Isovanhempien päivä 19.10.

fredag 18 oktober, 2019 @ 16:40
0
Isovanhempi


Huomenna lauantaina 19.10. juhlitaan isovanhempien päivää! Isovanhempien päivän ajatuksena on korostaa sukupolvien välistä yhteyttä ja antaa isovanhemmuudelle arvostusta. Isovanhempien päivänä vanhat saavat nauttia lasten seurasta ja päinvastoin. Anna isovanhemmalle tänä viikonloppuna aikaa ja muista häntä lehtilahjalla! Lehdistä löytyy paljon mukavaa yhteistä lukemista ja tekemistä. Lehtitilaus viihdyttää isovanhempaa myös kun vieraita ei ole ja muistuttaa lasten ja lastenlasten rakkaudesta aina postiluukusta kolahtaessaan! Valikoimastamme löydät monipuoliset lahjat kaikenikäisille isovanhemmille.

Anna lahjaksi siis aikaa, lehtien taikaa!

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

I Love Me

torsdag 17 oktober, 2019 @ 11:42
0
i love meOnko keholla ja mielellä kaikki kunnossa? Tänä viikonloppuna Helsingin messukeskuksessa järjestetään I love me -messut, jotka käsittelevät kokonaisvaltaista hyvinvointia ravinnon, liikunnan, terveyden ja kauneuden saralla. Niiden kunniaksi olemme nostaneet esille valikoimamme suosituimpia terveys- ja kauneusaiheisia lehtiä, joista löydät hyviä vinkkejä kehon ja mielen hyvinvointiin sekä kauneudenhoitoon!

Lehtikuningas.fi laajasta valikoimasta löydät yli 50 pelkästään kauneuteen ja terveyteen keskittynyttä lehteä Suomesta ja ulkomailta. Tämä kategoria kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta ja näitä lehtiä myydään tuhansia tilauksia vuosittain. Tältä sivulta löydät kaikki kauneus- ja terveysaiheiset lehdet. Tämän kategorian lehdistä luet kiinnostavia juttuja: stressi, kauneudenhoito, terveellinen elämä ja niin edelleen. Tilaa lehti jo tänään ja lue lisää sinua kiinnostavasta aiheesta. Voit ostaa lehden myös lahjaksi! Lehtikuningas tarjoaa kaikki lehdet kampanjahintaan.

Kauneudenhoito

Millaiset kauneustottumukset suomalaisilla tänä päivänä todella on? Nämä lehdet eivät keskity pelkästään ulkoiseen kauneuteen, vaan myös sisäiseen hyvinvointiin. Kauneus alkaa sisäisestä hyvinvoinnista. Suomalaisen kauneudenhoidon avainsana on yksinkertaisuus ja kulmakiviä ovat luonnollisuus, siisteys ja huoliteltu ulkonäkö, mutta trendit, kuten K-Beaty nostavat päätään myös meillä. Kauneudenhoitoon keskittyvissä lehdissä keskiössä ovat kasvojen puhdistus ja kosteutus, parhaat kauneudenhoitotuotteet, julkkisten kauneusrutiinit, meikit, ihonhoito, kasvohoidot ja trendit. Monet näistä lehdistä kattavat myös muita aihealueita, jotka koskettavat pääasiassa naisten elämää, mutta toki kauneudenhoito kuuluu myös miehille! Opi kuinka hiukset, vaatteet ja meikki rohkaisevat sisäistä kauneuttasi ja luonnettasi.

