Elämäntapa

Syksy tekee tuloaan, oletko valmis?

tisdag 29 augusti, 2017 @ 15:34
0
syksyKesä alkaa olla lopuillaan ja ilmassa on syksyn tuoksuja. Jostain syystä syksy tuntuu aina uudelle alulle. Lomat loppuvat, koulut alkavat, uudet harrastukset ja kurssit käynnistyvät. Ehkä tunne, että syksyisin puhaltavat uudet tuulet ovat nimenomaan peruja kouluajoilta jolloin kesän jälkeen siirtyi uudelle luokalle tai uuteen oppilaitokseen, mikä merkitsi kuin uutta alkua. Näin vuosia opiskelujen päättymisen jälkeen syksy tuntuu kuitenkin edelleen uudelle alulle. Arki palaa ja rutiinit vakiintuvat jälleen. Kesät ovat aina kiireisiä, kun haluaa nauttia säästä ja kaikista ihanista kesäjutuista, mitä voi sitten muistella lämmöllä talvella. Minulle itselleni syksy merkitsee rauhoittumista. Kuulaita aamuja, kiireettömiä hetkiä, kahvittelua ja kuulumisten vaihtoa kiireisen kesän jälkeen ystävien kanssa. Herkuttelua uusien ruokareseptien ja leipomusten parissa, ulkoilua sään salliessa ja kuntosalille palaamista kesätauon jälkeen. Pientä sisustamista kotona ja vaatekaapin päivittämistä. Rauhoittumista kotona hyvän lehden tai sarjan parissa. Onko mitään parempaa kuin viltin alle käpertyminen teekupposen kanssa? Lisänä tähän vielä muutama kynttilä pimeneviä iltoja valaisemaan ja kiireetön tekeminen kuten lukeminen - rentoutuminen on taattu.

syksyaamu


Minun lukulistani

1. Kunto Plus
2. Elle
3. Glorian ruoka & viini
4. Kotiaarre
5. OMjooga

Mitä sinun vapaa-aikaasi kuuluu syksyllä? Jätä kommentti!

Syysterveisin,

Reetta

lehtitilaus

Tykkää ja jaa
Suomen_kuvalehti_katedraali


Tiesitkö, että Suomen kuvalehti on vanhin suomenkielinen yhteiskunta-aiheinen lehti? Se on ollut mukana suomalaisten elämässä jo Suomen itsenäistymisestä lähtien!


Suomen kuvalehden tyypillinen lukija on kiinnostunut taloudesta, yhteiskunnasta ja tieteestä, joista lehti kirjoittaa laajasti ja kriittisesti asioita turhaan kaunistelematta. Suomen kuvalehti ottaa kantaa myös nykypäivän kulutustottumuksiin ja tuotetarjontaan sekä esimerkiksi erilaisten tuotteiden ympäristövaikutuksiin. Myös politiikka ja kulttuuri ovat keskeisiä aiheita lehdessä.

Lehti on raportoinut luotettavasti ja laadukkaasti merkittävistä tapahtumista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin koko Suomen itsenäisyyden ajan. Se tarjoaa ajankohtaista ja monipuolista tietoa muun muassa niin Valkoisen talon tapahtumista, Afrikan sodista kuin Pohjois-Korean diktatuuristakin.

Suomen kuvalehti tarjoaa takuuvarmasti mielenkiintoisia ja joskus kiivaitakin keskustelun aiheita niin kotona kuin työpaikallakin!


Suomen_kuvalehti_luonto


Tilaa Suomen kuvalehti tästä.
Tykkää ja jaa

Happy Halloween

onsdag 02 november, 2016 @ 11:34
0

Halloweenin trick or treat kulttuuri alkaa rantautua myös Suomeen ja tuo mukanaan karmivat Halloween ruuat ja leivonnaiset, hurjat Halloween asut ja pelottavat Halloween koristeet.

Uusin Tieteen Kuvalehti on tarttunut aiheeseen ja kirjoittaa, että Halloween on terveysriski ja kauhua pitäisi nauttia kohtuudella. Katsotko sinä kauhuelokuvia ja uskotko niiden olevan vaaraksi terveydelle?

HalloweenHurjan halvat Halloween tarjoukset
löydät TÄSTÄ.Tykkää ja jaa

Käytkö töissä vai viihdytkö töissä?

tisdag 01 november, 2016 @ 11:59
0
Suurin osa aikuisista viettää ison osan päivistään ja koko elämästään töissä. Siksi on tärkeää esittää itselleen kysymys, että käynkö töissä vai viihdynkö töissä?

Kysy nämä 10 kysymystä itseltäsi ja mieti kuinka voit itse vaikuttaa työhyvinvointiisi.

1. Ovatko työtehtäväni haastavia ja monipuolisia?
2. Pystynkö vaikuttamaan työhöni?
3. Saanko tukea ja arvostusta työpaikalla?
4. Johdetaanko minua kannustavasti?
5. Saanko oppia uutta ja kehittyä?
6. Pidänkö työkavereistani?
7. Onko työilmapiirini positiivinen?
8. Millä tasolla omat henkilökohtaiset voimavarani ovat?
9. Saanko olla oma itseni töissä?
10. Jääkö minulle tarpeeksi aikaa omalle elämälle ja harrastuksille?

Työhyvinvointiin vaikuttaa työtehtävät, työympäristö ja työkaverit. Työn imu on käsite, jolla kuvataan töissä erinomaisesti viihtymistä. Suurin osa työn imun rakennusaineista löytää työpaikalta, mutta osin myös sen ulkopuolelta ja yksilön pään sisältä. Työhyvinvointiin voi vaikuttaa yllättävän paljon itse positiivisella asenteella, mutta on tärkeää myös miettiä, että mihin haluaisin muutoksen ja mitä voin tehdä asialle?

