Säilö kesä talteen

onsdag 24 juli, 2019 @ 12:43
0
kesäsalaatti


Satokausi alkaa olla parhaimmillaan ja on aika purkittaa, säilöä ja pakastaa marjat, sienet, hedelmät ja kasvikset talven varalle. Ruoka- ja leivontalehdet ovat nyt pullollaan uusia herkullisia reseptejä ja trendikkäitä vinkkejä, kuinka hyödyntää tämän kesän sato. Kotiliesi on ykkönen vuodesta toiseen tällä saralla, mutta monet muutkin lehdet tarjoavat mitä herkullisempia reseptejä. Esimerkiksi nämä valkosipulisuolakurkut lämpimän ruuan lisukkeena tai esimerkiksi tuoreen ruisleivän päällä vievät kielen mennessään. Tosin tämä resepti on ikivanha.

säilöntä kotiliesi


Valkosipulisuolakurkut

n. 5 purkkia
• 1 kg avomaankurkkua
• 2–3 (250 g) keltasipulia
• 6 valkosipulinkynttä
• Pari nippua tilliä

Mausteliemi
• 8 dl vettä
• 2 dl sokeria
• 1 rl suolaa
• 1 rl sinapinsiemeniä
• 2 dl etikkaa

1. Pese kurkut huolellisesti. Pilko ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi myös kuoritut sipulit ja valkosipulikynnet. Silppua tilli – myös varret.
2. Lämmitä tyhjät lasipurkit uunissa 100–110 asteeseen, annan olla uunissa n. 15 minuuttia. Kiehauta kannet vedessä.
3. Mittaa vesi, sokeri, suola ja sinapinsiemenet kattilaan. Kiehauta liemi. Lisää etikka ja kiehauta.
4. Lisää viipaloidut kurkut, sipuli, valkosipuli ja tilli kerroksittain kuumiin purkkeihin. Viimeistele kaatamalla kuuma mausteliemi purkkeihin. Sulje kannet heti. Anna viiletä. Säilytä jääkaapissa. Kurkut ovat valmiina syötäväksi 2-3 viikon säilytyksen jälkeen


Eikun herkuttelemaan!
Tykkää ja jaa

Tilaajalahjat

tisdag 23 juli, 2019 @ 15:46
0
tilaajalahjatMiksi lehtien kylkiäisenä on tilaajalahjoja?
Jotkut kustantajat lisäävät lehtitilauksiin tilaajalahjoja, jotka katsotaan kestotilauksiin kuuluvina etuina. Määräaikaisissa lehtitilauksissa on harvemmin tilaajalahjoja, mutta joskus myös niissäkin. Esimerkiksi Otavamedialla on tilaajalahjoja myös määräaikaisissa tarjouksissa, mutta laadukkaimmat ja arvokkaimmat tilaajalahjat löytyvät kestotilauksista.

Mitä tilaajalahjoja Lehtikuninkaalla on?
Meillä ei varsinaisesti ole omia tilaajalahjoja, ellei satunnaisia Lehtikortti, Bookbeat tai SF Anytime arvokoodi kampanjoita lasketa mukaan. Lehtien kustantajat päättävät tilaajalahjoista ja eri lehdillä on erilaiset tilaajalahjat. Tällä hetkellä valikoimassa on esimerkiksi design tuotteita, vaatteita ja asusteita, koruja ja käyttötavaraa. Tilaajalahjoja ei voi vaihtaa lehdestä tai tarjouksesta toiseen. Lehtitilauksissa on myös yhä enemmän lisäkuukausia vaihtoehtona tavaran sijaan.

Milloin tilaajalahja saapuu?

Tilaajalahja saapuu yleensä muutaman viikon sisällä tilauksen maksamisesta ensimmäisen lehden vastaanottamisen jälkeen. Kustantaja vastaa sekä lehden, että tilaajalahjan lähetyksestä.

Kenelle tilaajalahja toimitetaan?

Tilaajalahja toimitetaan aina laskutusosoitteeseen lehden maksajalle, vaikka kyseessä olisi lahjatilaus.

Kaikki tilaajalahjalliset tarjoukset löydät täältä: Ajankohtaiset tilaajalahjat


Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Digilehdet ja palvelut

tisdag 16 juli, 2019 @ 11:43
0
digilehdet


Digipalvelut

SF Anytime
Katso uusimmat elokuvat alennettuun hintaan SF Anytime arvokoodilla. Kun ostat SF Anytime arvokoodeja Lehtikuningas.fi -sivustolta voit säästää jopa 40% elokuvien vuokrista. Saat arvokoodin suoraan sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen, mikä tarkoittaa, että voit käyttää koodin heti ja aloittaa elokuvien katselun suoraan! Elokuva on katsottavissa 48 tuntia ja voit katsoa sen tuona aikana niin monta kertaa kuin haluat. Ostamalla SF Anytime arvokoodin et sitoudu mihinkään, vaan koodit ovat aina kertakäyttöisiä. Voit ostaa kerralla esimerkiksi 2, 4 tai 10 koodia, joista isoin alennus on tottakai 10-koodin paketissa.

