Matkailu

Iloa syksyyn käsitöistä!

fredag 12 oktober, 2018 @ 11:43
0
Burda Style on jokaisen ompelijan toivelehti. Lehti on maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaista ompelumalleistaan, joita tulee lehden mukana joka kuukausi yli 40. Ompelukaavat ja -ohjeet on suunnattu naisille ja lapsille ja ne sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneelle ompelijalle! Burda Style -lehdestä löydät lisäksi ajankohtaiset trendit sekä stailausvinkkejä. Lokakuun Burda Style -lehdestä löydät muun muassa raikkaita merihenkisiä klassikoita, villejä retromalleja ja Gentlewoman-bisnesasuja.

Käsityöt


Neulo-lehdestä löytyy paljon inspiraatiota ja tekemistä intohimoisille neulojille ja virkkaajille. Lehti on pohjoismaiden suurin ja sisältää muodikkaita skandinaavisia neulemalleja useilta pohjoismaisilta lankavalmistajilta. Neulo-lehden selkeillä ohjeilla jokaisella lehden lukijalla on mahdollisuus loihtia hetkessä kauniita luomuksia. Jokaisesta lehdestä löytyy 34 uutta mallia!

käsityöristeily


Nyt lokakuussa 2018 sinulla on myös mahdollisuus lähteä Burda Style ja Neulo -lehtien kanssa käsityöristeilylle! Käsityöristeilyllä suunnataan Tukholman käsityöfestivaaleille Syfestivalenille 25.-27.10.2018. Risteilyllä tutustutaan muun muassa lankavalmistaja Adele’s Mohairiin ja neulotaan risteilyhuivia. Varaa pian paikkasi huippusuositulle risteilylle, joka tarjoaa takuuvarmaa viihdettä käsityöintoiselle! Lisäinfoa risteilystä löydät täältä.

Kesä on täällä ja ulkoilu on ihanampaa kuin koskaan! Retkeilystä on viime vuosina tullut aina vain suositumpi ajanviete, ja syystäkin. Voisi sanoa, että parempaa harrastusta mielelle ja keholle ei löydy. Liikkuminen raikkaassa ulkoilmassa ja kauniissa luonnonmaisemissa, varsinkin näin kesällä, on lähestulkoon lyömätön aktiviteetti. Mikä parasta, sitä voi tehdä yhdessä isommankin porukan kanssa täysin ilmaiseksi!

Luonto

Jos kaipaat vinkkejä ja neuvoja retkeilyyn liittyen, voimme lämpimästi suositella Retki-lehteä. Retki-lehti on Suomen suosituin outdoor-lehti, eikä syyttä. Se käsittelee kaikkea retkeilyyn liittyvää, kuten varusteita, matkakohteita, reittejä, ja tapahtumia. Kiinnostavien henkilötarinoiden kautta pääset lukemaan myös muiden retkeilijöiden kokemuksista maailman eri kolkista.

Vaellus_retki


Koska Retki-lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa, se käsittelee retkeilyä tasaveroisesti kaikkina eri vuodenaikoina. Lisäksi uudistumisen myötä Retki-lehti on nyt entistä suurempi ja näyttävämpi ja helppolukuisempi!

Tulevia teemoja Retki-lehdessä:

Nr 5-6 (7.6.): Uudistuvan ulkonäön myötä Retki-lehdestä tulee aiempaa kuvallisempi, ilmavampi ja luettavampi. Tämä lehti on kesän tuplanumero, jossa keskitytään muun muassa Riihimäen erämessuihin ja Lapin retkeilykohteisiin. Testiin pääsevät kahden hengen vaellusteltat.

Nr 7 (9.8.): Testissä vaellusrinkat ja paljon vaellustarinoita.

Nr 8 (13.9.): Testataan retkeilijän kumisaappaita ja tutustutaan bushcraft-retkeilyyn.