Työn imu

Työhyvinvointi


Lisää asiaa työnhyvinvoinnista tästä.

Terkuin,
Reetta
Tykkää ja jaa

Mitä joululahjaksi?

onsdag 19 oktober, 2016 @ 14:56
0
Anna joululahjaksi lukuiloa
Joulu lähestyy ja on aika alkaa miettiä joululahjoja. Miksi et antaisi lahjaa, joka muistuttaa sinusta kuukauden, puoli vuotta tai vaikka koko vuoden? Sinä päätät. Postiluukusta tipahtava lehti ilahduttaa lahjan saajaa pitkään joulun jälkeen. Lehtikunikaalla saat tehtyä myös persoonallisen joulukortin. Anna joululahjaksi lukuiloa, lehtitilauksen muodossa!

Joululahja koko perheelle
Laajasta lehtivalikoimastamme löytyy sopiva joululahja kaikille perheenjäsenille. Esimerkiksi perheen pienimmille olemme koonneet sarjakuvia ja lastenlehtiä useilla eri kielillä. Tai miksipä et antaisi joululahjaa itsellesi? Meiltä löydät yli 1 000 lehteä, joista valita!

Edulliset lahjavinkit
Me myymme lehtitilauksia aina edulliseen kampanjahintaan. Meillä on esimerkiksi nyt ennen joulua myynnissä yli 200 lehtitilaustarjousta alle kolmella kympillä. Tarjoukset vaihtuvat viikoittain ja kokoamme parhaat tarjoukset uutiskirjeisiin. Lehtitilaus on mukava lahjaidea myös kukkarolle!

Helppo lahjaidea
Lehtilahjat ovat helppoja lahjoja! Voit tehdä tilaukset jo nyt joululahjapainikkeen kautta ja tulostaa lahjakortin pukinkonttiin. Lehtitilaus alkaa joulun jälkeen ilmestyvästä numerosta. Tilaa kaikki joululahjat yhdestä ja samasta paikasta.

Lahjaopas – löydä täydellinen joululahja
Tämän hetken ostetuimmat lehdet löydät suosituimpien lehtien kategoriasta. Sieltä voit kätevästi suodattaa lehden alkuperämaan, hinnan ja arvioiden perusteella juuri sinulle sopivimmat lehdet. Inspiroidu muiden lehtivalinnoista tai kokeile jotain ihan uutta! Lahjaoppaamme auttaa sinua valitsemaan sopivan lehden iän, sukupuolen ja kiinnostuksenkohteiden mukaan. Asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään valinnassa ja suosittelee lehtiä.

Mitä teillä toivotaan joululahjaksi?


Joululahjat


Terkuin,

ReettaTykkää ja jaa

Tervetuloa Lehtikuninkaan hoviin!

torsdag 06 oktober, 2016 @ 12:31
0
Hivu


Historiallisesti elämä hovissa oli hyvin ylellistä. Oli rahaa ja valtaa, joita molempia hyödynnettiin. Renessanssin aikaan hoveja asuttavat kuninkaalliset, ruhtinaat ja muut aateliset kiinnostuivat kulttuurista ja alkoivat haalia taidetta ja kirjallisuutta itselleen. Monet halusivat valistaa itseään.

Elämä hovissa oli yhdistelmä juhlaa ja työtä. Juhlat olivat yhtä luksusta ja niitä järjestettiin usein. Oli erilaisia teemailtoja, naamiaisia, tanssiaisia ja peli-iltoja. Syytä juhlalle ei tarvittu, vaan tarkoitus oli pitää hauskaa, syödä ja juoda hyvin yhdessä sekä irrottautua arkipäivän harmaudesta rentoutuen. Musiikki oli suosittua ja sitä soitettiin aamusta iltaan. Musiikki sai hovin asukkaat hilpeälle tuulelle ja loi tunnelmaa.

Kaikesta juhlinnasta ja hauskanpidosta huolimatta hoveissa arvostettiin kuitenkin sivistyneisyyttä ja oppineisuutta. Perinteisiä hoviin liitettäviä arvoja ovat kohteliaisuus, ystävällisyys, haastavuus, uteliaisuus ja kunnianhimo.

Lukeneisuutta arvostettiin etenkin ylemmissä piireissä, joissa kirjoja ja lehtiä luettiin paljon ja tietoa ahmittiin valtavasti. Hoveissa riippui myös paljon ihmisestä itsestään, että millaisen tämä teki elämästään. Jos piti työstään ja osasi pitää hauskaa puutteista huolimatta, saattoi elämä tuntua onnellisemmalta kuin monen muun säädystä huolimatta.

Lehtikuningas.fi yrityksenä pystyy samaistumaan paljon edellä mainittuihin historiallisiin seikkoihin. Me olemme haalineet valikoimaamme yli 1000 lehteä ja haluamme tarjota luettavaa jokaiselle, joka on kiinnostunut sivistämään itseään tai kaipaa kepeämpää viihdettä. Myös arvomaailma kohtaa entisaikojen hovien kanssa. Meillä Lehtikuninkaalla arvostetaan kovaa työtä, ystävällisyyttä sekä asiakkaita, että työtovereita kohtaan, uteliaisuutta ja halua oppia uutta. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja toivomme, että se välittyy myös asiakkaillemme.

Tässä blogissa tulemme kertomaan lisää elämästä Lehtikuninkaan hovissa. Tervetuloa mukaan!

Tykkää ja jaa
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D