Viime hetken joululahjat

måndag 17 december, 2018 @ 11:37
0
mitä joululahjaksi


Enää 7. päivää jouluun! Onko sinulla vielä lahjat hankkimatta? Tässä listattuna 2018 suosituimmat joululahjat. Ehdit tilata joululahjat meiltä vielä aattona ja tulostaa kortin pukinkonttiin. Tilauksen tekemiseen menee vain muutama minuuttia ja se onnistuu myös kännykällä.

TOP 10

1. Anna
2. Seura
3. Kotiliesi
4. Tieteen Kuvalehti
5. Hevoshullu
6. Aku Ankka (printti + digi)
7. Tieteen Kuvalehti Historia
8. Kotipuutarha
9. Seiska
10. SF Anytime

Kaikki jouluvinkit löydät täältä: joululahjaideat
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Mitä joululahjaksi?

onsdag 12 december, 2018 @ 11:11
0
mitä joululahjaksi


Mitä joululahjaksi naiselle, miehelle tai lapselle – hänelle, jolla on jo kaikkea? Lehtitilaus on lahja, joka ilahduttaa saajaansa vielä pitkään joulun jälkeen. Aina kun lehti tipahtaa postiluukusta se muistuttaa sinusta. Meiltä löytyy eri pituisia tilausjaksoja ja voit siis valita haluatko tehdä vuositilauksen vai lyhyemmän tilauksen. Suurin osa joululahjatarjouksista on määräaikaisia eli ne päättyvät automaattisesti tarjouskauden loppuun. Tarjousten yläpuolella on erikseen maininta kestotilaus, jos tarjous ei ole määräaikainen.

On myös hyvä tietää, että saat tilaajalahjan aina itsellesi, kun tilaat lahjaksi. Kaikki tilaajalahjat lähetetään lehden maksajan osoitteeseen. Satojen lehtien valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotain. Paras joululahja on henkilökohtainen ja siksi kannattaakin valita lehti lahjan saajan iän, sukupuolen tai kiinnostuksen kohteiden mukaan. Olemme listanneet kaikki joululahjaideat ja joululahjavinkit sivustollemme ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään lahjan valinnassa. Meillä on myös lahjaopas, joka auttaa joululahjan valinnassa.

Kaikki joululahjatilaukset alkavat vasta joulun jälkeen ilmestyvistä numeroista, eli ehdit tilata ja tulostaa kortin pukinkonttiin vielä aattona. Tai voit hankkia lahjat myös aaton jälkeen välipäivinä, jos olet unohtanut hankkia joululahjan jollekin sukulaiselle tai ystävälle. Tilauksen tekemiseen menee vain pari minuuttia.

Pssst. Koodilla: JOULULAHJA saat SF Anytime vuokraelokuvan kaupan päälle! Tarjous on voimassa 24.12 saakka.

Täydellinen lahja sohvaperunalle elokuvien ystävälle. Arvokoodien etuna on, että voit vuokrata elokuvia tavanomaista edullisemmin ja ne on helppo maksaa. Sinun ei tarvitse poistua kotoa ostaaksesi arvokoodeja tai katsoaksesi uutuuselokuvia.
Tykkää ja jaa

Joululahjaideat miehelle

tisdag 11 december, 2018 @ 17:58
0
joululahjat miehelleEtsitkö hauskaa ja kohtuuhintaista joululahjaa miehelle? Me olemme keränneet yhteen kaikki vinkit edullisista lehdistä, jotka sopivat erityisen hyvin joululahjaksi miehelle. Antaessasi lehtitilauksen lahjaksi varmistat, että hän saa joululahjan, joka antaa iloa vielä pitkään joulun jälkeen. Satojen lehtien valikoimasta voit valita joululahjan sinun elämäsi miehen kiinnostuksen kohteiden mukaan. Meiltä löydät lehdet kaikenikäisille pojille ja miehille. Voit halutessasi tilata lahjat poikaystävälle tai aviomiehelle, appiukolle, pojalle ja naapurin sedälle samasta paikasta kerralla! Helppoa, edullista ja nopeaa vai mitä?

