Uudistunut Kotiliesi

tisdag 26 februari, 2019 @ 15:38
0
kotiliesi


Kotiliesi on Otavamedian kustantama 27 kertaa vuodessa ilmestyvä suomalainen naistenlehti. Lehden sisältö käsittelee aiheita ruoka, koti, juhlat, perhe-elämä ja arki, ihmissuhteet, kulttuuri, sisustus, terveys, pukeutuminen, käsityöt sekä tarinoita ja haastatteluja ihmisten elämästä. Kotiliesi tarjoaa inspiraatiota ja vinkkejä toimivaan arkeen. Vuodesta 1922 ilmestynyt Kotiliesi on suosikki vuodesta toiseen. Kotiliesi on erinomainen naistenpäivä tai äitienpäivä lahjaidea.

kotiliesi


2019 teemat

14.2. Nostalgianumero: näin suuret ikäluokat mullistivat Suomen.
7.3. Suuri ekonumero: luonnonkosmetiikka sekä kodinhoidon ja sisustuksen ekologiset valinnat. Kotiruokaa kasvisproteiinista.
21.3. Puutarhan erikoisnumero: uutuudet, taimet, tarvikkeet. Hyödynnä yrtit kotikeittiössä.
28.3. Maistuvat ja keveät kasvisherkut: Kevään kauneimmat lautaset, tarjoiluastiat ja lasit.
11.4. Pääsiäisen suuri ruokanumero: lammas ja lisukkeet uusin maustein. Kevätpuutarhuri innostuu.
25.4. Kotiliesi Juhlat erikoisnumero: kaikki kevään juhlista, buffet-ehdotuksia, koristelut, kattaukset, juomatarjoilut, etiketit, kutsujen lähettämiset jne.
9.5. Kevät: Uusia ideoita kevään juhlapuffettiin. Kevään juhlaviinit testissä. Äitienpäivän juhlatyyli.
23.5. Grillikausi alkaa: grilliherkut lihasta, kanasta ja äyriäisistä sekä kastikkeet ja marinadit. Grillitesti. Ulkokalusteiden uutuudet, ruukut ja kesäkukat.
6.6. Nostalgianumero: ikimuistoiset suomalaiset rakkaustarinat. Keskikesän juhlamenu.
19.6. Terveysekstra: ihana nainen +50. Elinvoimaa lisäävät tuotteet terveyteen ja kauneuteen. Kesän helpot käsityöt. Uudet perunat ja kesäkalat lisukkeineen.
4.7. Sisustusteema: Asuntomessujen parhaat palat. Kesän parhaat burgerit ja lisukkeet. Oluttesti. Keskikesän kukoistava puutarha.
18.7. Säilötään kesä: hilloja ja leivontaa kesän marjoista. Muuttujan lomatyyli.
1.8. Juhlat puutarhassa: kesän ihanimmat salaatit ja leivonnaiset. Syyskesän puutarha.
15.8. Terveysteema: näin pidät huolta vastustuskyvystäsi. Terveelliset mehut.
5.9. Suuri sisustusnumero: Habitaren uutuuskalusteet. Kodin uusi syysilme.
19.9. Kirjateema: kirjasyksyn parhaat poiminnat. Nuku itsesi hyvinvoivaksi. Muuttujan uusi syystyyli: asut, hiukset, iho ja ehostus.
3.10. Nostalgianumero: kulttuurin, yhteiskunnan ja viihteen suomalaiset supernaiset.
17.10. Nivelet notkeiksi: uutta apua liikkuvuuteen ja kipuoireisiin. Keittiöteema: onnistu keittiöremontissa, keittiön piensisustus. Syksyn mausteiset maut: mausteseokset ja marjamarmeladit.
24.10. Unelmien Joulu: joulun tunnelmia, kattaus- ja koristeluideoita, askartelua, lahjatärpit, joulukukkia, pikkujoulut. Glögit testissä.
31.10. Apua uniongelmiin: Virkeänä juhlakaudella. Parhaat riistaruoat. Muuttujan uusi pirteä tyyli.
7.11. Joululeivonta-erikoisnumero: Suolaiset ja makeat leivonnaiset. Joulun klassikot. Joululeipä.
21.11. Kirjateema: joululahjakirjat. Parhaat kosmetiikka- ja tuoksulahjat.
4.12. Perinteet kunniaan joulupöydässä: Apua stressaajalle. Sisusta kaunis joulukoti.
19.12. Uudenvuoden juhlapöytä: Helli vatsaasi. Aikuisen naisen uusi tyyli.

