Riista-lehti - täyttä metsästystä

tisdag 04 juni, 2019 @ 12:07
0
Metsästäjä, olethan jo tutustunut Riista-lehteen? Metsästyksen erikoislehti on täyttä metsästystä. Riistaa toimittavat pitkän metsästyskokemuksen omaavat henkilöt ja tämä heijastuu suoraan lehden sisältöön. Lehti on lukijoidensa arvostama ja lehden uskolliset lukijat luottavat lehden sisältöön. Riistassa esittelyyn pääsevät metsästysvarusteet, kuten aseet, vaatteet ja reput sekä totta kai kaikki muut metsästykseen olennaisesti kuuluvat varusteet. Riistan varustetestit ovatkin yksi vakiintuneista sisällöistä, joilla otetaan selvää siitä, mitkä ovat juuri ne metsästykseen parhaiten sopivat varusteet. Jokaisessa Riista-lehdessä on vähintään 80 sivua ja lehden teemat vaihtuvat metsästyskausien mukaan. Lehden sivuilla tutustutaan niin Suomen kuin ulkomaiden jahteihin.

Riista-lehden parhaat tarjoukset löydät täältä.

Riista
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Retki on Suomen johtava ulkoilu-lehti!

tisdag 04 juni, 2019 @ 11:33
0
Rakastatko ulkoilua ja luonnossa liikkumista? Siinä tapauksessa Retki on lehti sinulle! Suomen johtava ulkoilu-lehti pureutuu kaikkiin mahdollisiin ulkoilulajeihin kuten patikoimiseen, hiihtoon ja pyöräilyyn. Lehdestä löytyy runsaasti ideoita ja inspiraatiota uusiin seikkailuihin ulkoilmassa, niin Suomessa kuin ulkomailla. Voit syventyä omaan lajiisi lehden kanssa tai löytyy jonkin uuden, innostavan lajin, jota kokeilla. Retki-lehdestä löytyy varustetestejä, jotta voit varustautua paremmin seuraavalle reissullesi. Myös kiinnostavat tarinat ja matkakohteet pääsevät esittelyyn lehden sivuilla. Retki kerää yhteen alan asiantuntijoita ja lehteä tuottavatkin ammattilaiset, joilla on runsaasti retkeilykokemusta. Heidän vinkeillään voikin turvallisin mielen lähteä retkelle, koska olitpa sitten suuntaamassa lyhyelle patikointikierrokselle tai pidemmälle vaellukselle, auttaa lehti sinua selviytymään kaikista olosuhteista!

Retki-lehden tarjoukset löydät täältä.

retki
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Lahjat kevään juhliin

fredag 24 maj, 2019 @ 11:25
0
valmistujaislahjaEtsitkö täydellistä lahjaa valmistuneelle tai ylioppilaalle? Listasimme alle parhaat lahjaideat. Nämä lehdet ovat olleet suosituimmat lahjat tänä vuonna. Meiltä voit tilata kesälukemista myös koululaisille tai vaikka itsellesi.

Suosituimmat lahjat 2019
1. Aku Ankka (printti + digi)
2. Hevoshullu
3. Seiska
4. Koululainen
5. Seura
6. Anna
7. ET-Lehti (printti + digi)
8. Tieteen Kuvalehti
9. Kodin Kuvalehti (printti + digi)
10. Isoäidin Ristikot
11. Tieteen Kuvalehti Historia
12. Paw Patrol (Ryhmä Hau)
13. Maaseudun Tulevaisuus
14. LEGO NINJAGO
15. TOPModel
16. Onni Pupunen
17. Me Naiset (printti + digi)
18. Napero
19. Prinsessa
20. Kotiliesi


Kaikki valmistujaislahjaideat löydät täältä: lahjavinkit
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Koti ja keittiö – unelmien sisustuslehti

torsdag 09 maj, 2019 @ 12:37
0
Koti ja keittiö on lehti jokaiselle, jonka intohimona ovat viehättävät kodit, kauniit esineet ja hyvä ruoka. Jokaisessa numerossa esitellään inspiroivia ja kauniita suomalaisia koteja. Koti ja keittiö -lehdestä löydät uusimmat trendit, mutta myös klassista tyyliä ja käytännöllisiä ratkaisuja kodin arkeen. Lehdestä löytyy myös parhaat ruokareseptit niin juhlaan kuin arkeen ja vinkkejä puutarhaan! Lehden vinkeillä loihdit kotiin täydellisen tunnelman tilanteeseen kuin tilanteeseen kokonaisvaltaisesti. Kun uppoudut lehden maailmaan, on helppo unohtaa omassa kodissa vallitseva kaaos ja epäjärjestys! Onneksi Koti ja keittiö auttaa myös saamaan tämän kaaoksen hallintaan ja muuttamaan kodin unelmien rentoutumispaikaksi. Lehti innostaa ja inspiroi myös kokenuttakin sisustajaa kokeilemaan ja löytämään uutta.

Koti ja keittiö

Koti ja keittiö -lehti on loistava lahjaidea äidille, sillä se on yksi Suomen tunnetuimmista ja rakastetuimmista sisustuslehdistä. Juuri nyt saat vuoden lehdet huippuedullisesti Lehtikuninkaalta!

