Nyt iski auringonpistos!

onsdag 12 juli, 2017 @ 11:52
0
auringonpistos


Lehtikuninkaalle iski auringonpistos! (Uskokaa tai älkää säästä huolimatta). Käynnissä on vuoden isoin ale ja erikoistarjoukset ovat voimassa viikon 18.7 saakka. Mukana on yli 40 lehteä alkaen 1 €. Jos teet lehtitilauksen nyt, voit säästä jopa 94%!

Kesän halvimmat hinnat!
Kesäkampanjan aikaan voit tilata lukuisat lehdet mahtavaan kampanjahintaan. Mukana lehtiä kaikista eri kategorioista, jokaiselle jotakin. Löydät täältä lehtiä esim. aihepiireistä ruoanlaitto, ristikot, askartelu, tekniikka, sisustus ja urheilu. Nyt on mainio aika tilata koko perheelle lukemista loppukesäksi tai vaikka koko vuodeksi.

Uniikkeja tilaajalahjoja
Muun muassa Aku Ankka -lehdellä on Auringonpistoksen aikaan erikoistilaajalahjoja, joita et saa ostettua mistään erikseen!

Lisäetuja uutiskirjeen tilaajille

Lehtikuninkaan uutiskirjeen tilaajille on tarjolla myös erikoisetuja (mm. lisäalennuksia valmiiksi alennetuista hinnoista!) —tilaa uutiskirjeemme ja lunasta omasi! Mukana mm. lehtitilaus kaupan päälle ja eksklusiivisia alennuskoodeja.

Alennuskoodit
Alennuskoodi 1: -5% yli 20 € ostosta AURINKO5
Alennuskoodi 2: -10% yli 30 € ostosta AURINKO10
Lehtikortti 9,90 € : yli 40 € ostosta AURINGONPISTOS

Alennuskoodit ovat voimassa 11-18.7.

Tutustu kesäkampanjan tarjouksiin tästä.


Tykkää ja jaa

Dekon suuri asuntomessunumero

måndag 05 juni, 2017 @ 16:36
0
deko sisustus asuntomessut


Asuntomessut 2017 järjestetään Mikkelissä 14.7-13.8. Miljöö on uskomattoman upea alue Saimaan rannalla lähellä Mikkelin kaupungin keskustaa. Messuvieraille esitellään tänä vuonna 31 kohdetta. Asuntomessut on yksi Suomen suurimmista kesätapahtumista ja siitä ei haluasi jättää millään välistä.

Jos et pääse paikan päälle Mikkeliin ei mitään hätää, nimittäin Deko-lehti julkaisee suuren messunumeron, jossa esitellään asuntomessujen parhaat palat. Jos tilaat Dekon 19.6 mennessä, niin tilauksesi alkaa asuntomessunumerosta.

Deko on suomalainen sisustuslehti, joka esittelee skandinaavisia koteja. Deko on nostanut vuosien varrella asuntomessuilta esiin aina yhden nimikkokohteen. Voi vain ihastella, miten kauniita koteja onkaan esitelty vuosien varrella. Dekossa näkyy hyvä suunnittelu, muotoilu ja laatu. Deko ei pelkää esitellä rohkeampiakaan ratkaisuja ja uusia trendejä. Deko sopii kaikille kodin laittamisesta kiinnostuneille.

Joskus on vaikeaa valita, että mikä suomalainen sisustuslehti on se oma suosikki, mutta Deko on yleensä se ensimmäinen valinta. Usein sanotaan, että syksy on sisustamisen aikaa, mutta kyllä parhaat vinkit saa jo kesällä.

deko sisustus asuntomessut


Tilaa deko tästä.


Tykkää ja jaa
Naistenpäivä1
Ystävänpäivänä huomasin, että kadut olivat täynnä kukkakimppuja kantavia ihmisiä ja käsi kädessä kulkevia pariskuntia. Mielestäni on mukavaa, että tälläiset erityiset muistamispäivät ovat vakiintuneet enemmän ja enemmän myös täällä Pohjolassa. Se on vain positiivista, että jotkut päivät vuodesta saavat meidät muistamaan lähimmäisiämme hieman tavallista enemmän, esimerkiksi pienellä lahjalla tai erityisen ystävällisellä teolla.


Seuraavaksi olisi vuorossa naistenpäivä. Naistenpäivän varsinaisena tarkoituksena on juhlistaa naisten saavutuksia, niin sosiaalisia, poliittisia kuin taloudellisiakin. Samalla halutaan myös nostaa esiin seikkoja, joissa edistystä edelleen tarvitaan. Naistenpäivänä halutaan muistaa myös erityisesti niitä oman elämän tärkeitä naisia, kuten äitiä tai vaimoa. Naistenpäivänä monet osoittavat kiitollisuuttaan ja arvostustaan näitä naisia kohtaan tavallista enemmän. Tätä tehdään sanoilla tai teoilla, kukin oman tyylinsä mukaan.