Tilaa uudistunut Kotiliesi tästä: Kotiliesi kampanjatarjousuudistunut kotiliesi

Tykkää ja jaa

Olutposti - Suomen suurin olutkulttuurilehti

tisdag 12 juni, 2018 @ 14:26
0
Oluita löytyy maailmasta jokaiseen makuun. Olutposti kertoo niistä kaiken sekä paljon muuta olutkulttuuriin liittyen.

Olutlasi


Uusi julkaisu ja Suomen suurin olutkulttuurilehti, Olutposti, on kaivattu lisä lehtimarkkinoille. Olutposti vie lukijan tutustumaan erilaisiin olutkaupunkeihin sekä niin pieniin kuin suurempiinkin panimoihin. Lisäksi lehti esittelee ja arvioi oluita, antaa vinkkejä oluen ja ruuan yhdistämiseen ja kotitekoisiin oluisiin sekä tarjoaa kiehtovia henkilöhaastatteluja oluen maailmasta.

Olut on merkittävä osa kulttuuria suurimmassa osassa maailmaa ja on läsnä erilaisissa hetkissä ja tapahtumissa, kuten ruuan seuralaisena, urheilukatsomoissa, festareilla sekä yöelämässä seurustelujuomana. Suomessa olutta kulutetaan varsin suuria määriä mistä kertoo jo se, että se on maamme kolmanneksi ostetuin juomatuoteryhmä. Olutposti kirjoittaa laajasti olutkulttuuriin liittyvistä ilmiöistä ja tapahtumista ja haastattelee mielenkiintoisia henkilöitä, joiden intohimona on olut.

ruokajaolut


Olutposti_2-2018
Oluesta on tullut enemmän ja enemmän trendikäs juoma ja ihmiset haluavat koko ajan kokeilla uusia oluita sekä löytää uusia suosikkeja. Olutposti ei pelkästään esittele ja arvioi oluita vaan keskiöön pääsevät myös erilaisten oluiden kanssa nautittavat ruuat ja reseptit niihin. Lisäksi lehden sivuilla tilaa saa myös siideri sekä parhaat vinkit kotioluiden valmistamiseen.

Olutposti julkaistaan neljä kertaa vuodessa ja jokainen numero on tuhti ja laadukas paketti kaikesta olueen liittyvästä. Tutustu Olutposti-lehteen täältä.
Tykkää ja jaa
Kesä on täällä ja ulkoilu on ihanampaa kuin koskaan! Retkeilystä on viime vuosina tullut aina vain suositumpi ajanviete, ja syystäkin. Voisi sanoa, että parempaa harrastusta mielelle ja keholle ei löydy. Liikkuminen raikkaassa ulkoilmassa ja kauniissa luonnonmaisemissa, varsinkin näin kesällä, on lähestulkoon lyömätön aktiviteetti. Mikä parasta, sitä voi tehdä yhdessä isommankin porukan kanssa täysin ilmaiseksi!

Luonto

Jos kaipaat vinkkejä ja neuvoja retkeilyyn liittyen, voimme lämpimästi suositella Retki-lehteä. Retki-lehti on Suomen suosituin outdoor-lehti, eikä syyttä. Se käsittelee kaikkea retkeilyyn liittyvää, kuten varusteita, matkakohteita, reittejä, ja tapahtumia. Kiinnostavien henkilötarinoiden kautta pääset lukemaan myös muiden retkeilijöiden kokemuksista maailman eri kolkista.

Vaellus_retki


Koska Retki-lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa, se käsittelee retkeilyä tasaveroisesti kaikkina eri vuodenaikoina. Lisäksi uudistumisen myötä Retki-lehti on nyt entistä suurempi ja näyttävämpi ja helppolukuisempi!

