Kuukauden lehti Anna

perjantai 11 kesäkuuta, 2021 @ 10.19
0
Naisten viikkolehtien ykkönen Anna uudistui upeasti! Uudistuksen myötä Anna on entistä kiinnostavampi lukuvalinta aikaansa seuraavalle aikuiselle naiselle. Jokaisessa numerossa Anna käsittelee aktiivisen elämän teemoja monipuolisesti. Uudistuneesta Annasta löytyy uudenlaisia juttusarjoja ja terveys ja hyvinvointi näkyvät entistä kiinteämmin Annan sivuilla.

tilaajalahja

Viisi syytä tilata upeasti uudistunut Anna:

1. Mielen ja kehon hyvinvointia - kokonaisvaltaisesti! Annan terveysartikkelit tehdään yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa, luotettavaan ja tutkittuun tietoon pohjautuen.
2. Syväluotaavia henkilöhaastatteluita ja koskettavia selviytymistarinoita.
Anna avaa näkökulmia lukijoiden elämään, nostaa puheenaiheita ja herättää keskustelua.
3. Iloa ja inspiraatiota elämän nautinnoista: Annan kauneus-, muoti-, ruoka-, sisustus ja matkailujutut on suunnattu vastuulliselle kuluttajalle ja kaikille kukkaroille.
4. Rentoudu lukijoiden rakastaman laatulukemisen parissa: joka numerossa kotimaisten huippukirjailijoiden jatkokertomuksia.
5.Joka numerossa myös viihdyttävät vakiopalstat: viikkohoroskooppi, aivonystyröitä hierova ristikko ja opas viikon kiinnostavimpiin tv-ohjelmiin.

anna lehti


Tartu nyt uudistuneen Annan kesätarjoukseen 3 kuukautta vain 39,90 € (norm. 72 €) ja saat valita kaupan päälle myös upean tilaajalahjan. Uudistunut Anna on kesälukemista parhaimmillaan - runsaasti lukemista kotiin kannettuna joka viikko!

anna kesätarjous

sisustus


Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D