Luonnollisesti kohti terveellisempää elämää

onsdag 13 december, 2017 @ 01:00
0
Pimeä ja kylmä talviaika on monesta haastavaa aikaa henkisesti ja fyysisesti. Vitamiinien ja hivenaineiden merkitys ruokavaliossa kasvaa huimasti verrattuna kesäaikaan ja välillä tuntuu siltä, että tarvitsisi jotain muutakin vahvistusta. Mitä kasveja ja yrttejä kannattaa suosia? Voisiko jostain muusta, kuten esimerkiksi eteerisistä öljyistä olla hyötyä arjessa? Netistä löytyy pilvin pimein vinkkejä erilaisista tuotteista ja hoidoista, mutta on usein hankalaa tietää mihin voi luottaa. Luontaisterveys on monipuolinen ja ammattilaisten kokoama lehti, jonka puoleen on turvallista kääntyä kaivatessaan ajan hermoilla olevia vinkkejä terveytensä ylläpitoon!

Luontaisterveys-puu

Luontaisterveys käsittelee terveyttä ja hyvinvointia laaja-alaisesti niin kansanperinteiden kuin uusimpien tuotteiden ja hoitojen kautta. Lehti opastaa lukijaansa kestävän hyvänolon aikaansaamiseksi.

Tässä lehden käsittelemiä aiheita, jotka lukeutuvat Lehtikuninkaan suosikkeihin:
- Luonnonmukainen kauneudenhoito
- Inspiraatiota ja ohjeita terveelliseen ravintoon
- Liikuntaohjeet

Muuta mielenkiintoista:
Luomuyrttipalsta – Voimaa yrteistä ja luonnosta!
Sisäelimet – Tue sisäelintesi toimintaa ylläpitääksesi kehosi tasapainoa!

Luontaisterveys-lehdet on hyvä säilyttää, jotta niitä voi hyödyntää myös myöhemmin! Ajaton ja hyödyllinen sisältö voi olla tarpeen koska tahansa. Positiivista inspiraatiota!

Psst... Voit nyt tilata Luontaisterveys-lehden joulun kampanjahintaan. Hyvä lahjaidea! Tilaa tästä!

Luontaisterveys-smoothie
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

2017 joululahjat top 50

torsdag 07 december, 2017 @ 17:42
0
lahjaopas joulun top 50


Joulumyynti on alkanut ja nyt kaikki metsästävät joululahjoja kuumeisesti. Meiltä Lehtikuninkaalta löydät joululahjat koko perheelle samasta paikasta. Tee tilaukset kätevästi netissä silloin kun sinulle sopii, tulosta lahjakortti pukinkonttiin ja joulu on pelastettu. Halvimmat tarjoukset ovat alle 15 €, joten kukkaronkaan ei tarvitse keventyä liikaa. Me kokosimme alle kaikkien aikojen suosituimmat joululahjat, lehdet jotka toimivat vuodesta toiseen ja ovat aina varma valinta juhlaan kuin juhlaan lahjaksi. Vuoden 2017 suosituimmat joululahjat löytyvät aivan varmasti tältä listalta.

1. Aku Ankka
2. Tieteen Kuvalehti
3. Seiska
4. Hevoshullu
5. Prinsessa
6. Tekniikan Maailma
7. Tieteen Kuvalehti Historia
8. Demi
9. Goal SUOMI
10. Me Naiset
11. Systeri
12. ET-Lehti
13. Koululainen
14. Koti ja keittiö
15. Oma Aika
16. Anna
17. National Geographic Suomi
18. FIT
19. Seura
20. Jääkiekkolehti
21. Suomen Kuvalehti
22. Maailman Historia
23. Tiede
24. Tex Willer
25. Cosmopolitan
26. Leivotaan
27. Kalle Anka & C:o
28. Eeva
29. Muumi
30. Pets SUOMI
31. Kotiliesi
32. Matin Helpot Ristikot
33. Kodin Kuvalehti
34. Iisakin Ristikot
35. ApuRistikot
36. ERÄ
37. ELLE
38. Metsästys ja Kalastus
39. Kauneimmat Käsityöt
40. Apu
41. Illustrerad Vetenskap
42. Maku
43. Maaseudun Tulevaisuus
44. Bamse
45. Sudoku Ässä
46. Karvinen
47. Alibi
48. Katso
49. Kotivinkki
50. Tee Itse

Tämän vuoden parhaat tarjoukset löydät tästä: joulun toivelehdet.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Hyvää itsenäisyyspäivää!

onsdag 06 december, 2017 @ 10:10
0

Tänään 6.12.2017 vietetään Suomen itsenäistymisen satavuotisjuhlaa. Onnea Suomi! Sen kunniaksi teimme hieman tutkimusta lehdistämme ja suomalaisten lukutottumuksista.

Triviaa
• Meistä suomalaisista yli 12-vuotiaista 95% lukee painettuja aikakauslehtiä. Se on paljon ja voimmekin todeta, että suomalaiset ovat lukijakansaa.
• Suomessa on yli 4000 aikakauslehteä, joten valittavaa riittää!
• 98% tilatuimmista ja irtonumeroina myydyistä aikakauslehdistä on kotimaisia.
• Jokainen yli 12-vuotias suomalainen lukee keskimäärin kuutta painettua aikakauslehteä.
• Eniten luetaan perhe- ja yleisaikakauslehtiä.
• Toiseksi eniten luetaan naistenlehtiä.
• Suomen suurlevikkisin lehti on Aku Ankka.
• Aikakauslehti johon käytetään eniten lukuaikaa, on Oma Aika.