Terveellinen elämä

Mikä on terveellinen elämäntapa? Pieni vilkaisu menneisyyteen todistaa, että terveellisen elämän määritelmä muuttuu yhtä usein kuin muoti. Terveyteen erikoistuneet lehdet ovat edullisia ja antavat meille paljon. Terveys- ja kauneus – kategoriasta löydät tietoa terveellisestä ruokavaliosta ja oikeasta tavasta liikkua. Internetistä tietoa löytyy paljon ja se voi tuntua ylivoimaiselta. Tieto on usein ristiriitaista ja sitä on liikaa. Jos tavoitteenasi on terveellinen elämäntapa, suosittelemme lämpimästä terveyteen erikoistunutta lehteä. Kaikki tarvittava ja ajankohtainen tieto yksien kansien sisässä. Asiantuntijat tekevät päätökset puolestasi, että mikä tieto on tärkeää ja sinä voit keskittyä itseesi. Terveellisen elämän kulmakivet ovat liikunta, uni ja ruokavalio. Näiden avulla voidaan saavuttaa henkinen ja fyysinen hyvinvointi.

Tilaa kauneus- tai terveys aiheinen lehti itselle tai lahjaksi osoitteesta Lehtikuningas.fi. Meillä on netin parhaat tarjoukset ja tilaajalahjat!
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Lokakuu on leffakuu

fredag 11 oktober, 2019 @ 10:44
0
leffa lokakuu


Kun tilaat lehden lokakuussa niin saat SF Anytime arvokoodin kaupan päälle. Syötä kassalla koodi:leffakuu19 ja saat koodin tilausvahvistuksessa ja pääset katsomaan leffan vaikka heti lehteä odotellessa. Mikä sen mukavampaa viikonloppupuuhaa lokakuussa kun kotoilu?

Arvokoodit – katso uutuusleffoja alennushinnalla
Katso uusimmat elokuvat alennettuun hintaan SF Anytime arvokoodilla. Kun ostat SF Anytime arvokoodeja Lehtikuningas.fi -sivustolta voit säästää jopa 40% elokuvien vuokrista. Saat arvokoodin suoraan sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen, mikä tarkoittaa, että voit käyttää koodin heti ja aloittaa elokuvien katselun suoraan! Elokuva on katsottavissa 48 tuntia ja voit katsoa sen tuona aikana niin monta kertaa kuin haluat. Ostamalla SF Anytime arvokoodin et sitoudu mihinkään, vaan koodit ovat aina kertakäyttöisiä. Voit ostaa kerralla esimerkiksi 2, 4 tai 10 koodia, joista isoin alennus on tottakai 10-koodin paketissa.

Näin lunastat ja käytät arvokoodin
1. Rekisteröi ensin tili SF Anytime sivuilla. Saat linkin oikeaan paikkaan tilausvahvistuksessa. Rekisteröinti on ilmainen eli ei siis maksa mitään. 2. Valitse elokuva ja klikkaa keltaista "alkaen" nappia. 3. Valitse "vuokraa". 4. Klikkaa tekstiä "Onko sinulla arvokoodi?" 5. Kirjoita koodisi kenttään ja klikkaa "käytä".

Täydellinen lahja sohvaperunalle elokuvien ystävälle
Arvokoodien etuna on, että voit vuokrata elokuvia tavanomaista edullisemmin ja ne on helppo maksaa. Sinun ei tarvitse poistua kotoa elokuvavuokraamoon tai kauppaan ostaaksesi arvokoodeja. Voit tilata ja käyttää ne helposti kotisohvalta käsin. Anna lahjaksi kaksi tai useampia arvokoodeja henkilölle, joka nauttii elokuvista mieluummin kotisohvalta käsin kuin elokuvateattereissa.

Vinkkejä opiskelijoille
Opiskelijana joutuu säästämään ja pitämään kulut alhaalla. Jos etsit opiskelija-alennusta SF Anytime palveluun voimme iloksemme ilmoittaa, että meiltä saa jopa 40%:n alennuksen. Kun ostat 10 elokuvakoodia saat täydet 40% alennusta.

SF Anytime palvelusta
Tämän palvelun ansiosta voit helposti vuokrata uusimpia elokuvia netistä kotisohvalta käsin. Saat pääsyn monenlaisiin elokuviin, jotka vaihtelevat klassisista kulttielokuvista viimeisimpiin elokuvateattereissa pyöriviin leffoihin. Valikoimasta löydät elokuvia kaikille aikuisille ja myös lapsille. Elokuvat pystyy toistamaan eli striimaan korkealaatuisella äänellä ja tarkalla kuvalla varustettuna.

