5 uudenvuodenlupausta

fredag 29 december, 2017 @ 15:39
0
uusi vuosiNyt on taas se aika vuodesta, kun luvataan aloittaa elämäntaparemontti ja pistetään kaikki elämässä uusiksi. Tai ainakin yritetään. Monet uuden vuoden lupaukset kaatuvat siihen, että muutos on yksikertaisesti liian iso toteutettavaksi kertarysäyksellä. Parhaat lupaukset ovat sellaisia, jotka innostavat ja tuntuvat helpolta toteuttaa. Pienistä puroista syntyy suuri joki ja elämänlaatu paranee pikkuhiljaa.


1. Syö enemmän marjoja ja vihanneksia. Jos haluaa esimerkiksi ryhtyä kasvissyöjäksi, on helpompaa aloittaa lisäämällä kasviksia ruokavalioon, kuin jättää liha pois ja sitten miettiä, että mitäs niitä kasvisvaihtoehtoja olikaan. Ruokavalion muutosta ei aina tarvitse ajatella karsimisen kautta. Aloita kokkaamalla kasvisruokaa kerran viikossa, kaksi kertaa viikossa, kolme kertaa viikossa jne.

2. Liiku enemmän. Seisomaan nouseminen ja jaloitteleminen ennalta ehkäisevät monia terveysriskejä. Etenkin jos olet toimistotyössä jaloitteleminen, venytteleminen ja kaikki pienetkin liikkumiset ovat hyväksi. Se tekee hyvää keholle, mutta myös piristää. Kokeile myös kävellä portaat hissin sijaan. Kävele töihin tai kauppaan tai harrastuksiin ainakin kerran viikossa. On helpompaa miettiä päivä kerrallaan, että mitä ylimääräistä hyötyliikuntaa voi lisätä peruspäivään. Jos päättää etukäteen, että tammikuussa kävelen päivittäin töihin ja vuoden ensimmäisellä viikolla räntäsade piiskaa naamaa on parempi ja tekee mieli luovuttaa on vaihtoehtona sitten, vaikka ne portaat tai jaloittelu työpaikalla.

3. Vähennä ruutuaikaa ja kokeile olla tekemättä mitään. Rauhoittuminen voi olla vaikeaa, mutta me kaikki tarvitsemme hetkiä rauhoittumiseen. 10-15 minuuttia omille ajatuksille päivässä on parempi kuin ei mitään. Kannattaa myös kirjoittaa muistiin ajatukset, jotka pulpahtavat mieleen tuona aikana.

4. Lepää. Uni on yhtä tärkeää kuin liikkuminen ja ruokavalio. Nuku silloin kun pystyt ja yritä pitää kiinni rutiineista. Sama koskee lepoa silloin kuin olet stressaantunut tai kipeä. Pysähtyminen voi olla vaikeaa ja unen priorisoiminen tuntua turhalta, mutta se kannattaa.

5. Sano kiitos. Kaikesta ei tarvitse olla kiitollinen, koska kaikilla meillä on huonoja päiviä ja hetkiä, jolloin on todella vaikea pysyä positiivisena ja olla kiitollinen. Jokainen spontaani kiitos on kuitenkin hyvä asia ja tekee jonkun iloiseksi. Esimerkiksi hyvästä palvelusta kannattaa aina kiittää eikä olettaa, että kyllä asiakaspalvelija tietää tekevänsä hyvää työtä.

Unohda siis perinteiset painonpudotushaasteet, elämätaparemonttitäyskäännökset ja liian korkeat tavoitteet. Ole itsellesi armollinen ja aloita pienillä teoilla. Nautitaan vuodesta 2018!Tykkää ja jaa

Välipäiväale

onsdag 27 december, 2017 @ 11:08
0
välipäiväaleJoulu on taas kerran vietetty, kinkut ja suklaat syöty ja nyt on aika kääntää katseet ensi vuoteen. Uutena vuotena tehdään perinteisesti lupauksia uuden elämän aloittamisesta. Joku haluaa kuntoilla enemmän ja toinen aloittaa uuden harrastuksen. Meiltä löytyy tuhansia lehtiä ja noiden tuhansien lehtien joukosta löytyy taatusti lehti tukemaan jokaista uuden vuoden lupausta!

