ET-lehti - vihdoinkin määräaikaisena!

tisdag 17 april, 2018 @ 17:30
0
23.4. käynnistyy ainutlaatuinen tv-kampanja ET-lehdestä. Onko lehti jo tuttu sinulle?

Yleensä ET-lehdestä on ollut tarjolla vain kestotilauksia mutta nyt vihdoinkin tämän kampanjan aikana voit tilata sen myös tarjoushintaan määräaikaisena! Tiedämme, että tätä on moni odottanut. Ensi viikosta lähtien kampanjamme mahdollistaa siis ET-lehden tilauksen esimerkiksi lahjaksi ilman, että sen peruutuksesta pitää huolehtia.

ET-blogi_lehdet


ET-lehteä voisi kuvailla kolmella sanalla: Aito, inspiroiva ja rohkaiseva. Et-lehti on suunnattu varttuneemmalle aikuiselle. Vaikka suurin osa lehden lukijoista onkin naisia, riittää mielenkiintoista luettavaa molemmille sukupuolille. Lehti kannustaa löytämään omia harrastuksia ruuhkavuosien jälkeen, inspiroi hyvinvointiin, terveyteen, kauneudenhoitoon ja muotiin liittyen sekä antaa vinkkejä esimerkiksi matkustelusta ja ajankohtaisista kulttuuritapahtumista.

Alla olemme luetelleet viiden seuraavaksi julkaistavan ET-lehden pääteemat:

Nro 9 (25.4.) Suuri matkailunumero! Matkojen lisäksi tästä numerosta saat vinkkejä juhlajuomiin, erilaisiin asumismuotoihin ja kosmetiikkaan liittyen. Sisältää myös ristikkopaketin.

Nro 10 (9.5.) Tässä numerossa keskustellaan kirjoista ja lukemisesta. Kevät on täällä ja myös vaatekaappi kaipaa päivitystä. Lisäksi käsiteltävinä aiheina ovat perintö, herkkuaamiaiset ja remontointi.

Nro 11 (23.5.) Hiukset kuntoon kesäksi! Tässä lehdessä käsitellään kesäisiä aiheita, kuten kotimaassa matkailua ja aurinkolaseja. Myös hyvinvointi on keskeisessä roolissa.

Nro 12 (6.6.) Tässä numerossa teemana on grillaus sekä pihan ja mökin kunnostus. Keskustelun aiheina ovat myös eläke ja ihonhoito.

Nro 13 (20.6.) Puhutaan rakkaudesta! Tästä lehdestä saat myös parhaat vinkit juhannusherkkuihin, kehon ja mielen hyvinvointiin ja Tallinnan matkaan.

Pidä silmällä ET-lehden tilaussivua ja tartu ennennäkemättömään tarjoukseen tilata ET-lehti määräaikaisena!
Tykkää ja jaa

Lehti kaikille prinsessoille ja prinsseille!

fredag 10 november, 2017 @ 15:30
1
Prinsessa_lehti_kruunu
Onko sinulla tai tuttavaperheelläsi kotona pieni prinsessoista, prinsseistä ja satumaailmoista haaveileva tyttö tai poika? Mietitkö kenties täydellistä lahjaa syntymäpäiväksi tai jouluksi? Prinsessa-lehti on kestosuosikki ja se sopii kaikille Disney-prinsessafaneille aina varhaismurrosikään asti.

Yleensä lapsilla on jokin suosikkiprinsessa, kuten Jasmine, Ariel, Lumikki, Mulan, Prinsessa Ruusunen, Tuhkimo tai Belle. Prinsessa-lehti kertoo tarinoita näiden kaikkien seikkailuista ja vie lukijan taianomaisiin maailmoihin. Ainaisen tabletin kanssa pelaamisen tai television katselun sijaan lapsi saa rauhallisen luku- ja puuhahetken, mikä kehittää mielikuvitusta ja luovuutta. Lehden parissa viihtyy niin yksin kuin perheen tai ystävienkin kanssa!

Prinsessa_lehti_linna


Jokaisen Prinsessa-lehden mukana lapsi saa myös pienen lahjan, jota hän voi käyttää prinsessaleikkeihinsä. Lisäksi lehti sisältää askarteluohjeita ja puuhatehtäviä, joista riittää tekemistä aina seuraavan lehden tuloon asti. Lehden mukana tulevat prinsessajulisteet saavat koristaa lapsen huonetta niin kauan kuin aihe on vielä hänen mieleensä.

Lehti ilmestyy joka kuukausi, 12 kertaa vuodessa, eli lehtien ilmestymisten välissä ei ole turhan pitkiä välejä. Voi sitä riemun määrää, kun lapsi pääsee postilaatikolle hakemaan ikioman lehtensä pienen lahjan kera!

