Oletko sinä jo tutustunut Gloria-lehtiin? Gloria-sarjasta löytyy kolme eri lehteä; Gloria, Glorian Koti sekä Glorian Ruoka & Viini, joista jokainen erikoistuu eri aiheisiin. Kaikkia kolmea lehteä yhdistää positiivisuus ja elämästä nauttiminen.

Jos olet muodin ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ystävä, saattaa Gloria olla sinulle nappivalinta. Gloria on tyylikkäille ja arkielämän ylellisyydestä nauttiville naisille suunnattu lehti. Se on täynnä positiivista energiaa ja käsittelee monipuolisesti aiheita kuten muotia, matkustusta, ruokaa, kauneudenhoitoa, kulttuuritapahtumia ja tuoteuutuuksia. Lehden sisältö koostuu muun muassa mielenkiintoisista artikkeleista, inspiroivista henkilöhaastatteluista, ruokaohjeista ja henkeäsalpaavista matkakertomuksista, horoskooppeja ja blogeja unohtamatta.

Gloria


Glorian Koti taas keskittyy nimensä mukaan kodin viihtyvyyteen ja käytännöllisyyteen. Tämä suomalainen sisustuslehti tarjoaa inspiraatiota ja ideoita kodin kaikkien huoneiden, niin sisä- kuin ulkotilojenkin, sisustamiseen. Lehdestä löytyy kaikille sopivia ideoita kodin sisutusprojekteihin erikokoiset budjetit huomioon ottaen. Glorian koti esittelee kauneimmat kalusteet, valaistusratkaisut, kodintekstiilit ja parhaat pintaratkaisut. Tämä lehti on mahtava lahja jokaiselle sisustusfanaatikolle!

Glorian_koti


Kukapa ei sitten pitäisi lehdestä, jonka keskiössä ovat ruoka ja viini? Glorian Ruoka & Viini on lehti, jonka jokainen ruokaintoilija haluaa saada postilaatikkoonsa kahdeksan kertaa vuodessa. Ihanat, laadukkaat kuvat ja ammattilaisten testaamat reseptit ovat takuuvarma yhdistelmä inspiraation luomiseksi. Eri sesongit heijastuvat kunkin numeron resepteistä ja lukija saa ideoita niin nopeisiin arkiruokiin kuin juhlallisiinkin tarjottaviin.

Kuten lehden nimestäkin käy ilmi, on lehden erikoisosaamista myös erilaiset juomat, erityisesti viinit. Joskus saattaa olla vaikeaa esimerkiksi valita oikeanlainen viini tiettyä ruokaa varten tai pysyä perillä uutuuksista. Glorian Ruoka & Viini antaa parhaat viinisuositukset ja esittelee tuotteita hyvillä hinta-laatusuhteilla. Lehti on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat arjen ylellisyyttä ja haluavat nauttia jokaisesta päivästä täysin rinnoin!

Glorian_ruoka_ja_viini
Tykkää ja jaa

ulkomaiset lehtitilaukset lehtitilaus ulkomainen l


Valikoimastamme löytyy suuri joukko mielenkiintoisia ulkomaisia lehtiä eri aihealueisiin liittyen. Ulkomaisten lehtien tilaus vaikuttaa päälle päin aivan samanlaiselta kuin kotimaistenkin lehtien tilaus, mutta prosessi eroaa kuitenkin jonkin verran ja tilauksien toimitusajat ovat pidempiä. Kokosimme alle asioita ja parhaat vinkit, jotka on hyvä ottaa huomioon ulkomaisia lehtiä Lehtikuninkaan kautta tilattaessa:

1. Ulkomainen lehtitilaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin! Uskokaa tai älkää, monet ulkomaiset kustantajat käyttävät maksujen välityksessä vielä postitse toimitettavia shekkejä. Lisäksi lehtien osoitetarrat painetaan jopa kolme kuukautta ennen jokaisen numeron ilmestymistä, joten kustantajilla tulee olla tieto asiakaskunnasta jo erittäin hyvissä ajoin jokaista numeroa varten. Nämä ovat pääsyitä sille, miksi ulkomaisten lehtitilausten alkamiseen kuluu valitettavan pitkä aika, tavallisesti n. 6-17 viikkoa (poikkeuksena venäläiset lehdet jotka alkavat jo n. 1-3 viikon sisään). Kun tilaus on alkanut rullaa se kuitenkin säännöllisesti.