Tiesitkö, että osa suomalaisista lehdistä on perustettu jo ennen Suomen itsenäistymistä? Esimerkiksi Suomen Kuvalehti vuonna 1916, Suomen Sotilas 1919, Taito 1906 ja Urheilulehti 1898. Jos mietitään käännettyjä lehtiä, niin esimerkiksi Cosmopolitanin alkuperäisversio on perustettu Yhdysvalloissa 1886 ja National Geographic 1888. Erikoismaininta Seura-lehdelle, jonka ensimmäinen numero ilmestyi itsenäisyyspäivänä 1934. Yli 100 vuotta on pitkä ikä mille tahansa lehdelle ja mahtava suoritus. Onnea siis näille lehdille ja Suomelle!

Tämä itsenäisyyspäivä on ikimuistoinen päivä. Toivottavasti saat viettää Suomen 100-vuotispäivän juuri sinulle mieleisimmällä tavalla. Me Lehtikuninkaalla virittäydymme katsomaan linnanjuhlia ja nauttimaan parhaista suomalaisista ruuista monien muiden tavoin.

itsenäisyyspäivä lehtikuningas

Tykkää ja jaa

Black Friday

torsdag 23 november, 2017 @ 11:41
0
Black Friday 10 faktaa lehtikuningas


10 villiä faktaa
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Black Friday

onsdag 22 november, 2017 @ 16:14
0
Black Friday alennus tarjous lehtikuningas


Black Friday on vuoden kovin myyntipäivä useille kaupoille. Tänä vuonna Black Friday on perjantai 24. marraskuuta. Lehtikuningas oli yksi ensimmäisistä verkkokaupoista Suomessa, jolla oli Black Friday alennusmyynti. Perinne jatkuu isompana ja parempana kuin koskaan aiemmin.

Mitä Lehtikuninkaalla on luvassa perjantaina, kun on Black Friday? Se on tietenkin vielä salaisuus, mutta sen verran voin vihjata, että tulossa on ennennäkemättömän edullisia lehtitilaustarjouksia, tarjouksia joita ei ole ennen nähty, lisäalennuksia, ylimääräisiä tilaajalahjoja sekä yhdistelmätarjouksia.Se mitä nuo edellä mainitut tarkoittavat selviää perjantaina.Pysy siis kuulolla! Tarjoukset ovat niin hyviä, että salaisuuden pitäminen on vaikeaa. Onneksi nyt on jo keskiviikko. Black Friday -tarjoukset tulevat näkyviin sivulle torstain ja perjantain välisenä yönä keskiyöllä ja ovat voimassa maanantaihin tai kunnes tavaraa riittää. Erinomainen hetki hankkia kaikki joululahjat..

Uutiskirjeemme tilaajille on myös luvassa erikoistarjouksia, joten suosittelen rekisteröitymään tilaajaksi nyt! Muut Black Friday tarjoukset löydät tästä.

Terkuin, Reetta
Tykkää ja jaa

Lehti kaikille prinsessoille ja prinsseille!

fredag 10 november, 2017 @ 15:30
0
Prinsessa_lehti_kruunu
Onko sinulla tai tuttavaperheelläsi kotona pieni prinsessoista, prinsseistä ja satumaailmoista haaveileva tyttö tai poika? Mietitkö kenties täydellistä lahjaa syntymäpäiväksi tai jouluksi? Prinsessa-lehti on kestosuosikki ja se sopii kaikille Disney-prinsessafaneille aina varhaismurrosikään asti.

Yleensä lapsilla on jokin suosikkiprinsessa, kuten Jasmine, Ariel, Lumikki, Mulan, Prinsessa Ruusunen, Tuhkimo tai Belle. Prinsessa-lehti kertoo tarinoita näiden kaikkien seikkailuista ja vie lukijan taianomaisiin maailmoihin. Ainaisen tabletin kanssa pelaamisen tai television katselun sijaan lapsi saa rauhallisen luku- ja puuhahetken, mikä kehittää mielikuvitusta ja luovuutta. Lehden parissa viihtyy niin yksin kuin perheen tai ystävienkin kanssa!

Prinsessa_lehti_linna


Jokaisen Prinsessa-lehden mukana lapsi saa myös pienen lahjan, jota hän voi käyttää prinsessaleikkeihinsä. Lisäksi lehti sisältää askarteluohjeita ja puuhatehtäviä, joista riittää tekemistä aina seuraavan lehden tuloon asti. Lehden mukana tulevat prinsessajulisteet saavat koristaa lapsen huonetta niin kauan kuin aihe on vielä hänen mieleensä.

Lehti ilmestyy joka kuukausi, 12 kertaa vuodessa, eli lehtien ilmestymisten välissä ei ole turhan pitkiä välejä. Voi sitä riemun määrää, kun lapsi pääsee postilaatikolle hakemaan ikioman lehtensä pienen lahjan kera!

Tilaa lehti tästä.


Tykkää ja jaa

Parhaat isänpäivälahjat

tisdag 07 november, 2017 @ 11:48
0
isänpäivä lahja


Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina. Poimi talteen isänpäivän parhaat tarjoukset tästä.

isänpäivä tarjoukset miestenlehdet
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D