Kysymyksiä ja vastauksia


Käyvätkö arvokoodit kaikkiin elokuviin? Kyllä, voit käyttää arvokoodin mihin tahansa elokuvaan SF Anytime valikoimassa.

Onko hinnoissa piilokuluja tai sitoudunko johonkin? Ei, et sitoudu mihinkään, koska kyseessä ei ole jatkuva tilaus vaan kertaosto ja kaikki kulut ovat näkyvillä sivustollamme. Maksat aina vain siitä elokuvasta, jonka haluat sillä kertaa nähdä.

Miksi Lehtikuninkaan arvokoodit ovat parempia kuin muut? Meillä on Suomen parhaat alennuskoodit SF Anytime valikoimaan. Saat 30-40% alennusta elokuvien vuokrasta, kun monella muulla alennus on enintään 20%.

Voinko vuokrata kaikki elokuvauutuudet? Kyllä, jopa vielä elokuvateattereissa pyörivät elokuvat on mahdollista vuokrata SF Anytime koodilla alennettuun hintaan.

Kuinka pitkään voin vuokrata elokuvan? Elokuvat ovat katsottavissa 48 tuntia vuokraamisen jälkeen. Löydät elokuvat ”omat elokuvani” valikosta SF Anytime sivustolla.

Kuinka pitkään arvokoodi on voimassa? Koodi on voimassa 6kk ostosta ellei toisin ilmoiteta tilauksen yhteydessä.

Mikä ero on SF Anytime alennuskoodilla, arvokoodilla ja elokuvakoodilla? Alennuskoodi, arvokoodi ja elokuvakoodi ovat sama asia. Rakkaalla lapsella on monta nimeä! Arvokoodi on se millä SF Anytime on valinnut kutsua palveluaan.
Tykkää ja jaa

Parhaat reseptit lähestyvälle juhlakaudelle!

måndag 07 oktober, 2019 @ 12:22
0
Vuodenvaihteen lähestyminen tuo tullessaan juhlakauden, johon sopivat hieman arkiruokaa paremmat ruuat ja herkut! Erityisesti joulun aika on monelle tärkeä ruokajuhla, johon kuuluvat vahvasti perinteiset herkut. Joskus kuitenkin samojen juhlaruokien syöminen vuodesta toiseen saattaa kyllästyttää tai niiden ohelle toivoisi ainakin jotakin vaihtelua. Mitä jos tänne vuonna kokeilisitkin joitakin uusia reseptejä ja leipomuksia juhlakaudella? Saatat jopa löytää uuden suosikin näiden joukosta!

Joululeivonta


Kun tilaat ruoka- ja leivontalehdet nyt, varmistat että saat juhlakauden teemalehdet itsellesi. Älä jää ilman kauden inspiroivimpia reseptejä! Löydät täältä kaikki tämän vuoden parhaat ruoka- ja leivontalehtitarjoukset.

Tykkää ja jaa

Lokakuun uudet lehtitarjoukset

torsdag 03 oktober, 2019 @ 12:05
0
Lokakuu on täällä ja vuosikin lähenee väistämättä loppuaan. Tuntuuko sinustakin, että lokakuussa päivät menevät monesti kuin sumussa? Onneksi löydät nyt meiltä useita uusia huipputarjouksia viihdyttävistä lehdistä, jotka ilahduttavat päivääsi! Listasimme alle top 3 lehdet, joista voit tehdä juuri nyt erityisen hyvän löydön!

autumn


Lehtikuninkaan kolme suosikkia juuri nyt:

1.Episodi ja Soundi - Suomen suurin elokuvalehti sekä musiikkilehti vain lokakuussa yli puoleen hintaan 5 nroa 19,90 € - näitä hintoja et näe sivustolla muuten!

