Dekon suuri asuntomessunumero

måndag 05 juni, 2017 @ 16:36
0
deko sisustus asuntomessut


Asuntomessut 2017 järjestetään Mikkelissä 14.7-13.8. Miljöö on uskomattoman upea alue Saimaan rannalla lähellä Mikkelin kaupungin keskustaa. Messuvieraille esitellään tänä vuonna 31 kohdetta. Asuntomessut on yksi Suomen suurimmista kesätapahtumista ja siitä ei haluasi jättää millään välistä.

Jos et pääse paikan päälle Mikkeliin ei mitään hätää, nimittäin Deko-lehti julkaisee suuren messunumeron, jossa esitellään asuntomessujen parhaat palat. Jos tilaat Dekon 19.6 mennessä, niin tilauksesi alkaa asuntomessunumerosta.

Deko on suomalainen sisustuslehti, joka esittelee skandinaavisia koteja. Deko on nostanut vuosien varrella asuntomessuilta esiin aina yhden nimikkokohteen. Voi vain ihastella, miten kauniita koteja onkaan esitelty vuosien varrella. Dekossa näkyy hyvä suunnittelu, muotoilu ja laatu. Deko ei pelkää esitellä rohkeampiakaan ratkaisuja ja uusia trendejä. Deko sopii kaikille kodin laittamisesta kiinnostuneille.

Joskus on vaikeaa valita, että mikä suomalainen sisustuslehti on se oma suosikki, mutta Deko on yleensä se ensimmäinen valinta. Usein sanotaan, että syksy on sisustamisen aikaa, mutta kyllä parhaat vinkit saa jo kesällä.

deko sisustus asuntomessut


Tilaa deko tästä.


Tykkää ja jaa

Mitä Oma Aika lehti sisältää?

måndag 22 maj, 2017 @ 16:37
0
Oma AikaOma Aika on aikakauslehti aikuisempaan makuun. Oma Aika palvelee ja viihdyttää sekä tarjoaa koskettavia tarinoita ja huippuetuja. Oma Aika on suunnattu yli viisikymppisille miehille ja naisille.


Oma Aika -lehden tavoite on parantaa lukijan elämänlaatua monipuolisella ja palvelevalla sisällöllään. Oman Aika -lehden artikkelit kertovat merkityksellisistä ihmissuhteista: parisuhteesta, perheestä, suvusta, ystävyydestä ja työyhteisöistä. Syväluotaavat henkilöhaastattelut avaavat näitä aihealueita uusista näkökulmista. Talouden ja omaisuuden hoidosta, eläkkeistä ja perheen lakiasioista puolestaan kirjoittavat lehden asiantuntijat, jotka ovat huippuja omalla alallaan. Kiehtovien matkajuttujen avulla lukija pääsee matkustamaan ympäri maailman. Lehden lukijoille järjestetään myös lukijamatkoja säännöllisesti kaukomaille. Hyvinvointiin liittyviä aihealueita käsitellään hienotunteisesti ja ihmisläheisesti. Oma Aika tarjoaa myös sesongin herkullisimmat ruokaohjeet aikuistalouteen.

Lehden aihealueet terveys ja hyvä olo, ihmissuhteet, oma talous ja laki, työelämä, matkat, ruoka sekä henkilöhaastattelut kiinnostavat molempia sukupuolia. Tyypillinen lukija onkin +50-vuotias vielä työelämässä täysipainoisesti mukana oleva aktiivinen ihminen, joka panostaa myös vapaa-aikaan.

Näitä aiheita loppuvuoden lehdissä käsitellään:

Kesäkuussa ilmestyvän seuraavan numeron aihealueita ovat mm. jännittäminen, kesän grilliherkut ja kaunis kesäkoti.
Heinäkuun aihealueet ovat kesän parhaat marjaherkut, Suomi-design, kiukutteleva vatsa ja arjen parhaat säästövinkit.

Elokuussa ilmestyvässä ylimääräisessä numerossa aiheet ovat terveys ja hyvä olo. Toisessa elokuussa ilmestyvässä lehdessä neuvotaan, että miten pääset rapakunnosta hölkkäkuntoon, esitellään sadonkorjuun maukkaimmat herkut ja puhutaan digielämän kustannuksista. Sisustusosiossa käsittelyssä on työhuone.

Syyskuussa Oma Aika -lehdessä puhutaan uupumuksesta, ruokaosiossa keskitytään juuresherkkuihin, sisustetaan keittiö ja lisäksi annetaan vinkkejä selviytymiseen taloudellisesti, kun eläke koittaa.

Lokakuussa puhutaan unesta ja unettomuudesta, eksottisista pikkuherkuista ja makuuhuoneen sisustuksesta.

