Suositut joululahjat

måndag 19 november, 2018 @ 11:34
0
joululahjat


Joulu tulee taas ja on aika hankkia lahjat perheelle ja muille läheisille! Olemme koonneet tälle sivulle suosituimmat joululahjat ja parhaat tarjoukset. Meiltä löydät joululahjat koko perheelle yhdestä paikasta. Meiltä löydät kaikki lehdet mukaan lukien sekä isot ja tunnetut aikakauslehdet sekä pienemmät harrastelehdet, jotka keskittyvät vain johonkin tiettyyn osa-alueeseen.

Lehtikuningas.fi -sivustolta löydät kaikki naistenlehdet, miestenlehdet ja lastenlehdet kampanjahintaan! Olemme koonneet yhteen netin parhaat lehtitilaustarjoukset. Meiltä voit tilata lehtiä myös määräaikaisena eli tilaus päättyy automaattisesti tarjouskauden jälkeen. Sinun tai läheisesi ei siis tarvitse huolehtia lehtitilauksen perumisesta joulun jälkeen. Valitse sopiva lehti satojen joulutarjousten joukosta ja tilaa lehti helposti, edullisesti ja nopeasti. Voit luoda ja tulostaa kortin pukinkonttiin sivustollamme. Varmista stressitön joulu ilman jonoja ja tarjousten perässä juoksemista tilaamalla 2018 joululahjat Lehtikuninkaalta! Ehdit tilata joululahjat vielä jouluaattona.

Joululahjat koko perheelle
Meiltä löydät kaikki lehdet mukaan lukien sekä isot ja tunnetut aikakauslehdet sekä pienemmät harrastelehdet, jotka keskittyvät vain johonkin tiettyyn osa-alueeseen. Lehtikuningas.fi -sivustolta löydät kaikki naistenlehdet, miestenlehdet ja lastenlehdet kampanjahintaan! Olemme koonneet yhteen netin parhaat lehtitilaustarjoukset. Meiltä voit tilata lehtiä myös määräaikaisena eli tilaus päättyy automaattisesti tarjouskauden jälkeen. Sinun tai läheisesi ei siis tarvitse huolehtia lehtitilauksen perumisesta joulun jälkeen. Valitse sopiva lehti satojen joulutarjousten joukosta ja tilaa lehti helposti, edullisesti ja nopeasti. Voit luoda ja tulostaa kortin pukinkonttiin sivustollamme. Varmista stressitön joulu ilman jonoja ja tarjousten perässä juoksemista tilaamalla 2018 joululahjat Lehtikuninkaalta! Ehdit tilata joululahjat vielä jouluaattona.

Anna joululahjaksi lukuiloa
Joulun alla jokainen meistä on tutun kysymyksen äärellä: "Mitä joululahjaksi perheenjäsenille ja ystäville?" Joulu välittämisen juhla ja sitä on jälleen syytä juhlia hyvillä lahjoilla läheisille. Lehtikuninkaalta löydät täydelliset joululahjat perheen pienille ja isoille. Sivustoltamme saat lahjan lisäksi myös tehtyä persoonallisen joulukortin. Meiltä löydät kotimaisten kestosuosikkien lisäksi suosituimmat ulkomaiset lehdet.

Suosituimmat joululahjat koko perheelle
Laajasta lehtivalikoimastamme löytyy sopiva joululahja kaikille perheenjäsenille. Voit ostaa kaikki joululahjat yhdestä paikasta! Perheen pienimmille olemme koonneet sarjakuvia ja lastenlehtiä useilla eri kielillä. Vähän vanhemmille lapsille valikoimastamme löytyy nuortenlehtiä juuri nuoria kiinnostavista aiheista. Lehti on pieni joululahja, joka ei vie paljoa tilaa paketissa, mutta on sitäkin mieluisampi! Tilaa lehti ja annat mukavan joululahjan, joka tuottaa iloa pitkään!

Lahjaopas – löydä täydellinen joululahja
Tai miksipä et antaisi joululahjaa itsellesi? Meiltä löydät yli 1 000 lehteä, joista valita! Tämän hetken ostetuimmat lehdet löydät suosituimpien lehtien kategoriasta. Sieltä voit kätevästi suodattaa lehden alkuperämaan, hinnan ja arvioiden perusteella juuri sinulle sopivimmat lehdet. Inspiroidu muiden lehtivalinnoista ja kokeile jotain ihan uutta! Lehtiä löytyy tietotekniikasta, vapaa-ajasta, ruuasta, muodista ja liikunnasta. Valikoimastamme löytyy lehtiä laidasta laitaan edulliseen hintaan.

