Viherpiha versoo hyvää!

fredag 22 mars, 2019 @ 10:11
0
viherpiha


Mullasta ponnistava tomaatin taimi, juuri kukkaan puhjennut perennapenkki. Paahteinen päivä pihahommissa. Voi sitä onnea, kun saa työntää kädet multaan!

Pihalla, palstalla tai parvekepuutarhassa puuhastelu tekee hyvää mielelle ja koko maailmalle. Se on mitä parhainta vastapainoa hektiselle arjelle, se on välittämistä itsestä ja ympäristöstä. Se on elämäntapa, joka versoo hyvää. Vain toinen samanlainen voi täysin ymmärtää vihervillityksen voiman. Viherpiha tuo yhteen kaikki viherpeukalot.

Viherpiha on ollut kaikkien viherpeukaloiden oma lehti jo vuodesta 1994 eli ilahduttanut lukijoitaan jo neljännesvuosisadan. Tänä vuonna Viherpiha uudistui. Tilaa lehti tästä linkistä: Viherpiha tarjoukset

Mitä sinun puutarhassasi kasvaa tänä keväänä?

viherpiha tilaajalahja

viherpiha

viherpiha lehti

uudistunut viherpiha
Tykkää ja jaa

Iloa syksyyn käsitöistä!

fredag 12 oktober, 2018 @ 11:43
0
Burda Style on jokaisen ompelijan toivelehti. Lehti on maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaista ompelumalleistaan, joita tulee lehden mukana joka kuukausi yli 40. Ompelukaavat ja -ohjeet on suunnattu naisille ja lapsille ja ne sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneelle ompelijalle! Burda Style -lehdestä löydät lisäksi ajankohtaiset trendit sekä stailausvinkkejä. Lokakuun Burda Style -lehdestä löydät muun muassa raikkaita merihenkisiä klassikoita, villejä retromalleja ja Gentlewoman-bisnesasuja.

Käsityöt


Neulo-lehdestä löytyy paljon inspiraatiota ja tekemistä intohimoisille neulojille ja virkkaajille. Lehti on pohjoismaiden suurin ja sisältää muodikkaita skandinaavisia neulemalleja useilta pohjoismaisilta lankavalmistajilta. Neulo-lehden selkeillä ohjeilla jokaisella lehden lukijalla on mahdollisuus loihtia hetkessä kauniita luomuksia. Jokaisesta lehdestä löytyy 34 uutta mallia!

käsityöristeily


Nyt lokakuussa 2018 sinulla on myös mahdollisuus lähteä Burda Style ja Neulo -lehtien kanssa käsityöristeilylle! Käsityöristeilyllä suunnataan Tukholman käsityöfestivaaleille Syfestivalenille 25.-27.10.2018. Risteilyllä tutustutaan muun muassa lankavalmistaja Adele’s Mohairiin ja neulotaan risteilyhuivia. Varaa pian paikkasi huippusuositulle risteilylle, joka tarjoaa takuuvarmaa viihdettä käsityöintoiselle! Lisäinfoa risteilystä löydät täältä.

Tykkää ja jaa

Olutposti - Suomen suurin olutkulttuurilehti

tisdag 12 juni, 2018 @ 14:26
0
Oluita löytyy maailmasta jokaiseen makuun. Olutposti kertoo niistä kaiken sekä paljon muuta olutkulttuuriin liittyen.

Olutlasi


Uusi julkaisu ja Suomen suurin olutkulttuurilehti, Olutposti, on kaivattu lisä lehtimarkkinoille. Olutposti vie lukijan tutustumaan erilaisiin olutkaupunkeihin sekä niin pieniin kuin suurempiinkin panimoihin. Lisäksi lehti esittelee ja arvioi oluita, antaa vinkkejä oluen ja ruuan yhdistämiseen ja kotitekoisiin oluisiin sekä tarjoaa kiehtovia henkilöhaastatteluja oluen maailmasta.

