Joululahjaidea

fredag 22 november, 2019 @ 10:32
0
vuosikerrat


Anna lahjaksi lehden vuosikerta, lukemista koko vuoden ympäri! Lehden lukeminen tuo kaivattua vaihtelua nettimaailmalle ja näytön edessä istumiselle. Valitse mieluinen lehti näistä huipputarjouksista!

Kaikki joululahja-painikkeen kautta tehdyt tilaukset alkavat
vasta joulun jälkeen. Löydät kaikki tarjoukset täältä: vuosikertatarjoukset.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Lasten toivelahjat

onsdag 20 november, 2019 @ 10:14
0
lasten toivelahjat


Tänään 20.11. vietetään kansainvälistä lapsen oikeuksien päivää. Tänä vuonna YK:n lapsen oikeuksien sopimus täyttää lisäksi täydet 30 vuotta, joten syytä juhlaan on entistä enemmän! Hyvinvoivan lapsen maailmaan kuuluu leikki ja virikkeet. Lastenlehdet tarjoavatkin puuhaa, tehtäviä ja virikkeitä kaikenikäisille lapsille ja nuorille. Tilaa lapselle suosikkilehti joululahjaksi ja annat roppakaupalla iloa joka kerta, kun lehti tipahtaa postiluukusta!

Lasten toivelahjat: Joululahjaideat lapsille

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Ensikatsaus joululahjoihin

måndag 18 november, 2019 @ 16:59
0
joululahjat


Aikainen lintu madon nappaa, vai miten se meni? Tänä jouluna ovat tontut olleet ahkeria ja käärineet pakettiin erityisen lämmittäviä tarjouksia! Kun ostat joululahjat jo nyt, voit nauttia joulutunnelmasta rauhassa joulukuussa ja keskittyä muuhun, kuin lahjoista stressaamiseen. Tähän uutiskirjeeseen kokosimme ensikatsauksen tämän joulun parhaista lahjoista!

Huom! Kaikki joululahja-painikkeen kautta tehdyt tilaukset alkavat joulun jälkeen. Löydät kaikki tarjoukset täältä: 2019 joululahjat

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Joululahjaidea: Retki-lehti

måndag 18 november, 2019 @ 16:56
0
retki lehtiRetki-lehti on Suomen suosituin ulkoilulehti ja erikoistunut retkeilyyn ja vaeltamiseen. Se inspiroi, auttaa ja viihdyttää kaikkia ulkoilusta kiinnostuneita, olipa lukija sitten aktiiviharrastaja tai mieleltään luontoihminen! Retkestä voi hakea esimerkiksi neuvoja seuraavaan vaellukseen, mutta lehden kanssa voi ihan yhtä hyvin lähteä seikkailulle omalla kotisohvallaan upeita kuvia katsellen ja artikkeleita lukien.

Anna tänä jouluna lahjaksi jollekin läheisellesi ulkoiluun inspiroivaa lukemista ja tilaa hänelle Retki! Joulutarjouksessa nyt Retki ainoastaan 3 nroa 14,90 € määräaikaisesti. Tätä lahjaa ei tarvitse muistaa peruuttaa!Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Postin lakko

måndag 11 november, 2019 @ 18:12
0
lehtitilaus


Posti- ja logistiikka-alan unionin PAU:n jäsenet ovat aloittaneet lakon 11. marraskuuta 2019. Postin lakko voi kestää jopa neljä viikkoa. Posti kertoo lakon aikana sen vaikutuksista päivittäin nettisivuillaan ja Twitterissä. Tiedotteet löytyvät osoitteesta posti.fi. Muun muassa aikakauslehtien jakelu häiriintyy lakon vuoksi ja viiveet voivat olla viikkoja.

Me Lehtikuninkaalla emme valitettavasti osaa vastata kysymyksiin lakon vaikutuksista yksittäisiin lehtitilauksiin, sillä lehtien kustantajat vastaavat aina lehtien jakelusta. Me lähetämme tilaukset eteenpäin kustantajille, jotka puolestaan tekevät ja lähettävät lehden. Kustantajien yhteystiedot löytyvät tilausvahvistuksesta ja itse lehdestä, mutta niitä voi tiedustella myös meidän asiakaspalvelustamme.

