Isänpäivä 14.11.2021

tisdag 09 november, 2021 @ 15:16
0
isänpäivä


Vuonna 2021 isänpäivä sattuu sunnuntaille 14. marraskuuta. Vielä tänäkään vuonna juhlien järjestäminen ja yhteen kokoontuminen ei ole palautunut täysin normaaliksi ja pienimmistäkin oireista joutuu jättämään juhlinnat väliin. Onneksi lahjan voi tilata netistä kätevästi isälle ja kertoa isälle, että lahja saapuu postissa kotiin.

Lehtitilaus on mahtava lahja isälle, jolla on jo kaikkea. Antamalla lahjaksi lehtitilauksen, annat lahjaksi mukavia lukuhetkiä aamiaispöydässä, viihdyttävää seilailtavaa iltapäiväkahvia juodessa ja hyvää lukemista ajankuluksi työmatkalle. Jos haluat apua oikean lehden valintaan, kokeile lahjaopastamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

"Isänpäivä, mitä lahjaksi?" on varmasti kysymys, joka monella on mielessä juuri nyt. Jokainen isä on uniikki ja jokaisella on omat mieltymyksensä ja kiinnostuksen kohteensa. Toisia kiinnostaa tiede ja historia, toisia autot ja vauhti. Jotkut isät tykkäävät urheilusta, jotkut taloudesta ja kulttuurista. Jotkut isät rakastavat ruuanlaittoa ja viinejä, jotkut taas haluavat lueskella sarjakuvia. Joitakin isiä veri vetää seikkailemaan luonnossa, toiset taas viihtyvät kotosalla nikkaroiden. Laajasta lehtivalikoimastamme löytyy lehdet kaikista mielenkiinnonkohteista - jokaiselle jotakin! Olemme koonneet alle kaikki suosituimmat isänpäivälahjat. Meiltä saat tilattua lehtien lisäksi SF Anytime arvokoodeja ja Bookbeatin. Kokosimme alle suosituimmat isänpäivälahjat.

Isänpäivälahjat TOP 15
1. Aku Ankka
2. Tieteen Kuvalehti Historia
3. Tieteen Kuvalehti
4. Maaseudun Tulevaisuus
5. Seiska
6. Seura
7. SF Anytime
8. Tiede Luonto
9. Katso
10. Tekniikan Maailma
11. Tiede
12. Tieteen Kuvalehti Historia
13. Tex Willer
14. Retki
15. Goal SUOMI

Tilaa isälle mieluinen lahja edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi! Yli tuhannen lehden valikoimastamme löytyy varmasti sopiva lehti jokaiselle isälle. Hyödynnä nyt isänpäivän mahtavat erikoistarjoukset ja muista isää hänen makuunsa sopivalla lehdellä! Kaikki isänpäivätarjoukset löydät täältä:

Isänpäivätarjoukset 2021

Aiempien vuosien suosituimmat lahjat löydät alta.
2020 suosituimmat isänpäivälahjat
2019 suosituimmat isänpäivälahjat

Psst! Facebookissa on käynnissä arvonta isänpäivän kunniaksi.

TOP 20 suosituimmat lehdet

tisdag 03 augusti, 2021 @ 16:27
0
kampanja


Elokuu on täällä ja sen kunniaksi listasimme 20 tämän hetken suosituinta lehteä. Kun luonto alkaa valmistautua syksyyn ja illat pimenevät on ihanaa keskittyä taas rutiineihin, rentoutua ja nauttia elämän pienistä iloista. Kesän kääntyminen merkitsee usein paluuta töihin, kouluun, harrastuksiin ja arkeen. Itselleni vapaa-aika tarkoittaa kynttilöiden sytyttämistä, sohvan nurkkaan käpertymistä ja lukemista tai sarjojen ja elokuvien katselua, kun kesän hulinoista on selvitty. Mitä sinä luet ja teet kun kesäillat alkavat pimentyä?

rento


Kesän top 20
1. Tieteen Kuvalehti Historia
2. Napero
3. Onni Pupunen
4. Aku Ankka
5. Tieteen Kuvalehti
6. Koululainen
7. Katso
8. Seiska
9. Kodin Kuvalehti
10. Me Naiset
11. SF Anytime
12. Anna
13. Hevoshullu
14. LEGO NINJAGO
15. Prinsessa
16. ET-Lehti
17. Maaseudun Tulevaisuus
18. Seura
19. Suuri Käsityö
20. Kamera-lehti

loppukesä


Kaikki suosituimmat lehdet löydät täältä: Suosittua juuri nyt

syksy

Lukeminen kannattaa

måndag 28 juni, 2021 @ 11:50
0
Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, että mille lehden lukeminen tuntuu?