Tilaa lehti tästä.


Tykkää ja jaa

Viikoittaista luettavaa

onsdag 01 november, 2017 @ 10:00
1
Lehdet


Mikäpä sen mukavampaa, kuin saada lempilehti postilaatikkoon joka viikko! Viikkolehtiä löytyy moneen makuun, moniin eri aiheisiin liittyen. Tälläisiä aiheita ovat muun muassa viihde ja juorut, sarjakuvat, uutiset ja yhteiskunta, talous, kauneus ja terveys sekä muoti. Lähes jokaisen on siis mahdollista löytää juuri itselleen sopiva viikoittain ilmestyvä lehti. Alhaalla listaus suosituimmista viikkolehdistämme:

Aku ankka

Aku ankka on klassikkojen klassikko! Sitä lukevat niin lapset kuin aikuisetkin ja vuosikerrat halutaan säilyttää vuodesta toiseen. Ankkalinnassa tapahtuvat kommellukset saavat lukijan nauramaan joka keskiviikko!

Suomen kuvalehti

Suomen kuvalehti on tunnettu luotettavuudestaan ja laadukkuudestaan. Se kertoo lukijalle tärkeimmistä tapahtumista niin kotimaassa kuin muuallakin maailmassa. Pääaiheita joita lehti käsittelee ovat muun muassa, talous, politiikka, tiede ja taide. Suomen kuvalehti sopii siis mainiosti henkilöille, jotka haluavat pysyä kartalla maailman tapahtumista!

Seiska

Seiska on viihdelehtien kuningas! Lehti antaa lukijalle luvan laittaa aivot hetkeksi narikkaan ja pilke silmäkulmassa nauttia julkkisten kommelluksista ja dramaattisista käänteistä heidän elämissään. Joka torstai ilmestyvä Seiska sisältää myös muun muassa viikon tv-ohjelmat, sarjojen juonipaljastuksia, uusien elokuvien arvosteluja, vitsejä sekä hauskoja valokuvia.

Seura
Seura on kestosuosikki vuodesta toiseen. Se on miellyttävä yhdistelmä uutisia, henkilöhaastatteluja, historiaa, ja ajanvietettä. Myös terveys ja hyvinvointi ovat toistuvia aiheita lehden artikkeleissa. Seuran ajanvieteosiosta voit lukea viimeisimmistä tapahtumista kulttuurin saralta, arvostella julkkisten asuja, lukea päivää piristäviä vitsejä tai vaikkapa ratkoa ristikoita. Mielenkiintoiset henkilöhaastattelut tuovat esiin uusia näkökulmia ja tarjoavat syvällisempää luettavaa.

Anna

Anna on suosittu naistenlehti, joka inspiroi, koskettaa ja viihdyttää. Lehden pääteemoihin kuuluvat muun muassa ihmissuhteet, kauneus ja muoti, liikunta ja terveys sekä koti ja työ. Anna esittelee esimerkiksi niin tavallisten kuin julkisuudenkin henkilöiden inspiroivia ja koskettavia tarinoita, uusia matkakohteita ja terveys- ja kauneusvinkkejä. Joka torstai saapuva Anna on kuin kylään odotettu ystävä!

Katso

Katso-lehti kertoo sinulle kaiken siitä, mitä televisiosta kannattaa milloinkin katsoa! Kattavien ohjelmistojen lisäksi Katso esittelee ja arvostelee tuoreimmat elokuvat ja tv-sarjat. Lehti sisältää myös ajankohtaisimpien näyttelijöiden, ohjaajien ja muiden television tekijöiden haastatteluja.

Kotimaa
Kotimaa on asiantuntija kaikissa aiheissa, joilla on merkitystä luterilaisessa kirkossa ja yhteiskunnassa. Kotimaan tavoitteena on painottaa ymmärrystä erilaisille näkemyksille ja hengellisille painotuksille.


Tykkää ja jaa
Oletko sinä jo tutustunut Gloria-lehtiin? Gloria-sarjasta löytyy kolme eri lehteä; Gloria, Glorian Koti sekä Glorian Ruoka & Viini, joista jokainen erikoistuu eri aiheisiin. Kaikkia kolmea lehteä yhdistää positiivisuus ja elämästä nauttiminen.

Jos olet muodin ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ystävä, saattaa Gloria olla sinulle nappivalinta. Gloria on tyylikkäille ja arkielämän ylellisyydestä nauttiville naisille suunnattu lehti. Se on täynnä positiivista energiaa ja käsittelee monipuolisesti aiheita kuten muotia, matkustusta, ruokaa, kauneudenhoitoa, kulttuuritapahtumia ja tuoteuutuuksia. Lehden sisältö koostuu muun muassa mielenkiintoisista artikkeleista, inspiroivista henkilöhaastatteluista, ruokaohjeista ja henkeäsalpaavista matkakertomuksista, horoskooppeja ja blogeja unohtamatta.

