Isänpäivä

tisdag 08 november, 2016 @ 11:44
0
IsänpäiväMitä isälle lahjaksi?Reetta (maajohtaja)
Metsästys & Kalastus, Maaseudun tulevaisuus tai Erä. Meidän isä on maanläheinen ja tykkää lukea asiapitoisia lehtiä. Olen kyllä huomannut, että myös Tex Willer uppoaa!

Pinja (markkinointikoordinaattori)
Isä on aina raahannut kotiin läjäpäin lehtiä ja muistan lapsuudesta, kuinka isä lähes aina työpäivän jälkeen istahti kirjastohuoneen nojatuoliin lukemaan lehtiä suklaarasian kanssa. Isä tekee työnsä puolesta yleensä jopa vuosittaisen ulkomaanmatkan kerätäkseen kokoon hyvän kokoelman ulkomaisia lehtiä. Lehtilahja tuntuu siis enemmän kuin luonnolliselta ajatukselta! Isä on kulinaristi ja aina soveltamassa uusimpia ruokatrendejä omassa keittiössä. Lehtien kautta inspiraatiota on helppo ammentaa kiireisen elämän keskellä. Tilaan isälle aina omat lempparilehdet, jotta voimme kommentoida reseptejä tekstiviestein ja lähettää onnistuneimmista herkuista valokuvia. Minun valintani ovat Glorian ruoka&viini, ELLE mat&vin, Image tai GQ.

Roosa (asiakaspalvelu)
Tuulilasi, Jääkiekkolehti tai Maku. Mein iskä tykkää laittaa ruokaa ja sen vois olla kiva saada vähän uutta inspiraatiota sen vanhojen bravuureiden lisäksi. Se tykkää seurata jääkiekkoa ja olisi varmaan mielenkiintoista sille lukea tarkempaa tietoa pelaajista ja alan tapahtumista.

Meri (asiakaspalvelu)
Jääkiekkolehti koska meidän iskä on iso jääkiekko-fani, tykkää seurata sekä pelata itse. Toisaalta iskä viihtyy myös hirvimetsällä tai kalastamassa, joten myös Erä tai Metsästys ja Kalastus voisi olla hyvä vaihtoehto!


Tykkää ja jaa

Elle Style Awards

torsdag 20 oktober, 2016 @ 11:07
0
Elle Style Awards järjestetään jo kuudennen kerran tänään torstaina 20.10 Helsingissä Ylioppilastalolla!

Me odotamme innolla, että mitä tämän vuoden gaala tuo tullessaan. Elle Style Awardseissa palkitaan tuomariäänillä vuoden paras kuvaaja, meikkitaiteilija, tulokas, stailisti, mallisto, asuste ja myös vuoden malli. Lisäksi yleisöäänestyksen perusteella palkitaan vuoden nais- ja miespukeutuja sekä vuoden muotiblogi. Elle Style Awardsin kohokohdat ovat palkintoseremonia ja muotinäytös.

Elle Style Awards on Elle-lehden järjestämä vuosittainen gaala kutsuvieraille, jossa palkitaan vaikuttavimmat muotiteot ja muotialan vaikuttajat. Pääosassa on muoti eri muodoissaan.


Tilaa Elle ja lue kaikki Elle Style Awards -gaalasta ensi kuun lehdestä!Elle lehti style awards
Tykkää ja jaa

Kuinka sinä voit tänään?

lördag 15 oktober, 2016 @ 12:35
0
Uutuuslehti Tunne & Mieli on kattava lukupaketti henkisestä hyvinvoinnista.

Pimenevät syysillat ja edessä oleva talvi aiheuttavat monelle suomalaiselle melankolisuutta. Siksi syksy on sopivaa aikaa pysähtyä miettimään omaa henkistä hyvinvointia ja jaksamista.

Tunne % Mieli -lehden aiheita ovat muun muassa mielenterveys, kehon ja mielen hyvinvoinnin yhteydet, ihmissuhteet ja henkinen kasvu. Monipuoliset ja luotettavat artikkelit ja vinkit opastavat sinua kehittämään hyvinvointiasi sekä kasvamaan ihmisenä. Tunne & mieli lehti keskittyy myös paljon työhyvinvointiin, joka on aihealueena pinnalla juuri nyt.

Lehdestä löytyy niin selvitytymistarinoita kuin puhdasta faktaakin, ja lehden tavoitteena on antaa lukijalle iloa ja energiaa välillä haastaviinkin päiviin, joita tulee kaikille eteen eri elämäntilanteissa. Lehti sisältää selviytymistarinoita erilaisten haastavien elämäntilanteiden tai sairauden kanssa elämisestä. Tunne & Mieli -lehdestä voi bongata myös julkisuuden henkilöitä, jotka kertovat suhteestaan mieltä koskeviin aiheisiin.

Tunne & Mieli on Mielenterveyden keskusliiton julkaisema aikakauslehti. Aikaisemmin lehti on ilmestynyt nimellä Käsikädessä.


T
T2
Tykkää ja jaa

Regina Sensuelli

måndag 10 oktober, 2016 @ 11:15
0

Regina Sensuelli on syksyn huumaavin uutuus!

Regina Sensuelli tarjoaa kiehtovaa luettavaa aikuisille naisille. Moni ehkä muistaakin 1959-2012 ilmestyneen Regina -lehden, joka oli niin suosittu, että sitä myytiin parhaina aikoina kymmeniä tuhansia kappaleita.

Uutuuslehti Regina sensuelli jatkaa samalla linjalla ja tarjoaa kutkuttavaa luettavaa pimeneviin syysiltoihin.


Regina3


Muistatko sinä vanhan Reginan ja oletko jo tutustunut Regina Sensuelliin? Lehden voi tilata kampanjahintaan TÄSTÄ.

Regina2
Regina1

Tykkää ja jaa
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D