Uutuus! Otavamedian digilehdet

måndag 15 juni, 2020 @ 15:41
0
digilehdet


Nyt löydät useat Otavamedian suositut lehdet myynnistä myös digiversiona! Digilehdet ovat kätevää kesäluettavaa, koska ne kulkevat aina mukana ja ovat luettavissa missä ja milloin vain. Jokaisesta lehdestä on uusimman lehden lisäksi luettavissa myös lehtiarkisto. Viihdettä riittää siis takuuvarmasti pitkäksi aikaa!

Osan lehdistä tilaus on digipalvelun tilaus, johon sisältyy lehtiarkiston lisäksi lehden verkkosivuilla oleva vain tilaajille avoin sisältö.

Uusi Kotilieden digipalvelu tarjoaa laadukasta sisältöä neljästä rakastetusta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Kotilieden digipalvelun tilaajana saat vuodessa mahtavan määrän ideoita ja rahanarvoisia ratkaisuja asumiseen ja sisustamiseen.

Tekniikan Maailman digipalvelussa saat tilaajana käyttöösi mm. laajan testipankin, jonne on koottu yhteen paikkaan noin 2000 TM:n koeajoa, testiä ja vertailua.

Suomen Kuvalehden digipalvelusta löydät joka päivä ajankohtaisia artikkeleja, uutisten taustoja ja blogeja.

Tarjous on voimassa 31.7. saakka.
Saat sähköpostiisi ohjeet palvelun käyttöönottoon Otavamedialta, kun tilaus on kirjautunut heidän järjestelmäänsä. Digituote on näin ollen normaalisti luettavissasi noin 0-3 päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Digitilaus jatkuu tarjousajan jälkeen kestotilauksena, mikäli tilausta ei irtisanota Otavamedialle.


Kaikki tarjouset löydät täältä: Otavamedian digilehdet
Tykkää ja jaa

Suosittua kesälukemista

måndag 08 juni, 2020 @ 10:43
0
Etsitkö tekemistä Suomen kesään? Kotimaan matkailulla tulee toivottavasti olemaan huippukesä ja mikä sen parempaa kuin viedä lukemista mökille tai vaikka rannalle. Hyvän lehden lukeminen laiturin nokassa, ristikoiden ratkominen sadepäivinä ja tietenkin ajankohtaiset vinkit grillaukseen ja muihin kesäherkkuihin ovat rentouttavaa omaa aikaa parhaimmillaan. Meiltä löytyy kesälukemista koko perheelle. Mitä sinä luet kesällä?

TOP 10 kesälukeminen
1. Aku Ankka
2. Me Naiset
3. Koululainen
4. Seura
5. Alibi
6. Anna
7. Tieteen Kuvalehti Historia
8. Seiska
9. Kodin Kuvalehti
10. Hevoshullu

Pssst. Tiesitkö, että meiltä löytyy myös entistä enemmän digilehtiä?

kesä

kesä

suomi kesä

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
Koti ja keittiö


"Aivan ihana lehti, kyllä se päivä on pelastettu kun lehti putoaa postiluukusta."
-Anja

Suomalainen sisustuslehti Koti ja keittiö on täynnä kauniita ja inspiroivia suomalaisia koteja sekä viikonloppuherkkuja! Koti ja keittiön inspiroivien ideoiden avulla on helppo loihtia kodista kaikin puolin viihtyisämpi. Sisustuksen lisäksi lehti tarjoaa elämyksiä ruoan, viinien ja antiikin parissa. Jokaisessa numerossa on myös puutarha- tai vihersisustusjuttu. Vuoden 2020 tulevien numeroiden kuuluu muun muassa seuraavia teemoja:

Numero 6: Kesän raikkaan romanttiset sisustustrendit. Sisusta ihana kesähuone. Ihastuttava kalliopuutarha. Iloinen hampurilaisparty.

Numero 7: Merellinen kesäsistus. Rehevä kukkapiha kaupungissa. Mansikkaherkut ja ihana juhannusbrunssi.

Numero 8: Tuusulan asuntomessut: parhat tärpit. sisustajan luottokalusteet. Kärhöjen tayttämä atriumpiha. Mustikkaherkut & mökkikokin luottoreseptit

Numero 9: Päivitä koti syksyyn. Puu sisustuksessa. Pieni, syksyinen kukkatarha. Urbaanit tomaattiherkut & virtaa antavat välipalat.