Gloria


Glorian Koti taas keskittyy nimensä mukaan kodin viihtyvyyteen ja käytännöllisyyteen. Tämä suomalainen sisustuslehti tarjoaa inspiraatiota ja ideoita kodin kaikkien huoneiden, niin sisä- kuin ulkotilojenkin, sisustamiseen. Lehdestä löytyy kaikille sopivia ideoita kodin sisutusprojekteihin erikokoiset budjetit huomioon ottaen. Glorian koti esittelee kauneimmat kalusteet, valaistusratkaisut, kodintekstiilit ja parhaat pintaratkaisut. Tämä lehti on mahtava lahja jokaiselle sisustusfanaatikolle!

Glorian_koti


Kukapa ei sitten pitäisi lehdestä, jonka keskiössä ovat ruoka ja viini? Glorian Ruoka & Viini on lehti, jonka jokainen ruokaintoilija haluaa saada postilaatikkoonsa kahdeksan kertaa vuodessa. Ihanat, laadukkaat kuvat ja ammattilaisten testaamat reseptit ovat takuuvarma yhdistelmä inspiraation luomiseksi. Eri sesongit heijastuvat kunkin numeron resepteistä ja lukija saa ideoita niin nopeisiin arkiruokiin kuin juhlallisiinkin tarjottaviin.

Kuten lehden nimestäkin käy ilmi, on lehden erikoisosaamista myös erilaiset juomat, erityisesti viinit. Joskus saattaa olla vaikeaa esimerkiksi valita oikeanlainen viini tiettyä ruokaa varten tai pysyä perillä uutuuksista. Glorian Ruoka & Viini antaa parhaat viinisuositukset ja esittelee tuotteita hyvillä hinta-laatusuhteilla. Lehti on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat arjen ylellisyyttä ja haluavat nauttia jokaisesta päivästä täysin rinnoin!

Glorian_ruoka_ja_viini
Tykkää ja jaa

ulkomaiset lehtitilaukset lehtitilaus ulkomainen l


Valikoimastamme löytyy suuri joukko mielenkiintoisia ulkomaisia lehtiä eri aihealueisiin liittyen. Ulkomaisten lehtien tilaus vaikuttaa päälle päin aivan samanlaiselta kuin kotimaistenkin lehtien tilaus, mutta prosessi eroaa kuitenkin jonkin verran ja tilauksien toimitusajat ovat pidempiä. Kokosimme alle asioita ja parhaat vinkit, jotka on hyvä ottaa huomioon ulkomaisia lehtiä Lehtikuninkaan kautta tilattaessa:

1. Ulkomainen lehtitilaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin! Uskokaa tai älkää, monet ulkomaiset kustantajat käyttävät maksujen välityksessä vielä postitse toimitettavia shekkejä. Lisäksi lehtien osoitetarrat painetaan jopa kolme kuukautta ennen jokaisen numeron ilmestymistä, joten kustantajilla tulee olla tieto asiakaskunnasta jo erittäin hyvissä ajoin jokaista numeroa varten. Nämä ovat pääsyitä sille, miksi ulkomaisten lehtitilausten alkamiseen kuluu valitettavan pitkä aika, tavallisesti n. 6-17 viikkoa (poikkeuksena venäläiset lehdet jotka alkavat jo n. 1-3 viikon sisään). Kun tilaus on alkanut rullaa se kuitenkin säännöllisesti.

Väheneekö tilaukseeni kuuluva lehtimäärä, kun tilaus alkaa vasta myöhemmin?

Vastaus on ei. Tilauskausi alkaa ensimmäisestä asiakkaalle toimitetusta numerosta, alkaa tilaus sitten kolmen viikon tai neljän kuukauden kuluttua tilauksen teosta.

2. Useimmissa ulkomaisissa lehdissä maksutapoina on ns. ennakkomaksutavat, eli kortti/verkkopankkimaksu tai Klarna-lasku. Ulkomaiset kustantajat eivät rekisteröi tilauksia ennen kuin maksu on kirjautunut heille. Joissakin tapauksissa lasku tulee suoraan kustantajalta (ruotsalaiset lehdet) tai ulkomaisten lehtitilausten välittäjältämme Nordic Subscription Serviceltä. Muuten emme suosittele maksamaan ulkomaisilta kustantajilta tulevia laskuja.

3. Ulkomaalaisten lehtien tilaukset ovat määräaikaisia joitakin harvoja ruotsalaisia lehtiä lukuun ottamatta.


4. Lehtikuninkaan asiakaspalvelu hoitaa aina ulkomaalaisten lehtitilausten reklamaatiot ja selvittää mahdolliset ongelmat tilauksiin liittyen asiakkaan puolesta. Asiakkaan ei siis milloinkaan tarvitse itse olla yhteydessä ulkomaisiin kustantajiin.