Olut on merkittävä osa kulttuuria suurimmassa osassa maailmaa ja on läsnä erilaisissa hetkissä ja tapahtumissa, kuten ruuan seuralaisena, urheilukatsomoissa, festareilla sekä yöelämässä seurustelujuomana. Suomessa olutta kulutetaan varsin suuria määriä mistä kertoo jo se, että se on maamme kolmanneksi ostetuin juomatuoteryhmä. Olutposti kirjoittaa laajasti olutkulttuuriin liittyvistä ilmiöistä ja tapahtumista ja haastattelee mielenkiintoisia henkilöitä, joiden intohimona on olut.

ruokajaolut


Olutposti_2-2018
Oluesta on tullut enemmän ja enemmän trendikäs juoma ja ihmiset haluavat koko ajan kokeilla uusia oluita sekä löytää uusia suosikkeja. Olutposti ei pelkästään esittele ja arvioi oluita vaan keskiöön pääsevät myös erilaisten oluiden kanssa nautittavat ruuat ja reseptit niihin. Lisäksi lehden sivuilla tilaa saa myös siideri sekä parhaat vinkit kotioluiden valmistamiseen.

Olutposti julkaistaan neljä kertaa vuodessa ja jokainen numero on tuhti ja laadukas paketti kaikesta olueen liittyvästä. Tutustu Olutposti-lehteen täältä.
Tykkää ja jaa
Kesä on täällä ja ulkoilu on ihanampaa kuin koskaan! Retkeilystä on viime vuosina tullut aina vain suositumpi ajanviete, ja syystäkin. Voisi sanoa, että parempaa harrastusta mielelle ja keholle ei löydy. Liikkuminen raikkaassa ulkoilmassa ja kauniissa luonnonmaisemissa, varsinkin näin kesällä, on lähestulkoon lyömätön aktiviteetti. Mikä parasta, sitä voi tehdä yhdessä isommankin porukan kanssa täysin ilmaiseksi!

Luonto

Jos kaipaat vinkkejä ja neuvoja retkeilyyn liittyen, voimme lämpimästi suositella Retki-lehteä. Retki-lehti on Suomen suosituin outdoor-lehti, eikä syyttä. Se käsittelee kaikkea retkeilyyn liittyvää, kuten varusteita, matkakohteita, reittejä, ja tapahtumia. Kiinnostavien henkilötarinoiden kautta pääset lukemaan myös muiden retkeilijöiden kokemuksista maailman eri kolkista.

Vaellus_retki


Koska Retki-lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa, se käsittelee retkeilyä tasaveroisesti kaikkina eri vuodenaikoina. Lisäksi uudistumisen myötä Retki-lehti on nyt entistä suurempi ja näyttävämpi ja helppolukuisempi!

Tulevia teemoja Retki-lehdessä:

Nr 5-6 (7.6.): Uudistuvan ulkonäön myötä Retki-lehdestä tulee aiempaa kuvallisempi, ilmavampi ja luettavampi. Tämä lehti on kesän tuplanumero, jossa keskitytään muun muassa Riihimäen erämessuihin ja Lapin retkeilykohteisiin. Testiin pääsevät kahden hengen vaellusteltat.

Nr 7 (9.8.): Testissä vaellusrinkat ja paljon vaellustarinoita.

Nr 8 (13.9.): Testataan retkeilijän kumisaappaita ja tutustutaan bushcraft-retkeilyyn.

Nr 9 (18.10.): Testissä avotulimajoitteet eli perinteiset laavut ja louteet.

Retki

Tilaa Retki-lehti täältä.
Tykkää ja jaa

Dekon suuri asuntomessunumero

måndag 05 juni, 2017 @ 16:36
0
deko sisustus asuntomessut


Asuntomessut 2017 järjestetään Mikkelissä 14.7-13.8. Miljöö on uskomattoman upea alue Saimaan rannalla lähellä Mikkelin kaupungin keskustaa. Messuvieraille esitellään tänä vuonna 31 kohdetta. Asuntomessut on yksi Suomen suurimmista kesätapahtumista ja siitä ei haluasi jättää millään välistä.

Jos et pääse paikan päälle Mikkeliin ei mitään hätää, nimittäin Deko-lehti julkaisee suuren messunumeron, jossa esitellään asuntomessujen parhaat palat. Jos tilaat Dekon 19.6 mennessä, niin tilauksesi alkaa asuntomessunumerosta.

