Suomen kielen päivä

måndag 09 april, 2018 @ 16:04
0
Huhtikuu sulattaa lumet pois ainakin Lapista etelään. Kevät lähestyy! Päivät pitenevät vauhdilla ja luonnon heräileminen alkaa. Tiesitkö, että huhtikuu on saanut nimensä metsätöistä? Ennen vanhaan huhtikuussa keväällä kaadettiin havupuukaski eli huhta ja siitä nimi huhtikuu. Tänään 9. huhtikuuta vietetään myös Mikael Agricolan päivää eli suomen kielen päivää. Agricola on suomen kirjakielen ja suomenkielisen kirjallisuuden isä. Hän loi pohjan edelleen käytettävälle kirjoitetulle suomen kielelle.


huhtikuu

huhtikuu kevät

kevät

lukea kirja

lehtikuningas


Meillä luetaan ympäri vuoden sekä suomeksi, että yli tusinalla muulla kielellä. Tiesitkö, että valikoimassamme on kaiken kaikkiaan yli tuhat lehteä? Huhtikuun uutuuksista meiltä löytyy nyt myös muutamia kirjoja. Kaikki uutuudet löydät täältä: huhtikuun tarjoukset

Yhdistelmälehdet
Kirjojen lisäksi on mahdollista tilata kevään suosituimpia sekä yhdessä, että erikseen. Pakettitarjoukset ovat helppoja ja edullisia vaihtelua kaipaaville. Esimerkiksi nämä lehdet on mahdollista tilata yhdistelmänä: Terassi + Kotiaarre,Terassi + Kotiblogit ja
Kotiaarre + Kotiblogit.Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Harrastukset ja se oma juttu

fredag 06 april, 2018 @ 17:35
0
Harrastusten kanssa puuhastelu auttaa pääsemään irti arjen askareista ja rentoutumaan jopa kiireisen työviikon keskellä. Harrastukset eivät ole suinkaan ainoastaan lasten juttu, vaan rakasta harrastusta on mielekästä jatkaa myös aikuisena tai löytää uusi!

Liikunta


Avain innostukseen on oman jutun löytäminen: kiinnostaako sinua esimerkiksi käsillä tekeminen, historia ja tiede, urheilu vai eläimet? Tai ehkä sisälläsi palaa mekaanikko tai elektroniikka-intoilija? Yksi elektroniikka-intoilijan ehdoton inspiraation lähde on AVPlus, jonka tilaat kotiin tällä hetkelllä kampanjahintaan! Löydät lehdestä kaiken ajankohtaisen ja kiinnostavan elektroniikasta ja enemmänkin.

AVPlus


Yksi meistä rentoutuu ryhmäliikuntatunnilla, toinen omassa rauhassa puutarhassa puuhastellessa ja kolmas ystävän tai kumppanin kanssa harrastaessa. Jos olet viherpeukalo tai sellaiseksi haikaileva, tartu Kotipuutarhaan! Lehti tarjoaa vinkkejä niin kauniiseen kuin käytännölliseen puutarhaan, joka on sekä ilo silmälle että vatsalle. Tai tutustu Terassiin, jonka avulla luot pihastasi ja terassistasi Instagram-kuvien kadehditun keitaan! Juuri nyt saat lisäksi kaupan päälle uuden Juhla-lehden, joka on jokaisen tee-se-itse -juhlien järjestäjän unelmaopas.
Löydä oma juttusi ja inspiroidu asiantuntevien lehtien vinkkien avulla!
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Pääsiäisen perinneherkut

torsdag 29 mars, 2018 @ 12:36
0
Pääsiäinen ruoka


Pääsiäiseen kuuluu olennaisena osana herkut! Juhlan suomalainen nimi on Mikael Agricolan keksimä uudissana ja tarkoittaa paastosta ”pääsemistä” eli kirjaimellisesti lupaa herkutella. Vaikka moni ei enää paastoakaan ennen pääsiäistä, ajattelevat monet ensimmäisenä perinneherkkuja pääsiäisestä puhuttaessa.

