Äitienpäivälahjaideat 2022

fredag 22 april, 2022 @ 15:23
0
äitienpäivä


Äitienpäivän lyhyt historia
Perinteisesti äitiä hemmotellaan aamupalalla vuoteeseen, itse tehdyillä korteilla ja lahjoilla. Äitienpäivänä järjestetään paljon tapahtumia ympäri maan ja presidentti palkitsee kasvattajina ansioituneita äitejä.

Äitienpäivää vietettiin Suomessa ensimmäisen kerran vuonna 1918. Toukokuun toiseen sunnuntaihin äitienpäivän vietto vakiintui kuitenkin vasta 1927. Sitä ennen äitienpäivää vietettiin mm. heinäkuussa. Viralliseksi liputuspäiväksi äitienpäivä hyväksyttiin vuonna 1947.

Tiesitkö, että toukokuun toinen sunnuntai on yleisin päivä maailmalla äitienpäivän vietolle? Kuitenkin esimerkiksi Ruotsissa äitienpäivää vietetään toukokuun viimeisenä sunnuntaina. Tarina kertoo, että ruotsalaisten mielestä luonnossa ei kasvanut tarpeeksi kukkia äidille annettavaksi toukokuun alussa, joten he päättivät siirtää äitienpäivää parilla viikolla eteenpäin, jolloin todennäköisyys löytää tuoreita kukkia äidille annettavaksi oli suurempi. Kaunis ajatus eikö?

Äitienpäivää vietetään toukokuun toisena sunnuntaina. Tänä vuonna tulee 104 vuotta täyteen äitienpäivän juhlintaa, sillä perinne alkoi vuonna 1918 Suomessa. Perinteisesti äitienpäivää juhlitaan hemmottelemalla äitiä heti aamusta alkaen aamupalalla, lahjoilla ja omalla ajalla. Lapset askartelevat äidille usein kortteja. Äitienpäivänä juhlitaan oman äidin lisäksi myös isoäitejä, anoppeja ja muita kasvattajia. Tänä vuonna äitienpäivä on 8. toukokuuta. Millaisia äitienpäiväperinteitä teillä on? Kommentoi alle ja voita 50 euron lehtitilaus lahjaksi äidille.


Äitienpäivä koittaa pian - ilahduta äitiä lahjalla
Äitienpäivä on tänä vuonna sunnuntaina 8.5. ja jokainen äiti on muistamisen arvoinen! Rakkaudella äidille valittu lehtitilaus on ilahduttava lahja, joka muistuttaa antajasta joka kerta kotiin saapuessaan. Lehti kulkeutuu äidin luokse niin lähelle kuin kauas: jos et pääse itse juhlistamaan äitiä tänä vuonna, muista häntä hänen lempilehdellään. Löydät valikoimastamme sadat äitien suosimat lehdet, jotka ilahduttavat äidin elämää!

Tiesitkö tämän äitienpäivästä? 10 mielenkiintoista faktaa

1. Tänä vuonna on äitienpäivän 104-vuotisjuhla Suomessa. Perinne alkoi vuonna 1918. Äitienpäivän juhlinta rantautui maailmalta Suomeen paljon nopeammin kuin mikään muu juhlapyhä.

2. Suurimmassa osassa kielistä sana äiti alkaa M-kirjaimella. Esimerkkinä englanninkielinen Mother. Suomi kuuluu totta kai niihin erittäin harvoihin kieliin, joissa näin ei ole.

3. Nuorin äiti koskaan oli vain 5-vuotias. Lapsi syntyi vuonna 1939 Perussa. Äiti selvisi synnytyksestä ja lapsi kasvatettiin hänen veljenään. Lapsen isä ei koskaan selvinnyt.

4. Vanhin synnyttäjä koskaan oli 74-vuotias intialainen nainen. Lapsi syntyi vuonna 2019.

5. Suurin määrä koskaan kerralla syntyneitä lapsia on kahdeksan.

6. Lyhyin aika sisarusten syntymän välillä on 208 päivää. Raskaus kestää keskimäärin 280 päivää.

7. Pisin aika sisarusten syntymien välillä on 41 vuotta ja 185 päivää.

8. Äitienpäivää vietetään yleisesti toukokuun toisena sunnuntaina, mutta esimerkiksi Ruotsissa vasta kaksi viikkoa myöhemmin. Tarina kertoo, että syynä tähän ovat luonnosta löytyvät kukat. Mitä pidemmälle toukokuu ehtii, sitä kauniimman kimpun äidille saa koottua.