Naistenpäivä2
Itse en ole aikaisemmin huomioinut naistenpäivänä minulle läheisiä naisia juuri muuten kuin ”hyvää naistenpäivää” -toivotuksella. Tänä vuonna tarkoituksenani on kuitenkin lähettää äidilleni pieni yllätys postissa. Olen tullut siihen tulokseen, että elämässä ei ole ikinä liian montaa juhlimisen aihetta. Ja mikäs sen parempi juhlan aihe, kuin oman elämän tärkeät ihmiset!


Aiotko sinä juhlistaa naistenpäivää?


Mukavaa loppuviikkoa!Terveisin,


Roosa
Tykkää ja jaa
1.Suosituin teoria Ystävänpäivän alkuperästä on, että Rooman keisari Cladius II ei halunnut, että miehet menevät naimisiin sota-aikana. Piispa Valentine ei kuunnellut keisaria ja alkoi suorittaa salaisia häitä. Piispa teloitettiin ja kristityt julistivat hänet pyhimyksesi ja alkoivat viettää pyhän Valentinen päivää 14. helmikuuta.

2.Tutkimusten perusteella noin 3% lemmikin omistajista antaa ystävänpäivälahjan lemmikilleen.

3.Noin 22 miljardia ystävänpäiväkorttia jaetaan joka vuosi. Ystävänpäivä on toiseksi suurin korttien lähettämisen sesonki.

4.Jos olet sinkku ei ole syytä vaipua epätoivoon, sillä ystävänpäivän sijaan voit viettää sinkkujen omaa päivää Singles Awareness Day (SAD).

5.Muualla maailmassa ystävänpäivä on rakastavaisten päivä, mutta Suomessa ystävänpäivä on nimensä mukaan tarkoitettu lähinnä ystäville.

6.X allekirjoituksessa on symboloinut suudelmaa keskiajalta lähtien. Tuolloin ihmiset, jotka eivät voineet kirjoittaa nimeään käyttivät X-merkkiä todistajan läsnä ollessa. Allekirjoituksen jälkeen X-merkkiä suudeltiin vilpittömyyden osoituksena.

7.Ystävänpäivään liittyy mitä oudompia uskomuksia ja tapoja. Esimeriksi Ranskassa naiset uskoivat 1800-luvulla, että ystävänpäivänä ensimmäinen vastaan kävelevä mies on se oikea.

8.Vuonna 1537 Kuningas Henry VII julisti ystävänpäivän viralliseksi juhlapäiväksi.

9.Ystävänpäiväsuklaat tulivat myyntiin 1800-luvun lopussa, jolloin Richard Cadbury valmisti ensimmäisen suklaarasian ystävänpäivää varten.

10.Yli 35 miljoonaa sydämenmuotoista suklaarasiaa myydään joka vuosi ystävänpäivän aikoihin.

11.73% ihmisistä jotka ostavat kukkia ystävänpäivänä ovat miehiä.

12.Noin 15% amerikkalaisista naisista lähettää itselleen kukkia ystävänpäivänä.

13.Suklaata ostetaan yli miljardin dollarin edestä ystävänpäivänä.

14.Yli 50% kaikista ystävänpäiväkorteista ostetaan kuusi päivää ennen ystävänpäivää.

15.Punaisia ruusuja pidetään rakkauden kukkina, koska punainen väri symboloi vahvoja romanttisia tunteita.

16.Yhdysvalloissa myydään 189 miljoonaa ruusua ystävänpäivänä.

17.Naiset ostavat noin 85% kaikista ystävänpäivälahjoista.

18.Opettajat vastaanottavat eniten ystävänpäiväkortteja ja heidän jälkeensä eniten kortteja saavat lapset, äidit, vaimot ja lemmikit.

19.Ystävänpäivä on vuoden suosituin kosintapäivä.

20.Verona, Shakespearen Romen ja Julian kotikaupunki Italiassa vastaanottaa vuosittain noin tuhat kirjettä ystävänpäivänä, jotka on osoitettu Julialle.


Rusetti

Tykkää ja jaa

Black Friday

fredag 25 november, 2016 @ 11:52
0

Black Friday on lähtenyt alun perin Yhdysvalloista. Black Friday on kiitospäivän jälkeinen päivä, joka perinteisesti potkaisee joulumyynnin käyntiin. Monet yritykset ovat pidempään auki ja tarjoavat asiakkailleen ylimääräisiä alennuksia. Monille yrityksille Black Friday on vuoden paras myyntipäivä. Verkkokaupoille Black Friday:n oma vastine on Cyber Monday, joka ei ole vielä rantautunut isosti Suomeen.

10 faktaa, joita et tiennyt Black Friday:sta

1.Black Friday ei ole enää vain amerikkalaisten kiitospäivän jälkeinen shoppailupäivä. Konsepti on levinnyt laajalle kansainvälisesti. Esimerkiksi Kanada, Englanti, Meksiko, Romania, Intia ja Ranska viettävät Black Friday:ta lähes yhtä näyttävästi.

2.Black Friday rantautui Suomeen toden teolla vasta viime vuonna.

