Meidän Koira kansi
Alkuperämaa suomi
Tilaa lehti

Meidän Koira

Arvostelu:
3.5/5 (39 ääntä)
Tämä lehti on joko lopetettu tai ei valitettavasti ole tällä hetkellä valikoimassamme. Alla on listattu ehdotuksia samankaltaisista lehdistä. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin lehtitilauksiin liittyviin kysymyksiin.

Julkaisuaikataulu 2019

  • 6. 13 joulukuuta

Meidän Koira

Meidän koira viihdyttää sekä opastaa!

Koiranomistajille tai muuten vain koirista pitäville lukijoille suunnattu Meidän koira on monipuolinen koko perheelle suunnattu lukupaketti. Ehkäpä suunnittelet koiran hankintaa? Vai oletko omistanut koiran jo pidemmän aikaa ja ehkä olet jopa harjaantunut koiranäyttelyissä kävijä? Kunhan koirat ovat lähellä sydäntäsi, tulet varmasti ihastumaan Meidän koira -lehteen.

Lehti tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä niin koiran ravintoon, terveyteen kuin yleiseen hyvinvointiinkin liittyen. Lehden teemoja ovat muun muassa: Koiran ja ihmisen kumppanuus, uuden perheenjäsenen ottaminen kotiin, kotikoiran hoitaminen, koiran rakenne, koiran sairaudet, koiran vanheneminen, koirasi ymmärtäminen ja koulutus, koiranäyttelyt, harrastaminen koiran kanssa, koira ihmisen apuna sekä koiranäyttelyt.

Erilaisilla koiraroduilla on erilaisia ominaisuuksia ja Meidän koira kertoo kaiken mitä tulee tietää eri rotuihin liittyen. Jokaisessa numerossa laitetaan tarkempaan tutkiskeluun yksi koirarotu, jonka ominaisuuksiin perehdytään pintaa syvemmältä. Lehti sisältää myös tarinoita erilaisista koiraperheistä ja koiranomistajista, jotka koskettavat kerta toisensa jälkeen.

Meidän koira -lehden saat postitse kotiin kuusi kertaa vuodessa.

Tilaa nyt koko perheelle sopiva, ihastuttava Meidän koira -lehti edulliseen kampanjahintaan itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtikuningas.fi -sivustolla!

  • Maa: Suomi
  • Kieli: suomi
  • Julkaisua / vuosi: 6
  • Kustantaja: Karprint Oy

Kuka lukee lehteä?
  • Mies: 47 %
  • Nainen: 53 %

Arviot Meidän Koira lehdestä

Nimesi:
Arvioi tuote:
Arviosi:
500 merkkejä jäljellä Lähetä
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D