Elämäntapa

Lokakuu on leffakuu

fredag 11 oktober, 2019 @ 10:44
0
leffa lokakuu
Kun tilaat lehden lokakuussa niin saat SF Anytime arvokoodin kaupan päälle. Syötä kassalla koodi:leffakuu19 ja saat koodin tilausvahvistuksessa ja pääset katsomaan leffan vaikka heti lehteä odotellessa. Mikä sen mukavampaa viikonloppupuuhaa lokakuussa kun kotoilu?Arvokoodit – katso uutuusleffoja alennushinnalla
Katso uusimmat elokuvat alennettuun hintaan SF Anytime arvokoodilla. Kun ostat SF Anytime arvokoodeja Lehtikuningas.fi -sivustolta voit säästää jopa 40% elokuvien vuokrista. Saat arvokoodin suoraan sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen, mikä tarkoittaa, että voit käyttää koodin heti ja aloittaa elokuvien katselun suoraan! Elokuva on katsottavissa 48 tuntia ja voit katsoa sen tuona aikana niin monta kertaa kuin haluat. Ostamalla SF Anytime arvokoodin et sitoudu mihinkään, vaan koodit ovat aina kertakäyttöisiä. Voit ostaa kerralla esimerkiksi 2, 4 tai 10 koodia, joista isoin alennus on tottakai 10-koodin paketissa.Näin lunastat ja käytät arvokoodin
1. Rekisteröi ensin tili SF Anytime sivuilla. Saat linkin oikeaan paikkaan tilausvahvistuksessa. Rekisteröinti on ilmainen eli ei siis maksa mitään. 2. Valitse elokuva ja klikkaa keltaista "alkaen" nappia. 3. Valitse "vuokraa". 4. Klikkaa tekstiä "Onko sinulla arvokoodi?" 5. Kirjoita koodisi kenttään ja klikkaa "käytä".Täydellinen lahja sohvaperunalle elokuvien ystävälle
Arvokoodien etuna on, että voit vuokrata elokuvia tavanomaista edullisemmin ja ne on helppo maksaa. Sinun ei tarvitse poistua kotoa elokuvavuokraamoon tai kauppaan ostaaksesi arvokoodeja. Voit tilata ja käyttää ne helposti kotisohvalta käsin. Anna lahjaksi kaksi tai useampia arvokoodeja henkilölle, joka nauttii elokuvista mieluummin kotisohvalta käsin kuin elokuvateattereissa.Vinkkejä opiskelijoille
Opiskelijana joutuu säästämään ja pitämään kulut alhaalla. Jos etsit opiskelija-alennusta SF Anytime palveluun voimme iloksemme ilmoittaa, että meiltä saa jopa 40%:n alennuksen. Kun ostat 10 elokuvakoodia saat täydet 40% alennusta.

SF Anytime palvelusta
Tämän palvelun ansiosta voit helposti vuokrata uusimpia elokuvia netistä kotisohvalta käsin. Saat pääsyn monenlaisiin elokuviin, jotka vaihtelevat klassisista kulttielokuvista viimeisimpiin elokuvateattereissa pyöriviin leffoihin. Valikoimasta löydät elokuvia kaikille aikuisille ja myös lapsille. Elokuvat pystyy toistamaan eli striimaan korkealaatuisella äänellä ja tarkalla kuvalla varustettuna.Kysymyksiä ja vastauksia
Käyvätkö arvokoodit kaikkiin elokuviin? Kyllä, voit käyttää arvokoodin mihin tahansa elokuvaan SF Anytime valikoimassa.Onko hinnoissa piilokuluja tai sitoudunko johonkin? Ei, et sitoudu mihinkään, koska kyseessä ei ole jatkuva tilaus vaan kertaosto ja kaikki kulut ovat näkyvillä sivustollamme. Maksat aina vain siitä elokuvasta, jonka haluat sillä kertaa nähdä.Miksi Lehtikuninkaan arvokoodit ovat parempia kuin muut? Meillä on Suomen parhaat alennuskoodit SF Anytime valikoimaan. Saat 30-40% alennusta elokuvien vuokrasta, kun monella muulla alennus on enintään 20%.Voinko vuokrata kaikki elokuvauutuudet? Kyllä, jopa vielä elokuvateattereissa pyörivät elokuvat on mahdollista vuokrata SF Anytime koodilla alennettuun hintaan.Kuinka pitkään voin vuokrata elokuvan? Elokuvat ovat katsottavissa 48 tuntia vuokraamisen jälkeen. Löydät elokuvat ”omat elokuvani” valikosta SF Anytime sivustolla.Kuinka pitkään arvokoodi on voimassa? Koodi on voimassa 6kk ostosta ellei toisin ilmoiteta tilauksen yhteydessä.Mikä ero on SF Anytime alennuskoodilla, arvokoodilla ja elokuvakoodilla? Alennuskoodi, arvokoodi ja elokuvakoodi ovat sama asia. Rakkaalla lapsella on monta nimeä! Arvokoodi on se millä SF Anytime on valinnut kutsua palveluaan.