3.Black Friday ei ole myöskään enää vain ja ainoastaan perjantai. Black Friday on nykyään nelipäiväinen ostosviikonloppu. Tunnetuin on verkkokauppojen vastine Black Fridaylle eli Cyber Monday, mutta useat kaupat aloittavat myynnin jo kiitospäivänä, joka on saanut lisänimen Gray Thursday. Monet rynnistävät ostoksille heti kiitospäivän aterian nautittuaan.

4.Black Friday ei oikeasti ole vuoden kiireisin ostospäivä. Viimeinen lauantai ennen joulua (Super Saturday) on usein vuoden kiireisin päivä. Päivä, jolloin mattimyöhäset lähtevät jouluostoksille.

5.Black Friday on saanut osakseen myös paljon kritiikkiä, koska on huomattu, että osa tarjouksista ei oikeastaan ole edes tarjouksia vain täysin normaalihintaisia tuotteita. Kaupat ovat saaneet osakseen kritiikkiä myös tuotteiden laadusta. On jopa huhuttu, että kaupat tilaavat huonolaatuisia tuotteita vain Black Friday:ta varten. Usein varastot eivät myöskään vastaa kysyntää ja kaupat myyvät eioota. Black Friday on tietenkin myös iso rutistus henkilökunnalle.

6.Black Friday ei ole enää rajoittunut kivijalkakauppoihin. Sinun ei tarvitse astua jalallasi kauppaan, jos et halua. Moni tarjousten metsästäjä itseasiassa haluaa tehdä ostokset kotisohvalta käsin.

7.Black Friday on ollut nimitys myös monelle historialliselle perjantaille. Vanhin tunnettu Black Friday on Fisk-Gould skandaali ja sitä seurannut finanssikriisi vuodelta 1869. Tuorein puolestaan Brexit -äänestyksen jälkeinen perjantai, jolloin britit heräsivät äänestyskrapulaan, punnan arvo romahti ja osakemarkkinat syöksyivät. Ennen Black Friday viittasi koko markkinoiden romahdukseen, mutta nykyään sillä viitataan ennemminkin hintojen romahdukseen.

8.Black Friday vakiintui tämän iloisen ostospäivän nimeksi vasta 1980 -luvulla, vaikkakin ensimmäisen kerran nimeä käytettiin jo 1960 -luvulla.

9.Black Friday on saanut nimensä ennen aikaan kirjanpidossa käytetystä mustasta väristä, joka kuvaa plussaa eli voittoa. Jos myynti oli miinuksella, käytettiin punakynää. Monilla kauppiailla alkuvuoden tappiot kääntyivät voitoksi juuri joulusesongin alettua marraskuun lopussa.

10.Black Friday -kampanjaa on vietetty Lehtikuninkaalla vuodesta 2011 alkaen, joten olimme ensimmäisten joukossa Suomessa.


Parhaat Black Friday tarjoukset


Black Friday

Tykkää ja jaa

Isänpäivä

tisdag 08 november, 2016 @ 11:44
0
IsänpäiväMitä isälle lahjaksi?Reetta (maajohtaja)
Metsästys & Kalastus, Maaseudun tulevaisuus tai Erä. Meidän isä on maanläheinen ja tykkää lukea asiapitoisia lehtiä. Olen kyllä huomannut, että myös Tex Willer uppoaa!

Pinja (markkinointikoordinaattori)
Isä on aina raahannut kotiin läjäpäin lehtiä ja muistan lapsuudesta, kuinka isä lähes aina työpäivän jälkeen istahti kirjastohuoneen nojatuoliin lukemaan lehtiä suklaarasian kanssa. Isä tekee työnsä puolesta yleensä jopa vuosittaisen ulkomaanmatkan kerätäkseen kokoon hyvän kokoelman ulkomaisia lehtiä. Lehtilahja tuntuu siis enemmän kuin luonnolliselta ajatukselta! Isä on kulinaristi ja aina soveltamassa uusimpia ruokatrendejä omassa keittiössä. Lehtien kautta inspiraatiota on helppo ammentaa kiireisen elämän keskellä. Tilaan isälle aina omat lempparilehdet, jotta voimme kommentoida reseptejä tekstiviestein ja lähettää onnistuneimmista herkuista valokuvia. Minun valintani ovat Glorian ruoka&viini, ELLE mat&vin, Image tai GQ.

Roosa (asiakaspalvelu)
Tuulilasi, Jääkiekkolehti tai Maku. Mein iskä tykkää laittaa ruokaa ja sen vois olla kiva saada vähän uutta inspiraatiota sen vanhojen bravuureiden lisäksi. Se tykkää seurata jääkiekkoa ja olisi varmaan mielenkiintoista sille lukea tarkempaa tietoa pelaajista ja alan tapahtumista.

Meri (asiakaspalvelu)
Jääkiekkolehti koska meidän iskä on iso jääkiekko-fani, tykkää seurata sekä pelata itse. Toisaalta iskä viihtyy myös hirvimetsällä tai kalastamassa, joten myös Erä tai Metsästys ja Kalastus voisi olla hyvä vaihtoehto!


Tykkää ja jaa
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D