lähdetään seikkailuun tutkimusmatkailijoiden, kuten Cook ja Columbus, kanssa sekä selvitetään miten sotia todellisuudessa käytiin kreikkalaisten taistelijoiden kanssa.

Jos rakastat selvittää, miten asiat todellisuudessa tapahtuivat, rakastat hyvää tarinaa, haluat hämmästellä upeita kuvia menneestä maailmasta tai tankata triviaa ja faktoja, on BBC History Revealed sinua varten.

BBC History Revealed on englanninkielinen lehti ja se ilmestyy 13 kertaa vuodessa. Tilaa lehti kampanjahintaan osoitteesta lehtikuningas.fi itselle tai lahjaksi!Huom! Tilauksen ensimmäisen lehden arvioitu toimitusaika on 6-8 viikkoa laskun maksamisesta.

Maa: Iso-Britannia
Kieli: englanti
Julkaisua / vuosi: 12
Kustantaja: Nordic Subscription Service


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D