Meillä Suomessa syödään pääsiäisenä jotain aivan käsittämätöntä koko muulle maailmalle: mämmiä. Mämmi on kenties perinteisin kaikista meillä syötävistä pääsiäisherkuista ja se kuuluu suomalaiseen pääsiäispöytään kuin karkit lauantaihin. Järjestettiinpä viime vuonna jopa Mämmien yö! -karnevaalikin. Mämmiä joko rakastetaan tai vihataan ja onpa siitä viime vuosina kehitelty vaikka kuinka monta mielikuvituksellista jälkiruokaa. Maku-lehti on listannut useammankin vaihtoehdon siihen, miten mämmin voi naamioida uuteen muotoon. Miltä kuulostaa esimerkiksi Suomen ja Ranskan perinneherkkuja sulassa sovussa yhdistävät mämmimacaronit? Trés bien! Löydät myös mämmiä hyödyntäviä reseptejä esimerkiksi uusimmasta Leivotaan-lehdestä. Nämä ohjeet ovat loistavia, jos haluat säilyttää palan perinteitä pääsiäispöydässäsi, mutta olet lopenkyllästynyt mämmiin kerman kanssa eikä se oikein vieraillesikaan maistu.

Pääsiäismunat

Testaa jotakin uutta tänä pääsiäisenä! Kaikki pääsiäistarjoukset löydät täältä.

Lehtikuninkaan väki lähtee nyt syömään mämmiä ja suklaamunia, iloista pääsiäistä kaikille!


Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Pääsiäisen teemat

måndag 26 mars, 2018 @ 18:10
0

Pääsinen lähestyy! Pääsiäisen aikaan aloitellaan mökkeilykautta, suunnitellaan pihaa ja puutarhaa sekä totta kai rentoudutaan. Lehdet auttavat inspiroitumaan keväästä ja tarjoavat parhaat vinkit ruuanlaittoon, kotiin, askarteluun, puutarhaan ja kuntoiluun. Listasimme alle suosituimmat lehdet teemoittain.

Ruoka: Maku
Juoma: Viini-lehti
Leivonta: Leivotaan
Askartelut: Askartelun idealehti Taika
Käsityöt: Kauneimmat Käsityöt
Sisustus: Meidän Mökki
Puutarha: Kotipuutarha
Lasten suosikki: Onni Pupunen

Mitä teillä luetaan pääsiäisenä?

lehtikuningas pääsiäinen
Tykkää ja jaa

Mitä pääsiäinen merkitsee sinulle?

torsdag 22 mars, 2018 @ 11:33
0
Ensi viikolla on pääsiäinen. Pääsiäinen on minusta aina ollut kovin positiivinen juhlapyhä, vaikka toki pääsiäistä edeltävä pitkäperjantai mielletäänkin surujuhlaksi. Minulle pääsiäinen, kuten lähes kaikki muutkin juhlapyhät, tarkoittaa rakkaiden kanssa yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja pari ylimääräistä vapaapäivää, jolloin voi hetkeksi laittaa tauolle arjen askareet.

Pääsiäinen


Se mikä pääsiäisessä on kuitenkin erityistä on se, että siitä jollakin tapaa alkaa kevät ihan virallisesti. Pääsiäinen on minun silmissäni värikäs ja iloinen juhla, jolloin saa syödä herkkuja mielin määrin ilman huonoa omaatuntoa, päästää luovuuden valloilleen pääsiäismunia maalatessa ja fiilistellä keväisessä auringonpaisteessa (ainakin toivottavasti!).

pääsiäisleivonnaisia


Kouluajoista on jäänyt mieleen kaikki ihanat pääsiäisaskartelut, jonka vuoksi käsillä näpertelykin kuuluu minun pääsiäiseeni. Kansikuvien parissa työskennellessäni ihastelen usein eri askartelulehtien, sekä myös leivontaa rakastavana henkilönä leivontalehtien, pääsiäisaiheisia kansia.

Taika-lehden kansikuvana on tällä hetkellä ihana vaaleanpunaisella nauhalla somistettu pääsiäismuna, Leivotaan-lehden pääsiäisnumeron kunniapaikalle on päässyt suklaamunilla koristeltu mehevä suklaakäärretorttu ja Ihana-lehden kannesta löytyy suloiset pompom-pikkulinnut. Minulla siis on ainakin viikonlopun suunnitelmat tiedossa!

Pääsiäinen_askartelu


Millainen sinun pääsiäisesi on?