9. Kaikista maailman vuoden aikana ostettavista kukkakimpuista puolet ostetaan äitienpäivän aikaan.

10. Tyypillisimmät lahjat ovat kukkia, kortteja, ravintolaillallisia, koruja, lahjakortteja, kirjoja, lehtiä, kodinkoneita ja kauneushoitoja.

Mitä äidille äitienpäivälahjaksi?
Äitienpäivä on toukokuun toisena sunnuntaina ja nyt on aika alkaa pohtia yhtä vuoden tärkeimmistä lahjaostoksista. Mitä äidille lahjaksi? Äitejä on monenlaisia ja siksi myös lahjavaihtoehtoja! On tärkeää, että äitienpäivälahja on vastaanottajalle sopiva. Lehtitilaus on helppo ja edullinen lahja, joka ilahduttaa saajaansa vielä pitkään äitienpäivän jälkeen. Postiluukusta tipahtava lehti muistuttaa sekä äitienpäivästä, että lahjan antajasta. Me teimme kyselykierroksen ja äidit paljastivat mitä he toivovat äitienpäivälahjaksi Lehtikuninkaalta.

äiti


TOP 10 suosituimmat äitienpäivälahjat
1. Seiska
2. Me Naiset
3. Eeva
4. Katso
5. Kotiliesi
6. Kodin Kuvalehti
7. Seura
8. Anna
9. Et-lehti
10. Kotipuutarha

Viisi syytä miksi äidit ovat mahtavia
Äitejä on varmasti yhtä monenlaisia kuin kukkia kedolla, mutta yksi asia on varma: jokaisen äiti on yleensä se paras äiti! Listasimme joitakin syitä siihen, miksi äidit ovat niin mahtavia:

1. Äiti on kasvattanut sinut syntymästäsi saakka ja
jatkaa sitä edelleen.

2. Äiti on kuunnellut kitinääsi milloin mistäkin lapsesta
saakka, eikä vieläkään ole jättänyt sinua

3. Äiti jaksaa aina tsempata, silloinkin kun ehkä itse
ajattelet ettei siihen olisi aihetta

4. Äiti huolehtii ja haluaa vain parastasi

5. Äidin laittama ruoka on aina maukasta!

lahja


Koska äitejä on monenlaisia, on meillä myös valikoimassa monenlaisia lehtiä äidille lahjaksi. Olemme koonneet kaikki parhaat äitienpäivälahjaideat tänne. Valitse juuri sinun äidillesi sopiva lahja!
koululainenKoululainen tarjoaa monipuolista sisältöä tiedonnälkäiselle 7–13 -vuotiaille alakoululaisille! Asiantuntijoiden toimittama Koululainen kantaa vastuunsa lapsen turvallisten mediataitojen kehittymisestä. Lehden huolellisesti suunniteltu rakenne auttaa innostumaan lukemisesta ja oppimaan uutta.

Koululainen keskittyy kiinnostavin aiheisiin ja ilmestyy kerran kuukaudessa. Vauhdikas ja hyväntuulinen lukupaketti sisältää mielenkiintoisia tarinoita, jännittävää tiedettä, hyviä roolimalleja ja idoleita sekä monipuolisia tehtäviä tietovisoista ristikoihin ja viihdyttäviin testeihin. Koululainen tuo lukijalleen riemua, onnistumisen iloa ja ystävyyttä!