Väheneekö tilaukseeni kuuluva lehtimäärä, kun tilaus alkaa vasta myöhemmin?

Vastaus on ei. Tilauskausi alkaa ensimmäisestä asiakkaalle toimitetusta numerosta, alkaa tilaus sitten kolmen viikon tai neljän kuukauden kuluttua tilauksen teosta.

2. Useimmissa ulkomaisissa lehdissä maksutapoina on ns. ennakkomaksutavat, eli kortti/verkkopankkimaksu tai Klarna-lasku. Ulkomaiset kustantajat eivät rekisteröi tilauksia ennen kuin maksu on kirjautunut heille. Joissakin tapauksissa lasku tulee suoraan kustantajalta (ruotsalaiset lehdet) tai ulkomaisten lehtitilausten välittäjältämme Nordic Subscription Serviceltä. Muuten emme suosittele maksamaan ulkomaisilta kustantajilta tulevia laskuja.

3. Ulkomaalaisten lehtien tilaukset ovat määräaikaisia joitakin harvoja ruotsalaisia lehtiä lukuun ottamatta.


4. Lehtikuninkaan asiakaspalvelu hoitaa aina ulkomaalaisten lehtitilausten reklamaatiot ja selvittää mahdolliset ongelmat tilauksiin liittyen asiakkaan puolesta. Asiakkaan ei siis milloinkaan tarvitse itse olla yhteydessä ulkomaisiin kustantajiin.

5. Kaikissa ulkomaisissa lehtitilauksissa on 14 vuorokauden peruutusoikeus.

6. Kaikki tilaukset ovat sitovia tilatun jakson ajan eikä niitä yleensä voi peruuttaa kuluvan jakson aikana. Jos lehden julkaisu lakkaa asiakkaalle hyvitetään tilauksen arvo. Muissa tapauksissa rahoja ei palauteta. Pidämme tosin aina huolen siitä, että asiakas saa rahoilleen vastinetta.

7. Asiakaspalvelumme auttaa aina mikäli jokin asia tuntuu epäselvältä tai haluat lisätietoa liittyen ulkomaisten lehtien tilauksiin.


Ulkomaisten lehtien valikoimaamme pääset selailemaan tästä.

Tykkää ja jaa

Lokakuun TOP 5 uutuudet

onsdag 11 oktober, 2017 @ 10:45
0
syksyn uutuus lehdet


Tässä kuussa on luvassa muutama uusi lehti ja paljon mahtavia tilaajalahjoja. Uusista lehdistä sivustoltamme löytyy tässä vaiheessa jo ELMO -lehti ja lisää on luvassa myöhemmin. Lokakuu on sisustamisen, somistamisen, käsitöiden ja tee se itse -hankkeiden aikaa. Keittiössä valmistuvat syksyn herkut ja leivonnaiset. Laajasta valikoimastamme löytyy lehtiä jokaiseen makuun ja kaikkiin kiinnostuksenkohteisiin. Syksyllä usein aloitetaan myös uusia harrastuksia ja harrastelehdet ovat nyt suosittuja.

Lokakuun TOP 5 uutuudet


ELMO -lehti on uusi kotimainen urheiluun erikoistunut lehti. Erinomainen valinta kaikille penkkiurheilijoille. Tämä viikoittain ilmestyvä lehti, on myös mahtava isänpäivälahjaidea.

Suomen Kuvalehti on mukana lokakuun TV-kampanjassamme erittäin arvokkaalla tilaajalahjalla. Suomen Kuvalehti juhlii kanssamme Suomi 100 juhlavuotta.

Askartelun idealehti Taika joulunumero on nyt kaupoissa ja tilattavissa. Jos olet jo ehtinyt ostaa kyseisen joulunumeron voi tilauksen aloittaa vuoden 2018 ensimmäisestä numerosta.

Luontaisterveys-lehdestä löytyy nyt lokakuussa erinomainen kampanjatarjous. Tämä lehti tarjoaa ajankohtaista ja trendikästä sisältöä.


Joululehdet ovat myös tilattavissa nyt! Ensimmäinen joululehti Kaikkien aikojen joulu ilmestyy lokakuun lopussa!