Kevätterveisin,

Roosa
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Määräaikainen vai kestotilaus?

fredag 09 mars, 2018 @ 16:55
0
Lehtikuninkaalta löytyy sekä määräaikaisia että jatkuvia tilausvaihtoehtoja. Joidenkin asiakkaiden mielestä kestotilaukset ovat riesoja, joista ei milloinkaan pääse eroon jonka vuoksi he tilaavat mieluummin määräaikaisia tilausjaksoja. Toiset taas pitävät kestotilauksista juuri sen vuoksi, että ne jatkuvat automaattisesti ilman että niitä pitää itse muistaa uusia.

Tee_lehtiä_määräaikainen-kesto


Kestotilaus tarkoittaa sitä, että ensimmäinen tilauskausi tulee meidän hinnallamme, jonka jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti kustantajan kautta heidän sen hetkisillä kestotilaushinnoillaan. Tilauksen voi kuitenkin aina irtisanoa missä vaiheessa vain tilauskautta laskun maksamisen jälkeen.

Kestotilaukset sopivat erityisesti niissä tapauksissa, kun tietää haluavansa lukea tiettyä lehteä vuodesta toiseen. Usein kestotilaukset ovat myös edullisempia kuin määräaikaiset ja lisäksi niihin kuuluu määräaikaisia tilauksia useammin tilaajalahjoja. Kestotilausten irtisanominen ei myöskään ole ollenkaan niin hankalaa, kuin mitä myytti antaa ymmärtää. Jos tilausta ei halua jatkaa maksetun tilauskauden päätyttyä, tulee siitä ilmoittaa lehden kustantajalle joko puhelimitse tai sähköpostitse. Joillakin kustantajilla on myös ns. ”omat sivut” verkossa, jonne kirjautumalla pääsee kätevästi näkemään tilausten tiedot ja halutessaan myös irtisanomaan tilauksen.

Lehtiä_määräaikainen_kesto


Määräaikaiset tilaukset päättyvät automaattisesti sen jälkeen, kun tilattu määrä numeroita on toimitettu. Tilausta ei siis tarvitse erikseen irtisanoa.

Määräaikaiset tilaukset ovat optimaalisia esimerkiksi silloin, kun haluaa tutustua itselleen uuteen lehteen. Mikäli lehti ei olekaan mieleen, ei tilausta tarvitse erikseen irtisanoa vaan se päättyy automaattisesti tilattujen numeroiden saavuttua. Määräaikaiset tilaukset ovat toivottuja myös silloin, kun lehtitilaus on lahja jollekin toiselle. Kun lehti ei tule itselle, saattaa kestotilauksen irtisanomisen helposti unohtaa tehdä ja näin ollen tilaus jatkuu vaikka niin ei olisi ollut tarkoitus.

Molemmissa tilaustyypeissä on siis puolensa. Lehtikuninkaan sivuilla tarjouksista käy aina ilmi, onko kyseessä kesto- vai määräaikaistilaus. Joistakin lehdistä löytyy vain yhden tyyppisiä tarjouksia kun taas toisista on molemmat vaihtoehdot. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, jos asiassa ilmenee epäselvyyksiä.

Kahvi_määräaikainen-kesto

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Naistenpäivä 8.3.2018!

tisdag 06 mars, 2018 @ 18:01
0
naistenpäivä


Kansainvälinen naistenpäivä on 8. maaliskuuta. Naistenpäivää on vietetty jo 1900-luvulta alkaen. Perinteen mukaan miehet kunnioittavat äitejä, vaimoja, tyttöystäviä, työtovereita ja muita läheisiä naisia lahjoilla, kukilla ja muilla pienillä muistamisilla.

Lehtitilaus on myös suosittu naistenpäivälahja. Kokosimme tähän naistenlehtiä, jotka ovat täynnä mielenkiintoisia tarinoita naisten elämistä.

1. Seura
2. Koti ja keittiö
3. ET-Lehti
4. Kunto Plus
5. Oma Aika
6. Anna
7. Cosmopolitan
8. Leivotaan
9. Unelmien Talo & Koti
10. Me Naiset

Tilaa naistenlehdet naistenpäivän kunniaksi osoitteesta Lehtikuningas.fi!
Tykkää ja jaa
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D