Miesten toivelahjat 2018 TOP 15

1. Tieteen Kuvalehti
2. Aku Ankka
3. Tieteen Kuvalehti Historia
4. Seura
5. Tekniikan Maailma
6. Alibi
7. Matin Helpot Ristikot
8. Oma Aika
9. Goal SUOMI
10. Auto Bild Suomi
11. Tiede
12. Retki
13. Maaseudun Tulevaisuus
14. Suomen Kuvalehti
15. Tee itse

Kaikki joululahjaideat: joululahjavinkit miehelle


joululahjatTykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Joululahjaideat lapselle

fredag 07 december, 2018 @ 15:20
0
Joulukuusi_ja_lapsi


Rakastan lahjojen antamista. Mikään ei tunnu paremmalta kuin se, kun tietää että hankittu lahja tulee varmasti ilahduttamaan sen saajaa. Minusta tuntuu kuitenkin usein siltä, että varsinkin tuttavieni lapsilta löytyy jo kaiken maailman lelut ja vempeleet. Mitä siis hankkia heille mieleenpainuvaksi lahjaksi?

Tämä ajatus iski taas nyt joulun alla, kun pitäisi keksiä joululahja siskoni tyttärelle. Hänen toivelistaltaan löytyi jos jonkinmoisia leluja, jotka olisi toki helppo vain vaikka tilata netistä. Loppujen lopuksi päädyin siihen, että haluan antaa hänelle jotain, josta on iloa pidempäänkin kuin ne pari ensimmäistä viikkoa jouluaaton jälkeen - sen jälkeen useimmilla leluilla kun on tapana päätyä unohduksiin sinne lelulaatikon pohjalle.

paketit


Sain kuitenkin inspiraatiota lahjaan juurikin hänen leluistaan. Hän rakastaa TV:stä tuttua Paw Patrol (Ryhmä Hau) -sarjaa ja omistaa siitä useita leluhahmoja ja hahmojen ajoneuvoja. Mikäs siis täydellisempi lahja kuin kokonaisen vuoden kestävä tilaus Paw Patrol -lehteä! Se on lahja, joka mahdollistaa hyppäämisen Ryhmä Hau -maailmaan aina uudestaan ja uudestaan sekä samalla kehittää lapsen aivoja ja ruokkii luovuutta.

Top 10 lehtilahjat lapselle:

1. Aku Ankka
2. Hevoshullu
3. Koululainen
4. Lego Ninjago
5. Napero
6. Onni Pupunen
7. Pets SUOMI
8. TOPModel
9. Systeri
10. Prinsessa

Mistä lehdestä sinun tai tuttavasi lapsi pitäisi?

Jouluisin terveisin,

Roosa

Täältä löydät lisää joululahjavinkkejä lapselle.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Joululahjaideat naiselle

fredag 07 december, 2018 @ 11:17
0
joululahja vaimolle


Joululahjat naiselle

Etsitkö täydellistä joululahjaa naiselle jolla on jo kaikkea? Täältä löytyy Lehtikuninkaan parhaat lehtivinkit ja joululahjaideat, jotka tuottavat pitkäaikaista lukuiloa naisille pitkään joulun jälkeen. Lehtitilaus on persoonallinen ja edullinen lahja naiselle. Valitse sopiva lehti satojen lehtien valikoimasta lahjaoppaan avulla! Lehtikuningas myy sekä määräaikaisia automaattisesti päättyviä lehtitilauksia, että kestotilauksia. Sinä päätät, kuinka pitkäksi aikaa haluat tilata lehden. Määräaikainen tilaus on helppo joululahja, koska sitä ei tarvitse muistaa peruuttaa. Teet tilaus helposti ja nopeasti netissä elämäsi naiselle. Kaikki joululahjatilaukset alkavat 24. joulukuuta jälkeen. Voit tulostaa tai lähettää sähköpostilla sivuiltamme kortin, jossa kerrot, että lehti tipahtaa postiluukusta joulun jälkeen! Lue lisää

Mitä lahjaksi?

