Eksklusiivinen lahjaidea hyvätuloiselle miehelle

onsdag 06 september, 2017 @ 10:42
0
eksklusiivinen lahjaidea


Onko suurena intohimonasi kellot, korut, kynät tai kaikki edellä mainitut? Kiinnitätkö ihmisessä ensimmäisenä huomiota kelloon? Jos kello tai arvokas designkoru on toivelahjasi syntymäpäivänä, jouluna ja muina merkkipäivinä suosittelemme lämpimästi tutustumaan uuteen Kellolehteen. Tai ehkäpä tunnet jonkun, jonka intohimo on kellot, korut tai kynät. Kellolehti on eksklusiivinen lahjaidea hyvätuloiselle miehelle. Vaikka tyypillinen Kellolehden lukija on hyvätuloinen mies, sopii tämä lehti kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kelloista, koruista ja muista arvoesineistä.

kellolehdet


Kellolehden ensimmäinen numero julkaistaan syyskuussa 2017. Kellolehti raportoi kelloalan tärkeimmistä tapahtumista ja tarjoaa mielenkiintoisia alan ammattilaisten haastatteluja. Lisänä edellä mainittuihin lehti arvostelee ja testaa alan tuotteita, vierailee luksuskellotehtailla ja esittelee erilaisia kellonvalmistusmenetelmiä. Kellolehti käsittelee niin kellojen ulkonäköä, rakennetta, toimintoja kuin historiaakin. Se ei esittele pelkästään uutuuskelloja ja -koruja vaan myös esimerkiksi kallisarvoisia tai muilla tavoin erityisiä kyniä ja muita arvoesineitä. Myös harvinaiset ja vanhemmat kellot ovat osa lehden sisältöä halvempia kelloja unohtamatta, joita usein vertaillaan kalliimpiin yksilöihin. Kellolehti opastaa lukijaa myös kellojen ostossa sekä niiden myynnissä.


kellolehtiTutustu ja tilaa Kellolehti tästä.Tykkää ja jaa

Heinäkuun top 10

fredag 28 juli, 2017 @ 10:00
0
Top10_1
Pohditko mitä lehtiä tilaisit syyslukemiseksi?

Heinäkuussa seuraavat lehdet ovat olleet suosituimpia asiakkaidemme keskuudessa:

10. Hevoshullu

Hevoshullu on jokaisen heppatytön ja -pojan lemppari! Lehti tarjoaa tietoa erilaisista hevosroduista, niiden hoidosta, varusteista, ratsastuksesta ja hevosalan ammateista. Se sisältää myös sarjakuvia, novelleja, lukijapostia, palstoja ja hevosjulisteita.

9. Kunto Plus

Kunto Plus sopii kaikille itsestään huolta pitäville. Lehti esittelee muun muassa erilaisia kuntoilumuotoja sekä vinkkejä terveelliseen ravintoon ja hyvään oloon.

8. Omjooga

Omjooga on uusi – ja ainoa – suomalainen joogalehti. Lehti sopii niin aloittelijoille kuin joogaa jo pidempään harrastaneillekin. Omjooga-lehdestä löydät esimerkiksi joogaliikkeitä ja -harjoituksia, yleistä tietoa joogasta ja sen eri muodoista sekä vinkkejä henkiseen ja fyysiseen tasapainoon.

7. Anna

Annan pitäisi löytyä jokaisen aikuisen naisen kotoa. Anna kattaa kaikki aikuisen naisen elämään kuuluvat teemat, kuten esimerkiksi ihmissuhteet, kauneus ja muoti, liikunta ja terveys sekä koti ja työ. Lisäksi Anna-lehdestä voi lukea mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja.

6. Seura

Seura on viikkolehtien kestosuosikki vuodesta toiseen. Lehti tarjoaa niin uutisia, henkilöhaastatteluja, historiaa, viihdettä kuin ajanvietettäkin – ajankohtainen ja kiinnostava yhdistelmä eri aiheista siis!

5. Askartelun idealehti Taika

Taika-lehden nimikin sen jo kertoo: Lehti esittelee inspiroivasti mitä kaikkea omilla käsillä voikaan taianomaisesti saada aikaan! Lehdestä löydät parhaat vinkit kaiken tasoiseen askarteluun ja DIY-projekteihin, niin lapsille kuin aikuisillekin.

4. Aku ankka

Aku ei esittelyjä kaipaa. Ankkalinnassa tapahtuvista kommelluksista lukevat niin lapsenlapset kuin isoisätkin, ja lehteen harvoin kyllästytään.

3. Tieteen kuvalehti historia

Lehti käsittelee maailmanhistorian mielenkiintoisimpia tapahtumia aina esihistoriasta viime vuosikymmeniin saakka. Varma valinta jokaiselle tietotoukalle!

2. Tieteen kuvalehti

Pohjoismaiden suurin tiedelehti on maineensa arvoinen. Tieteen kuvalehti pysyy ajan hermolla muun muassa tieteen uusimpiin saavutuksiin ja erilaisiin maapallon ilmiöihin liittyen.