Tilaa nyt lapsen päivää piristävä Koululainen hintaan 5 nroa 25 € (norm. 60 €) ja saat kaupan päälle 2 tilaajalahjaa (Limenvärinen vedenpitävä reppu ja Power Bank to Go vara-akku, arvo 58,90 €). Lisäksi kestotilaukseen kuuluu digilehden lukuoikeus ja Koululaisen lehtiarkisto. Tarjous on voimassa 30.4.2022 saakka. Tilaa Koululainen tästä.Naistenpäivä 8.3.2022

torsdag 03 mars, 2022 @ 22:36
0

naistenpäivä tarjousKansainvälinen naistenpäivä on kansainvälinen vuosipäivä, jota on vietetty 8. maaliskuuta 1900-luvun alkupuolelta lähtien. Siitä tuli YK:n tunnustama teemapäivä vuonna 1975. Tarkoitus on juhlistaa naisia ja pyrkimystä sukupuolten tasa-arvoon.Kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3. juhlistetaan naisten sosiaalisia, poliittisia ja taloudellisia saavutuksia sekä nostetaan esiin naisten asemaan liittyviä epäkohtia.

Kansainvälinen naistenpäivä on virallinen juhlapäivä useissa maissa. Perinteen mukaan miehet kunnioittavat äitejään, vaimojaan, tyttöystäviään, työtovereitaan ja muita läheisiä naisia kukilla tai muilla pienillä lahjoilla. Jossain maissa päivällä on yhtä vankka asema kuin äitienpäivällä. Sitten päästäänkin ikuisuuskysymykseen: mitä naistenpäivälahjaksi? Me listasimme alle naisten toivelahjat.

Naistenpäivän TOP 10
1. Seiska
2. Me Naiset
3. Kodin Kuvalehti
4. ET-lehti
5. Katso
6. Kotipuutarha
7. Anna
8. Suuri Käsityö
9. Seura
10. SF Anytime

naistenpäivä


Naistenpäivänä on hyvä hetki muistaa äitiä, vaimoa, tyttöystävää, työtovereita ja muita läheisiä naisia pienillä lahjoilla. Jos haluat muistaa tänä vuonna elämäsi naisia lahjalla, joka ei vaadi teiltä kummaltakaan kotoa poistumista, niin lehtitilaus on mainio vaihtoehto. Tilaa kotisohvalta käsin ja lehti toimitetaan turvallisesti suoraan rakkaimman postiluukkuun. Kokosimme tähän naistenlehtiä, jotka ovat täynnä mielenkiintoisia tarinoita naisten elämistä. Hemmottele itseäsi tai elämäsi naista tilaamalla lehti itsellesi tai lahjaksi tilaa naistenpäivälahjat tästä.

naistenpäivätarjoukset

Vene ja Kippari

måndag 17 januari, 2022 @ 12:09
0
vene ja kippari


Talvisesta kelistä huolimatta veneilykausi häämöttää horisontissa. Tilaa veneilystä kiinnostuneen iloksi kaikenlaiseen vesilläliikkumiseen keskittyvä Vene tai moottorivenelehti Kippari!

Vene-lehti auttaa moottori- ja purjeveneilijöitä, melojia, surffaajia, suppailijoita ja muita vesielämästä nauttivia saamaan enemmän irti harrastuksestaan. Lehdessä muun muassa testataan varusteita ja veneitä sekä esitellään retkikohteita niin merellä kuin sisävesillä.

Kippari on puolestaan moottoriveneilyn asiantuntija ja ainoa lajiaan Suomessa. Lehti kertoo kaiken tietämisen arvoisen moottoriveneistä, moottoreista, venetarvikkeista ja varusteista. Kipparista lukija voi seurata venealan uutisia, tapahtumia ja trendejä.

Tilaa nyt Vene tai Kippari talven parhaaseen hintaan 12 kk -50% vain 78 €.
Saat kaupan päälle kaksi lahjaa:
Koeajoextra on Veneen ja Kipparin erikoisnumero, joka tarjoaa hyötytietoa käytetyn veneen ostajalle. Mukana 12 suosittua moottorivenettä vuosilta 2000-2015.

Lisäksi saat valita lahjaksi joko Ladattavan otsalampun, Masterlight 2in1 plasmasytytin tai 1 lisäkuukauden tilauksen jatkoksi.

Tee tilaus viimeistään keskiviikkona 26.1. niin saat 9.2. ilmestyvän numeron, jossa on mm. veneiden ja varusteiden OSTAJAN OPAS.