Vuoden 2019 liikuntatrendit

fredag 11 januari, 2019 @ 11:09
0
Mitkä treenimuodot ovat pinnalla vuonna 2019? Mitkä ovat tämän vuoden liikuntatrendit? Aloita vuosi treenaaten, inspiroidu uusista lajeista ja pääset kesäkuntoon kuin huomaamatta innostavan uuden treenin parissa!

1. Kotijumppa
Aika on kortilla, eikä salille huvita mennä töiden jälkeen. Tämä on monille tuttu tunne nykypäivänä. Sen vuoksi ei olekaan vaikea uskoa, että kotona tehtävä treeni on yksi nousevista trendeistä vuonna 2019. Kotona voi helposti treenata YouTube-videon avustuksella tai itsekseen vaikka kuminauhan tai käsipainojen avulla. Kekseliäs tekee vaikka mopinvarresta treenivälineen keppijumppaa varten!

Treeni


2. HIIT eli kovatehoinen intervallitreeni
HIIT on ollut pinnalla jo jonkin aikaa ja pitää pintansa suosikkitreenimuotojen joukossa myös vuonna 2019. Se on yksi trendikkäistä aikaa säästävistä treenimuodoista: HIITin tarkoituksena on tehdä treeni täysillä tehoilla lyhyessä ajassa. Vartin HIIT-treenistä voi saada saman hyödyn kuin tunnin lenkistä!

Jooga


3. Mindfulness ja henkinen hyvinvointi
Vuoden 2019 ennustetaan olevan se vuosi, jolloin mindfulnessia ja muita henkisestä hyvinvoinnista huoltapitäviä lajeja aletaan pitää hyvinvoinnille yhtä tärkeinä kuin fyysisiä lajeja. Kehosta ja mielestä huolehtiminen kokonaisuutena mietityttää yhä useampia ja meditaatio, jooga ja muut rauhalliset lajit antavat vastapainoa arjen kiireelle ja voimalajeille.

Pääset tarkastelemaan liikunta- ja treenilehtien valikoimaamme tästä!
Oluita löytyy maailmasta jokaiseen makuun. Olutposti kertoo niistä kaiken sekä paljon muuta olutkulttuuriin liittyen.

Olutlasi


Uusi julkaisu ja Suomen suurin olutkulttuurilehti, Olutposti, on kaivattu lisä lehtimarkkinoille. Olutposti vie lukijan tutustumaan erilaisiin olutkaupunkeihin sekä niin pieniin kuin suurempiinkin panimoihin. Lisäksi lehti esittelee ja arvioi oluita, antaa vinkkejä oluen ja ruuan yhdistämiseen ja kotitekoisiin oluisiin sekä tarjoaa kiehtovia henkilöhaastatteluja oluen maailmasta.