Nyt on oiva mahdollisuus tilata ensi vuoden lehdet tämän vuoden kampanjahinnoilla. Kaikki perushinnat vaihtuvat uutena vuotena keskiyöllä samalla kuin vuosi vaihtuu ja osaan perushinnoista on tulossa korotuksia. 31.12.2017 kaikista sivustolla suoraan maksettavista lehdistä saa myös -15% lisäalennuksen alennuskoodilla. Lisätietoa kampanjasta löydät täältä: välipäiväale.


Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Joululahjapaniikki?

fredag 22 december, 2017 @ 11:06
0
lahjaopas joululahjapaniikkiJoululahjapaniikki?

Ei hätää. Lehtikuninkaan laajasta valikoimasta löydät sopivat joululahjat, vaikka koko perheelle. Päästä itsesi helpolla tänä jouluna ja tilaa joulun toivelehdet kätevästi netistä! Tilauksen ehtii tehdä, vaikka vielä aattona. Valitse sopiva lehti, tee tilaus muutamassa sekunnissa, tulosta kortti pukinkonttiin ja valmista tuli! Joulu on pelastettu.

Anna joululahjaksi lukuiloa

Joulun alla jokainen meistä on tutun kysymyksen äärellä: "Mitä joululahjaksi perheenjäsenille ja ystäville?" Joulu välittämisen juhla ja sitä on jälleen syytä juhlia hyvillä lahjoilla läheisille. Lehtikuninkaalta löydät täydelliset joululahjat perheen pienille ja isoille. Sivustoltamme saat lahjan lisäksi myös tehtyä persoonallisen joulukortin. Meiltä löydät kotimaisten kestosuosikkien lisäksi suosituimmat ulkomaiset lehdet.

Joululahja koko perheelle

Laajasta lehtivalikoimastamme löytyy sopiva joululahja kaikille perheenjäsenille. Perheen pienimmille olemme koonneet sarjakuvia ja lastenlehtiä useilla eri kielillä. Vähän vanhemmille lapsille valikoimastamme löytyy nuortenlehtiä juuri nuoria kiinnostavista aiheista. Lehti on pieni joululahja, joka ei vie paljoa tilaa paketissa, mutta on sitäkin mieluisampi! Tilaa lehti ja annat mukavan joululahjan, joka tuottaa iloa pitkään!

Lahjaopas – löydä täydellinen joululahja


Tai miksipä et antaisi joululahjaa itsellesi? Meiltä löydät yli 1 000 lehteä, joista valita! Tämän hetken ostetuimmat lehdet löydät suosituimpien lehtien kategoriasta. Sieltä voit kätevästi suodattaa lehden alkuperämaan, hinnan ja arvioiden perusteella juuri sinulle sopivimmat lehdet. Inspiroidu muiden lehtivalinnoista ja kokeile jotain ihan uutta! Lehtiä löytyy tietotekniikasta, vapaa-ajasta, ruuasta, muodista ja liikunnasta. Valikoimastamme löytyy lehtiä laidasta laitaan edulliseen hintaan.

Anna lahja, joka ilahduttaa aina uudestaan!

Joululahjatilauksemme alkavat aina uuden vuoden alusta – juuri sopivasti tukemaan uuden vuoden lupauksia! Valikoimastamme löytyy lukuisia terveyteen, hyvinvointiin ja liikuntaan keskittyneitä lehtiä niille, jotka haluavat aloittaa kevyemmän elämän. Harrastelehti on oiva lahja sille, joka haluaa aloittaa uuden harrastuksen. Auto-, moottori- ja venelehdet ovat miesten kestosuosikkeja. Hauskoja lukuhetkiä lapsille tarjoaa Suomen suurin ja laajin lastenlehtien valikoimamme. Lehtikuninkaalta löydät parhaat tarjoukset koti- ja ulkomaisiin lehtiin.