BookBeat
Arvokoodi täynnä tuhansia tarinoita! Nyt voit koska tahansa nauttia hyvästä kirjasta BookBeat-sovelluksen avulla. Tämän palvelun ostaminen toimii hyvin samalla tavalla kuin SF Anytime. BookBeat on e- ja äänikirjasovellus, jossa voit lukea ja kuunnella tuhansia kirjoja älypuhelimellasi tai tabletillasi. Valikoimastamme löytyy aina sekä ajankohtaisia uutuuksia että klassikoita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kuuntele ja lue rajattomasti silloin kun sinulle sopii! Täydellistä seuraa niin kävelylle kuin automatkalle.

Digilehdet
Kun tilaat lehden, saat myös digipalvelun käyttöösi ja voit lukea lehteä missä vain ja milloin vain! Digipalvelut toimivat verkossa tai tablettien sovelluksilla.

Saat maksutta lukea myös toista valitsemaasi lehteä kun tilaat esimerkiksi Me Naiset, Kodin Kuvalehti tai SPORT -lehden itsellesi! Voit lukea tilaamaasi lehteä ja valita myös toisen aikakauslehden luettavaksi tilausjaksosi ajaksi.
Tilaa nyt ja nauti tästä lisäedusta!

Löydät sivustolta muutaman lehden, jonka voit ostaa myös vain digitaalisena versiona ilman painettua lehteä. Tällaisia lehtiä ovat esimerkiksi Hevosurheilu ja 7 oikein.

Kaikki Digilehdet löydät täältä: Digipalvelut


Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Näytenumerokampanja

onsdag 10 juli, 2019 @ 11:32
0
kesäale


MITÄ
Kesän 2019 halvimmat hinnat! Kesäkampanjan aikaan voit tilata lukuisat lehdet mahtavaan kampanjahintaan alkaen 1 euro. Mukana lehtiä kaikista eri kategorioista, jokaiselle jotakin! Löydät täältä lehtiä esim. aihepiireistä ruoanlaitto, ristikot, askartelu, tekniikka, sisustus ja urheilu. Ostorajoituksena 1 kpl kutakin näytelehteä/ talous. 1 euron tarjoukset ovat näytenumeroita eli kyseessä ei ole kestotilaus. Saat yhden numeron ja halutessasi tilata pidemmän jakson myöhemmin, mutta tilaus ei käynnisty automaattisesti.

MISSÄ
Kampanja löytyy sivuiltamme tästä linkistä: kesäkampanja

MIKSI
Haluamme ilahduttaa asiakkaitamme ja tarjota edullista luettavaa koko perheelle loppukesäksi. Kukapa ei tykkää hyvästä tarjouksesta?

MILLOIN
Kampanja jatkuu koko heinäkuun tai kunnes tavaraa riittää. Tiettyjä lehtiä ja tarjouksia on rajoitettu määrä. Koodit ovat voimassa rajoitetun ajan, eikä alennuskoodeja voi yhdistää toisiinsa. -10% ja -20% alennukset voi käyttää sivustolla suoraan maksettaviin lehtiin.

MITEN
Voit hyödyntää tarjouksemme suoraan nettisivuillamme tai myös asiakaspalvelumme kautta. Tavoitat meidät puhelimitse ja sähköpostilla aina arkisin. Näytenumerot ovat seuraavaksi ilmestyviä lehtiä ei siis aiemmin ilmestyneitä.


Alennuskoodit

Valitse yksi etu alla olevista ja syötä alennuskoodi kassalla:

-10% lisäalennus jo alennetuista hinnoista: Syötä koodi HEINÄKUU10 ja saat 10% alennuksen vähintään 20 € ostoksesta.

-20% lisäalennus: Syötä koodi HEINÄKUU20 ja saat 20% alennuksen vähintään 50 € ostoksesta.

SF Anytime vuokraleffa kaupan päälle! Syötä kassalla koodi KESÄLEFFA ja saat yhden vuokraleffan ilmaiseksi. Elokuvan voi lunastaa 15.8. saakka.

BookBeat: Kokeile BookBeatia kuukausi veloituksetta! Tilaa mikä tahansa lehti ja syötä kassalle
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Aivoja kehittävä harrastus

torsdag 13 juni, 2019 @ 15:33
0
ristikkolehdet


Ristikkolehdet sivulta löydät suosituimmat ristikkolehdet. Katso kaikki lehtitarjoukset ja tilaajalahjat ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi. Ristikko-, krypto- ja sudokulehdet tarjoavat ajanvietettä ja aivojumppaa koko perheelle pitkäksi ajaksi. Moni ristikkolehti tarjoaa myös rahapalkintoja, joten varmista, että saat lehden ensimmäisten joukossa kotiin kannettuna. Tämän kategorian lehdistä ajanvietettä kaiken ikäisille ja tasoisille ristikkojen ystäville. Sudokut ja ristikot tarjoavat viihdyttävää ajanvietettä ja aivojumppaa pitkäksi ajaksi. Sudoku Ässä, Tähti-Ristikot, Lempi-Kryptot ja monet muut tarjoavat tekemistä pitkäksi aikaa. Tilaa sudoku- ja ristikkolehdet netistä osoitteesta Lehtikuingas.fi, ja aloita tehtävien ratkominen!Valikoimastamme löydät kaikki ristikkolehdet edullisesti. Ristikkolehdet sisältävät myös paljon muita pelejä ja tehtäviä.