Numero 10: Syksyn uudet valaisimet. Upeasti valaistu piha. Uudet perunaherkut + makeita leivonnaisia juureksista.

Numero 11: Makuuhuoneen pehmeä ilme. Syksyn tyylikkäimmät tapetit. Maukkaat riistaherkut & Kokkarit kotona - pientä syötävää ja drinkit.

Numero 12: Joulun sistusvinkit & ihanimmat herkut. Tunnelmalliset joulukoti. Kauneimmat joulukranssit.

Katso parhaat tarjoukset Koti ja keittiö -lehdestä täältä.


Tykkää ja jaa

Äidille lahjaksi Anna tai Kotiliesi

torsdag 07 maj, 2020 @ 10:57
0
Anna ja Kotiliesi


KOTILIESI

Kotiliesi antaa ideoita ja inspiraatiota suomalaisen naisen arkeen. Jokaisessa numerossa on runsaasti reseptejä, terveystietoa, kulttuurivinkkejä ja laadukkaita artikkeleita sekä haastatteluja. Kotilieden lukijat nauttivat ruoanlaitosta, lukemisesta sekä terveyden ja hyvän olon vaalimisesta. Kotiliesi on täyden kympin paketti kaikille kotona viihtyjille, jotka rakastavat viettää aikaa perheen kesken.

Sivustolle jätetty asiakasarvostelu Kotiliedestä tiivistää loistavasti sen, miksi lehti on äitien kestosuosikki:

Kotiliesi on jo lapsuudestani tuttu, kun äidille tuli lehti jo 1950-luvulla ja niitä luettiin ja säästettiin vuosikausia! Paras naistenlehti, joka sopii niin tyttärille kuin äideille ja isoäideille! Kiitos ihanasta lehdestä ja jatkakaa samaan tahtiin!

-Pirkko

Äiti


ANNA

Naisten viikkolehtien hohdokas klassikko on tietysti Anna! Anna on värikäs ja monipuolinen viikkokatsaus elämän koko kirjoon: julkkishaastatteluista ja selviytymistarinoista lifestyle-vinkkeihin, ajan ilmiöihin ja puheenaiheisiin. Lifestyle-osio kattaa pukeutumisen, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja hyvän olon trendit, uutiset ja ostovinkit. Anna viihdyttää, ottaa kantaa ja tarjoaa eväitä voimaantumiseen.

Mikä on Annan salaisuus? Annassa näkyy naiseuden koko kirjo ja ylistys. Annan lukijat ovat aktiivisia ja vahvoja vaikuttajanaisia! Anna on viikon kohokohta, johon jää koukkuun.


Tykkää ja jaa

Äitienpäivälahjaidea: Viinilehti

onsdag 06 maj, 2020 @ 11:02
0

viini


Lahjaidea viinistä ja hyvästä ruuasta nauttivalle äidille

viinilehti


Viinilehti on viininystävän ykköslehti – vuoden ympäri täynnä tietoa, inspiraatiota, uutuusarvioita ja vinkkejä! Viinilehti sisältää runsaasti suomenkielistä viiniasiaa suomalaiselle kohderyhmälle räätälöitynä. Lehti uudistui vuonna 2019 ja sisältää innostavaa asiaa viineistä, viinimatkoista, ruoasta ja kiinnostavista ihmisistä sekä ilmiöistä. Viinilehti pitää sisällään muun muuassa seuraavia teemoja tänä vuonna:


Nro 5–6: Runsas kesänumero. Grillaus. Vuoden hanaviinit valitaan. Kotimaan matkailu. Kesän herkullisimmat viinit, oluet ja siiderit. Rapukauden vinkit.

Nro 7: Maistuvat satokauden vegeherkut. Syksyn kiinnostavimmat uutuudet. Viinimailla Espanjassa.

Nro 8: Uuden maailman viinit ja ruoat. Vuoden valko- ja punaviinifinalistit esitellään. Riistaviinit.

Nro 9: Viini Wine Awards -gaalanumero. Vuoden valko- ja punaviinivoittajat. Pikkujouluherkut. Viinimailla Italiassa. Juustot. Laivayhtiöiden viinitarjonta.

Nro 10: Joulunajan herkullisimmat ruoat, viinit ja oluet. Parhaat juhlakuohuvat.


viinilehti äiti


Tilaa nyt itselle tai äidille lahjaksi mielenkiintoinen Viinilehti upealla äitienpäivätarjouksella 2 nroa 9,90 € ja säästät 62% - saat myös kaupan päälle kesän käytännöllisimmän hamam-pyyhkeen, joka kulkee kätevästi matkassa ja kuivuu hetkessä. Lisäksi tilaukseen kuuluu digilehden lukuoikeus ja lehtiarkisto, löydät tästä lisätietoa lehden tuotesivulta.

