Mitä tehdä talvilomalla?

fredag 02 mars, 2018 @ 10:41
0
talvilukeminen lehtikuningas


Talviloma (tai hiihtoloma) viikot ovat nyt käsillä. Koulujen hiihtolomat pidetään totutusti kolmessa erässä viikoilla 8, 9 ja 10. Mitä hiihtolomalla sitten tehdään? Perinteisesti ulkoillaan, vietetään aikaa perheen kanssa, lähdetään etelän lämpöön tai matkaillaan kotimaassa. Tänä vuonna kovat pakkaset ovat myös rajoittaneet ulkoilua ja lomalla viihdytään myös sisällä. Tämä näkyy heti lehtien myynnissä. Talvilomalla selvästi luetaan enemmän lehtiä kuin normaalisti. Listasimme alle talvilomaviikkojen suosituimmat lehdet. Listalta löytyy useampia lastenlehtiä kuten arvata saattaa, mutta luettavaa myös perheen varttuneimmille jäsenille.

Talviloman suosituimmat lehdet

1. Tieteen Kuvalehti Historia
2. Aku Ankka
3. Anna
4. Seiska
5. Seura
6. Kunto Plus
7. Tieteen Kuvalehti
8. Kalle Anka & C:o
9. Leivotaan
10. Onni Pupunen

Kaikki talvilomatarjoukset löydät tästä.

Ihanaa kevään odotusta kaikille!

talvi lehtikuningas

hiihtoloma talviloma

Tykkää ja jaa

Viherpeukaloiden suosikit

torsdag 22 februari, 2018 @ 11:22
0
puutarhalehti

puutarhalehdet


Kevät alkaa lähestyä vaikka vielä pakkasta ja lunta kovin onkin! Pian on aika kaivaa mullat, ruukut ja siemenet esiin ja aloittaa puutarhan ja kasvimaan valmistelu kevättä varten. Piha ja puutarhalehdet tarjoavat oivaa inspiraatiota lumien sulamista odotellessa. Lehtivalikoimastamme löydät kaikki puutarha – ja pihalehdet helpottamaan arkeasi. Vaikka olisitkin jo viherpeukalo ja tottunut multaan sormien välissä, niin aina voi oppia uutta ja saada inspiraatiota puutarhanhoitoon ja kasvimaalle! Listasimme alle suosituimmat puutarhalehdet sivustollamme. Kaikki puutarhalehdet löydät klikkaamalla tästä linkistä: puutarhalehdet.

Suosituimmat puutarhalehdet
1. Terassi
2. Tee Itse
3. Kotipuutarha
4. Meidän Mökki
5. Drömhem & Trädgård
6. Viherpiha
7. Kotiblogit
8. Allt om Trädgård
9. Meidän Talo
10. Gård & Torp

Pssst. Koodilla viherpeukalo saat -10% alennuksen suoraan sivustolla maksettavista lehtitilauksista maaliskuun loppuun saakka.


viherpeukalo
Tykkää ja jaa

Ystävänpäivä

tisdag 13 februari, 2018 @ 02:17
0
ystävänpäivä 2018 lehtikuningasYstävänpäivää vietetään keskiviikkona 14. helmikuuta. Miten sinä muistat ystävääsi?


Lehtitilaus on lahja, joka ilahduttaa vastaanottajaansa pitkään. Suklaat syödään nopeasti ja kukat lakastuvat, mutta lehtitilaus ilahduttaa jopa useamman vuoden. Meiltä löydät sekä lyhyitä, että pidempiä tilausjaksoja. Lahjan antaja valitsee lehtitilauksen pituuden. Tiesitkö, että tilaajalahja toimitetaan tilauksen maksajalle? Kun siis tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itselle. Valikoimastamme löytyy niin monipuolisesti lehtiä, että jokaiselle ystävälle löytyy varmasti ystävänpäivälahja.

Ihanaa ystävänpäivää!
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Hevoslehdet

tisdag 30 januari, 2018 @ 16:37
0

hevoslehdet ja ratsastuslehdet


Kuuluuko lähipiiriisi heppatyttö tai -poika? Valikoimastamme löytyy kymmenkunta kiinnostavaa hevoslehteä. Hevoshullu on monille tuttu ja kasvattanut suosiotaan Villivarsan lakattua ilmestymästä.

Hevoset – ja ratsastus kategorian lehdet perehtyvät monipuolisesti hevosten hoitoon, ratsastukseen, varusteisiin ja kilpailuihin. Osa lehdistä on vakavampia ja asiapitoisempia ja osa myös viihdyttäviä. Valikoimastamme löytyy lehtiä kaikenikäisille hevosista ja ratsastuksesta kiinnostuneille.