Deko on suomalainen sisustuslehti, joka esittelee skandinaavisia koteja. Deko on nostanut vuosien varrella asuntomessuilta esiin aina yhden nimikkokohteen. Voi vain ihastella, miten kauniita koteja onkaan esitelty vuosien varrella. Dekossa näkyy hyvä suunnittelu, muotoilu ja laatu. Deko ei pelkää esitellä rohkeampiakaan ratkaisuja ja uusia trendejä. Deko sopii kaikille kodin laittamisesta kiinnostuneille.

Joskus on vaikeaa valita, että mikä suomalainen sisustuslehti on se oma suosikki, mutta Deko on yleensä se ensimmäinen valinta. Usein sanotaan, että syksy on sisustamisen aikaa, mutta kyllä parhaat vinkit saa jo kesällä.

deko sisustus asuntomessut


Tilaa deko tästä.


Tykkää ja jaa

Kesä on puutarhassa touhuamisen aikaa!

torsdag 01 juni, 2017 @ 17:27
0
Kotipuutarha
Kotipuutarha on lehti jokaiselle viherpeukalolle. Eikä tarvitse olla ammattipuutarhuri, vaan pelkkä kiinnostus ja into riittää! Lehti antaa inspiraatiota kauniin pihan ja ulkotilojen luomiseen sekä hyödyllisiä vinkkejä esimerkiksi pihallesi sopivien kasvien valintaan ja niiden optimaaliseen hoitoon.


Kotipuutarha ilmestyy 10 kertaa vuodessa, ja jokainen numero on täynnä asiantuntijoiden neuvoja ja värikkäitä kuvia.


Ilmestymisaikataulu ja aihealueet 2017:

22.6. Ruusujen valinta ja hoito. Tässä numerossa ohjeistetaan valitsemaan ruusut käyttötarkoituksen mukaan sekä hoitamaan niitä maksimaalisen kukoistuksen saavuttamiseksi.

28.7. Nurmikon perustus ja hoito. Tämä numero auttaa sinua kasvattamaan täydellisen vihreän nurmikon sekä ylläpitämään sitä.

1.9. Kukkasipuliopas - sadon säilöntä.

6.10. Ideoita pihan ja puutarhan valaisuun. Vinkkejä siihen, miten saat pihastasi tunnelmallisen hämäriä iltoja varten.

Tilaa Kotipuutarha tästä.

Kotipuutarha2
Kotipuutarha on varmasti mieleinen kaikille ulkopuuhissa viihtyville. Se sopii mainiosti myös esimerkiksi tuliaiseksi mökille!

Tykkää ja jaa

Käsitöitä kevään inspiroimana!

fredag 03 mars, 2017 @ 17:51
0
KevätjaKäsityöt
Ah, kevättä! Olettehan jo saaneet kokea ne ensimmäiset auringonsäteet, jotka oikeasti hieman lämmittävät? Juuri valon määrän lisääntyminen on ainakin minulle inspiraation lähde kaikkeen tekemiseeni. Kevät herättää eloon värikkään luovuuden kylmän ja synkän talven jälkeen, vaikka talvenkin tunnelmallisessa melankoliassa on toki puolensa.


En malta odottaa, että päälle saa pukea mekkoja ja lyhyempiä housuja ilman että pitää ahtautua samalla kireisiin sukkahousuihin. Ihastelin toissa päivänä uusimman Burda Style -lehden kansikuvaa, jossa kaunis nuori nainen seisoo keväisen puun juurella uskomattoman kaunis mekko päällään. Taustalla näkyy valkoisia ilmapalloja, eli ilmassa on juhlan tuntua. Mietin, kuinka upeaa olisi jos voisi itse valmistaa jonkin noin kauniin vaatekappaleen, joko itselle tai esimerkiksi ystävälle.


Kädentaidot ovat todellakin jotakin, mitä arvostan. Miksi en kokeilisi, jospa minäkin onnistuisin esimerkiksi ompelemaan jonkinlaisen vaatteen? Voinhan aina aloittaa pienestä ja yksinkertaisesta. T-paidasta tai vauvan myssystä, kenties?


Aurinkoisin kevätterveisin,


Roosa
Tykkää ja jaa
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D