2. Kauneimmat Käsityöt - Lehti juhlii 40-vuotissyntympäiviään tänä vuonna, mikä kertoo jotakin lehden suosiosta! Tässä kuussa saat lehden synttärihintaan -40% ja lisäksi kaupan päälle ABC 11 -kirjan, joka sisältää ohjeet syksyn ja talven parhaisiin asusteisiin!

3. Retki - Suomen johtava retkeilylehti nyt ainoastaan rajoitetun ajan määräaikaisesti 3 nroa 14,90 € - tilaa ja tutustu lehteen ilman sitoutumispakkoa!

Löydät täältä kaikki lokakuun uudet tarjoukset!

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Sisusta syksy kotiin! Habitare 2019

tisdag 10 september, 2019 @ 11:52
0
Habitare


Habitare-messut tulevat jälleen ja huomisesta lähtien voi sisustamisen uusia tuulia käydä haistelemassa Helsingin messukeskuksessa. Millaisia trendejä voi syksyltä ja talvelta odottaa? Me Lehtikuninkaalle pidämme seuraavista asioista:

1. Viherkasvit
Viherkasveilla saa helposti uutta ilmettä mihin tahansa tilaan! Vehreät kasvit tuovat elävyyttä huoneisiin ja puhdistavat ilmaa.

2. Puu sisustusmateriaalina
Erilaiset puulajit kestävät hyvin aikaa ja vanhenevat kauniisti. Ne tuovat harmoniaa ja maanläheisyyttä sisustukseen. Löydät omat puulajit niin tummaan kuin vaaleaan sisustustyyliin!

3. Persoonalliset sisustusratkaisut
Kaikkien ei tarvitse mahtua samaan muottiin myöskään sisustukseen liittyvissä ratkaisuissa! Kun pysyy omalle tyylilleen uskollisena, viihtyy omassa kodissaan hyvin! Hae inspiraatiota eri lähteistä, tuunaa ja mieti mikä juuri omaa silmääsi oikeasti miellyttää.

Viherkasvit


Löydät kaikki sisustuslehdet täältä. Habitare-messutarjouksessa juuri nyt Koti ja Keittiö sekä Antiikki & Design 5 nroa 19,90 €! Valikoimassa on myös runsaasti skandinaavisia suosittuja sisustuslehtiä!

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Syksy saapuu pian. Oletko valmis?

tisdag 03 september, 2019 @ 11:33
0
kotoilu


Nyt kun syyskuu on täällä, alkaa syksy hiipiä ilmaan! Vaikka vielä viime viikolla oli kesäisen lämmintä, ovat illat silti jo väistämättä alkaneet pimetä. Vieläkö sinä haluaisit pitää kesästä kiinni vai oletko jo valmis vastaanottamaan syksyn viilenevine ilmoineen? Me Lehtikuninkaalla fiilistelemme jo pimeneviä iltoja, pian kellastuvia lehtiä sekä syksyn ihanan muhkeita ja lämpimiä neuleita! On aika siirtyä seuraavaan vuodenaikaan ??

Lehtikuninkaan top 3 syyssuosikkia ovat:

1. Pehmeät villaneuleet
Hae inspiraatiota esimerkiksi Gloriasta tai Trendistä tai neulo itse Suuri Käsityö tai Kauneimmat Käsityöt -lehden ohjeilla!

2. Ruuanlaitto satokauden antimilla
Kauppojen hyllyt pursuavat ihania kotimaisia kasviksia ja hedelmiä - omenia, sieniä, erilaisia kaaleja. Mikä parempaa kuin napata ajankohtainen resepti esimerkiksi Glorian ruoka & viini tai Leivotaan -lehdistä ja loihtia herkkuja näistä vitamiinipommeista!

3. Kotoilu
Kotona on ihana viettää aikaa käpertyneenä sohvan nurkkaan lukemaan hyvää lehteä tai ratkomaan ristikkoa. Sytytä vielä kynttilät ja vedä päälle viltti. Täydelliset syysillat ovat täällä!

Kaikki syystarjoukset löydät täältä: syksykampanja

Oletko sinä valmis syksyyn?
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D