Reetan joululahjavinkit TOP 10

tisdag 13 december, 2016 @ 12:25
0

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja joululahjamyynti on täydessä vauhdissa! Siksi päätin koota listan tämän vuoden suosituimmista joululahjoista.

10. Seura on koko kansalle tuttu viikkolehtien kestosuosikki vuodesta toiseen ja pääsee meidän listamme sijalle 10. Seura on aina ajankohtainen ja kiinnostava yhdistelmä uutisia, henkilöjuttuja, historiaa ja ajanvietettä. Seurasta on kymmeniä määräaikaisia- ja kestotilaustarjouksia erilaisilla tilaajalahjoilla. Tiesithän, että kun tilaat minkä tahansa lehden lahjaksi saat tilaajalahjan itsellesi?

9. Koti ja keittiö on jokaisen kotiinsa inspiraatiota etsivän lehtivalinta! Tämä lehti ilahduttaa taatusti jokaista sisustamisesta kiinnostunutta.

8. National Geographic Suomi on yli sadan vuoden ajan tarjonnut lukijoilleen maailman ihmeitä keltaisissa kehyksissä. Kaikki joulutarjoukset ovat määräaikaisia, joten tämäkin lehti on helppo valinta.

7. Oma Aika on aikakauslehti aikuisempaan makuun. Tämä lehti on nappivalinta +50 -vuotiaille, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan elämänlaatuaan.

6. Tekniikan Maailma on ykkösvalinta jokaiselle, kenen kiinnostuksenkohteisiin kuuluu autot, moottoripyörät, puhelimet, kamerat, televisiot, tietokoneet ja muu elektroniikka.

5. Tieteen Kuvalehti Historia on kuin hyppy aikakoneen kyytiin ja sukellus historian mielenkiintoisimpiin tapahtumiin. Myös Tieteen Kuvalehti Historian kaikki joulutarjoukset ovat määräaikaisia.

4. Aku Ankka viihdyttää lukijoitaan sukupolvesta toiseen ja sitä luetaan vauvasta vaariin. Keskiviikon Akkari on lukuperinne, joka siirtyy sukupolvelta toiselle.

3. Seiska on suomalaisten suosikkilehti vuodesta toiseen ja pääsee myydyimpien lehtien listan sijalle kolme. Onko olemassa parempaa viihdettä, kun haluat hetkeksi irtautua omasta elämästä ja pistää aivot narikkaan?

2. Hevoshullu on jokaisen heppafanin ykkösvalinta! Myös Hevoshullun tarjoukset ovat määräaikaisia eli tilauksen peruuttamisesta ei tarvitse huolehtia.

1. Tieteen Kuvalehti on vuodesta vuoteen myydyin joululahjalehti eikä ihme, koska Tieteen Kuvalehti on pohjoismaiden suurin ja suosituin tiedettä käsittelevä aikakausilehti. Kaikki joululahjatarjoukset ovat määräaikaisia eli tilaus päättyy automaattisesti tarjouskauden jälkeen. Helppoa vai mitä?

Ps. Kaikki joululahjatilaukset alkavat joulun jälkeen ilmestyvästä numerosta. Kuusen alle voit tulostaa kortin, jossa kerrot lehtitilauksesta. Ja mikä parasta nämä joululahjaostokset pystyy tekemään kotisohvalta käsin.

Mukavaa ja stressitöntä joulunodotusta!

Terkuin,
Reetta

joululahja

Tykkää ja jaa

Viikon lehtivinkki - Maailman kuvalehti

tisdag 29 november, 2016 @ 12:37
0

Oletko kiinnostunut siitä, mitä muualla maailmassa tapahtuu? Silloin Maailman Kuvalehti on takuulla mieluista luettavaa sinulle.

Maailman Kuvalehti vie sinut tutkimusmatkalle ympäri maailman sekä taustoittaa ja syventyy ajankohtaisiin uutisiin. Maailman kuvalehti antaa uutta uskoa ja toivoa maailmaa kohtaan.

