Hevosurheilu

Julkaisukieli suomi

4/5 (47 ääntä)

Tuotekuvaus

Asiaansa vihkiytynyt, alan paras ja kattavin media jo 95 vuotta! Hevosurheilu-lehti ilmestyy 1.1.2022 alkaen kerran viikossa kaksoisnumerona ja ilmestymispäivä on keskiviikko. Lehden toimituksellinen säilyy ennallaan. Kahden numeron sisältö on jatkossa yhdistetty siis yhteen numeroon, jonka sivumäärä vastaavasti kasvaa.

Lehti on aina ajan hermolla, ja siksi on hevosurheilun edelläkävijä. Hevosurheilu tuo syvällisesti ja puolueettomasti eri lajien taustat, tarinat, faktat sekä ilmiöt lukijoiden koteihin. Hevosurheilu on lukijoilleen ainutlaatuinen ja asiaansa vihkiytynyt tiedonlähde. Lehti menee aina rohkeasti pintaa syvemmälle niin päivänpolttavissa artikkeleissa, henkilökuvissa kuin tulevaisuuden trendeissäkin. Hevosurheilu-lehti on loistavaa ajanvietettä, mutta myös ainutlaatuinen ja asiaansa perusteellisesti vihkiytynyt tiedonlähde kaikille hevosten ja hevosurheilun ystäville. Hevosurheilusta löydät ravimaailman tärkeimmät uutiset sekä raportit ja taustat viikon tärkeimmistä raveista. Lehdessä on myös lähtölistat kaikkiin Suomen Toto- ja paikallisraveihin. Hevosurheilu kertoo lähes 100 vuoden kokemuksella monipuolisesti ja puolueettomasti eri lajien taustat, tarinat, faktat sekä ilmiöt.

Hevosurheilu:

Hevosurheilusta löydät ravimaailman kaikki tärkeimmät uutiset. Keskustelupalstalla on aina ajankohtaista hevosväkeä puhuttavaa asiaa. Hevos- ja henkilölähikuvat upein kuvin. Raportit ja taustat viikonlopun tärkeimmistä raveista. Viime vihjeet T65-kierrokselle sekä kattava vihjepaketti T76-peliin. Hevosurheilussa on lähtölistat kaikkiin Suomen Toto- ja paikallisraveihin.

Hevosurheilu:

Hevosurheilussa on uutisten ja puheenaiheiden lisäksi lähikuvia sekä ratsastuksen että raviurheilun maailmasta ja ilmiöistä. Asiantuntijoiden uusimmat tiedot ruokinnasta, hoidosta, kengityksestä ja kaikesta tärkeästä hevosen hyvinvointiin liittyvästä teemanumeroissa, joita on noin 17 vuodessa. Viikonlopun huippuravien ennakkotunnelmat, viime vihjeet T76-kierrokselle ja kattava tietopaketti seuraavan viikon T65-kierrokselle sekä muiden ravien lähtölistat.

Tilauksiin kuuluu myös pääsy lukemaan diginäköislehteä verkossa. Digilehteä pääsee lukemaan asiakas- sekä postinumerolla ja nämä saa suoraan kustanajalta tilauksen kirjauduttua heidän järjestelmäänsä.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 97
Kustantaja: Suomen Hevosurheilulehti Oy
Aloitusvuosi: 1924
Päätoimittaja: Stiina Ikonen


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %
Ikä: 15 - 100 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Anssi Niemelä,
Olen molempien lehtienne kestotilaaja vuosikymmenten ajalta. Olen lehtienne sisältöön(myös 7 oikein) pääosin tyytyväinen. Sen sijaan raivostuttavaa on se, että ke HU ja viikon ainoa 7 oikein putoaa lähes aina Vermon ke ravien jälkeen ja se tuskin on teidän tarkoitus. Asiat olivat hieman paremmin silloin kun 7 oikein ilmestyi tiistaina. Ehdotan, että korvaatte asiat jotenkin. Ilmaiset jalostuskuvasto ja kalenteri olisivat edes jonkinlainen anteeksipyyntö.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D