Joulun 2017 TOP 20 suosituimmat lehdet lahjaksi

1. Hevoshullu
2. Tieteen Kuvalehti
3. Aku Ankka
4. Tieteen Kuvalehti Historia
5. Seiska
6. Seura
7. Systeri
8. Goal SUOMI
9. Koululainen
10. LEGO NINJAGO
11. Tex Willer
12. Tekniikan Maailma
13. Pets SUOMI
14. Matin Helpot Ristikot
15. Anna
16. Oma Aika
17. Suomen Kuvalehti
18. Bamse SUOMI
19. Illustrerad Vetenskap
20. Me Naiset

Mukavaa ja ennen kaikkea rauhallista ja rentouttavaa joulua toivoo Lehtikuninkaan tontut! Kaikki joululahjaideat löydät tästä: Joulun toivelehdet
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Naisten joulun 2017 toivelahjat

tisdag 19 december, 2017 @ 14:30
0
naisten joululahjatLehti on oiva joululahjaidea, jonka ehtii ostaa kiireinenkin. Tilauksen teet nopeasti ja kätevästi suoraan Lehtikuningas.fi -sivustolta ja tämän jälkeen vain tulostat kortin ja laitat tämän kuusen alle. Naisten joulun 2017 toivelahjalista näyttää seuraavalle.

1. Seura
2. Anna
3. Me Naiset
4. Oma Aika
5. ET-Lehti
6. Leivotaan
7. Luontaisterveys
8. Svensk Damtidning
9. Eeva
10. Viva


Monien tilausten mukana saat myös hienoja tilaajalahjoja, joiden arvo on jopa 140 €! Sivustolta löydät myös lukuisia muita tilaajalahjavaihtoehtoja sekä joululahjalehtiä. Tilaa joululahjaksi lehti jo tänään, mistä vain ja milloin vain! Kaikki naistenlehdet löydät klikkaamalla tästä: naisten toivelahjat.

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Lasten toivelahjat joulu 2017

måndag 18 december, 2017 @ 14:00
0
lastenlehdet joulu


Viime viikolla lupasimme, että tällä viikolla listaamme lasten vuoden 2017 toivotuimmat joululahjat. Top 10 lista näyttää seuraavalle:

1. Hevoshullu
2. Aku Ankka
3. Koululainen
4. Systeri
5. LEGO NINJAGO
6. Pets SUOMI
7. Bamse SUOMI
8. Kalle Anka & C:o
9. Demi
10. TOPModel

Kaikki joulun toivelahjat löydät tästä linkistä: lasten joulun toivelahjat.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Miesten top 10 joululahjat 2017

fredag 15 december, 2017 @ 13:06
0
miesten joululahjat


Me lehtikunikaalla tiedämme mitä miehet toivovat joululahjaksi! Miesten suosikkilehtien lista näyttää seuraavalle tänä vuonna.

1. Aku Ankka
2. Tieteen Kuvalehti
3. Tieteen Kuvalehti Historia
4. Tex Willer
5. Tekniikan Maailma
6. Matin Helpot Ristikot
7. Auto Bild Suomi
8. Suomen Kuvalehti
9. Iisakin Ristikot
10. Jääkiekkolehti

Ensi viikolla julkaisemme lasten toivelehdet ja naisten suosikkilehdet. Mitä muita listoja haluaisit nähdä? Kommentoi alle!

Kaikki joulun tarjoukset löydät klikkaamalla tästä: joulutarjoukset 2017.

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

TOP 10 joululahjat 2017

torsdag 14 december, 2017 @ 16:10
0
joulutarjoukset


Joulukuu on edennyt puoleen väliin ja tällä hetkellä joululahjojen top 10 näyttää seuraavalle.

1. Hevoshullu
2. Aku Ankka
3. Tieteen Kuvalehti
4. Tieteen Kuvalehti Historia
5. Koululainen
6. Systeri
7. LEGO NINJAGO
8. Seura
9. Pets SUOMI
10. Seiska

Paljon perheen pienimmille suunnattuja lehtiä kärkikymmenikössä! Joko sinä olet hankkinut joululahjat? Tiesithän, että meiltä pystyy hankkimaan lahjat, vaikka vielä aattona. Valitse haluamasi lehti, tee tilaus, tulosta lahjakortti pukinkonttiin ja joulu on pelastettu.

Kaikki edellämainitut lehdet ja muutkin joulutarjoukset löydät tästä linkistä: Joulutarjoukset.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D