Lehtiä voi kuitenkin tilata tällä välin normaalisti, sillä useimmat tilaukset alkavat joka tapauksessa aikaisintaan joulukuun numeroista.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Singles day

måndag 11 november, 2019 @ 10:52
0
Singles day


Singles Day on Kiinasta 1993 lähtöisin oleva juhlapäivä, jolloin juhlitaan sinkkuutta eli kaikkia ei-parisuhteessa olevia. Ideana on, että tänä päivänä kaikki sinkut juhlivat ylpeästi sinkkuuttaan! Voisipa Singles Dayta kutsua eräänlaiseksi käänteiseksi Valentine's Dayksi, jolloin on erityisen hyväksyttyä osoittaa rakkautta itselleen ja juhlia sinkkuuttaan. Maailmalla Singles Day on yksi vuoden vilkkaimpia, ellei vilkkain, ostospäivä!

Singles Dayn kunniaksi voit tänään 11.11. hyödyntää 11% lisäalennuksen kaikista suoraan sivustolla maksettavista tuotteista!* Anna kassalla koodi SINGLE11 ja saat alennuksen. Sinä olet lahjan arvoinen!

*Alennus ei koske kustantajalaskutteisia lehtiä. Alennuksen saa maksettaessa kortilla, verkkopankissa tai Klarna-laskulla.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Isänpäivä 10.11.2019

fredag 08 november, 2019 @ 06:38
0
isänpäivä


Tilaa isälle mieluinen lahja edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi! Yli tuhannen lehden valikoimastamme löytyy varmasti sopiva lehti jokaiselle isälle. Hyödynnä nyt isänpäivän mahtavat erikoistarjoukset ja muista isää hänen makuunsa sopivalla lehdellä! Vuonna 2019 isänpäivä on sunnuntaina 10. marraskuuta. Ehdit tilata isänpäivälahjan, vaikka isänpäivänä! Tulosta tai lähetä isälle lahjakortti ja kerro, että lehti saapuu myöhemmin.

Lehtitilaus on mahtava lahja isälle, jolta löytyy jo kaikkea! Antamalla lahjaksi lehtitilauksen, annat lahjaksi mukavia lukuhetkiä aamiaispöydässä, viihdyttävää seilailtavaa iltapäiväkahvia juodessa ja hyvää lukemista ajankuluksi työmatkalle. Jos haluat apua oikean lehden valintaan, kokeile lahjaopastamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Isänpäivälahja kaikenlaisille isille
"Isänpäivä, mitä lahjaksi?" on varmasti kysymys, joka monella on mielessä isänpäivän aikaan. Jokainen isä on uniikki ja jokaisella on omat mieltymyksensä ja kiinnostuksen kohteensa. Toisia kiinnostaa tiede ja historia, toisia autot ja vauhti. Jotkut isät tykkäävät urheilusta, jotkut taloudesta ja kulttuurista. Jotkut isät rakastavat ruuanlaittoa ja viinejä, jotkut taas haluavat lueskella sarjakuvia. Joitakin isiä veri vetää seikkailemaan luonnossa, toiset taas viihtyvät kotosalla nikkaroiden. Laajasta lehtivalikoimastamme löytyy lehdet kaikista mielenkiinnonkohteista - jokaiselle jotakin! Olemme koonneet alle kaikki suosituimmat isänpäivälahjat.

Lahjaopas – löydä täydellinen lahja isälle!
Lahjaoppaastamme voit katsoa vinkkejä juuri omalle isällesi sopivista lehdistä. Valitse vain isän henkinen ikä ja luonnetyyppi, ja lahjaoppaamme etsii sopivat lehdet! Jos vieläkin mietit, että mitä lahjaksi isälle voit kysyä vinkkejä myös osaavalta asiakaspalvelultamme. Lehtitilaus on toivottu lahja. Muista isää marraskuussa!

Kaikki lahjat isälle löydät täältä: Isänpäivälahjat 2019
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D