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Anna on piristysruiske keskellä viikkoa

onsdag 08 maj, 2019 @ 18:09
0
Kerran viikossa ilmestyvä naistenlehtien klassikko Anna on ihana ja inspiroiva, hyväntuulinen ja monipuolinen. Suomalaisnaisten rakastama viikkolehti on todellinen piristysruiske keskellä viikkoa ja aina yhtä odotettu! Annasta löytyy niin syvällisiä henkilöhaastatteluja kuin aikuiselle naiselle kohdennettua lifestyle-sisältöä. Lehden sivuilta löytyy muun muassa ruokaohjeita, matkailuinspiraatiota, muotia, sisustusta, julkkiksia ja tv-ohjelmaopas. Jokaisessa numerossa on lisäksi ristikko sekä viikoittainen horoskooppi. Täyden viihteen paketti siis! Anna elääkin vahvasti mukana naisten elämässä ja tarjoaa inspiraatiota ja ajatuksia niin arkeen kuin juhlaan. Annan lukijoita yhdistää aktiivisuus ja halu nauttia elämästä!

Anna sopii äitenpäivälahjaksi monille äideille monipuolisen sisältönsä ansiosta. Tilaa siis äidille lahjaksi Anna ja lahjoita hänelle viihdettä joka viikoksi!

Anna
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Viherpiha versoo hyvää!

fredag 22 mars, 2019 @ 10:11
0
viherpiha


Mullasta ponnistava tomaatin taimi, juuri kukkaan puhjennut perennapenkki. Paahteinen päivä pihahommissa. Voi sitä onnea, kun saa työntää kädet multaan!

Pihalla, palstalla tai parvekepuutarhassa puuhastelu tekee hyvää mielelle ja koko maailmalle. Se on mitä parhainta vastapainoa hektiselle arjelle, se on välittämistä itsestä ja ympäristöstä. Se on elämäntapa, joka versoo hyvää. Vain toinen samanlainen voi täysin ymmärtää vihervillityksen voiman. Viherpiha tuo yhteen kaikki viherpeukalot.

Viherpiha on ollut kaikkien viherpeukaloiden oma lehti jo vuodesta 1994 eli ilahduttanut lukijoitaan jo neljännesvuosisadan. Tänä vuonna Viherpiha uudistui. Tilaa lehti tästä linkistä: Viherpiha tarjoukset

Mitä sinun puutarhassasi kasvaa tänä keväänä?

viherpiha tilaajalahja

viherpiha

viherpiha lehti

uudistunut viherpiha
Tykkää ja jaa

Naistenpäivä 2019

onsdag 27 februari, 2019 @ 14:41
0
naistenpäivä 2019


Naistenpäivää vietetään 8. maaliskuuta kansainvälisesti. Hemmottele itseäsi tai elämäsi naista lehtitilauksella tai leffaillalla! Maaliskuun 8. päivä juhlistetaan naisten sosiaalisia, poliittisia ja taloudellisia saavutuksia sekä nostetaan esiin naisten asemaan liittyviä epäkohtia. Naistenpäivänä on hyvä hetki muistaa äitiä, vaimoa, tyttöystävää, työtovereita ja muita läheisiä naisia pienillä lahjoilla. Kokosimme tähän naistenlehtiä, jotka ovat täynnä mielenkiintoisia tarinoita naisten elämistä.


Naistenpäivän TOP 10

1. Kodin Kuvalehti
2. Vauva
3. Kaksplus
4. Me Naiset
5. ET-lehti
6. Viva
7. Elle
8. Seura
9. Anna
10. Koti ja Keittiö


Lehtikuningas.fi laajasta valikoimasta löydät yli 500 naistenlehteä Suomesta ja ulkomailta. Tämä kategoria on ylivoimaisesti suosituin ja näitä lehtiä myydään tuhansia tilauksia vuosittain. Lehtikuninkaalta löydät Suomen laajimman valikoiman naistenlehtiä. Naistenlehdistä luet kiinnostavia juttuja naisten arjesta: työstä, perhe-elämästä, kauneudenhoidosta, terveydestä ja muodista. Naistenlehdistä löydät myös mielenkiintoista asiaa kulttuurista ja yhteiskunnasta. Naistenlehdistä saat parhaat vinkit sisustamiseen ja ruuanlaittoon ja poimit jokaisen kauden kuumimmat trendit. Valikoimastamme löytyy lehti kaikille naisille iästä riippumatta. Naiset ovat teini-ikäisiä, uteliaita opiskelijoita, äitejä, ammattilaisia ja isoäitejä. Olet nainen koko elämäsi, mutta kiinnostuksesi kohteet muuttuvat iän myötä. Valtavasta valikoimastamme löydät lehden jokaiseen elämän käännekohtaan! Naistenlehtien kirjo on moninainen ja niiden suosio kestää vuodesta toiseen. Monet perinteikkäistä naistenlehdistä siirtyvätkin äidiltä tyttärelle. Anna, Me Naiset ja Eeva suorastaan kuuluvat suomalaiseen kotiin. Lehtikuninkaalta löydät myös kattavan valikoiman ulkomaisia naistenlehtiä: Vogue, Cosmopolitan, Marie Claire, Elle ja paljon muita! Valikoimastamme löydät myös rakastetut ruotsalaiset klassikkolehdet, kuten Svensk Damtidning, Allers ja Hemmets Journal. Naistenlehtien kirjoon kuuluu myös joukko monipuolisia terveyteen ja hyvinvointiin keskittyneitä lehtiä, kuten vaikkapa FIT, Kauneus & Terveys ja Voi Hyvin. Naistenlehtiin lukeutuvat myös käsitöihin keskittyneet teemalehdet, kuten Kauneimmat Käsityöt, Suuri Käsityölehti ja Burda Style. Käsityölehtien helpoilla ohjeilla neulot, virkkaat ja ompelet ihania vaatteita ja asusteita koko perheelle!

Kaikki tarjoukset löydät täältä: naistenpäivän erikoistarjoukset


naistenlehdet

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D