Tulevia teemoja Retki-lehdessä:

Nr 5-6 (7.6.): Uudistuvan ulkonäön myötä Retki-lehdestä tulee aiempaa kuvallisempi, ilmavampi ja luettavampi. Tämä lehti on kesän tuplanumero, jossa keskitytään muun muassa Riihimäen erämessuihin ja Lapin retkeilykohteisiin. Testiin pääsevät kahden hengen vaellusteltat.

Nr 7 (9.8.): Testissä vaellusrinkat ja paljon vaellustarinoita.

Nr 8 (13.9.): Testataan retkeilijän kumisaappaita ja tutustutaan bushcraft-retkeilyyn.

Nr 9 (18.10.): Testissä avotulimajoitteet eli perinteiset laavut ja louteet.

Retki

Tilaa Retki-lehti täältä.
Tykkää ja jaa
SenioriTerveys on yksi harvoista suomalaisista lehdistä, joka keskittyy nimenomaan seniori-ikäisten suomalaisten terveyteen ja terveydenhuoltoon. Se kertoo lukijalle niin mahdollisuuksista kuin riskeistäkin seniori-ikäisen elämässä, eikä pelkää tuoda esille arkojakaan aiheita.

Aiheita, joita SenioriTerveys käsittelee ovat muun muassa kehon terveys kuten tuki- ja liikuntaelinten terveys, sydän- ja verisuoniterveys ja aivojen terveys, terveyttä tukevat palvelut ja terveydestä huolehtiminen liikunnan, ruokavalion ja erilaisten apuvälineiden avulla. Myös sosiaalinen ja psyykkinen terveys ovat keskeisiä aiheita ja lehdestä saakin paljon vinkkejä vapaa-ajan harrastuksiin, matkustukseen ja asumiseen.

Senioriterveys


Lehti sisältää erilaisten ihmisten selviytymistarinoita ja omakohtaisia kokemuksia terveyden ylläpidosta sekä asiantuntijoiden laatimia artikkeleita terveyden ja hyvinvoinnin eri osa-alueisiin liittyen. SenioriTerveys-lehden tavoitteena on antaa sen lukijalle vinkkejä ja neuvoja siihen, miten voida hyvin ja saada varttuneemmassakin iässä elämästä irti mahdollisimman paljon.

Tulevia teemoja SenioriTerveys-lehdessä vuonna 2018:

Nr 5 (julk. vko 33): Tämän numeron pääteemana on sydän- ja verisuoniterveys. Miten saada kolesteroli kohdalleen ja miten ruokavalio vaikuttaa sairauksien ennaltaehkäisyssä. Lehdessä keskustellaan myös muun muassa silmien hyvinvoinnista ja näöstä sekä gynekologisista ja urologisista terveysongelmista.

Nr 6 (julk. vko 38): Tässä numerossa keskitytään liikuntaan ja seksuaaliterveyteen sekä annetaan vinkkejä lihaskunnon ylläpitoon ja tasapaino- ja voimaharjoitteluun. Lisäksi esittelyssä ovat kylpylät, hoitolat ja terveys- ja liikuntamatkat.

Nr 7 (julk. vko 44): Keskustellaan mielen ja aivojen terveydestä, muistisairauksista ja henkisestä hyvinvoinnista. Myös turvallinen asuminen sekä alkoholi ja sen terveysvaikutukset ovat aiheita, joita tässä numerossa käsitellään.

Nr 8 (julk. vko 50): Talvi on täällä, poimi lehdestä vinkit talviliikuntaan! Myös erilaiset asumisjärjestelyt ja loma-asunnot pääsevät tapetille. Tässä numerossa kerrotaan lisäksi lääkäripalveluista kotona, verkossa ja puhelimessa sekä hyväntekeväisyydestä ja lahjoista joilla voit auttaa.

Tilaa SenioriTerveys itselle tai lahjaksi täältä.


Tykkää ja jaa

ET-lehti - vihdoinkin määräaikaisena!

tisdag 17 april, 2018 @ 17:30
0
23.4. käynnistyy ainutlaatuinen tv-kampanja ET-lehdestä. Onko lehti jo tuttu sinulle?