rento

kahvila lukuhetki


Taloustutkimus Oy teetti toukokuun lopussa erittäin mielenkiintoisen tutkimuksen, jossa suomalaiset kertoivat aikakauslehtien lukemiseen liittyvistä tuntemuksista ja tottumuksista. Tutkimustuloksista raportoi mm. Aikakausmedia.

lukeminen


Lehtiä luetaan mieluiten illalla kotisohvan nurkkaan käpertyneenä, kun päivän velvollisuuden on hoidettu ja lukemiselle on riittävästi aikaa. Aikakauslehtien lukeminen tuntuu positiiviselta. Kymmenen yleisimmin mainitun tunteen joukossa ei ollut yhtään negatiivista tunnetta toisin kuin esimerkiksi sosiaalinen median kohdalla, johon liitettiin lähes ainoastaan negatiivisia tunteita.

kesä

lehti


Rento, huoleton, helpottunut, leppoisa, levollinen, kiinnostunut, innostunut, inspiroitunut, tiedonhaluinen, informatiivinen, oppiva, sivistynyt, älykäs, asiallinen, avartava, keskittynyt, tarkkaavainen, läsnä oleva, syventynyt, paneutunut, vangitseva, rauhallinen, rauhoittunut, tyyni, kiireetön, hiljainen, hyvä, mukava, ihana, kiva, tyytyväinen, ok olo, hyvinvoiva, lukuelämys, lukuhetki, vapaus, vapaa-aikaa, omaa aikaa, yksinolo, väliaika, odottava, utelias, tirkistelevä, toiveikas, viihdyttävä, nautiskeleva, miellyttävä, onnellinen, tärkeä, ajanviete.

Näillä sanoilla lehtien lukemista kuvailtiin.

koti lukuhetkiMille aikakauslehden lukeminen sinusta tuntuu? Mikä siinä on parasta? Nyt lomakuukausina on aikaa lukea enemmän, mutta myös pysähtyä arvostamaan lukuhetkeä. Meitä myös kiinnostaa, että mille juuri sinun lukuhetkesi näyttää. Jaa siis lukuhetkesi ja paras lukunurkkauksesi #lehtikuningas tunnisteella Instagramissa tai Facebookissa, niin me pääsemme tunnelmoimaan kanssasi. Arvomme myös lahjakortin jokaisena kesäperjantaina lukuhetkensä jakaneiden kesken.

Ihanaa kesää ja ennen kaikkea ihania lukuhetkiä!

lukuhetki

arvonlisäverouudistus


Verkkokaupan arvonlisäverouudistus koskee myös EU:n ulkopuolelta tuotavia lehtiä, joista pitää jatkossa maksaa arvonlisävero ja ne on tullattava. Uudistus vaikuttaa erityisesti EU:n veroalueeseen kuulumattomalla Ahvenanmaalla, jonne toimitetaan suurin osa lehdistä verorajan yli. Myös yksityishenkilöiden EU:n ulkopuolelta tilaamat lehdet pitää jatkossa tullata. Lehtiä ei tähän mennessä ole vaadittu tullattavaksi, jos yhden lähetyksen lehtien arvo ei ole ylittänyt 22 euroa.

Me olemme lehtitilausten jälleenmyyjä eli otamme vastaan tilauksia asiakkailta ja välitämme ne eteenpäin lehtien kustantajille, joka vastaavat lehden lähetyksestä asiakkaalle. On siis lehden kustantajan vastuulla hoitaa tarvittavat ilmoitukset Tullille. Jos lähettävällä yrityksellä ei ole verorajanumeroa, tullaaminen jää lehden tilaajan hoidettavaksi. Paras tapa varmistaa, että onko kustantajalla verorajanumero on kysyä suoraan heiltä, mutta asiakaspalvelumme auttaa myös tarvittaessa.

Muutokset Ahvenanmaalle tilattaessa

Jos lehti tulee muualta Suomesta ja lähettävällä yrityksellä on verorajanumero, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lehden lähettävä yritys hoitaa tarvittavat ilmoitukset Tullille. Jos lähettävällä yrityksellä ei ole verorajanumeroa, tullaaminen jää tilaajan hoidettavaksi. Tämän helpottamiseksi haetaan kuitenkin ratkaisuja. Tulli ohjeistaa asiasta mahdollisimman pian.

Jos lehti tulee toisesta EU-maasta kuten Ruotsista, jää tullaaminen niin ikään tilaajan hoidettavaksi. Myös tähän pyritään löytämään helpotettuja toimintamalleja mahdollisimman pian.