Anna lahja, joka ilahduttaa aina uudestaan!
Lehtikuninkaan laajasta valikoimasta löydät sopivat joululahjat, vaikka koko perheelle. Päästä itsesi helpolla tänä jouluna ja tilaa joulun toivelehdet kätevästi netistä!

Joululahjatilauksemme alkavat aina uuden vuoden alusta – juuri sopivasti tukemaan uuden vuoden lupauksia! Valikoimastamme löytyy lukuisia terveyteen, hyvinvointiin ja liikuntaan keskittyneitä lehtiä niille, jotka haluavat aloittaa kevyemmän elämän. Harrastelehti on oiva lahja sille, joka haluaa aloittaa uuden harrastuksen. Auto-, moottori- ja venelehdet ovat miesten kestosuosikkeja. Hauskoja lukuhetkiä lapsille tarjoaa Suomen suurin ja laajin lastenlehtien valikoimamme. Lehtikuninkaalta löydät parhaat tarjoukset koti- ja ulkomaisiin lehtiin.

Tilaa joululahjat jo tänään ja tulosta lahjakortti! Joululahjatilaus alkaa vasta joulun jälkeen!


Tykkää ja jaa

Iloa syksyyn käsitöistä!

fredag 12 oktober, 2018 @ 11:43
0
Burda Style on jokaisen ompelijan toivelehti. Lehti on maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaista ompelumalleistaan, joita tulee lehden mukana joka kuukausi yli 40. Ompelukaavat ja -ohjeet on suunnattu naisille ja lapsille ja ne sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneelle ompelijalle! Burda Style -lehdestä löydät lisäksi ajankohtaiset trendit sekä stailausvinkkejä. Lokakuun Burda Style -lehdestä löydät muun muassa raikkaita merihenkisiä klassikoita, villejä retromalleja ja Gentlewoman-bisnesasuja.

Käsityöt


Neulo-lehdestä löytyy paljon inspiraatiota ja tekemistä intohimoisille neulojille ja virkkaajille. Lehti on pohjoismaiden suurin ja sisältää muodikkaita skandinaavisia neulemalleja useilta pohjoismaisilta lankavalmistajilta. Neulo-lehden selkeillä ohjeilla jokaisella lehden lukijalla on mahdollisuus loihtia hetkessä kauniita luomuksia. Jokaisesta lehdestä löytyy 34 uutta mallia!

käsityöristeily


Nyt lokakuussa 2018 sinulla on myös mahdollisuus lähteä Burda Style ja Neulo -lehtien kanssa käsityöristeilylle! Käsityöristeilyllä suunnataan Tukholman käsityöfestivaaleille Syfestivalenille 25.-27.10.2018. Risteilyllä tutustutaan muun muassa lankavalmistaja Adele’s Mohairiin ja neulotaan risteilyhuivia. Varaa pian paikkasi huippusuositulle risteilylle, joka tarjoaa takuuvarmaa viihdettä käsityöintoiselle! Lisäinfoa risteilystä löydät täältä.

Tykkää ja jaa

Juhannustaikoja

torsdag 21 juni, 2018 @ 11:38
0
juhannustaika


Juhannustaiat ovat osa suomalaista kansanperinnettä. Taiat liittyvät usein tulevaisuuden ennustamiseen kuten rakastetun etsintään. Nykypäivänä taiat ovat muuttaneet muotoaan eikä niitä oteta vakavasti kuten ennen ja osa perinteisistä taioista on jopa vaikea toteuttaa teknisesti. Alastomana pellolla kirmaaminen ei ole ehkä se suosituin juhannustaika vuonna 2018, mutta esimerkiksi kukkia kerätään tyynyn alle edelleen. Listasimme alle perinteisiä juhannustaikoja, jotka onnistuvat ainakin pienillä sovelluksilla ja myös nykyaikaisempia taikoja.

10 perinteistä juhannustaikaa

1. Kerää tyynyn alle seitsemän erilaista kukkaa seitsemältä niityltä ja näet tulevan kumppanisi unessa.
2. Kuuntele kuinka monta kertaa käki kukkuu. Niin monta vuotta menee ennen kuin löydät kumppanisi kuin käki kukkuu.
3. Hyppäämällä palaneen kokon yli voit puhdistaa sielusi ja kasvattaa mahdollisuuksia löytää kumppani.
4. Kokon savu seuraa sitä, kuka löytää seuraavaksi kumppanin.
5. Laita sukka väärinpäin vasempaan jalkaan ja uneksit tulevasta kumppanistasi.
6. Kun kierrät juhannusyönä saunan kolmesti tasan keskiyöllä ja kurkistat saunan luukusta sisään voit nähdä tulevan kumppanisi.
7. Heitä saunan jälkeen vasta saunan katolle. Mihin suuntaan vastan kädensija osoittaa sieltä tulee tuleva kumppanisi.
8. Katsoessaan kaivoon, lampeen tai lähteeseen juhannusyönä näkee tulevan puolison kuvajaisen.
9. Laita tyynyn alle yhdeksällä heinällä sidottu kukkaseppele ja näet tulevan kumppanin unessa.
10. Onnea kumppanin etsintään tuo, kun kieriskelee alasti niityllä juhannusyönä.