1. Seiska

Kaikkien meidän pitää aina silloin tällöin laittaa aivot narikkaan. Kuukauden ykkösen, Seiskan, parissa voit viikoittain rentoutua lukemalla muun muassa tapahtumista julkkisten elämässä, nauraa hauskoille kuville ja vitseille sekä selata viikon tv-ohjelmatarjonnan.

Aurinkoista kesän jatkoa!

Top10_lehdet

Tykkää ja jaa
Suomen_kuvalehti_katedraali


Tiesitkö, että Suomen kuvalehti on vanhin suomenkielinen yhteiskunta-aiheinen lehti? Se on ollut mukana suomalaisten elämässä jo Suomen itsenäistymisestä lähtien!


Suomen kuvalehden tyypillinen lukija on kiinnostunut taloudesta, yhteiskunnasta ja tieteestä, joista lehti kirjoittaa laajasti ja kriittisesti asioita turhaan kaunistelematta. Suomen kuvalehti ottaa kantaa myös nykypäivän kulutustottumuksiin ja tuotetarjontaan sekä esimerkiksi erilaisten tuotteiden ympäristövaikutuksiin. Myös politiikka ja kulttuuri ovat keskeisiä aiheita lehdessä.

Lehti on raportoinut luotettavasti ja laadukkaasti merkittävistä tapahtumista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin koko Suomen itsenäisyyden ajan. Se tarjoaa ajankohtaista ja monipuolista tietoa muun muassa niin Valkoisen talon tapahtumista, Afrikan sodista kuin Pohjois-Korean diktatuuristakin.

Suomen kuvalehti tarjoaa takuuvarmasti mielenkiintoisia ja joskus kiivaitakin keskustelun aiheita niin kotona kuin työpaikallakin!


Suomen_kuvalehti_luonto


Tilaa Suomen kuvalehti tästä.
Tykkää ja jaa

Dekon suuri asuntomessunumero

måndag 05 juni, 2017 @ 16:36
0
deko sisustus asuntomessut


Asuntomessut 2017 järjestetään Mikkelissä 14.7-13.8. Miljöö on uskomattoman upea alue Saimaan rannalla lähellä Mikkelin kaupungin keskustaa. Messuvieraille esitellään tänä vuonna 31 kohdetta. Asuntomessut on yksi Suomen suurimmista kesätapahtumista ja siitä ei haluasi jättää millään välistä.

Jos et pääse paikan päälle Mikkeliin ei mitään hätää, nimittäin Deko-lehti julkaisee suuren messunumeron, jossa esitellään asuntomessujen parhaat palat. Jos tilaat Dekon 19.6 mennessä, niin tilauksesi alkaa asuntomessunumerosta.

Deko on suomalainen sisustuslehti, joka esittelee skandinaavisia koteja. Deko on nostanut vuosien varrella asuntomessuilta esiin aina yhden nimikkokohteen. Voi vain ihastella, miten kauniita koteja onkaan esitelty vuosien varrella. Dekossa näkyy hyvä suunnittelu, muotoilu ja laatu. Deko ei pelkää esitellä rohkeampiakaan ratkaisuja ja uusia trendejä. Deko sopii kaikille kodin laittamisesta kiinnostuneille.

Joskus on vaikeaa valita, että mikä suomalainen sisustuslehti on se oma suosikki, mutta Deko on yleensä se ensimmäinen valinta. Usein sanotaan, että syksy on sisustamisen aikaa, mutta kyllä parhaat vinkit saa jo kesällä.

deko sisustus asuntomessut


Tilaa deko tästä.


Tykkää ja jaa

Mitä Oma Aika lehti sisältää?

måndag 22 maj, 2017 @ 16:37
0
Oma AikaOma Aika on aikakauslehti aikuisempaan makuun. Oma Aika palvelee ja viihdyttää sekä tarjoaa koskettavia tarinoita ja huippuetuja. Oma Aika on suunnattu yli viisikymppisille miehille ja naisille.


Oma Aika -lehden tavoite on parantaa lukijan elämänlaatua monipuolisella ja palvelevalla sisällöllään. Oman Aika -lehden artikkelit kertovat merkityksellisistä ihmissuhteista: parisuhteesta, perheestä, suvusta, ystävyydestä ja työyhteisöistä. Syväluotaavat henkilöhaastattelut avaavat näitä aihealueita uusista näkökulmista. Talouden ja omaisuuden hoidosta, eläkkeistä ja perheen lakiasioista puolestaan kirjoittavat lehden asiantuntijat, jotka ovat huippuja omalla alallaan. Kiehtovien matkajuttujen avulla lukija pääsee matkustamaan ympäri maailman. Lehden lukijoille järjestetään myös lukijamatkoja säännöllisesti kaukomaille. Hyvinvointiin liittyviä aihealueita käsitellään hienotunteisesti ja ihmisläheisesti. Oma Aika tarjoaa myös sesongin herkullisimmat ruokaohjeet aikuistalouteen.