5. Kaikissa ulkomaisissa lehtitilauksissa on 14 vuorokauden peruutusoikeus.

6. Kaikki tilaukset ovat sitovia tilatun jakson ajan eikä niitä yleensä voi peruuttaa kuluvan jakson aikana. Jos lehden julkaisu lakkaa asiakkaalle hyvitetään tilauksen arvo. Muissa tapauksissa rahoja ei palauteta. Pidämme tosin aina huolen siitä, että asiakas saa rahoilleen vastinetta.

7. Asiakaspalvelumme auttaa aina mikäli jokin asia tuntuu epäselvältä tai haluat lisätietoa liittyen ulkomaisten lehtien tilauksiin.


Ulkomaisten lehtien valikoimaamme pääset selailemaan tästä.

Tykkää ja jaa

Lokakuun TOP 5 uutuudet

onsdag 11 oktober, 2017 @ 10:45
0
syksyn uutuus lehdet


Tässä kuussa on luvassa muutama uusi lehti ja paljon mahtavia tilaajalahjoja. Uusista lehdistä sivustoltamme löytyy tässä vaiheessa jo ELMO -lehti ja lisää on luvassa myöhemmin. Lokakuu on sisustamisen, somistamisen, käsitöiden ja tee se itse -hankkeiden aikaa. Keittiössä valmistuvat syksyn herkut ja leivonnaiset. Laajasta valikoimastamme löytyy lehtiä jokaiseen makuun ja kaikkiin kiinnostuksenkohteisiin. Syksyllä usein aloitetaan myös uusia harrastuksia ja harrastelehdet ovat nyt suosittuja.

Lokakuun TOP 5 uutuudet


ELMO -lehti on uusi kotimainen urheiluun erikoistunut lehti. Erinomainen valinta kaikille penkkiurheilijoille. Tämä viikoittain ilmestyvä lehti, on myös mahtava isänpäivälahjaidea.

Suomen Kuvalehti on mukana lokakuun TV-kampanjassamme erittäin arvokkaalla tilaajalahjalla. Suomen Kuvalehti juhlii kanssamme Suomi 100 juhlavuotta.

Askartelun idealehti Taika joulunumero on nyt kaupoissa ja tilattavissa. Jos olet jo ehtinyt ostaa kyseisen joulunumeron voi tilauksen aloittaa vuoden 2018 ensimmäisestä numerosta.

Luontaisterveys-lehdestä löytyy nyt lokakuussa erinomainen kampanjatarjous. Tämä lehti tarjoaa ajankohtaista ja trendikästä sisältöä.


Joululehdet ovat myös tilattavissa nyt! Ensimmäinen joululehti Kaikkien aikojen joulu ilmestyy lokakuun lopussa!


Tykkää ja jaa

Legenda on kuollut

torsdag 28 september, 2017 @ 12:15
0

Playboy -lehden perustaja Hugh Hefner on kuollut 91-vuotiaana kotonaan Playboy kartanossa Los Angelesissa eilen 27.syyskuuta.

Hugh Hefner tunnetaan parhaiten perustamastaan Playboy -lehdestä, mutta hän oli myös kulttuurinen provokaattori, jonka tavoite 1950-luvulla oli tehdä seksuaalisuudesta valtavirtaa. Playboy -lehti ja Hefner itse vaikuttivat paljon seksuaaliseen vallankumoukseen syntyyn 1960-luvulla. Playboy -lehti on todennäköisesti tunnetuin osa hänen imperiumistaan ja brändi on yksi tunnistettavimmista brändeistä ympäri maailman.

Ennen Playboyn perustamista Hefnerillä oli aiempaa kokemusta kustannusalalta mm. Esquire -lehdestä. Hän perusti Playboy -lehden, koska hänen mielestään markkinoilta puuttui varakkaille miehille suunnattu korkeatasoinen elämäntapaa ja viihdettä sisältävä lehti, joka yhdistää alastonkuvat kaikista tunnetuimpien, älykkäimpien ja vaikutusvaltaisimpien kirjoittajien artikkeleihin. Ja hän oli oikeassa. Ensimmäinen Playboy -lehti ilmestyi vuonna 1953 ja siinä poseerasi alaston Marilyn Monroe. Lehdestä tuli välitön hitti.

Playboy -lehdestä ja Hefneristä itsestään voi olla montaa mieltä, mutta siitä voinemme olla samaa mieltä, että maailma menetti eilen legendan.

Playboy lehti Hugh Hefner Kuolema


Tilaa Playboy -lehti tästä.Tykkää ja jaa
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D