Nr 9 (18.10.): Testissä avotulimajoitteet eli perinteiset laavut ja louteet.

Retki

Tilaa Retki-lehti täältä.

Viikonloppu Sveitsissä

tisdag 15 november, 2016 @ 14:39
0


Tänä viikonloppuna matkakohteeksi valikoitui Lausanne Sveitsin ranskankielisellä alueella. Lausanne sijaitsee Genevenjärven rannalla ja on tunnettu mm. kansainvälisen olympiakomitean päämajana.

Pieni matkaopas

Beau-Rivage Palace
On historiallinen viiden tähden hotelli ja minulle se on yksi kauneimmista paikoista, joissa olen koskaan käynyt. Hotellista löytyy useita ravintoloita ja baareja, joissa palvelu on uskomatonta.

Le Chalet Suisse
Täydellinen sinulle, joka haluat autenttisen Sveitsiläisen kokemuksen. Alppimajamainen ravintola kukkulan laella on koristeltu Sveitsin lipuin ja tunnelma on hyvin kotoinen. Ehdottomasti käymisen arvoinen. Juustofondue täällä on täydellistä!

Port d'Ouchy
Ouchy lähimpänä Genevenjärveä sijaitseva naapurusto Lausannessa ja Port d'Ouchy sen satama. Toisella puolella Genevenjärveä taivasta vasten piirtyvät Alpit ovat mykistävä näky. Päiväkävely tässä kauniissa paikassa on ihanan rentoa ja rauhallista.

La Crêperie d'Ouchy
Ouchyn alueelta löytyy myös tämä ravintola, joka tarjoilee uskomattoman hyviä lettuja. Suosittelen pysähtymään päiväkävelyn lomassa nauttimaan suolaisen letun paikallisen omenasiiderijuoman kera!

Terkuin,
ReettaSveitsi

Lausanne

Sveitsi blogi

Genevenjärvi
Amsterdam

måndag 24 oktober, 2016 @ 13:42
0

Tällä kertaa näppäimillä Reetta, Lehtikuninkaan maajohtaja. Vapaa-aikani menee pitkälti matkustellen ja siksi ajattelin jakaa muutaman matkavinkin kanssanne. Tänä viikonloppuna matkakohteeksi valikoitui syntiseksikin haukuttu Amsterdam.

Amsterdam on yksi niistä kaupungeista, joihin tykkään palata uudelleen ja uudelleen. Pakko kyllä tunnustaa, että Amsterdam ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä. Ensimmäisestä reissustani tuohon kanaalien kaupunkiin 2009 jäi päällimmäisenä mieleen huonosti käyttäytyvät turistit.

Toki tuolla ensimmäisellä matkalla en uskaltautunut poistumaan turistialueilta ja Amsterdamin eläväiset kadut, rento tunnelma, suklaat ja juustot, pyöräilyn ihanuus sekä kaiken kattava persoonallisuus eivät päässeet viemään mennessään. Vinkkini on siis yksinkertainen – uskaltaudu poistumaan ydinkeskustasta ja anna kaupungin viedä mukanaan.

Sunnuntai oli ihanan aurinkoinen ja syksyisen raikas päivä ja päätimme paikallisen ystäväni kanssa käydä ajelulla museoraitiovaunulla, joka kulkee Haarlemmerstationin ja Amstelveenin väliä. Museoraitiovaunu toimii vapaaehtoisperiaatteella, joten konduktöörit ja kuljettajat ovat todella omistautuneita harrastukselleen ja osaavat kertoa mielenkiintoisia yksityiskohtia raitiovaunujen ja raideliikenteen historiasta. Matka edestakaisin maksaa vain 5 €.

Mikä on ihanampaa kuin huristella kanaalien varrella maisemia ihastellen?

Ihanaa viikon alkua!

Reetta


Psst. Katso viikon suosituin lehti TÄSTÄ.

Amsterdam

Amsterdam ops

Amsterdam opas


C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D