Olut on merkittävä osa kulttuuria suurimmassa osassa maailmaa ja on läsnä erilaisissa hetkissä ja tapahtumissa, kuten ruuan seuralaisena, urheilukatsomoissa, festareilla sekä yöelämässä seurustelujuomana. Suomessa olutta kulutetaan varsin suuria määriä mistä kertoo jo se, että se on maamme kolmanneksi ostetuin juomatuoteryhmä. Olutposti kirjoittaa laajasti olutkulttuuriin liittyvistä ilmiöistä ja tapahtumista ja haastattelee mielenkiintoisia henkilöitä, joiden intohimona on olut.

ruokajaolut


Olutposti_2-2018
Oluesta on tullut enemmän ja enemmän trendikäs juoma ja ihmiset haluavat koko ajan kokeilla uusia oluita sekä löytää uusia suosikkeja. Olutposti ei pelkästään esittele ja arvioi oluita vaan keskiöön pääsevät myös erilaisten oluiden kanssa nautittavat ruuat ja reseptit niihin. Lisäksi lehden sivuilla tilaa saa myös siideri sekä parhaat vinkit kotioluiden valmistamiseen.

Olutposti julkaistaan neljä kertaa vuodessa ja jokainen numero on tuhti ja laadukas paketti kaikesta olueen liittyvästä. Tutustu Olutposti-lehteen täältä.
Kesä on täällä ja ulkoilu on ihanampaa kuin koskaan! Retkeilystä on viime vuosina tullut aina vain suositumpi ajanviete, ja syystäkin. Voisi sanoa, että parempaa harrastusta mielelle ja keholle ei löydy. Liikkuminen raikkaassa ulkoilmassa ja kauniissa luonnonmaisemissa, varsinkin näin kesällä, on lähestulkoon lyömätön aktiviteetti. Mikä parasta, sitä voi tehdä yhdessä isommankin porukan kanssa täysin ilmaiseksi!

Luonto

Jos kaipaat vinkkejä ja neuvoja retkeilyyn liittyen, voimme lämpimästi suositella Retki-lehteä. Retki-lehti on Suomen suosituin outdoor-lehti, eikä syyttä. Se käsittelee kaikkea retkeilyyn liittyvää, kuten varusteita, matkakohteita, reittejä, ja tapahtumia. Kiinnostavien henkilötarinoiden kautta pääset lukemaan myös muiden retkeilijöiden kokemuksista maailman eri kolkista.

Vaellus_retki


Koska Retki-lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa, se käsittelee retkeilyä tasaveroisesti kaikkina eri vuodenaikoina. Lisäksi uudistumisen myötä Retki-lehti on nyt entistä suurempi ja näyttävämpi ja helppolukuisempi!

Tulevia teemoja Retki-lehdessä:

Nr 5-6 (7.6.): Uudistuvan ulkonäön myötä Retki-lehdestä tulee aiempaa kuvallisempi, ilmavampi ja luettavampi. Tämä lehti on kesän tuplanumero, jossa keskitytään muun muassa Riihimäen erämessuihin ja Lapin retkeilykohteisiin. Testiin pääsevät kahden hengen vaellusteltat.

Nr 7 (9.8.): Testissä vaellusrinkat ja paljon vaellustarinoita.

Nr 8 (13.9.): Testataan retkeilijän kumisaappaita ja tutustutaan bushcraft-retkeilyyn.

Nr 9 (18.10.): Testissä avotulimajoitteet eli perinteiset laavut ja louteet.

Retki

Tilaa Retki-lehti täältä.
Oletko sinä jo tutustunut Gloria-lehtiin? Gloria-sarjasta löytyy kolme eri lehteä; Gloria, Glorian Koti sekä Glorian Ruoka & Viini, joista jokainen erikoistuu eri aiheisiin. Kaikkia kolmea lehteä yhdistää positiivisuus ja elämästä nauttiminen.

Jos olet muodin ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ystävä, saattaa Gloria olla sinulle nappivalinta. Gloria on tyylikkäille ja arkielämän ylellisyydestä nauttiville naisille suunnattu lehti. Se on täynnä positiivista energiaa ja käsittelee monipuolisesti aiheita kuten muotia, matkustusta, ruokaa, kauneudenhoitoa, kulttuuritapahtumia ja tuoteuutuuksia. Lehden sisältö koostuu muun muassa mielenkiintoisista artikkeleista, inspiroivista henkilöhaastatteluista, ruokaohjeista ja henkeäsalpaavista matkakertomuksista, horoskooppeja ja blogeja unohtamatta.