Hevoslehtien TOP 10

1. Hevoshullu – Tämä 7-14-vuotiaille heppahulluille suunnattu lehti on todellinen klassikko. Kaikkien rakastaman Pollen seikkailujen lisäksi lehdessä käsitellään monipuolisesti tietoa hevosista.
2. Horse & Rider – Tämä englanninkielinen lehti on suunnattu hevosten omistajille, kasvattajille ja valmentajille. Lehti on hyvin asiapitoinen ja tarjoaa tietoa, jota ei löydy muualta.
3. Hevosmaailma – Kotimainen hevosten omistajille ja kasvattajille suunnattu harrastelehti, joka on kiinnostava myös ammattilaisille.
4. Hippos - Suomen Ratsastajainliiton julkaisema ratsastuksen erikoislehti, joka käsittelee kattavasti alan tapahtumia ja kilpailuja.
5. Min Häst – Hevoshullun rakastettu ruotsinkielinen versio.
6. Dressage Today – Tämä amerikkalainen lehti on keskittynyt kouluratsastuksen saloihin ympäri maailman.
7. Equus – Tämä lehti on suunnattu lähinnä hevosten kasvattajille, jotka haluavat syventää tietotaitoaan eläinlääkäreiden, hevostutkijoiden, valmentajien ja ratsastajien haastatteluiden avulla. Lehden alkuperäismaa on Yhdysvallat ja sitä julkaistaan englanniksi.
8. Western Horseman on ennen kaikkea elämäntapalehti.
9. Horse And Hound – tämä lehti keskittyy brittiläiseen hevosurheiluun. Poolo, ketun metsästys, esteratsastus ja näyttelyt tulevat tutuiksi tämän lehden lukijoille.
10. The Horse - Horse sisältää kiinnostavia uutisia ja artikkeleita hevosen omistajille, valmentajille, rastastajille, kasvattajille ja eläinlääkäreille.

Mikä on sinun suosikkisi? Tutustu kaikkiin hevosaiheisiin lehtiin täällä: Hevoslehdet.


Tykkää ja jaa

Lehtitilaus ja tilaajalahja alle 20 eurolla?

tisdag 30 januari, 2018 @ 16:16
0
lehdet alle 20 euroa


Tiesitkö, että sivustollamme on toistasataa alle 20 euron tarjousta suosikkilehdistä? Useimmissa tarjouksissa on mukana tilaajalahja. Lehtitilauksen ei tarvitse todellakaan maksaa maltaita. Tiedotamme uusista lehdistä ja tarjouksista uutiskirjeessämme kaksi kertaa viikossa. Rekisteröidy ja kuulet tarjouksista ensimmäisenä.

Kaikki alle 20 € lehtitilaustarjoukset löydät tästä linkistä: lehtitilaustarjous.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Ystävänpäivä 2018

tisdag 23 januari, 2018 @ 15:23
0

ystävänpäivä 2018 lehtikuningas


Ystävänpäivä 2018 lähestyy ja sen kunniaksi listasimme viime ystävänpäivän suosituimmat lahjalehdet. Kuten huomaat, listalta löytyy paitsi lastenlehtiä myös aikuisille ystäville sopivia lehtiä.

1. Aku Ankka
2. Seiska
3. Hevoshullu
4. Tieteen Kuvalehti
5. LEGO NINJAGO
6. Anna
7. Seura
8. Koululainen
9. Tieteen Kuvalehti Historia
10. TOPModel
11. Systeri
12. Kotivinkki
13. Maailman Historia
14. Prinsessa
15. Koti ja keittiö
16. FIT
17. Pets SUOMI
18. Tekniikan Maailma
19. V8-Magazine
20. Katso

Muista ystävää helmikuussa. Kaikki tilaajalahjat lähetetään lehtitilauksen maksajalle, joten saat itsekin lahjan. Lisäksi luvassa on erikoistarjouksia ja muita lisäetuja koko helmikuun ajan. Pysy kuulolla!


ystävänpäivä lehtikuningas


Kaikki ystävänpäivätarjoukset löytyvät täältä myöhemmin: Lehtikuningas.fi ystävänpäivä 2018

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Tammikuun TOP 10

onsdag 10 januari, 2018 @ 15:09
0
tammikuu lehtikuningasTammikuu alkaa olla puolessa välissä ja ajattelimme tehdä listan tämän hetken suosituimmista lehdistä. Viime vuonna AVPlus oli erityisen suosittu tähän aikaan vuodesta.

Tammikuun 2017 TOP 10:
1. Tieteen Kuvalehti
2. Kunto Plus
3. Aku Ankka
4. AVPlus
5. Seiska
6. FIT
7. Tieteen Kuvalehti Historia
8. Anna
9. Seura
10. Hevoshullu

Tammikuussa 2018 tilanne näyttää tälle:
1. Seiska
2. Kunto Plus
3. Tieteen Kuvalehti
4. Seura
5. Aku Ankka
6. Tieteen Kuvalehti Historia
7. Koti ja keittiö
8. LEGO NINJAGO
9. Hevoshullu
10. Maaseudun Tulevaisuus

Vaihtuvuutta on siis tapahtunut. Kannattaa käydä kurkkaamassa tämän vuoden parhaat tarjoukset sivustoltamme.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D