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Vappuvinkit

onsdag 29 april, 2020 @ 15:48
0
vappu


Tänä vuonna vietetäänkin erilaista vappua nimittäin etävappua kotona. Me Lehtikuninkaalla aiomme tehdä hyvää ruokaa, leipoa, fiksailla muutenkin kotona ja tietenkin lukea lehtiä, joista saa parhaat vinkit edellä mainittuihin.


Vapun top 10

1. Aku Ankka
2. SF Anytime
3. Tieteen Kuvalehti Historia
4. Tieteen Kuvalehti
5. Hevoshullu
6. Kodin Kuvalehti
7. Seura
8. Me Naiset
9. Anna
10. Seiska

Linkki tarjouksiin postauksen lopussa.

vappujuhlat

picnic


Lehtikuningas juhlii vappua superedullisilla tarjouksilla! Hyödynnä vapputarjous ja tilaa lehti kesäksi itsellesi tai lahjaksi. Vapputarjouksista löydät muun muassa rakastetuimpia naistenlehtiä ja uusia upeita tilaajalahjoja. Vappu on myös kotien huippukokkien juhlaa. Herkullisia reseptejä ja inspiraatiota kesän kokkauksiin löytyy ruokalehdistä. Perheen nuorille löytyy valikoimastamme lasten kestosuosikkeja, kuten Aku Ankka, Prinsessa ja Koululainen. Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä vapun supertarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan!

vappu


Kaikki vapputarjoukset: Klikkaa tästä vapputarjouksiin

Mukavaa erilaista vappua kaikille!

Tykkää ja jaa

Uutuus: Gluteeniton Keittiö

torsdag 23 april, 2020 @ 10:39
0
Uusi lehti Gluteeniton Keittiö on unelmien täyttymys kaikille gluteenitonta ruokavaliota noudattaville! Tässä on nyt vihdoinkin lehti, joka sisältää niin ruoanlaittoa kuin leivontaa gluteenittomasti. Gluteenitonta ruokavaliota noudattavat nykyään paitsi keliaakikot, myös monet muut ravinnosta ja kehon hyvinvoinnista kiinnostuneet. Lehtivalikoimaan on toivottu suomenkielistä lehteä, joka olisi erikoistunut yhtä aikaa sekä gluteenittomaan ruoanlaittoon että leivontaan. Nyt toive täyttyy.

Gluteeniton Keittiö -lehden houkuttelevan näköiset reseptit innostavat kokeilemaan ruokia ja leivonnaisia, jotka maistuvat taatusti kaikille. Tässä maistiaisena lehden sisällöstä ohje gluteenittomiin kinkku-juustomuffineihin. Nappaa ohje talteen alta ja kokeile vaikka heti!


Gluteenittomat kinkku-juustomuffinit
12 kpl

250 g gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta
2 rkl sokeria
1 rkl leivinjauhetta
2 munaa
2,4 dl maitoa
60 g suolatonta voita
5 reilua viipaletta kinkkua
120 g cheddarjuustoraastetta
mustapippuria

Pinnalle: cheddarjuustoraastetta

TEE NÄIN

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Aseta 12-koloisen muffinipellin koloihin paperiset vuoat.
2. Sekoita yhteen jauhot, sokeri ja leivinjauhe.
3. Sekoita toisessa kulhossa munat, maito ja sulatettu voi. Kaada nestemäiset ainekset kuivien aineksien joukkoon. Sekoita hyvin.
4. Hienonna kinkkuviipaleet. Kääntele kinkku ja juustoraaste taikinan joukkoon. Mausta ripauksella mustapippuria.
5. Lusikoi taikina muffinivuokiin. Täytä noin ¾ vuokien tilavuudesta. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
6. Paista uunissa noin 16–18 minuuttia. Kokeile tikulla kypsyys. Ota muffinipelti uunista ja anna jäähtyä 10 minuuttia. Nostele muffinit ritilälle jäähtymään kokonaan.

Tilaa nyt uutuus lehti itselle tai lahjaksi gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle! Tai vaikka äidille äitienpäivälahjaksi. Löydät tarjouksen lehdestä täältä.

Kinkku-juustomuffinit


Tykkää ja jaa
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D