Gloria


Glorian Koti taas keskittyy nimensä mukaan kodin viihtyvyyteen ja käytännöllisyyteen. Tämä suomalainen sisustuslehti tarjoaa inspiraatiota ja ideoita kodin kaikkien huoneiden, niin sisä- kuin ulkotilojenkin, sisustamiseen. Lehdestä löytyy kaikille sopivia ideoita kodin sisutusprojekteihin erikokoiset budjetit huomioon ottaen. Glorian koti esittelee kauneimmat kalusteet, valaistusratkaisut, kodintekstiilit ja parhaat pintaratkaisut. Tämä lehti on mahtava lahja jokaiselle sisustusfanaatikolle!

Glorian_koti


Kukapa ei sitten pitäisi lehdestä, jonka keskiössä ovat ruoka ja viini? Glorian Ruoka & Viini on lehti, jonka jokainen ruokaintoilija haluaa saada postilaatikkoonsa kahdeksan kertaa vuodessa. Ihanat, laadukkaat kuvat ja ammattilaisten testaamat reseptit ovat takuuvarma yhdistelmä inspiraation luomiseksi. Eri sesongit heijastuvat kunkin numeron resepteistä ja lukija saa ideoita niin nopeisiin arkiruokiin kuin juhlallisiinkin tarjottaviin.

Kuten lehden nimestäkin käy ilmi, on lehden erikoisosaamista myös erilaiset juomat, erityisesti viinit. Joskus saattaa olla vaikeaa esimerkiksi valita oikeanlainen viini tiettyä ruokaa varten tai pysyä perillä uutuuksista. Glorian Ruoka & Viini antaa parhaat viinisuositukset ja esittelee tuotteita hyvillä hinta-laatusuhteilla. Lehti on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat arjen ylellisyyttä ja haluavat nauttia jokaisesta päivästä täysin rinnoin!

Glorian_ruoka_ja_viini

Eksklusiivinen lahjaidea hyvätuloiselle miehelle

onsdag 06 september, 2017 @ 10:42
0
eksklusiivinen lahjaidea


Onko suurena intohimonasi kellot, korut, kynät tai kaikki edellä mainitut? Kiinnitätkö ihmisessä ensimmäisenä huomiota kelloon? Jos kello tai arvokas designkoru on toivelahjasi syntymäpäivänä, jouluna ja muina merkkipäivinä suosittelemme lämpimästi tutustumaan uuteen Kellolehteen. Tai ehkäpä tunnet jonkun, jonka intohimo on kellot, korut tai kynät. Kellolehti on eksklusiivinen lahjaidea hyvätuloiselle miehelle. Vaikka tyypillinen Kellolehden lukija on hyvätuloinen mies, sopii tämä lehti kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kelloista, koruista ja muista arvoesineistä.

kellolehdet


Kellolehden ensimmäinen numero julkaistaan syyskuussa 2017. Kellolehti raportoi kelloalan tärkeimmistä tapahtumista ja tarjoaa mielenkiintoisia alan ammattilaisten haastatteluja. Lisänä edellä mainittuihin lehti arvostelee ja testaa alan tuotteita, vierailee luksuskellotehtailla ja esittelee erilaisia kellonvalmistusmenetelmiä. Kellolehti käsittelee niin kellojen ulkonäköä, rakennetta, toimintoja kuin historiaakin. Se ei esittele pelkästään uutuuskelloja ja -koruja vaan myös esimerkiksi kallisarvoisia tai muilla tavoin erityisiä kyniä ja muita arvoesineitä. Myös harvinaiset ja vanhemmat kellot ovat osa lehden sisältöä halvempia kelloja unohtamatta, joita usein vertaillaan kalliimpiin yksilöihin. Kellolehti opastaa lukijaa myös kellojen ostossa sekä niiden myynnissä.


kellolehtiTutustu ja tilaa Kellolehti tästä.10 ajatusta elämästä

onsdag 06 september, 2017 @ 10:21
0
sunnuntai


Näin syksyllä lehdet pursuavat kaikenlaisia elämänohjeita, vinkkejä ja rutiineja joita jokaisen tulisi noudattaa. Kokosimme yhteen Syksyn 2017 kymmenen parasta vinkkiä kuinka tulla onnellisemmaksi ja nauttia elämästä enemmän.

