Mitä sinä luet kesällä?

måndag 04 juni, 2018 @ 15:27
0
kesä


Näin kesäkuun alussa suosituimpien lehtien listalta löytyy luettavaa koko perheelle lomien ajaksi. Onko mitään ihanampaa kuin hyvän lehden parissa rentoutuminen esimerkiksi riippumatossa, kun sääkin suosii?

Suosituimmat
1. Tieteen Kuvalehti
2. Seiska
3. Tieteen Kuvalehti Historia
4. Aku Ankka
5. Alibi
6. Seura
7. Me Naiset
8. Tosi Elämää
9. Anna
10. Leivotaan
11. Maaseudun tulevaisuus
12. Koululainen
13. Tee Itse
14. Hymy
15. National Geographic Suomi
16. Kunto Plus
17. Maailman Historia
18. Goal Suomi
19. Hevoshullu
20. Retki

Voit tilata kaikki suosituimmat lehdet kampanjahintaan täältä: kesän parhaat tarjoukset

kesä 2

kesäkakku

kesä herkku

riippumatto

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
lehtikuningas valmistujaislahja


Valmistujaiset ja ylioppilasjuhlat lähestyvät. Perinteisesti korut, astiat ja lahjakortit ovat suositumpia, mutta myös lehtitilauksia annetaan paljon lahjaksi. Lahjan hankinta saattaa aiheuttaa paljon päänvaivaa, koska lahjan toivoo olevan persoonallinen ja saajansa oloinen. Jos ei ole varma on parempi valita jotain turvallista. Kukaan ei toivo lahjaksi tarpeettomia koriste-esineitä.

Listasimme paljon lahjavinkkejä sekä nuorille, että aikuisille valmistuneille.
Suosituimmat valmistujaislahjat 2018
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
Kesä on täällä ja ulkoilu on ihanampaa kuin koskaan! Retkeilystä on viime vuosina tullut aina vain suositumpi ajanviete, ja syystäkin. Voisi sanoa, että parempaa harrastusta mielelle ja keholle ei löydy. Liikkuminen raikkaassa ulkoilmassa ja kauniissa luonnonmaisemissa, varsinkin näin kesällä, on lähestulkoon lyömätön aktiviteetti. Mikä parasta, sitä voi tehdä yhdessä isommankin porukan kanssa täysin ilmaiseksi!

Luonto

Jos kaipaat vinkkejä ja neuvoja retkeilyyn liittyen, voimme lämpimästi suositella Retki-lehteä. Retki-lehti on Suomen suosituin outdoor-lehti, eikä syyttä. Se käsittelee kaikkea retkeilyyn liittyvää, kuten varusteita, matkakohteita, reittejä, ja tapahtumia. Kiinnostavien henkilötarinoiden kautta pääset lukemaan myös muiden retkeilijöiden kokemuksista maailman eri kolkista.

Vaellus_retki


Koska Retki-lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa, se käsittelee retkeilyä tasaveroisesti kaikkina eri vuodenaikoina. Lisäksi uudistumisen myötä Retki-lehti on nyt entistä suurempi ja näyttävämpi ja helppolukuisempi!

Tulevia teemoja Retki-lehdessä:

Nr 5-6 (7.6.): Uudistuvan ulkonäön myötä Retki-lehdestä tulee aiempaa kuvallisempi, ilmavampi ja luettavampi. Tämä lehti on kesän tuplanumero, jossa keskitytään muun muassa Riihimäen erämessuihin ja Lapin retkeilykohteisiin. Testiin pääsevät kahden hengen vaellusteltat.

Nr 7 (9.8.): Testissä vaellusrinkat ja paljon vaellustarinoita.

Nr 8 (13.9.): Testataan retkeilijän kumisaappaita ja tutustutaan bushcraft-retkeilyyn.

Nr 9 (18.10.): Testissä avotulimajoitteet eli perinteiset laavut ja louteet.