Tykkää ja jaa

Legenda on kuollut

torsdag 28 september, 2017 @ 12:15
0

Playboy -lehden perustaja Hugh Hefner on kuollut 91-vuotiaana kotonaan Playboy kartanossa Los Angelesissa eilen 27.syyskuuta.

Hugh Hefner tunnetaan parhaiten perustamastaan Playboy -lehdestä, mutta hän oli myös kulttuurinen provokaattori, jonka tavoite 1950-luvulla oli tehdä seksuaalisuudesta valtavirtaa. Playboy -lehti ja Hefner itse vaikuttivat paljon seksuaaliseen vallankumoukseen syntyyn 1960-luvulla. Playboy -lehti on todennäköisesti tunnetuin osa hänen imperiumistaan ja brändi on yksi tunnistettavimmista brändeistä ympäri maailman.

Ennen Playboyn perustamista Hefnerillä oli aiempaa kokemusta kustannusalalta mm. Esquire -lehdestä. Hän perusti Playboy -lehden, koska hänen mielestään markkinoilta puuttui varakkaille miehille suunnattu korkeatasoinen elämäntapaa ja viihdettä sisältävä lehti, joka yhdistää alastonkuvat kaikista tunnetuimpien, älykkäimpien ja vaikutusvaltaisimpien kirjoittajien artikkeleihin. Ja hän oli oikeassa. Ensimmäinen Playboy -lehti ilmestyi vuonna 1953 ja siinä poseerasi alaston Marilyn Monroe. Lehdestä tuli välitön hitti.

Playboy -lehdestä ja Hefneristä itsestään voi olla montaa mieltä, mutta siitä voinemme olla samaa mieltä, että maailma menetti eilen legendan.

Playboy lehti Hugh Hefner Kuolema


Tilaa Playboy -lehti tästä.Tykkää ja jaa

Eksklusiivinen lahjaidea hyvätuloiselle miehelle

onsdag 06 september, 2017 @ 10:42
0
eksklusiivinen lahjaidea


Onko suurena intohimonasi kellot, korut, kynät tai kaikki edellä mainitut? Kiinnitätkö ihmisessä ensimmäisenä huomiota kelloon? Jos kello tai arvokas designkoru on toivelahjasi syntymäpäivänä, jouluna ja muina merkkipäivinä suosittelemme lämpimästi tutustumaan uuteen Kellolehteen. Tai ehkäpä tunnet jonkun, jonka intohimo on kellot, korut tai kynät. Kellolehti on eksklusiivinen lahjaidea hyvätuloiselle miehelle. Vaikka tyypillinen Kellolehden lukija on hyvätuloinen mies, sopii tämä lehti kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kelloista, koruista ja muista arvoesineistä.

kellolehdet


Kellolehden ensimmäinen numero julkaistaan syyskuussa 2017. Kellolehti raportoi kelloalan tärkeimmistä tapahtumista ja tarjoaa mielenkiintoisia alan ammattilaisten haastatteluja. Lisänä edellä mainittuihin lehti arvostelee ja testaa alan tuotteita, vierailee luksuskellotehtailla ja esittelee erilaisia kellonvalmistusmenetelmiä. Kellolehti käsittelee niin kellojen ulkonäköä, rakennetta, toimintoja kuin historiaakin. Se ei esittele pelkästään uutuuskelloja ja -koruja vaan myös esimerkiksi kallisarvoisia tai muilla tavoin erityisiä kyniä ja muita arvoesineitä. Myös harvinaiset ja vanhemmat kellot ovat osa lehden sisältöä halvempia kelloja unohtamatta, joita usein vertaillaan kalliimpiin yksilöihin. Kellolehti opastaa lukijaa myös kellojen ostossa sekä niiden myynnissä.


kellolehtiTutustu ja tilaa Kellolehti tästä.Tykkää ja jaa

Heinäkuun top 10

fredag 28 juli, 2017 @ 10:00
0
Top10_1
Pohditko mitä lehtiä tilaisit syyslukemiseksi?

Heinäkuussa seuraavat lehdet ovat olleet suosituimpia asiakkaidemme keskuudessa:

10. Hevoshullu

Hevoshullu on jokaisen heppatytön ja -pojan lemppari! Lehti tarjoaa tietoa erilaisista hevosroduista, niiden hoidosta, varusteista, ratsastuksesta ja hevosalan ammateista. Se sisältää myös sarjakuvia, novelleja, lukijapostia, palstoja ja hevosjulisteita.