Lehti ilmestyy seitsemän kertaa vuonna 2017. Sen artikkeleista vastaavat muun muassa useat arvostetut kirjoittajat ja valokuvaajat. Aiheita, joita lehdessä käsitellään ovat esimerkiksi eri ihmisryhmien asema niin taloudessa kuin politiikassakin, ajankohtaiset ilmiöt ja eri maiden ihmiset.

Maailman kuvalehti koskettaa, puhuttelee ja laajentaa lukijan näkökulmia. Lehdestä voit lukea muun muassa omaperäisiä ja koskettavia reportaaseja kriisialueilta sekä mielenkiintoisia henkilöjuttuja ja -haastatteluja. Lisäksi lehti sisältää Suomen tasokkaimpien valokuvaajien kuvareportaaseja, joten se valloittaa myös estetiikallaan.


Tilaa Maailman Kuvalehti itselle tai lahjaksi tarjoushintaan Lehtikuningas.fi -sivustolta!

maailman kuvalehti


Terkuin,

Roosa


Tykkää ja jaa

Kotivinkki

tisdag 22 november, 2016 @ 16:01
0
Joulu lähestyy hurjaa vauhtia ja eilen huomasin kaipaavani Kotivinkki -lehden lukemista mummolassa. Etenkin joulun teemanumerot olivat aina suosikkejani. Eilen eteeni sattui juuri tuo Kotivinkin joulun ensimmäinen teemanumero, joka sisältää vinkkejä jouluvalmisteluihin ja sen seurauksena nostalgisuus pääsi yllättämään.

Viimevuosina olen lukenut vain lähinnä ruokaan keskittyviä joululehtiä, mutta tänä jouluna kaipaan aikaa, jolloin askartelimme, koristelimme ja teimme käsitöitä mummoni kanssa yhdessä. Ehkäpä tilaan Kotivinkin ihan vain omaksi ilokseni ja nautiskelen lukuhetkistä glögin ja pipareiden parissa.

Terkuin,
Reetta


joulu kotivinkki
Tykkää ja jaa

Isänpäivä

tisdag 08 november, 2016 @ 11:44
0
IsänpäiväMitä isälle lahjaksi?Reetta (maajohtaja)
Metsästys & Kalastus, Maaseudun tulevaisuus tai Erä. Meidän isä on maanläheinen ja tykkää lukea asiapitoisia lehtiä. Olen kyllä huomannut, että myös Tex Willer uppoaa!

Pinja (markkinointikoordinaattori)
Isä on aina raahannut kotiin läjäpäin lehtiä ja muistan lapsuudesta, kuinka isä lähes aina työpäivän jälkeen istahti kirjastohuoneen nojatuoliin lukemaan lehtiä suklaarasian kanssa. Isä tekee työnsä puolesta yleensä jopa vuosittaisen ulkomaanmatkan kerätäkseen kokoon hyvän kokoelman ulkomaisia lehtiä. Lehtilahja tuntuu siis enemmän kuin luonnolliselta ajatukselta! Isä on kulinaristi ja aina soveltamassa uusimpia ruokatrendejä omassa keittiössä. Lehtien kautta inspiraatiota on helppo ammentaa kiireisen elämän keskellä. Tilaan isälle aina omat lempparilehdet, jotta voimme kommentoida reseptejä tekstiviestein ja lähettää onnistuneimmista herkuista valokuvia. Minun valintani ovat Glorian ruoka&viini, ELLE mat&vin, Image tai GQ.

Roosa (asiakaspalvelu)
Tuulilasi, Jääkiekkolehti tai Maku. Mein iskä tykkää laittaa ruokaa ja sen vois olla kiva saada vähän uutta inspiraatiota sen vanhojen bravuureiden lisäksi. Se tykkää seurata jääkiekkoa ja olisi varmaan mielenkiintoista sille lukea tarkempaa tietoa pelaajista ja alan tapahtumista.