Retki

Tilaa Retki-lehti täältä.
Tykkää ja jaa
Kaipaako kesälomasi sisältöä? Puuttuuko sinulta tekemistä ilman säännöllistä päivärytmiä? Me kaikki tunnemme joskus niin lomalla. Vaikka laiskottelu onkin ihanaa, voi olla vaikeaa rentoutua ja päästää irti arjesta. Itse olen huomannut, että lempilehti on monesti parasta seuraa lomalla. Pidän myös kirjojen lukemisesta, mutta lehdissä ja lomassa on vain jotakin, joka kuuluu yhteen! Lehdet kulkevat mukana helposti ollen kevyitä, menevät pieneen tilaan ja niitä voi vähän väännelläkin rakkaudella ilman että ne menevät pilalle. Monet rennoimmista lomamuistoistani liittyvät hyvän lehden lukemiseen auringossa, esimerkiksi puistossa tai lomamatkalla. Lehden lukeminen luo rennon tunnelman missä tahansa. Ehkä lehti tuntuu myös siksi niin lomalle sopivalta, että lehtien artikkelit ovat yleensä helppo- ja nopealukuisia, mutta samanaikaisesti myös kiinnostavia ja jopa liikuttavia. Hyvä lehti voi vetää vertoja parhaallekin romaanille yhdistäen draamaa, kiinnostavaa faktatietoa, liikuttavia tosielämän tarinoita ja esitellen mielenkiintoisia henkilöitä.

aurinkotuoli


Lehden lukemisesta voi tehdä jopa sosiaalisen tapahtuman: kun olet seuraavan kerran lähdössä vaikka rannalle ystäviesi kanssa, ota mukaan esimerkiksi Seiska. Lehti tarjoaa varmasti puheenaihetta pidemmäksikin rantapäiväksi! Oiva vinkki myös ensitreffeille, jos et ole varma luistaako juttu treffikumppanin kanssa! Monet viikkolehdet ovatkin viihdyttäviä ja lisäksi ilmestyvät joka viikko, joka takaa uutta luettavaa säännöllisesti. Itse pidän myös Me Naiset -lehdestä, jossa on kaikkea edellä mainitsemaani sisällöllisesti ja lisäksi vielä tuulahdus muotia ja ruokavinkkejäkin!

Älä unohda myöskään lapsia, heillä jos kenellä on nimittäin pitkä kesäloma! Ikisuosikki Aku Ankka -lehteä voi lukea vielä aikuisenakin (allekirjoittanut ainakin tekee niin) ja sen jutut viihdyttävät edelleen ihan samalla tavalla kuin nuorempanakin. Myös perheen pienimmille löytyy paljon hyviä vaihtoehtoja, kuten Onni Pupunen tai Muumi!

Kaikki viikkolehdet löydät täältä ja lasten- ja nuorten lehdet täältä! Tilaa nyt kesäksi lukemista ja valitse paras lomaseuralainen itsellesi. Bonus: Lehti pysyy matkassasi joka paikkaan ilman, että se valittaa nälkää tai tarvitsee taukoa!

Mukavaa kesän odotusta!

Kesäisin terkuin,
Tiina
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
ET-lehti on tällä hetkellä meillä paremmassa tarjouksessa kuin koskaan! Olethan jo huomannut lehden kampanjatarjoukset? Mikä parasta, voit tilata ET-lehden tällä hetkellä myös määräaikaisena, mikä on harvinaista herkkua. Voit valita määräaikaisista tilauksista kaksi vaihtoehtoa: 12 nroa 59,90 € tai 24 nroa 109 €. Määräaikainen lehtitilaus on loistava lahjaidea äidille tai isoäidille, koska tilaus päättyy automaattisesti eikä sitä tarvitse muistaa peruuttaa erikseen.