10 nykyaikaista juhannustaikaa
1. Sytytä kokko taajamassa. Paikalle saapuu taatusti joukko palomiehiä, joista jonkun täytyy olla sinkku.
2. Sytytä kokko alasti taajamassa. Saat paikalle myös poliiseja.
3. Saat poliisit paikalle myös, jos juokset taloyhtiön saunan ympäri alasti kolme kertaa.
4. Jos näet jonkun kuvajaisen vedenpinnassa ongi se poloinen kuivalle maalle ja toivo, että rakkaus syttyy pelastajaa kohtaan.
5. Pyyhkäise Tinderissä seitsemän kertaa vasemmalle ja kahdeksas oikealle. Hän on tuleva kumppanisi.
6. Valitse Pinterestissä seitsemän kaunista kukkakuvaa ja laita kännykkä tyynyn alle.
7. Laita kännykkä tyynyn alle lukitsematta näyttöä. Jos kännykkä on yöllä soittanut jollekin, on hän tuleva kumppanisi.
8. Jos juhannusyönä syöt alastomana vuoteessasi näkkileipää, tiedät taatusti aamuun mennessä missä murusesi on.
9. Kuoki seitsemissä eri mökkibileissä. Kieri alasti mökkien pihalla varmuuden vuoksi.
10. Lataa Instagramiin kuva juhannuksenvietosta. Tuleva kumppanisi on se, joka tykkää kuvasta ensimmäisenä.

juhannust taikoja

taika

juhannusyö

kesäyöOsa nykyaikaisista juhannustaioista on lainattu Me Naiset -lehdestä.
Tykkää ja jaa

Ikuisuuskysymys - mitä lahjaksi äidille?

onsdag 25 april, 2018 @ 12:49
0
äitienpäivä lehtikuningas


Äitienpäivä lähestyy! Näitä lehtiä annettiin eniten äitienpäivälahjaksi viime vuonna. Mikä on sinun äitisi suosikkilehti?

1. Oma Aika
2. Anna
3. Seura
4. Me Naiset
5. Viva
6. Kotivinkki
7. Viherpiha
8. ET-Lehti
9. Koti ja keittiö
10. Maalla
11. Kauneimmat Käsityöt
12. Kodin Kuvalehti
13. Seiska
14. Tieteen Kuvalehti
15. Eeva
16. Iisakin Ristikot
17. Matin Helpot Ristikot
18. FIT
19. Leivotaan
20. Kotiliesi

Äitienpäivää vietetään toukokuun toisena sunnuntaina. Tänä vuonna tulee 100 vuotta täyteen äitienpäivän juhlintaa, sillä perinne alkoi vuonna 1918 Suomessa. Perinteisesti äitienpäivää juhlitaan hemmottelemalla äitiä heti aamusta alkaen aamupalalla, lahjoilla ja omalla ajalla. Lapset askartelevat äidille usein kortteja. Äitienpäivänä juhlitaan oman äidin lisäksi myös isoäitejä, anoppeja ja muita kasvattajia. Tänä vuonna äitienpäivä on 13. toukokuuta. Millaisia äitienpäiväperinteitä teillä on? Kommentoi alle ja voita lehtitilaus lahjaksi äidille.

äitienpäivä

äitienpäivälahja

Tykkää ja jaa

Pääsiäisen teemat

måndag 26 mars, 2018 @ 18:10
0

Pääsinen lähestyy! Pääsiäisen aikaan aloitellaan mökkeilykautta, suunnitellaan pihaa ja puutarhaa sekä totta kai rentoudutaan. Lehdet auttavat inspiroitumaan keväästä ja tarjoavat parhaat vinkit ruuanlaittoon, kotiin, askarteluun, puutarhaan ja kuntoiluun. Listasimme alle suosituimmat lehdet teemoittain.

Ruoka: Maku
Juoma: Viini-lehti
Leivonta: Leivotaan
Askartelut: Askartelun idealehti Taika
Käsityöt: Kauneimmat Käsityöt
Sisustus: Meidän Mökki
Puutarha: Kotipuutarha
Lasten suosikki: Onni Pupunen

Mitä teillä luetaan pääsiäisenä?

lehtikuningas pääsiäinen
Tykkää ja jaa

Hyvää itsenäisyyspäivää!

onsdag 06 december, 2017 @ 10:10
0

Tänään 6.12.2017 vietetään Suomen itsenäistymisen satavuotisjuhlaa. Onnea Suomi! Sen kunniaksi teimme hieman tutkimusta lehdistämme ja suomalaisten lukutottumuksista.