Yleensä ET-lehdestä on ollut tarjolla vain kestotilauksia mutta nyt vihdoinkin tämän kampanjan aikana voit tilata sen myös tarjoushintaan määräaikaisena! Tiedämme, että tätä on moni odottanut. Ensi viikosta lähtien kampanjamme mahdollistaa siis ET-lehden tilauksen esimerkiksi lahjaksi ilman, että sen peruutuksesta pitää huolehtia.

ET-blogi_lehdet


ET-lehteä voisi kuvailla kolmella sanalla: Aito, inspiroiva ja rohkaiseva. Et-lehti on suunnattu varttuneemmalle aikuiselle. Vaikka suurin osa lehden lukijoista onkin naisia, riittää mielenkiintoista luettavaa molemmille sukupuolille. Lehti kannustaa löytämään omia harrastuksia ruuhkavuosien jälkeen, inspiroi hyvinvointiin, terveyteen, kauneudenhoitoon ja muotiin liittyen sekä antaa vinkkejä esimerkiksi matkustelusta ja ajankohtaisista kulttuuritapahtumista.

Alla olemme luetelleet viiden seuraavaksi julkaistavan ET-lehden pääteemat:

Nro 9 (25.4.) Suuri matkailunumero! Matkojen lisäksi tästä numerosta saat vinkkejä juhlajuomiin, erilaisiin asumismuotoihin ja kosmetiikkaan liittyen. Sisältää myös ristikkopaketin.

Nro 10 (9.5.) Tässä numerossa keskustellaan kirjoista ja lukemisesta. Kevät on täällä ja myös vaatekaappi kaipaa päivitystä. Lisäksi käsiteltävinä aiheina ovat perintö, herkkuaamiaiset ja remontointi.

Nro 11 (23.5.) Hiukset kuntoon kesäksi! Tässä lehdessä käsitellään kesäisiä aiheita, kuten kotimaassa matkailua ja aurinkolaseja. Myös hyvinvointi on keskeisessä roolissa.

Nro 12 (6.6.) Tässä numerossa teemana on grillaus sekä pihan ja mökin kunnostus. Keskustelun aiheina ovat myös eläke ja ihonhoito.

Nro 13 (20.6.) Puhutaan rakkaudesta! Tästä lehdestä saat myös parhaat vinkit juhannusherkkuihin, kehon ja mielen hyvinvointiin ja Tallinnan matkaan.

Pidä silmällä ET-lehden tilaussivua ja tartu ennennäkemättömään tarjoukseen tilata ET-lehti määräaikaisena!
Tykkää ja jaa

Lehti kaikille prinsessoille ja prinsseille!

fredag 10 november, 2017 @ 15:30
0
Prinsessa_lehti_kruunu
Onko sinulla tai tuttavaperheelläsi kotona pieni prinsessoista, prinsseistä ja satumaailmoista haaveileva tyttö tai poika? Mietitkö kenties täydellistä lahjaa syntymäpäiväksi tai jouluksi? Prinsessa-lehti on kestosuosikki ja se sopii kaikille Disney-prinsessafaneille aina varhaismurrosikään asti.

Yleensä lapsilla on jokin suosikkiprinsessa, kuten Jasmine, Ariel, Lumikki, Mulan, Prinsessa Ruusunen, Tuhkimo tai Belle. Prinsessa-lehti kertoo tarinoita näiden kaikkien seikkailuista ja vie lukijan taianomaisiin maailmoihin. Ainaisen tabletin kanssa pelaamisen tai television katselun sijaan lapsi saa rauhallisen luku- ja puuhahetken, mikä kehittää mielikuvitusta ja luovuutta. Lehden parissa viihtyy niin yksin kuin perheen tai ystävienkin kanssa!

Prinsessa_lehti_linna


Jokaisen Prinsessa-lehden mukana lapsi saa myös pienen lahjan, jota hän voi käyttää prinsessaleikkeihinsä. Lisäksi lehti sisältää askarteluohjeita ja puuhatehtäviä, joista riittää tekemistä aina seuraavan lehden tuloon asti. Lehden mukana tulevat prinsessajulisteet saavat koristaa lapsen huonetta niin kauan kuin aihe on vielä hänen mieleensä.

