7 Oikein

Julkaisukieli suomi

4.5/5 (82 ääntä)

Tuotekuvaus

Tilaa 7 oikein -lehtiPelaajan paras työkalupakki!

7 oikein, alan ainoa pelilehti sisältää Suomen kaikkien totoravien käsiohjelmatiedot lähtökohtaisine vihjeineen, tallikommentteja ja vihjesysteemit kaikkiin T-peleihin, Duoon ja Troikkiin. Lehdessä on myös Veikkauksen pohjoismaisten pelikohteiden lähtölistoja. Lisäksi lehdessä on edellisen viikon ravien raportit.

Kun tilaat 7 oikein -lehden, saat kaikkien Suomen ravien käsiohjelmat ja vihjeet yksissä kansissa. Lehti ilmestyy joka viikko keskiviikkoisin, 52 kertaa vuodessa. Uutena palveluna on pelilistat Ruotsin raveihin keskiviikosta sunnuntaihin. Tilaukseen kuuluu näköislehti.

Tilaukset, jotka on tehty maanantaina ennen kello 12 alkavat saman viikon numerosta. Näköislehteä pääset lukemaan, kun rekisteröidyt ja luot omat Hevosurheilu-tunnukset. Saat sisäänkirjautumistunnukset palveluun lehden kustantajalta, kun tilaus on rekisteröity.

7 oikein -lehteä toimitetaan yli 30 vuoden asiantuntevalla ja vankalla kokemuksella, tervetuloa mukaan! Tilaa 7 oikein -lehti ja muut tuotteet kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi.

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 52
Kustantaja: Suomen Hevosurheilulehti Oy


Kuka lukee lehteä?

Mies: 50 %
Nainen: 50 %


500 merkkiä jäljellä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D