Naistenpäivä 8.3.2022

torsdag 03 mars, 2022 @ 22:36
0

naistenpäivä tarjousKansainvälinen naistenpäivä on kansainvälinen vuosipäivä, jota on vietetty 8. maaliskuuta 1900-luvun alkupuolelta lähtien. Siitä tuli YK:n tunnustama teemapäivä vuonna 1975. Tarkoitus on juhlistaa naisia ja pyrkimystä sukupuolten tasa-arvoon.Kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3. juhlistetaan naisten sosiaalisia, poliittisia ja taloudellisia saavutuksia sekä nostetaan esiin naisten asemaan liittyviä epäkohtia.

Kansainvälinen naistenpäivä on virallinen juhlapäivä useissa maissa. Perinteen mukaan miehet kunnioittavat äitejään, vaimojaan, tyttöystäviään, työtovereitaan ja muita läheisiä naisia kukilla tai muilla pienillä lahjoilla. Jossain maissa päivällä on yhtä vankka asema kuin äitienpäivällä. Sitten päästäänkin ikuisuuskysymykseen: mitä naistenpäivälahjaksi? Me listasimme alle naisten toivelahjat.

Naistenpäivän TOP 10
1. Seiska
2. Me Naiset
3. Kodin Kuvalehti
4. ET-lehti
5. Katso
6. Kotipuutarha
7. Anna
8. Suuri Käsityö
9. Seura
10. SF Anytime

naistenpäivä


Naistenpäivänä on hyvä hetki muistaa äitiä, vaimoa, tyttöystävää, työtovereita ja muita läheisiä naisia pienillä lahjoilla. Jos haluat muistaa tänä vuonna elämäsi naisia lahjalla, joka ei vaadi teiltä kummaltakaan kotoa poistumista, niin lehtitilaus on mainio vaihtoehto. Tilaa kotisohvalta käsin ja lehti toimitetaan turvallisesti suoraan rakkaimman postiluukkuun. Kokosimme tähän naistenlehtiä, jotka ovat täynnä mielenkiintoisia tarinoita naisten elämistä. Hemmottele itseäsi tai elämäsi naista tilaamalla lehti itsellesi tai lahjaksi tilaa naistenpäivälahjat tästä.

naistenpäivätarjoukset
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D