Vene ja Kippari

maanantai 17 tammikuuta, 2022 @ 11.09
0
vene ja kippari


Talvisesta kelistä huolimatta veneilykausi häämöttää horisontissa. Tilaa veneilystä kiinnostuneen iloksi kaikenlaiseen vesilläliikkumiseen keskittyvä Vene tai moottorivenelehti Kippari!

Vene-lehti auttaa moottori- ja purjeveneilijöitä, melojia, surffaajia, suppailijoita ja muita vesielämästä nauttivia saamaan enemmän irti harrastuksestaan. Lehdessä muun muassa testataan varusteita ja veneitä sekä esitellään retkikohteita niin merellä kuin sisävesillä.

Kippari on puolestaan moottoriveneilyn asiantuntija ja ainoa lajiaan Suomessa. Lehti kertoo kaiken tietämisen arvoisen moottoriveneistä, moottoreista, venetarvikkeista ja varusteista. Kipparista lukija voi seurata venealan uutisia, tapahtumia ja trendejä.

Tilaa nyt Vene tai Kippari talven parhaaseen hintaan 12 kk -50% vain 78 €.
Saat kaupan päälle kaksi lahjaa:
Koeajoextra on Veneen ja Kipparin erikoisnumero, joka tarjoaa hyötytietoa käytetyn veneen ostajalle. Mukana 12 suosittua moottorivenettä vuosilta 2000-2015.

Lisäksi saat valita lahjaksi joko Ladattavan otsalampun, Masterlight 2in1 plasmasytytin tai 1 lisäkuukauden tilauksen jatkoksi.

Tee tilaus viimeistään keskiviikkona 26.1. niin saat 9.2. ilmestyvän numeron, jossa on mm. veneiden ja varusteiden OSTAJAN OPAS.


Molempien lehtien tilaukset sisältävät digin lukuoikeudun. Palvelussa voit lukea näköislehtenä uusimman ja jo ilmestyneitä numeroita rajattomasti. Digin saa käyttöön tilauksen kirjauduttua lehden kustantajan Otavamedian järjestelmään.Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D