9. Kunto Plus

Kunto Plus sopii kaikille itsestään huolta pitäville. Lehti esittelee muun muassa erilaisia kuntoilumuotoja sekä vinkkejä terveelliseen ravintoon ja hyvään oloon.

8. Omjooga

Omjooga on uusi – ja ainoa – suomalainen joogalehti. Lehti sopii niin aloittelijoille kuin joogaa jo pidempään harrastaneillekin. Omjooga-lehdestä löydät esimerkiksi joogaliikkeitä ja -harjoituksia, yleistä tietoa joogasta ja sen eri muodoista sekä vinkkejä henkiseen ja fyysiseen tasapainoon.

7. Anna

Annan pitäisi löytyä jokaisen aikuisen naisen kotoa. Anna kattaa kaikki aikuisen naisen elämään kuuluvat teemat, kuten esimerkiksi ihmissuhteet, kauneus ja muoti, liikunta ja terveys sekä koti ja työ. Lisäksi Anna-lehdestä voi lukea mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja.

6. Seura

Seura on viikkolehtien kestosuosikki vuodesta toiseen. Lehti tarjoaa niin uutisia, henkilöhaastatteluja, historiaa, viihdettä kuin ajanvietettäkin – ajankohtainen ja kiinnostava yhdistelmä eri aiheista siis!

5. Askartelun idealehti Taika

Taika-lehden nimikin sen jo kertoo: Lehti esittelee inspiroivasti mitä kaikkea omilla käsillä voikaan taianomaisesti saada aikaan! Lehdestä löydät parhaat vinkit kaiken tasoiseen askarteluun ja DIY-projekteihin, niin lapsille kuin aikuisillekin.

4. Aku ankka

Aku ei esittelyjä kaipaa. Ankkalinnassa tapahtuvista kommelluksista lukevat niin lapsenlapset kuin isoisätkin, ja lehteen harvoin kyllästytään.

3. Tieteen kuvalehti historia

Lehti käsittelee maailmanhistorian mielenkiintoisimpia tapahtumia aina esihistoriasta viime vuosikymmeniin saakka. Varma valinta jokaiselle tietotoukalle!

2. Tieteen kuvalehti

Pohjoismaiden suurin tiedelehti on maineensa arvoinen. Tieteen kuvalehti pysyy ajan hermolla muun muassa tieteen uusimpiin saavutuksiin ja erilaisiin maapallon ilmiöihin liittyen.

1. Seiska

Kaikkien meidän pitää aina silloin tällöin laittaa aivot narikkaan. Kuukauden ykkösen, Seiskan, parissa voit viikoittain rentoutua lukemalla muun muassa tapahtumista julkkisten elämässä, nauraa hauskoille kuville ja vitseille sekä selata viikon tv-ohjelmatarjonnan.

Aurinkoista kesän jatkoa!

Top10_lehdet

Tykkää ja jaa
Suomen_kuvalehti_katedraali


Tiesitkö, että Suomen kuvalehti on vanhin suomenkielinen yhteiskunta-aiheinen lehti? Se on ollut mukana suomalaisten elämässä jo Suomen itsenäistymisestä lähtien!


Suomen kuvalehden tyypillinen lukija on kiinnostunut taloudesta, yhteiskunnasta ja tieteestä, joista lehti kirjoittaa laajasti ja kriittisesti asioita turhaan kaunistelematta. Suomen kuvalehti ottaa kantaa myös nykypäivän kulutustottumuksiin ja tuotetarjontaan sekä esimerkiksi erilaisten tuotteiden ympäristövaikutuksiin. Myös politiikka ja kulttuuri ovat keskeisiä aiheita lehdessä.

Lehti on raportoinut luotettavasti ja laadukkaasti merkittävistä tapahtumista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin koko Suomen itsenäisyyden ajan. Se tarjoaa ajankohtaista ja monipuolista tietoa muun muassa niin Valkoisen talon tapahtumista, Afrikan sodista kuin Pohjois-Korean diktatuuristakin.

Suomen kuvalehti tarjoaa takuuvarmasti mielenkiintoisia ja joskus kiivaitakin keskustelun aiheita niin kotona kuin työpaikallakin!


Suomen_kuvalehti_luonto


Tilaa Suomen kuvalehti tästä.
Tykkää ja jaa
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D