Meri (asiakaspalvelu)
Jääkiekkolehti koska meidän iskä on iso jääkiekko-fani, tykkää seurata sekä pelata itse. Toisaalta iskä viihtyy myös hirvimetsällä tai kalastamassa, joten myös Erä tai Metsästys ja Kalastus voisi olla hyvä vaihtoehto!


Tykkää ja jaa

Elle Style Awards

torsdag 20 oktober, 2016 @ 11:07
0
Elle Style Awards järjestetään jo kuudennen kerran tänään torstaina 20.10 Helsingissä Ylioppilastalolla!

Me odotamme innolla, että mitä tämän vuoden gaala tuo tullessaan. Elle Style Awardseissa palkitaan tuomariäänillä vuoden paras kuvaaja, meikkitaiteilija, tulokas, stailisti, mallisto, asuste ja myös vuoden malli. Lisäksi yleisöäänestyksen perusteella palkitaan vuoden nais- ja miespukeutuja sekä vuoden muotiblogi. Elle Style Awardsin kohokohdat ovat palkintoseremonia ja muotinäytös.

Elle Style Awards on Elle-lehden järjestämä vuosittainen gaala kutsuvieraille, jossa palkitaan vaikuttavimmat muotiteot ja muotialan vaikuttajat. Pääosassa on muoti eri muodoissaan.


Tilaa Elle ja lue kaikki Elle Style Awards -gaalasta ensi kuun lehdestä!Elle lehti style awards
Tykkää ja jaa

Kuinka sinä voit tänään?

lördag 15 oktober, 2016 @ 12:35
0
Uutuuslehti Tunne & Mieli on kattava lukupaketti henkisestä hyvinvoinnista.

Pimenevät syysillat ja edessä oleva talvi aiheuttavat monelle suomalaiselle melankolisuutta. Siksi syksy on sopivaa aikaa pysähtyä miettimään omaa henkistä hyvinvointia ja jaksamista.

Tunne % Mieli -lehden aiheita ovat muun muassa mielenterveys, kehon ja mielen hyvinvoinnin yhteydet, ihmissuhteet ja henkinen kasvu. Monipuoliset ja luotettavat artikkelit ja vinkit opastavat sinua kehittämään hyvinvointiasi sekä kasvamaan ihmisenä. Tunne & mieli lehti keskittyy myös paljon työhyvinvointiin, joka on aihealueena pinnalla juuri nyt.

Lehdestä löytyy niin selvitytymistarinoita kuin puhdasta faktaakin, ja lehden tavoitteena on antaa lukijalle iloa ja energiaa välillä haastaviinkin päiviin, joita tulee kaikille eteen eri elämäntilanteissa. Lehti sisältää selviytymistarinoita erilaisten haastavien elämäntilanteiden tai sairauden kanssa elämisestä. Tunne & Mieli -lehdestä voi bongata myös julkisuuden henkilöitä, jotka kertovat suhteestaan mieltä koskeviin aiheisiin.

Tunne & Mieli on Mielenterveyden keskusliiton julkaisema aikakauslehti. Aikaisemmin lehti on ilmestynyt nimellä Käsikädessä.


T
T2
Tykkää ja jaa

Regina Sensuelli

måndag 10 oktober, 2016 @ 11:15
0

Regina Sensuelli on syksyn huumaavin uutuus!

Regina Sensuelli tarjoaa kiehtovaa luettavaa aikuisille naisille. Moni ehkä muistaakin 1959-2012 ilmestyneen Regina -lehden, joka oli niin suosittu, että sitä myytiin parhaina aikoina kymmeniä tuhansia kappaleita.

Uutuuslehti Regina sensuelli jatkaa samalla linjalla ja tarjoaa kutkuttavaa luettavaa pimeneviin syysiltoihin.


Regina3


Muistatko sinä vanhan Reginan ja oletko jo tutustunut Regina Sensuelliin? Lehden voi tilata kampanjahintaan TÄSTÄ.

Regina2
Regina1

Tykkää ja jaa
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D