Meiltä löydät sopivan lehden jokaiselle naiselle. Oli hänen kiinnostuksen kohteensa urheilu, muoti, matkat, kauneus, terveys tai mitä maailmalla tapahtuu meiltä, löytyy sopiva lehti juuri hänelle. Valitse lehti hänen elämäntapansa ja kiinnostuksen kohteidensa mukaan. Meiltä löytyy sopiva lahja vaimolle, tyttöystävälle ja anopille! Tee lahjasta persoonallinen lähettämällä kortti lahjan saajalle! Tutustu joululahjavinkkeihimme ja tee tilaus nopeasti ja stressittömästi kotisohvalta käsin. Kortin voit lähettää jo tänään tai pistää sen pukin konttiin!

Suosituimmat naistenlehdet lahjaksi TOP 10

1. Koti ja keittiö
2. Kotiliesi
3. ET-Lehti
4. Leivotaan
5. Oma Aika
6. Anna
7. Seura
8. Antiikki & Design
9. FIT
10. Me Naiset


Lahjavinkit löydät täältä: Joululahjaideat naiselle

joululahja naiselle


Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Suosituimmat joululahjat 2018 - TOP 20

tisdag 04 december, 2018 @ 14:33
0
jouluJoulu lähestyy ja taas ollaan mitä joululahjaksi -kysymyksen äärellä. Me listasimme tämän vuoden suosituimmat joululahjat alle. Lisää joululahjaideoita löydät jutun lopussa olevasta linkistä.

Joululahjojen TOP 20

1. Anna
2. Seura
3. Kotiliesi
4. Hevoshullu
5. Kotipuutarha
6. Aku Ankka (printti + digi)
7. Jääkiekkolehti
8. Tieteen Kuvalehti
9. Tieteen Kuvalehti Historia
10. Koululainen
11. LEGO NINJAGO
12. Maaseudun Tulevaisuus
13. Seiska
14. TOPModel
15. Alibi
16. Paw Patrol (Ryhmä Hau)
17. Oma Aika
18. Prinsessa
19. Systeri
20. Koti ja keittiö

joululahjaideat


Kaikki joululahjat löydät täältä: joululahjaideat


Joulu tulee taas ja on aika hankkia lahjat perheelle ja muille läheisille! Olemme koonneet tälle sivulle suosituimmat joululahjat ja parhaat tarjoukset. Meiltä löydät joululahjat koko perheelle yhdestä paikasta. Meiltä löydät kaikki lehdet mukaan lukien sekä isot ja tunnetut aikakauslehdet sekä pienemmät harrastelehdet, jotka keskittyvät vain johonkin tiettyyn osa-alueeseen. Lehtikuningas.fi -sivustolta löydät kaikki naistenlehdet, miestenlehdet ja lastenlehdet kampanjahintaan! Olemme koonneet yhteen netin parhaat lehtitilaustarjoukset. Meiltä voit tilata lehtiä myös määräaikaisena eli tilaus päättyy automaattisesti tarjouskauden jälkeen. Sinun tai läheisesi ei siis tarvitse huolehtia lehtitilauksen perumisesta joulun jälkeen. Valitse sopiva lehti satojen joulutarjousten joukosta ja tilaa lehti helposti, edullisesti ja nopeasti. Voit luoda ja tulostaa kortin pukinkonttiin sivustollamme. Varmista stressitön joulu ilman jonoja ja tarjousten perässä juoksemista tilaamalla 2018 joululahjat Lehtikuninkaalta! Ehdit tilata joululahjat vielä jouluaattona.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Tätä et tiennyt Black Friday:sta

torsdag 22 november, 2018 @ 17:01
0
black friday


Black Friday on lähtenyt alun perin Yhdysvalloista. Black Friday on kiitospäivän jälkeinen päivä, joka perinteisesti potkaisee joulumyynnin käyntiin. Monet yritykset ovat pidempään auki ja tarjoavat asiakkailleen ylimääräisiä alennuksia. Monille yrityksille Black Friday on vuoden paras myyntipäivä. Verkkokaupoille Black Friday:n oma vastine on Cyber Monday, joka ei ole vielä rantautunut isosti Suomeen.