Vuoden viimeisen lehden aihealueet ovat reuma, jouluherkut ja joulun tunnelma. Vuoden viimeinen lehti ilmestyy marraskuussa, joten joululahjatilaukset alkavat tammikuussa ilmestyvästä numerosta.

Oma Aika on erittäin suosittu lahja ympäri vuoden. Tilaa Oma Aika tästä.

Tykkää ja jaa

Mitä uutta 2017?

måndag 02 januari, 2017 @ 12:45
0
Hyvää alkanutta vuotta 2017!

Vuoden 2017 odotetuin uutuuslehti AVPlus on täällä! Lehti on suunnattu kaikille elektroniikan ja uuden tekniikan ystäville ja hype keskustelupalstoilla on suurta!

Vuoden 2017 uutuuslehti AVPlus on erikoistunut elektroniikkaan ja tekniikkaan. Lehti sisältää uusia tuotteita ja tuote-esittelyjä, laitevertailuja, uutisia tekniikan maailmasta sekä paljon muita mielenkiintoisia kulutus- ja viihde-elektroniikkaan sekä äänen- ja kuvantoistoon liittyviä juttuja. Lehden aiheisiin kuuluvat kaikki tekniset laiteet kuten älypuhelimet, muut mobiililaitteet, kuntoiluun ja terveyteen liittyvä teknologia, kamerat. AVPlus lehdestä löydät myös uusimmat pelit ja sovellukset sekä musiikki- ja elokuva-arvosteluja.

AVPlus tyydyttää elektroniikasta kiinnostuneen tiedonnälän ja kertoo tekniikan uusimmista saavutuksista ja esittelee ja testaa markkinoiden uutuustuotteet. Lehdestä löydät tuotteita kaikista hintaluokista! AVPlus auttaa ja ohjaa sekä tuotteiden valinnassa, että käytössä. Löydät aina parhaat vinkit AVPlus-lehdestä.

AVPlus on lehti jokaiselle viihde-elektroniikasta ja kulutuselektroniikasta kiinnostuneelle. Lehti sopii kaikenikäisille tekniikan ystäville ja tarjoaa paljon mielenkiintoista luettavaa aihepiiristä kiinnostuneille.

AVPLUS

Tilaa AVplus lehti itsellesi tai lahjaksi parhaaseen kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi!

Tykkää ja jaa

Guilty pleasure

måndag 19 december, 2016 @ 12:42
0
Viimeisiä työpäiviä viedään ennen joulua! Ihanaa, että kohta voi käpertyä sohvan nurkkaan, rentoutua ja lukea tai katsoa TV:tä.

Minulle Seiska -lehti on täydellinen valinta kun haluan laittaa aivot narikkaan ja keskittyä hetkeksi muiden elämään oman elämäni sijaan. Seiska on todella suosittu lehti, mutta silti se on tavallaan guilty pleasure - nautinto, josta tuntee syyllisyyttä. En oikein ymmärrä miksi, koska Seiska on Suomen luetuin viihdelehti, mutta samalla kukaan ei oikein halua myöntää lukevansa kyseistä lehteä. Minusta on kuitenkin jotenkin äärimmäisen rentouttavaa lukea julkkisjuoruja.

Vaikka välillä sitä miettii, että mistä otsikoita oikein revitään ja kuka tätä lukee, niin on Seiskan kirjoitustyyli kuitenkin kohtuullista verrattuna moneen ulkomaiseen viihdelehteen. Ja niin – minä luen.

Terkuin,
Reetta

Seiska

Viikon vinkki: Jos tilaat vähintään 4 kk Seiskaa sisältyy 2kk:n Viaplay hintaan!


Tykkää ja jaa

Reetan joululahjavinkit TOP 10

tisdag 13 december, 2016 @ 12:25
0

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja joululahjamyynti on täydessä vauhdissa! Siksi päätin koota listan tämän vuoden suosituimmista joululahjoista.

10. Seura on koko kansalle tuttu viikkolehtien kestosuosikki vuodesta toiseen ja pääsee meidän listamme sijalle 10. Seura on aina ajankohtainen ja kiinnostava yhdistelmä uutisia, henkilöjuttuja, historiaa ja ajanvietettä. Seurasta on kymmeniä määräaikaisia- ja kestotilaustarjouksia erilaisilla tilaajalahjoilla. Tiesithän, että kun tilaat minkä tahansa lehden lahjaksi saat tilaajalahjan itsellesi?

9. Koti ja keittiö on jokaisen kotiinsa inspiraatiota etsivän lehtivalinta! Tämä lehti ilahduttaa taatusti jokaista sisustamisesta kiinnostunutta.

8. National Geographic Suomi on yli sadan vuoden ajan tarjonnut lukijoilleen maailman ihmeitä keltaisissa kehyksissä. Kaikki joulutarjoukset ovat määräaikaisia, joten tämäkin lehti on helppo valinta.