ET-lehti


Jos kuitenkin mieluummin haluat valita juuri kestotilauksen, jotta äiti saa nauttia lehdestä juuri niin pitkään kuin haluaa, löytyy ET-lehdestä myös nyt ennennäkemättömän paljon vaihtoehtoja kestotilauksissa lukuisilla tilaajalahjavaihtoehdoilla. Kun tilaat lehden nyt lahjaksi äidillesi, saat valitsemasi tilaajalahjan kotiin muutama viikko laskun maksamisen jälkeen! Voit joko pitää lahjan itse tai antaa sen vaikka extralahjana myöhemmin äidillesi tai muistaa jotakuta muuta läheistäsi hienolla lahjalla.

Äitienpäivä


Valikoimastamme tilaat kätevästi äidille viime hetken lahjat: Tilaa lehti, tulosta halutessasi kortti ja olet valmis! Helppoa ja kätevää, olet valmis käden käänteessä. Mikset tilaisi tänä vuonna äidillesi vaikka tätä monen suomalaisen suosimaa klassikkolehteä?

ET-lehdestä sanottua:

”Tilasin ET-lehden äidille ja isoäidille äitienpäivälahjaksi viime vuonna. Molemmat ovat tykänneet!”

”Ihanan aito lehti”

”Sopivan kokoinen lukupaketti aikuisille.”

Tartu nyt kampanjatarjoukseen ja tilaa ET-lehti itsellesi tai lahjaksi! Kaikki lehden tarjoukset löydät täältä. Hyvää äitienpäivää!
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
SenioriTerveys on yksi harvoista suomalaisista lehdistä, joka keskittyy nimenomaan seniori-ikäisten suomalaisten terveyteen ja terveydenhuoltoon. Se kertoo lukijalle niin mahdollisuuksista kuin riskeistäkin seniori-ikäisen elämässä, eikä pelkää tuoda esille arkojakaan aiheita.

Aiheita, joita SenioriTerveys käsittelee ovat muun muassa kehon terveys kuten tuki- ja liikuntaelinten terveys, sydän- ja verisuoniterveys ja aivojen terveys, terveyttä tukevat palvelut ja terveydestä huolehtiminen liikunnan, ruokavalion ja erilaisten apuvälineiden avulla. Myös sosiaalinen ja psyykkinen terveys ovat keskeisiä aiheita ja lehdestä saakin paljon vinkkejä vapaa-ajan harrastuksiin, matkustukseen ja asumiseen.

Senioriterveys


Lehti sisältää erilaisten ihmisten selviytymistarinoita ja omakohtaisia kokemuksia terveyden ylläpidosta sekä asiantuntijoiden laatimia artikkeleita terveyden ja hyvinvoinnin eri osa-alueisiin liittyen. SenioriTerveys-lehden tavoitteena on antaa sen lukijalle vinkkejä ja neuvoja siihen, miten voida hyvin ja saada varttuneemmassakin iässä elämästä irti mahdollisimman paljon.

Tulevia teemoja SenioriTerveys-lehdessä vuonna 2018:

Nr 5 (julk. vko 33): Tämän numeron pääteemana on sydän- ja verisuoniterveys. Miten saada kolesteroli kohdalleen ja miten ruokavalio vaikuttaa sairauksien ennaltaehkäisyssä. Lehdessä keskustellaan myös muun muassa silmien hyvinvoinnista ja näöstä sekä gynekologisista ja urologisista terveysongelmista.

Nr 6 (julk. vko 38): Tässä numerossa keskitytään liikuntaan ja seksuaaliterveyteen sekä annetaan vinkkejä lihaskunnon ylläpitoon ja tasapaino- ja voimaharjoitteluun. Lisäksi esittelyssä ovat kylpylät, hoitolat ja terveys- ja liikuntamatkat.

Nr 7 (julk. vko 44): Keskustellaan mielen ja aivojen terveydestä, muistisairauksista ja henkisestä hyvinvoinnista. Myös turvallinen asuminen sekä alkoholi ja sen terveysvaikutukset ovat aiheita, joita tässä numerossa käsitellään.