Ristikkolehtien täyttäminen on mainiota ajanvietettä ja ristikkolehtitilaukset ovat myös mieluisia lahjoja ystäville ja perheenjäsenille. Valikoimamme lehdistä löydät erilaisia vaikeusasteita ja teemoja. Meiltä löydät ristikkolehdet lapsille ja vanhemmalle väelle. Meiltä löydät sana- ja logiikkatehtävien erikoislehtiä, jossa jokaisella numerolla on teema. Ristikoiden täyttäminen on mukavaa puuhaa. Lisäksi voit aina voittaa rahaa kilpailuista ja samalla kehität aivojasi. Harjoituksen avulla voit kehittyä ristikkomestariksi. Erityisesti kesällä mökillä, rannalla, riippumatossa tai laiturin nokassa, kun ei ole kiire minnekään. Tiesitkö, että ristikoiden täyttämisellä on myös hyödyllisiä terveysvaikutuksia? Saadaksemme kaiken hyödyn irti tulisi meidän ratkoa ristikoita päivittäin. Ristikot kehittävät ja ylläpitävät sekä muistia, että sanastoa. Ristikoiden ratkominen on edelleenkin monille tärkeä ajanviete. Ristikoita ratkoo enemmän tai vähemmän säännöllisesti Suomessa arviolta noin miljoona ihmistä. Ala työllistää kymmeniä piirtäjiä, laatijoita ja kustantajia. Nykypäivänä ristikoiden ratkojat arvostavat ovelia vihjeitä tavallisillekin sanoille. Pidä ristikkolehti aina mukana, se on kullanarvoinen matkoilla, lomalla ja odotushuoneissa. Ristikot ja sudokut vain veivät mennessään ja niistä tuli elämäntapa. Tilaa kaikki sanaristikot, sudokut, kryptot, tavuristikot, kuvaristikot itselle tai lahjaksi kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi

Löydät kaikki lehdet täältä: ristikkolehdet
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Lukemista koko perheelle - kesän TOP 20

tisdag 11 juni, 2019 @ 11:29
0
kesälukeminen


Mitä teillä luetaan kesällä? Talvella voi sytyttää kynttilöitä ja kääriytyä peittoon sohvan nurkassa hyvällä omatunnolla, mutta kesällä pitäisi jokaisesta päivästä ottaa ilo irti. Mitä siis tehdä, kun ulkona sataa kaatamalla ja tekeminen alkaa loppua? Meiltä löydät tekemistä sadepäiville ja virikettä lomalaisille. Mikä sen mukavampaa kuin rauhalliset kiireettömät aamut mökillä ja mielenkiintoinen artikkeli luettavana. Listasimme alle tämän kesän suosituimmat lehdet.

1. Seiska
2. Seura
3. Aku Ankka
4. Maaseudun Tulevaisuus
5. Anna
6. Tekniikan Maailma
7. Tieteen Kuvalehti
8. Hevoshullu
9. Alibi
10. Koululainen
11. Tieteen Kuvalehti Historia
12. Et-lehti
13. Me Naiset
14. Suomen Kuvalehti
15. Kodin Kuvalehti
16. Koti ja keittiö
17. Kalle Anka & C:o
18. Katso
19. Lego Ninjago
20. Kotiliesi

ristikko

juhannustaika

taika

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Riista-lehti - täyttä metsästystä

tisdag 04 juni, 2019 @ 12:07
0
Metsästäjä, olethan jo tutustunut Riista-lehteen? Metsästyksen erikoislehti on täyttä metsästystä. Riistaa toimittavat pitkän metsästyskokemuksen omaavat henkilöt ja tämä heijastuu suoraan lehden sisältöön. Lehti on lukijoidensa arvostama ja lehden uskolliset lukijat luottavat lehden sisältöön. Riistassa esittelyyn pääsevät metsästysvarusteet, kuten aseet, vaatteet ja reput sekä totta kai kaikki muut metsästykseen olennaisesti kuuluvat varusteet. Riistan varustetestit ovatkin yksi vakiintuneista sisällöistä, joilla otetaan selvää siitä, mitkä ovat juuri ne metsästykseen parhaiten sopivat varusteet. Jokaisessa Riista-lehdessä on vähintään 80 sivua ja lehden teemat vaihtuvat metsästyskausien mukaan. Lehden sivuilla tutustutaan niin Suomen kuin ulkomaiden jahteihin.

Riista-lehden parhaat tarjoukset löydät täältä.

Riista
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D