Jos lehti tulee postilähetyksenä EU:n ulkopuolelta, valmistaudu tekemään tullaus ja maksamaan arvonlisävero lehtikohtaisesti, kun saat kuljetusliikkeeltä saapumisilmoituksen. Yksittäisinä postilähetyksinä saapuvat lehdet on tullattava yksittäin. Lehden tilaaja on tällöin tuoja. Tilaaja, joka haluaa välttää tulli-ilmoituksen, voi antaa tehtävän asiamiehelle. Arvonlisävero pitää maksaa viimeistään maahantuonnin perusteella, tullauksen yhteydessä.

Kuukauden lehti Anna

fredag 11 juni, 2021 @ 11:19
0
Naisten viikkolehtien ykkönen Anna uudistui upeasti! Uudistuksen myötä Anna on entistä kiinnostavampi lukuvalinta aikaansa seuraavalle aikuiselle naiselle. Jokaisessa numerossa Anna käsittelee aktiivisen elämän teemoja monipuolisesti. Uudistuneesta Annasta löytyy uudenlaisia juttusarjoja ja terveys ja hyvinvointi näkyvät entistä kiinteämmin Annan sivuilla.

tilaajalahja

Viisi syytä tilata upeasti uudistunut Anna:

1. Mielen ja kehon hyvinvointia - kokonaisvaltaisesti! Annan terveysartikkelit tehdään yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa, luotettavaan ja tutkittuun tietoon pohjautuen.
2. Syväluotaavia henkilöhaastatteluita ja koskettavia selviytymistarinoita.
Anna avaa näkökulmia lukijoiden elämään, nostaa puheenaiheita ja herättää keskustelua.
3. Iloa ja inspiraatiota elämän nautinnoista: Annan kauneus-, muoti-, ruoka-, sisustus ja matkailujutut on suunnattu vastuulliselle kuluttajalle ja kaikille kukkaroille.
4. Rentoudu lukijoiden rakastaman laatulukemisen parissa: joka numerossa kotimaisten huippukirjailijoiden jatkokertomuksia.
5.Joka numerossa myös viihdyttävät vakiopalstat: viikkohoroskooppi, aivonystyröitä hierova ristikko ja opas viikon kiinnostavimpiin tv-ohjelmiin.

anna lehti


Tartu nyt uudistuneen Annan kesätarjoukseen 3 kuukautta vain 39,90 € (norm. 72 €) ja saat valita kaupan päälle myös upean tilaajalahjan. Uudistunut Anna on kesälukemista parhaimmillaan - runsaasti lukemista kotiin kannettuna joka viikko!

anna kesätarjous

sisustus


Puutarhatrendit 2021

onsdag 10 februari, 2021 @ 17:26
0
puutarha


Puutarhanhoito oli yksi vuoden 2020 kovimmista trendeistä käsitöiden, leipomisen ja ruuanlaiton lisäksi. Listasimme alle todennäköiset puutarhatrendit vuodelle 2021. Pandemialla on ollut iso vaikutus kotoilun lisääntymiseen ja kirjaimellisesti maanläheisten harrastusten yleistymiseen. Lisäksi ilmastonmuutos on pinnalla.


Puutarhan trendit 2021

Kotoilu, kotimaanmatkailu ja kotilomailu ovat lisääntyneet paljon ilmastonmuutoksen inspiroimana ja pandemian pakottamana. Kotoilun mukanaan tuomat lisääntynyt leivonta ja ruuanlaitto näkyvät myös halussa kasvattaa oma ruoka. Vuokrayksiössäkin saa chilit ja yritit kasvamaan ikkunalaudalla, isommalle parvekkeelle mahtuu viljelmä tai rivarin pihalle lavatarha. Mikä olisikaan enemmän luomua kuin itse kasvatettu. Näin tietoinen kuluttaja saa myös omaa hiilijalanjälkeään alas. Nyt halutaan muutenkin ehostaa kotia, mökkiä ja pihaa. Voitaisiin jopa väittää, että jos pandemia jatkuu vielä pitkään niin maaltamuutto kaupunkiin kääntyy toisinpäin. Nyt kaivataan tilaa lähellä. Tämän vuoksi myös piharakennukset ja katetut kesähuoneet kasvattavat suosiotaan. Mikä olisikaan mukavampaa kuin erillinen kotikonttori omalla pihalla. Omakotitalot ja mökit ovat menneet kaupaksi paremmin kuin aikoihin. Asunnot vaihtuvat isompiin tai hankitaan vapaa-ajan asunto. Paljut, kesäkeittiöt, patiot ja jopa uima-altaat kasvattavat suosiotaan. Nyt kaivataan tilan lisäksi myös nautiskelua. Kotipihalle halutaan samoja asioita, mitä saatiin aiemmin kokea lomaresorteissa. Ympäri vuoden asuttavat mökit ovat yhä yleisempiä, ja ne muistuttavat enemmän jo kakkoskotia. Omasta pihasta ei haluta kuitenkaan työleiriä minkä takia helppohoitoisuus ja robotiikkaa otetaan kaikessa huomioon. Pandemia on tuonut suomalaiset taas lähelle luontoa. Asioita tehdään nyt paljon luonnossa ja luonto edellä.

puutarha


Mistä siis lähteä liikkeelle, jos haluaa olla vuoden viherpeukalo 2021? No puutarhalehdistä tietenkin. Niistä löydät ajantasaiset vinkit siemenistä kasvualustoihin ja lannoitteisiin. Monen kasvin istutus tapahtuu jo lähiviikkoina eli siemen- ja lehtitilaus on tehtävä pikimmiten. Esimerkkinä Kotipuutarha, Terassi ja Viherpiha ovat mainioita lehtiä.