1. Ala viettää aikaa sinulle oikeiden ihmisten kanssa – Niiden Ihmisten kansa, jotka antavat sinulle energiaa, saavat sinut nauramaan ja arvostavat sinua. Jotka rohkaisevat sinua kehittymään ihmisenä ja auttavat sinua eteenpäin elämässä. Jos koet, että joku vie energiaasi, tuhlaa aikaasi tai ei jaa samoja arvoja on aika hyväksyä, että kaikkia tapaamiaan ihmisiä ei voi pitää elämässään, vaikka haluaisi. Klassinen esimerkki on lapsuuden ystävät, jotka päätyvät tekemään päinvastaisia asioita elämässään. Jos joku tuntuu väärälle laske rohkeasti irti ja keskity ihmisiin, jotka tuntuvat oikealle.

2. Ole rehellinen itsellesi, aivan kaikesta – ole rehellinen siitä mikä tuntuu oikealle ja missä tarvitaan muutosta. Ole rehellinen jokaisella elämäsi osa-alueella. Kun alat olla täysin rehellinen itsellesi alat ymmärtää paremmin, että missä seisot tässä elämässä, miten päädyit tähän tilanteeseen ja sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää sinulle oikea suunta. Joskus omat ajatukset ja tunteet eivät tunnu järkevälle, mutta ole kuitenkin rehellinen itsellesi. Mieti, että onko tämä jotain pysyvää vai ohimenevää. Joskus kun tajuaa, että tuo asia josta ei ollut aluksi rehellinen itselleen on ohimenevää siihen liittyvä ahdistus poistuu.

3. Tee omasta onnellisuudestasi tärkein prioriteettisi – Se mitä sinä haluat, on tärkeää. Se on tärkeintä sinun elämässäsi. Pidä mielessä, että sinulla on paremmat mahdollisuudet huolehtia läheisistäsi, kun olet itse onnellinen ja tyytyväinen elämääsi. Sinun onnellisuutesi ei ole pois keneltäkään muulta. Jos odotat, että joku muu tekee sinut onnelliseksi et tule koskaan olemaan aidosti onnellinen. Kukaan muu kuin sinä itse ei pysty täyttämään kaikkia toiveitasi. Ala etsiä onnellisuutta niistä mahdollisuuksista joita sinulla on ja jonain päivänä löydät etsimäsi. Usko itseesi – aika ei ole koskaan oikea, joten ala toimia nyt. Aloita pienistä asioista ja pyri koko ajan eteenpäin.

4. Ole oma itsesi, aidosti ja ylpeästi
– ole oma itsesi, kaikki muut ovat jo varattuina. Pyrkimys olla kuten kaikki muut on tuhlausta. Kun olet oma itsesi ja keskityt asioihin, jotka ovat lähellä sinun sydäntäsi törmäät todennäköisemmin myös ihmisiin, jotka ovat sinun kaltaisiasi. Se on mahtava tunne, kun olet oma hassu, outo itsesi ja joku toinen ajattelee, että sinä olet mahtava.

5. Huomioi tämä hetki ja ala elää tässä hetkessä – on helppoa joko elää tulevaisuudessa tai murehtia menneitä. On niin helppoa ajatella ”huomenna, ensi viikolla, ensi vuonna, kun olen saavuttanut sitä, kun olen sen ikäinen”. Lopeta tuon kaltainen ajattelu ja ala elää nyt. Opi olemaan tässä ja nyt. Jokaisessa päivässä on jotain hyvää ja meidän pitäisi arvostaa enemmän elämää tässä hetkessä kuten se on tänään. Ala nauttimaan asioista joita sinulla on jo. Ajattelemme liian usein, että meistä tulee onnellisia, kun saavutamme tiettyjä asioita elämässä. Todellisuus on, että noiden tavoitteiden ja asioiden saavuttamiseen menee aikaa ja ne ovat todennäköisesti muuttuneet monta kertaa matkalla. Nauti siis tästä hetkestä.