Molempien lehtien tilaukset sisältävät digin lukuoikeudun. Palvelussa voit lukea näköislehtenä uusimman ja jo ilmestyneitä numeroita rajattomasti. Digin saa käyttöön tilauksen kirjauduttua lehden kustantajan Otavamedian järjestelmään.Viime hetken joululahjat

onsdag 22 december, 2021 @ 12:03
0
Joulunaika on täällä. Mikä ihana tekosyy pistää aivot narikkaan ja nauttia hyvästä ruuasta, herkuista ja omasta ajasta vaikkapa mielenkiintoisen lehden parissa.

Lukeminen on tutkitusti hyväksi kaikenikäisille. Se rentouttaa, kasvattaa sanavarasto, parantaa oppimis- ja keskittymiskykyä sekä aktivoi muistia.

Tilaa itsellesi tai läheiselle lehti lahjaksi. Lehtitilaus on täydellinen lahja, koska se ilahduttaa pitkään. Lehtitilaus on helppo lähettää myös kauempana asuvalle läheiselle, jota ei pääse tänä vuonna tapaamaan.

Tilaa viime hetken joululahjat tästä.

joulu

viime hetken joululahjat

joululahjat

lukeminen kannattaa


Suosituimmat joululahjat 2021

måndag 20 december, 2021 @ 18:21
0
joululahjat


4 päivää jouluun! Alkaako iskeä joululahjapaniikki? Ei hätää, ehdit vielä hyvin tilata joululahjat meiltä ja tulostaa kortin pukinkonttiin. Lehtitilaus ei ehdi aatoksi, mutta alkaa tulla arkena julkaisuaikataulun mukaisesti ja ilahduttaa monta kuukautta joulun jälkeen. Anna lahjaksi rentouttavia lukuhetkiä koko suvulle. Joululahja voi olla edullinen, toivottu ja käytännöllinen.

Joululahjat TOP 25
1. Hevoshullu
2. Aku Ankka
3. Tieteen Kuvalehti
4. Tieteen Kuvalehti Historia
5. Seiska
6. Goal SUOMI
7. ET-Lehti
8. Me Naiset
9. Prinsessa
10. Aku Ankka Juniori
11. Koululainen
12. Tex Willer
13. LEGO NINJAGO
14. Paw Patrol (Ryhmä Hau)
15. Tekniikan Maailma
16. Onni Pupunen
17. Seura
18. Napero
19. TOPModel
20. Kodin Kuvalehti
21. Tiede
22. Tiede Luonto
23. Maaseudun Tulevaisuus
24. Pets SUOMI
25. Suomen Kuvalehti

joululahjat


Tilaa suosituimmat joululahjat 2021 tästä.

joululahjaLapsen oikeuksien viikko 2021

tisdag 16 november, 2021 @ 10:52
0
Tänä vuonna Lapsen oikeuksien viikkoa vietetään viikolla 46. Vuoden 2021 Lapsen oikeuksien viestinnän teemana on lapsen oikeus hyvään kohteluun. Lapsen oikeuksien viikko on Lapsen oikeuksien päivän yhteydessä vietettävä teemaviikko, jonka tavoitteena on lisätä Lapsen oikeuksien sopimuksen tunnettuutta ja lapsen oikeuksien toteutumista ja turvata perusasiat lapsen elämässä.

Jokaisella lapsella on oikeus olla lapsi ja hyvinvoivan lapsen maailmaan kuuluvat myös leikki ja virikkeet.

Joulu


Valikoimamme lastenlehdistä löytyy paljon lehtiä, jotka tarjoavat puuhaa, virikkeitä ja mielenkiintoista luettavaa kaikenikäisille lapsille ja nuorille. Oma lehtitilaus, jota luetaan yhdessä tärkeän aikuisen kanssa luo lapselle ihania muistoja ja antaa hänelle arvokasta yhteistä aikaa aikuisen kanssa. Lehden parissa voi vain viihtyä, mutta myös esimerkiksi opetella lukemaan ja parantaa sanavarastoa. Lehti tuo myös hyvää vastapainoa ruudun parissa vietetylle ajalle. Muista lasta tänä jouluna omalla lehtitilauksella, jota luetaan yhdessä ja joka muistuttaa joka kerta postiluukusta kolahtaessaan antajasta!

Joulu2


Löydät kaikki valikoimamme lastenlehdet täältä.

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D