Kellolehti

Julkaisukieli suomi

4/5 (15 ääntä)

1. Valitse tarjous

Tämä tuote on joko lopetettu tai ei valitettavasti ole tällä hetkellä valikoimassamme. Alla on listattu tuote samankaltaisista tuote. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin lehtitilauksiin liittyviin kysymyksiin / hankinta.

Tuotekuvaus

Onko suurena intohimonasi kellot, korut tai ehkäpä molemmat? Kiehtooko sinua harvinaiset ja eksklusiiviset kellot ja muut arvoesineet? Silloin suosittelemme lämpimästi Suomen ensimmäistä kaupallista kelloalan lehteä, Kellolehteä!

Aika on ollut koko ihmishistorian ajan tärkeä käsite eikä sen merkkittävyys ole ainakaan vähentynyt nykyajan hektisessä maailmassa. Jotta pysyisimme ajan tasalla missä vain ja milloin vain, on mukava koristautua hyvännäköisellä rannekellolla.

Kellolehti käsittelee niin kellojen ulkonäköä, rakennetta, toimintoja kuin historiaakin. Se ei esittele pelkästään uutuuskelloja ja -koruja vaan myös esimerkiksi kallisarvoisia tai muilla tavoin erityisiä kyniä ja muita arvoesineitä. Myös harvinaiset ja vanhemmat kellot ovat osa lehden sisältöä halvempia kelloja unohtamatta, joita usein vertaillaan kalliimpiin yksilöihin.

Kellolehti uutisoi kelloalan tärkeimmistä tapahtumista ja tarjoaa mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja alan ammattilaisten kanssa. Lisäksi lehti arvostelee ja testaa alan tuotteita, vierailee luksuskellotehtailla ja esittelee erilaisia kellonvalmistusmenetelmiä.

Kellolehti opastaa lukijaa myös kellojen ostossa sekä niiden myynnissä. Neuvoja voi saada hinnoitteluun sekä parhaiden myynti- ja ostoväylien löytämiseen.

Lehti on laadukas niin sisällöltään kuin ulkoisestikin. Kiiltävän ja paksupaperisen lehden haluaa säilyttää pidemmänkin aikaa.

Vaikka lehden tyypillinen lukija on hyvätuloinen mies, sopii se kuitenkin kaikille miehille ja naisille, jotka ovat kiinnostuneita kelloista, koruista ja muista arvoesineistä.

Kellolehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Tilaa nyt Kellolehti itselle tai lahjaksi ystävälle Lehtikuningas.fi -sivustolla!

Maa: Suomi
Kieli: suomi
Julkaisua / vuosi: 4
Kustantaja: Oy Editore Ab
Aloitusvuosi: 2017
Päätoimittaja: Tom Holmberg


Kuka lukee lehteä?

Mies: 60 %
Nainen: 40 %
Ikä: 30 - 80 vuosi


500 merkkiä jäljellä

Jack bauer,
Surkea toimittamisen taso
Jarmo ,
Lehti tilattiin vuodelle 2019, tuli vain kaksi numeroa neljän sijasta. Useita yhteydenottoja, joihin ei koskaan vastattu?? Suurena kellonharrastajana olen todella pettynyt lehteen. En suosittele.
Hannu Joutjärvi,
Ehdoton tietopaketti.
Kukko , 26.11.2017,
Mukava lukea asiallista tietoa.
Kelloseppä,
Tämä lehti on täynnä asiaa!
Steffe,
Kannesta päätellen laadukas lehti mutta on siellä kansan aiheitakin näköjään.
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D