Lehti ilmestyy joka kuukausi, 12 kertaa vuodessa, eli lehtien ilmestymisten välissä ei ole turhan pitkiä välejä. Voi sitä riemun määrää, kun lapsi pääsee postilaatikolle hakemaan ikioman lehtensä pienen lahjan kera!

Tilaa lehti tästä.


Tykkää ja jaa

Viikoittaista luettavaa

onsdag 01 november, 2017 @ 10:00
0
Lehdet


Mikäpä sen mukavampaa, kuin saada lempilehti postilaatikkoon joka viikko! Viikkolehtiä löytyy moneen makuun, moniin eri aiheisiin liittyen. Tälläisiä aiheita ovat muun muassa viihde ja juorut, sarjakuvat, uutiset ja yhteiskunta, talous, kauneus ja terveys sekä muoti. Lähes jokaisen on siis mahdollista löytää juuri itselleen sopiva viikoittain ilmestyvä lehti. Alhaalla listaus suosituimmista viikkolehdistämme:

Aku ankka

Aku ankka on klassikkojen klassikko! Sitä lukevat niin lapset kuin aikuisetkin ja vuosikerrat halutaan säilyttää vuodesta toiseen. Ankkalinnassa tapahtuvat kommellukset saavat lukijan nauramaan joka keskiviikko!

Suomen kuvalehti

Suomen kuvalehti on tunnettu luotettavuudestaan ja laadukkuudestaan. Se kertoo lukijalle tärkeimmistä tapahtumista niin kotimaassa kuin muuallakin maailmassa. Pääaiheita joita lehti käsittelee ovat muun muassa, talous, politiikka, tiede ja taide. Suomen kuvalehti sopii siis mainiosti henkilöille, jotka haluavat pysyä kartalla maailman tapahtumista!

Seiska

Seiska on viihdelehtien kuningas! Lehti antaa lukijalle luvan laittaa aivot hetkeksi narikkaan ja pilke silmäkulmassa nauttia julkkisten kommelluksista ja dramaattisista käänteistä heidän elämissään. Joka torstai ilmestyvä Seiska sisältää myös muun muassa viikon tv-ohjelmat, sarjojen juonipaljastuksia, uusien elokuvien arvosteluja, vitsejä sekä hauskoja valokuvia.

Seura
Seura on kestosuosikki vuodesta toiseen. Se on miellyttävä yhdistelmä uutisia, henkilöhaastatteluja, historiaa, ja ajanvietettä. Myös terveys ja hyvinvointi ovat toistuvia aiheita lehden artikkeleissa. Seuran ajanvieteosiosta voit lukea viimeisimmistä tapahtumista kulttuurin saralta, arvostella julkkisten asuja, lukea päivää piristäviä vitsejä tai vaikkapa ratkoa ristikoita. Mielenkiintoiset henkilöhaastattelut tuovat esiin uusia näkökulmia ja tarjoavat syvällisempää luettavaa.

Anna

Anna on suosittu naistenlehti, joka inspiroi, koskettaa ja viihdyttää. Lehden pääteemoihin kuuluvat muun muassa ihmissuhteet, kauneus ja muoti, liikunta ja terveys sekä koti ja työ. Anna esittelee esimerkiksi niin tavallisten kuin julkisuudenkin henkilöiden inspiroivia ja koskettavia tarinoita, uusia matkakohteita ja terveys- ja kauneusvinkkejä. Joka torstai saapuva Anna on kuin kylään odotettu ystävä!

Katso

Katso-lehti kertoo sinulle kaiken siitä, mitä televisiosta kannattaa milloinkin katsoa! Kattavien ohjelmistojen lisäksi Katso esittelee ja arvostelee tuoreimmat elokuvat ja tv-sarjat. Lehti sisältää myös ajankohtaisimpien näyttelijöiden, ohjaajien ja muiden television tekijöiden haastatteluja.

Kotimaa
Kotimaa on asiantuntija kaikissa aiheissa, joilla on merkitystä luterilaisessa kirkossa ja yhteiskunnassa. Kotimaan tavoitteena on painottaa ymmärrystä erilaisille näkemyksille ja hengellisille painotuksille.


Tykkää ja jaa
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D