Triviaa
• Meistä suomalaisista yli 12-vuotiaista 95% lukee painettuja aikakauslehtiä. Se on paljon ja voimmekin todeta, että suomalaiset ovat lukijakansaa.
• Suomessa on yli 4000 aikakauslehteä, joten valittavaa riittää!
• 98% tilatuimmista ja irtonumeroina myydyistä aikakauslehdistä on kotimaisia.
• Jokainen yli 12-vuotias suomalainen lukee keskimäärin kuutta painettua aikakauslehteä.
• Eniten luetaan perhe- ja yleisaikakauslehtiä.
• Toiseksi eniten luetaan naistenlehtiä.
• Suomen suurlevikkisin lehti on Aku Ankka.
• Aikakauslehti johon käytetään eniten lukuaikaa, on Oma Aika.

Tiesitkö, että osa suomalaisista lehdistä on perustettu jo ennen Suomen itsenäistymistä? Esimerkiksi Suomen Kuvalehti vuonna 1916, Suomen Sotilas 1919, Taito 1906 ja Urheilulehti 1898. Jos mietitään käännettyjä lehtiä, niin esimerkiksi Cosmopolitanin alkuperäisversio on perustettu Yhdysvalloissa 1886 ja National Geographic 1888. Erikoismaininta Seura-lehdelle, jonka ensimmäinen numero ilmestyi itsenäisyyspäivänä 1934. Yli 100 vuotta on pitkä ikä mille tahansa lehdelle ja mahtava suoritus. Onnea siis näille lehdille ja Suomelle!

Tämä itsenäisyyspäivä on ikimuistoinen päivä. Toivottavasti saat viettää Suomen 100-vuotispäivän juuri sinulle mieleisimmällä tavalla. Me Lehtikuninkaalla virittäydymme katsomaan linnanjuhlia ja nauttimaan parhaista suomalaisista ruuista monien muiden tavoin.

itsenäisyyspäivä lehtikuningas

Tykkää ja jaa

Mitä isänpäivälahjaksi?

måndag 06 november, 2017 @ 11:58
0
isänpäivä lahja


Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina. Suomessa isänpäivää on vietetty 1970-luvulta lähtien. Isänpäivä on siis melko uusi juhlinnan aihe, koska äitienpäivää on vietetty jo vuodesta 1918 lähtien. Perinteisesti isänpäivänä isää hemmotellaan hyvällä ruualla, lahjoilla, korteilla ja yhdessä ololla.

"Isänpäivä, mitä lahjaksi?" on varmasti kysymys, jota moni kysyy isänpäivän aikoihin. Jokainen isä on uniikki ja jokaisella isällä on omat mieltymyksensä ja kiinnostuksen kohteensa. Toisia kiinnostaa tiede ja historia, toisia autot ja vauhti. Jotkut isät tykkäävät urheilusta, jotkut taloudesta ja kulttuurista. Jotkut isät rakastavat ruuanlaittoa ja viinejä, jotkut taas haluavat lueskella sarjakuvia. Joitakin isiä veri vetää seikkailemaan luonnossa, toiset taas viihtyvät kotosalla nikkaroiden.

Laajasta lehtivalikoimastamme löytyy jokaiselle isälle oikea lehti. Lehtitilaus on erinomainen isänpäivälahja, koska se ilahduttaa isää joka kerta kun lehti tipahtaa postiluukusta. Lehtitilaus on mahtava lahja isälle, jolta löytyy jo kaikkea. Antamalla lahjaksi lehtitilauksen, annat lahjaksi mukavia lukuhetkiä aamiaispöydässä tai iltapäiväkahvia juodessa. Kokosimme alle isänpäivälahjavinkkejä ja ideoita.

Isänpäivälahjojen top 10

1. Tieteestä kiinnostuneelle isälle: Tieteen Kuvalehti
2. Sarjakuvista kiinnostuneelle isälle: Aku Ankka
3. Historiasta kiinnostuneelle isälle: Tieteen Kuvalehti Historia
4. Ajankohtaisista asioista kiinnostuneelle isälle: Suomen Kuvalehti
5. Hyvinvoinnista kiinnostuneelle isälle: Oma Aika
6. Tekniikasta kiinnostuneelle isälle: Tekniikan Maailma
7. Ulkoilusta kiinnostuneelle isälle: Erä
8. Autoista kiinnostuneelle isälle: V8
9. Urheilusta kiinnostuneelle isälle: Elmo
10. Remontoinnista ja nikkaroinnista kiinnostuneelle isälle: Tee Itse


Tykkää ja jaa
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D