Lukeminen kannattaa

måndag 28 juni, 2021 @ 11:50
0
Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, että mille lehden lukeminen tuntuu?


rento

kahvila lukuhetki


Taloustutkimus Oy teetti toukokuun lopussa erittäin mielenkiintoisen tutkimuksen, jossa suomalaiset kertoivat aikakauslehtien lukemiseen liittyvistä tuntemuksista ja tottumuksista. Tutkimustuloksista raportoi mm. Aikakausmedia.

lukeminen


Lehtiä luetaan mieluiten illalla kotisohvan nurkkaan käpertyneenä, kun päivän velvollisuuden on hoidettu ja lukemiselle on riittävästi aikaa. Aikakauslehtien lukeminen tuntuu positiiviselta. Kymmenen yleisimmin mainitun tunteen joukossa ei ollut yhtään negatiivista tunnetta toisin kuin esimerkiksi sosiaalinen median kohdalla, johon liitettiin lähes ainoastaan negatiivisia tunteita.

kesä

lehti


Rento, huoleton, helpottunut, leppoisa, levollinen, kiinnostunut, innostunut, inspiroitunut, tiedonhaluinen, informatiivinen, oppiva, sivistynyt, älykäs, asiallinen, avartava, keskittynyt, tarkkaavainen, läsnä oleva, syventynyt, paneutunut, vangitseva, rauhallinen, rauhoittunut, tyyni, kiireetön, hiljainen, hyvä, mukava, ihana, kiva, tyytyväinen, ok olo, hyvinvoiva, lukuelämys, lukuhetki, vapaus, vapaa-aikaa, omaa aikaa, yksinolo, väliaika, odottava, utelias, tirkistelevä, toiveikas, viihdyttävä, nautiskeleva, miellyttävä, onnellinen, tärkeä, ajanviete.

Näillä sanoilla lehtien lukemista kuvailtiin.

koti lukuhetkiMille aikakauslehden lukeminen sinusta tuntuu? Mikä siinä on parasta? Nyt lomakuukausina on aikaa lukea enemmän, mutta myös pysähtyä arvostamaan lukuhetkeä. Meitä myös kiinnostaa, että mille juuri sinun lukuhetkesi näyttää. Jaa siis lukuhetkesi ja paras lukunurkkauksesi #lehtikuningas tunnisteella Instagramissa tai Facebookissa, niin me pääsemme tunnelmoimaan kanssasi. Arvomme myös lahjakortin jokaisena kesäperjantaina lukuhetkensä jakaneiden kesken.

Ihanaa kesää ja ennen kaikkea ihania lukuhetkiä!

lukuhetki

arvonlisäverouudistus


Verkkokaupan arvonlisäverouudistus koskee myös EU:n ulkopuolelta tuotavia lehtiä, joista pitää jatkossa maksaa arvonlisävero ja ne on tullattava. Uudistus vaikuttaa erityisesti EU:n veroalueeseen kuulumattomalla Ahvenanmaalla, jonne toimitetaan suurin osa lehdistä verorajan yli. Myös yksityishenkilöiden EU:n ulkopuolelta tilaamat lehdet pitää jatkossa tullata. Lehtiä ei tähän mennessä ole vaadittu tullattavaksi, jos yhden lähetyksen lehtien arvo ei ole ylittänyt 22 euroa.

Me olemme lehtitilausten jälleenmyyjä eli otamme vastaan tilauksia asiakkailta ja välitämme ne eteenpäin lehtien kustantajille, joka vastaavat lehden lähetyksestä asiakkaalle. On siis lehden kustantajan vastuulla hoitaa tarvittavat ilmoitukset Tullille. Jos lähettävällä yrityksellä ei ole verorajanumeroa, tullaaminen jää lehden tilaajan hoidettavaksi. Paras tapa varmistaa, että onko kustantajalla verorajanumero on kysyä suoraan heiltä, mutta asiakaspalvelumme auttaa myös tarvittaessa.

Muutokset Ahvenanmaalle tilattaessa

Jos lehti tulee muualta Suomesta ja lähettävällä yrityksellä on verorajanumero, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lehden lähettävä yritys hoitaa tarvittavat ilmoitukset Tullille. Jos lähettävällä yrityksellä ei ole verorajanumeroa, tullaaminen jää tilaajan hoidettavaksi. Tämän helpottamiseksi haetaan kuitenkin ratkaisuja. Tulli ohjeistaa asiasta mahdollisimman pian.

Jos lehti tulee toisesta EU-maasta kuten Ruotsista, jää tullaaminen niin ikään tilaajan hoidettavaksi. Myös tähän pyritään löytämään helpotettuja toimintamalleja mahdollisimman pian.

Jos lehti tulee postilähetyksenä EU:n ulkopuolelta, valmistaudu tekemään tullaus ja maksamaan arvonlisävero lehtikohtaisesti, kun saat kuljetusliikkeeltä saapumisilmoituksen. Yksittäisinä postilähetyksinä saapuvat lehdet on tullattava yksittäin. Lehden tilaaja on tällöin tuoja. Tilaaja, joka haluaa välttää tulli-ilmoituksen, voi antaa tehtävän asiamiehelle. Arvonlisävero pitää maksaa viimeistään maahantuonnin perusteella, tullauksen yhteydessä.

Kuukauden lehti Anna

fredag 11 juni, 2021 @ 11:19
0
Naisten viikkolehtien ykkönen Anna uudistui upeasti! Uudistuksen myötä Anna on entistä kiinnostavampi lukuvalinta aikaansa seuraavalle aikuiselle naiselle. Jokaisessa numerossa Anna käsittelee aktiivisen elämän teemoja monipuolisesti. Uudistuneesta Annasta löytyy uudenlaisia juttusarjoja ja terveys ja hyvinvointi näkyvät entistä kiinteämmin Annan sivuilla.

tilaajalahja

Viisi syytä tilata upeasti uudistunut Anna:

1. Mielen ja kehon hyvinvointia - kokonaisvaltaisesti! Annan terveysartikkelit tehdään yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa, luotettavaan ja tutkittuun tietoon pohjautuen.
2. Syväluotaavia henkilöhaastatteluita ja koskettavia selviytymistarinoita.
Anna avaa näkökulmia lukijoiden elämään, nostaa puheenaiheita ja herättää keskustelua.
3. Iloa ja inspiraatiota elämän nautinnoista: Annan kauneus-, muoti-, ruoka-, sisustus ja matkailujutut on suunnattu vastuulliselle kuluttajalle ja kaikille kukkaroille.
4. Rentoudu lukijoiden rakastaman laatulukemisen parissa: joka numerossa kotimaisten huippukirjailijoiden jatkokertomuksia.
5.Joka numerossa myös viihdyttävät vakiopalstat: viikkohoroskooppi, aivonystyröitä hierova ristikko ja opas viikon kiinnostavimpiin tv-ohjelmiin.

anna lehti


Tartu nyt uudistuneen Annan kesätarjoukseen 3 kuukautta vain 39,90 € (norm. 72 €) ja saat valita kaupan päälle myös upean tilaajalahjan. Uudistunut Anna on kesälukemista parhaimmillaan - runsaasti lukemista kotiin kannettuna joka viikko!

anna kesätarjous

sisustus


C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D