10 faktaa, joita et tiennyt Black Friday:sta

1.Black Friday ei ole enää vain amerikkalaisten kiitospäivän jälkeinen shoppailupäivä. Konsepti on levinnyt laajalle kansainvälisesti. Esimerkiksi Kanada, Englanti, Meksiko, Romania, Intia ja Ranska viettävät Black Friday:ta lähes yhtä näyttävästi.

2.Black Friday rantautui Suomeen toden teolla vasta viime vuonna.

3.Black Friday ei ole myöskään enää vain ja ainoastaan perjantai. Black Friday on nykyään nelipäiväinen ostosviikonloppu. Tunnetuin on verkkokauppojen vastine Black Fridaylle eli Cyber Monday, mutta useat kaupat aloittavat myynnin jo kiitospäivänä, joka on saanut lisänimen Gray Thursday. Monet rynnistävät ostoksille heti kiitospäivän aterian nautittuaan.

4.Black Friday ei oikeasti ole vuoden kiireisin ostospäivä. Viimeinen lauantai ennen joulua (Super Saturday) on usein vuoden kiireisin päivä. Päivä, jolloin mattimyöhäset lähtevät jouluostoksille.

5.Black Friday on saanut osakseen myös paljon kritiikkiä, koska on huomattu, että osa tarjouksista ei oikeastaan ole edes tarjouksia vain täysin normaalihintaisia tuotteita. Kaupat ovat saaneet osakseen kritiikkiä myös tuotteiden laadusta. On jopa huhuttu, että kaupat tilaavat huonolaatuisia tuotteita vain Black Friday:ta varten. Usein varastot eivät myöskään vastaa kysyntää ja kaupat myyvät eioota. Black Friday on tietenkin myös iso rutistus henkilökunnalle.

6.Black Friday ei ole enää rajoittunut kivijalkakauppoihin. Sinun ei tarvitse astua jalallasi kauppaan, jos et halua. Moni tarjousten metsästäjä itseasiassa haluaa tehdä ostokset kotisohvalta käsin.

7.Black Friday on ollut nimitys myös monelle historialliselle perjantaille. Vanhin tunnettu Black Friday on Fisk-Gould skandaali ja sitä seurannut finanssikriisi vuodelta 1869. Tuorein puolestaan Brexit -äänestyksen jälkeinen perjantai, jolloin britit heräsivät äänestyskrapulaan, punnan arvo romahti ja osakemarkkinat syöksyivät. Ennen Black Friday viittasi koko markkinoiden romahdukseen, mutta nykyään sillä viitataan ennemminkin hintojen romahdukseen.

8.Black Friday vakiintui tämän iloisen ostospäivän nimeksi vasta 1980 -luvulla, vaikkakin ensimmäisen kerran nimeä käytettiin jo 1960 -luvulla.

9.Black Friday on saanut nimensä ennen aikaan kirjanpidossa käytetystä mustasta väristä, joka kuvaa plussaa eli voittoa. Jos myynti oli miinuksella, käytettiin punakynää. Monilla kauppiailla alkuvuoden tappiot kääntyivät voitoksi juuri joulusesongin alettua marraskuun lopussa.

10.Black Friday -kampanjaa on vietetty Lehtikuninkaalla vuodesta 2011 alkaen, joten olimme ensimmäisten joukossa Suomessa.

Lehtikuninkaan Black Friday -tarjoukset löydät tästä linkistä: Black Friday
Tykkää ja jaa
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D