Lehden aihealueet terveys ja hyvä olo, ihmissuhteet, oma talous ja laki, työelämä, matkat, ruoka sekä henkilöhaastattelut kiinnostavat molempia sukupuolia. Tyypillinen lukija onkin +50-vuotias vielä työelämässä täysipainoisesti mukana oleva aktiivinen ihminen, joka panostaa myös vapaa-aikaan.

Näitä aiheita loppuvuoden lehdissä käsitellään:

Kesäkuussa ilmestyvän seuraavan numeron aihealueita ovat mm. jännittäminen, kesän grilliherkut ja kaunis kesäkoti.
Heinäkuun aihealueet ovat kesän parhaat marjaherkut, Suomi-design, kiukutteleva vatsa ja arjen parhaat säästövinkit.

Elokuussa ilmestyvässä ylimääräisessä numerossa aiheet ovat terveys ja hyvä olo. Toisessa elokuussa ilmestyvässä lehdessä neuvotaan, että miten pääset rapakunnosta hölkkäkuntoon, esitellään sadonkorjuun maukkaimmat herkut ja puhutaan digielämän kustannuksista. Sisustusosiossa käsittelyssä on työhuone.

Syyskuussa Oma Aika -lehdessä puhutaan uupumuksesta, ruokaosiossa keskitytään juuresherkkuihin, sisustetaan keittiö ja lisäksi annetaan vinkkejä selviytymiseen taloudellisesti, kun eläke koittaa.

Lokakuussa puhutaan unesta ja unettomuudesta, eksottisista pikkuherkuista ja makuuhuoneen sisustuksesta.

Vuoden viimeisen lehden aihealueet ovat reuma, jouluherkut ja joulun tunnelma. Vuoden viimeinen lehti ilmestyy marraskuussa, joten joululahjatilaukset alkavat tammikuussa ilmestyvästä numerosta.

Oma Aika on erittäin suosittu lahja ympäri vuoden. Tilaa Oma Aika tästä.

Tykkää ja jaa

Mitä uutta 2017?

måndag 02 januari, 2017 @ 12:45
0
Hyvää alkanutta vuotta 2017!

Vuoden 2017 odotetuin uutuuslehti AVPlus on täällä! Lehti on suunnattu kaikille elektroniikan ja uuden tekniikan ystäville ja hype keskustelupalstoilla on suurta!

Vuoden 2017 uutuuslehti AVPlus on erikoistunut elektroniikkaan ja tekniikkaan. Lehti sisältää uusia tuotteita ja tuote-esittelyjä, laitevertailuja, uutisia tekniikan maailmasta sekä paljon muita mielenkiintoisia kulutus- ja viihde-elektroniikkaan sekä äänen- ja kuvantoistoon liittyviä juttuja. Lehden aiheisiin kuuluvat kaikki tekniset laiteet kuten älypuhelimet, muut mobiililaitteet, kuntoiluun ja terveyteen liittyvä teknologia, kamerat. AVPlus lehdestä löydät myös uusimmat pelit ja sovellukset sekä musiikki- ja elokuva-arvosteluja.

AVPlus tyydyttää elektroniikasta kiinnostuneen tiedonnälän ja kertoo tekniikan uusimmista saavutuksista ja esittelee ja testaa markkinoiden uutuustuotteet. Lehdestä löydät tuotteita kaikista hintaluokista! AVPlus auttaa ja ohjaa sekä tuotteiden valinnassa, että käytössä. Löydät aina parhaat vinkit AVPlus-lehdestä.

AVPlus on lehti jokaiselle viihde-elektroniikasta ja kulutuselektroniikasta kiinnostuneelle. Lehti sopii kaikenikäisille tekniikan ystäville ja tarjoaa paljon mielenkiintoista luettavaa aihepiiristä kiinnostuneille.

AVPLUS

Tilaa AVplus lehti itsellesi tai lahjaksi parhaaseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Tykkää ja jaa

Guilty pleasure

måndag 19 december, 2016 @ 12:42
0
Viimeisiä työpäiviä viedään ennen joulua! Ihanaa, että kohta voi käpertyä sohvan nurkkaan, rentoutua ja lukea tai katsoa TV:tä.

Minulle Seiska -lehti on täydellinen valinta kun haluan laittaa aivot narikkaan ja keskittyä hetkeksi muiden elämään oman elämäni sijaan. Seiska on todella suosittu lehti, mutta silti se on tavallaan guilty pleasure - nautinto, josta tuntee syyllisyyttä. En oikein ymmärrä miksi, koska Seiska on Suomen luetuin viihdelehti, mutta samalla kukaan ei oikein halua myöntää lukevansa kyseistä lehteä. Minusta on kuitenkin jotenkin äärimmäisen rentouttavaa lukea julkkisjuoruja.

Vaikka välillä sitä miettii, että mistä otsikoita oikein revitään ja kuka tätä lukee, niin on Seiskan kirjoitustyyli kuitenkin kohtuullista verrattuna moneen ulkomaiseen viihdelehteen. Ja niin – minä luen.

Terkuin,
Reetta

Seiska

Viikon vinkki: Jos tilaat vähintään 4 kk Seiskaa sisältyy 2kk:n Viaplay hintaan!


Tykkää ja jaa
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D