Löydät kaikki puutarhalehdet täältä.

Toivotamme kaikille viherpeukaloille antoisia multaisia hetkiä!

puutarha

2021 ystävänpäivälahjaideat

fredag 29 januari, 2021 @ 15:22
0
Jos haluat muistaa tänä vuonna ystävää lahjalla, joka ei vaadi teiltä kummaltakaan kotoa poistumista, niin lehtitilaus on mainio vaihtoehto. Tilaa kotisohvalta käsin ja lehti toimitetaan suoraan rakkaimman postiluukkuun. Lehtitilaus ilahduttaa lisäksi vielä pitkään sen jälkeen, kun kukat ovat lakastuneet ja suklaat syöty. Mikä on sinun toivelehtesi?

ystävänpäivä


Lehtikuningas.fi ystävänpäivälahjat 2021
Lehtikuningas suosittelee - tilaa ystävälle tai rakastetulle persoonallinen lahja! Laajasta valikoimastamme löytyy sopiva lehtilahja kenelle tahansa. Olemme koonneet tälle kampanjasivulle ystävänpäivän erikoistarjoukset ja muut suositut tarjoukset — näissä lehdissä on tarjouksia, jotka ovat erityisen hyvin lahjaksi sopivia! Jokainen postilaatikosta tipahtava lehti muistuttaa lahjan saajaa sinusta ja siksi lehtitilaus on lahja, joka ilahduttaa pitkään.

Anna arvostettu ystävänpäivälahja

Ystävänpäivä on monessa maassa romanttisen rakkauden juhla, mutta Suomessa ystävänpäivästä on muodostunut ennemminkin ystävyyden juhla. Kortit, kukat ja pienet ystävänpäivälahjat ovat tavallinen tapa muistaa oman elämän tärkeimpiä ihmisiä ja kertoa heille, että he ovat tärkeitä. Ystävänpäivänä kannattaakin ilahduttaa ystävää lehtilahjalla. Lehtitilaus on huomaavainen ystävänpäivälahja, joka muistuttaa antajastaan aina kun lehti kolahtaa postilaatikkoon!

Myös määräaikaisia lehtitilauksia
Monista lehdistämme on tarjolla myös määräaikaisia tilausjaksoja. Löydät tästä maininnan lehden tarjoussivulta tarjousten yläpuolelta. Jos tilaus on määräaikainen, se päättyy automaattisesti tarjouskauden jälkeen. Kestotilaus soveltuu myös hyvin lahjaksi, mutta silloin kannattaa muistaa, että tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruuteta. Jatkolaskuja ei koskaan lähetetä lahjansaajalle vaan tilauksen maksajalle. Tilaajalahjat lähetetään maksajalle, ellei toisin mainita.

Jokaiselle sopivia lahjoja
Lehtikuninkaan yli 1 000 lehden valikoimasta löydät varmasti ystävälle tai rakkaalle sopivan ystävänpäivälahjan. Meiltä löytyy lehtiä useilla eri kielillä ja lukemattomista eri aiheista. Löydät meiltä lehdet myös aina parhaaseen kampanjahintaan! Säästät selvää rahaa, kun tilaat lehden lahjaksi Lehtikuninkaalta. Oli budjettisi millainen tahansa, löydät valikoimastamme varmasti juuri sopivan lahjan!

Tulosta mukaan kortti
Löydät tilausvahvistuksesta linkin onnittelukorttipalveluumme, jonka kautta voit tulostaa lahjansaajalle kortin. Meiltä löytyy valmiina monia erilaisia korttipohjia, joihin voit lisäksi kirjoittaa haluamasi tervehdyksen lahjansaajalle. Kätevää ja nopeaa!

TOP 10 juuri nyt
1. Aku Ankka
2. Maaseudun Tulevaisuus
3. Tieteen Kuvalehti
4. Seiska
5. Tieteen Kuvalehti Historia
6. Me Naiset
7. Koululainen
8. Tiede Luonto
9. Seura
10. Hevoshullu


Klikkaa tästä: kaikki ystäväpäivälahjaideat.

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D