Nr 8 (julk. vko 50): Talvi on täällä, poimi lehdestä vinkit talviliikuntaan! Myös erilaiset asumisjärjestelyt ja loma-asunnot pääsevät tapetille. Tässä numerossa kerrotaan lisäksi lääkäripalveluista kotona, verkossa ja puhelimessa sekä hyväntekeväisyydestä ja lahjoista joilla voit auttaa.

Tilaa SenioriTerveys itselle tai lahjaksi täältä.


Tykkää ja jaa
Luontaisterveys on lehti jokaiselle, joka haluaa huolehtia omasta hyvinvoinnistaan luonnollisesti! Viimeisimmässä numerossa selvitetään esimerkiksi miten selkäkipua voi ehkäistä ja hoitaa, miten tunnistaa aidon luonnonkosmetiikan sekä kurkistetaan ekokampaamoihin!

Aromaterapia


Luontaisterveys esittelee jokaisessa numerossa monipuolisia vinkkejä terveyden sekä kehon ja mielen hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Lehti on täydellinen lukupaketti jokaiselle luonnonmukaisesta terveydenhoidosta ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Luontaisterveyden artikkelit kertovat sekä uusista ja ajankohtaisista ratkaisuista että vanhojen kansanperinteiden mukaisista tuotteista ja hoidoista. Lehden monipuolisissa aihealueissa ovat mukana esimerkiksi vinkit liikuntaan ja painonhallintaan, jumpat & jooga, matkailu luonnon keskellä, allergiat sekä luonnonmukaiset materiaalit kodissa ja pukeutumisessa. Löydät lehdestä myös mielenkiintoisia ja syväluotaavia artikkeleita henkilöistä, jotka ovat saavuttaneet paremman elämänlaadun luonnollisten hoitokeinojen avulla sekä kuuntelemalla itseään ja kehoaan.

Meditaatio


Luontaisterveys auttaa löytämään juuri sinulle sopivimmat luonnonmukaiset ratkaisut niin psyykkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiin! Lehti keskittyy hyvinvointiin kokonaisuutena ja painottaa ennaltaehkäisyä terveydenhoidossa.

Luontaisterveyden seuraavan kolmen numeron pääteemat ovat:


Nro 5 (28.5) Kaikki luonnonmukaisesta ravinnosta! Numerossa tutustutaan terveelliseen ja luonnonmukaiseen ruokaan sekä kootaan näistä reseptejä ja ateriavinkkejä. Miten määritellään luomuruoka, mitä on raakaruoka? Ja miksi nämä ovat hyviä sinulle? Lue kaikki tästä numerosta!

Nro 6 (16.7)
Katsaus terveyteen ja hyvinvointiin. Tässä numerossa tarkastellaan terveyttä ja hyvinvointia laajalla skaalalla, muun muassa sairauksien ennaltaehkäisy, suoliston hyvinvointi ja voimistelu sekä lisäravinteet ovat kantavia teemoja. Tästä numerosta löydät myös syyskauden kurssi- ja tapahtumakalenterin!

Nro 7 (20.8)
Numero 7 keskittyy terapioihin ja lasten terveyteen. Lehdessä annetaan vinkkejä muun muassa lasten ruokavalioon, onnelliseen odotukseen sekä katsastetaan luontaisterapiat.

Luontaisterveys


Yhteensä Luontaisterveyttä ilmestyy 10 numeroa vuodessa. Tällä hetkellä voit tilata lehden joko kestotilauksena tai määräaikaisena ja saat kaupan päälle valitsemasi Frantsilan luomuyrttitilan hoitosalvan. Valitse omiin tarpeisiisi sopiva vaihtoehto kolmesta eri salvasta! Ainutlaatuisen tarjouksen löydät täältä. Loistava lahjaidea äidille!


Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D