6. Älä vertaa itseäsi muihin – jos haluat verrata itseäsi johonkin niin ala kilpailla itsesi aiemman version kanssa. Aina on kehitettävää ja parannettavaa ja vaikka tuntuisi, että et ole muuttunut paljon vuosien varrella, on hyvä katsoa elämässä taaksepäin ja miettiä onko suuntasi oikea ja oletko kehittynyt ihmisenä. Kilpaile itsesi kanssa siitä, että olet paras mahdollinen versio itsestäsi.

7. Ole mukava muille – ole onnellinen, kun muut menestyvät, sano kiitos, anna kehu, jos sinusta tuntuu siltä. Ala kiinnittää enemmän huomiota, että mistä pidät ihmisissä ympärilläsi ja kerro se heille. Kehu tulee kehun luo vai mitä? Ole avulias. Mitä enemmän autat muita sitä todennäköisemmin he auttavat sinua. Mitä enemmän negatiivisia asioita sanot, sitä todennäköisemmin niitä myös kuulet. Mieti, että onko asia jota olet sanomassa mukavasti sanottu. Jos vastaus on ei mieti uudelleen ennen kuin sanot sen ääneen.

8. Hyväksy, että kaikki ei ole täydellistä – virheitä tapahtuu, aina kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Mitä enemmän riskejä ottaa sitä todennäköisemmin jossain vaiheessa kompuroi. Arvosta sitä, että kuitenkin yrität, opit, kasvat ja kehityt jatkuvasti. Hyväksy kuitenkin, että aina kaikki ei voi olla täydellistä. Ihmiset ympärilläsi ovat mitä ovat ja yksi ihminen ei voi tehdä koko maailmasta täydellistä. Jos pyrit aina kehittymään, oppimaan ja olemaan parempi se on enemmän kuin tarpeeksi. Keskity asioihin joihin voit oikeasti vaikuttaa – on helppoa alkaa ajatella liikaa ja murehtia asioita joihin ei voi vaikuttaa millään tavalla. Sinä et voi muuttaa kaikkea ja on tuhlausta käyttää energiaa asioihin joihin ei voi vaikuttaa. Tämä johtaa vain turhautumiseen ja onnettomaan elämään. keskity asioihin joihin voit vaikuttaa ja toimi nyt. Jos kohtaat ongelman keskity sen ratkaisemiseen, älä siitä murehtimiseen tai valittamiseen.

9. Tee töitä tavoitteidesi eteen – mitä isommat suunnitelmat, sitä enemmän suunnittelua ja töitä tarvitaan. Tee suunnitelma, aloita pienistä loogisista askeleista ja pyri jatkuvasti eteenpäin. Pienet purot muuttuvat ajan saatossa isommaksi virraksi. Kukaan muu ei voi tehdä unelmistasi totta kuin sinä itse. Matkallasi tapaat varmasti ihmisiä, jotka ovat avuksi tavoitteidesi saavuttamisessa, mutta loppujen lopuksi sinä itse olet vastuussa omasta elämästäsi.

10. Ole avoin – anna elämälle ja sattumalle mahdollisuus. Anna elämän kuljettaa ja et tiedä minne päädyt. Pidä kuitenkin tavoitteesi aina mielessäsi. Anna tapaamillesi ihmisille mahdollisuus. Älä tuomitse etukäteen. Kiinnitä enemmän huomiota siihen mitä ihmiset tekevät kuin mitä he sanovat. Kuuntele itseäsi niin hyvässä kuin pahassa. Kokeile rohkeasti uusia asioita. Astu ulos mukavuusalueeltasi. Kokemukset tekevät meistä rikkaan. Ehkä kokeilemalla jotain täysin uutta löydät oman juttusi tai ihmisen, josta tulee sinulle tärkeä. Älä koskaan sano ei seikkailulle.

seikkailu

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D