7. Oma Aika on aikakauslehti aikuisempaan makuun. Tämä lehti on nappivalinta +50 -vuotiaille, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan elämänlaatuaan.

6. Tekniikan Maailma on ykkösvalinta jokaiselle, kenen kiinnostuksenkohteisiin kuuluu autot, moottoripyörät, puhelimet, kamerat, televisiot, tietokoneet ja muu elektroniikka.

5. Tieteen Kuvalehti Historia on kuin hyppy aikakoneen kyytiin ja sukellus historian mielenkiintoisimpiin tapahtumiin. Myös Tieteen Kuvalehti Historian kaikki joulutarjoukset ovat määräaikaisia.

4. Aku Ankka viihdyttää lukijoitaan sukupolvesta toiseen ja sitä luetaan vauvasta vaariin. Keskiviikon Akkari on lukuperinne, joka siirtyy sukupolvelta toiselle.

3. Seiska on suomalaisten suosikkilehti vuodesta toiseen ja pääsee myydyimpien lehtien listan sijalle kolme. Onko olemassa parempaa viihdettä, kun haluat hetkeksi irtautua omasta elämästä ja pistää aivot narikkaan?

2. Hevoshullu on jokaisen heppafanin ykkösvalinta! Myös Hevoshullun tarjoukset ovat määräaikaisia eli tilauksen peruuttamisesta ei tarvitse huolehtia.

1. Tieteen Kuvalehti on vuodesta vuoteen myydyin joululahjalehti eikä ihme, koska Tieteen Kuvalehti on pohjoismaiden suurin ja suosituin tiedettä käsittelevä aikakausilehti. Kaikki joululahjatarjoukset ovat määräaikaisia eli tilaus päättyy automaattisesti tarjouskauden jälkeen. Helppoa vai mitä?

Ps. Kaikki joululahjatilaukset alkavat joulun jälkeen ilmestyvästä numerosta. Kuusen alle voit tulostaa kortin, jossa kerrot lehtitilauksesta. Ja mikä parasta nämä joululahjaostokset pystyy tekemään kotisohvalta käsin.

Mukavaa ja stressitöntä joulunodotusta!

Terkuin,
Reetta

joululahja

Tykkää ja jaa

Viikon lehtivinkki - Maailman kuvalehti

tisdag 29 november, 2016 @ 12:37
0

Oletko kiinnostunut siitä, mitä muualla maailmassa tapahtuu? Silloin Maailman Kuvalehti on takuulla mieluista luettavaa sinulle.

Maailman Kuvalehti vie sinut tutkimusmatkalle ympäri maailman sekä taustoittaa ja syventyy ajankohtaisiin uutisiin. Maailman kuvalehti antaa uutta uskoa ja toivoa maailmaa kohtaan.

Lehti ilmestyy seitsemän kertaa vuonna 2017. Sen artikkeleista vastaavat muun muassa useat arvostetut kirjoittajat ja valokuvaajat. Aiheita, joita lehdessä käsitellään ovat esimerkiksi eri ihmisryhmien asema niin taloudessa kuin politiikassakin, ajankohtaiset ilmiöt ja eri maiden ihmiset.

Maailman kuvalehti koskettaa, puhuttelee ja laajentaa lukijan näkökulmia. Lehdestä voit lukea muun muassa omaperäisiä ja koskettavia reportaaseja kriisialueilta sekä mielenkiintoisia henkilöjuttuja ja -haastatteluja. Lisäksi lehti sisältää Suomen tasokkaimpien valokuvaajien kuvareportaaseja, joten se valloittaa myös estetiikallaan.


Tilaa Maailman Kuvalehti itselle tai lahjaksi tarjoushintaan Lehtikuningas.fi -sivustolta!

maailman kuvalehti


Terkuin,

Roosa


Tykkää ja jaa

Kotivinkki

tisdag 22 november, 2016 @ 16:01
0
Joulu lähestyy hurjaa vauhtia ja eilen huomasin kaipaavani Kotivinkki -lehden lukemista mummolassa. Etenkin joulun teemanumerot olivat aina suosikkejani. Eilen eteeni sattui juuri tuo Kotivinkin joulun ensimmäinen teemanumero, joka sisältää vinkkejä jouluvalmisteluihin ja sen seurauksena nostalgisuus pääsi yllättämään.

Viimevuosina olen lukenut vain lähinnä ruokaan keskittyviä joululehtiä, mutta tänä jouluna kaipaan aikaa, jolloin askartelimme, koristelimme ja teimme käsitöitä mummoni kanssa yhdessä. Ehkäpä tilaan Kotivinkin ihan vain omaksi ilokseni ja nautiskelen lukuhetkistä glögin ja pipareiden parissa.

Terkuin,
Reetta


joulu kotivinkki
Tykkää ja jaa
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D