Miten vietät talvilomaa?

måndag 11 februari, 2019 @ 17:48
0
Talviloma, tai hiihtoloma, tuo useille tarvitun tauon kylmän talven keskelle. Loma katkaisee mukavasti muuten pitkältä tuntuvan alkuvuoden puurtamisputken ja lennättää toisen esimerkiksi Espanjan aurinkoon, kun taas toinen pakkaa sukset auton katolle ja hurauttaa Leville tai Rukalle laskettelemaan ja hiihtämään. Energian tuominen kesää odottavalle onkin ollut talviloman tarkoitus alun perin – koska lapset ja myös aikuiset viettävät nykyään niin paljon aikaa sisätiloissa tuo ulkoaktiviteetteihin keskittynyt talviloma tähän sopivan tauon.

Pulkkamäki


Talvilomaa, silloin hiihtolomaa, alettiin suunnittelemaan kouluvuoteen 20-luvulla ja 30-luvulla vihdoinkin ensimmäiset lapset pääsivät nauttimaan ulkoilupainotteisesta talvilomasta koko Suomessa. Tuolloin voisi kuvitella talviloman olleen lasten suuri riemu pulkkamäkineen ja hiihtoretkineen, vaan miten on tänä päivänä, kun useat lapset viettävät vapaa-aikaakin enimmäkseen sisätiloissa? Onneksi sisätiloissakin voi keksiä hauskaa ja kehittävää tekemistä, esimerkiksi lukeminen kuuluu monen mielestä rentouttavaan lomaan! Lapsille mutta myös aikuisille löytyy useita lehtiä, joista löytyy niin lukemista kuin tekemistäkin. Aikuisten suosiossa ovat perinteiset ristikkolehdet, mutta ristikoiden ratkomiseen ei aina tarvita erillistä ristikkolehteä. Joidenkin suosittujen aikakauslehtien, kuten Apu ja Seura, välissä tulee myös ristikoita, jolloin voi yhdistää tehokkaan aivojumpan sekä lukemisen ilot.

Lukeva lapsi


Lapsille taas muutakin viihdykettä kuin lukemista tarjoavat esimerkiksi Onni Pupunen, TOPModel ja uutuus Apu Juniori. Jos siis lapsen keskittymiskyky herpaantuu helposti, voi tällainen lehti olla hyvä ratkaisu. Mielenkiinto pysyy paremmin yllä, kun lapsen aivoja stimuloidaan monilla eri tavoilla. Suosikkilehti toimii yhtä hyvin perinteisellä hiihtolomalla, kun hiihto- pulkkamäki- tai laskettelupäivän jälkeen haluaa vain maata sohvalla tai etelänlomalla rantatuolissa lekotellessa. Niin, miten sinä siis vietät talvilomaasi, hiihtäen vai auringossa maaten? Olipa vastauksesi mikä tahansa, toivottavasti myös hyvä lehti kuuluu täydelliseen lomaasi!
Talvilomatarjoukset löydät täältä.

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Ystävänpäivä 2019

måndag 04 februari, 2019 @ 15:48
0
ystävänpäivä


Ystävänpäivä lähestyy ja on aika hankkia ystävänpäivälahjat. Ystävänpäivää vietetään 14. helmikuuta. Muista maista poiketen suomalainen ystävänpäivä on yleisemmin ystävien muistamisen, ei vain rakastavaisten juhlapäivä. Ystävänpäivänä ystäviä muistetaan ystävänpäiväkorteilla tai muilla tervehdyksillä. Lehtitilaus on suosittu ystävänpäivälahja, koska se ilahduttaa saajaansa vielä pitkään sen jälkeen, kun suklaat on syöty ja kukat lakastuneet.

Kun muistat ystävää helmikuussa lehtitilauksella niin saat lahjan myös itselle. Kaikki tilaajalahjat toimitetaan automaattisesti maksajan osoitteeseen ja alennuskoodilla YSTÄVÄ19 saat SF Anytime arvokoodin kaupan päälle. Koodilla voit katsoa minkä tahansa uutuuselokuvan SF Anytimen valikoimasta yksin tai ystävän kanssa.

Jos mietit, että mitä ystävälle lahjaksi, niin tässä on suosituimmat lehdet lahjaksi tällä hetkellä.

1. Aku Ankka (printti + digi)
2. Hevoshullu
3. Koululainen
4. Seura
5. Seiska
6. Tieteen Kuvalehti
7. Maaseudun Tulevaisuus
8. Tieteen Kuvalehti Historia
9. Paw Patrol (Ryhmä Hau)
10. Anna

Kaikki lehdet ja tarjoukset löydät täältä: ystävänpäivätarjoukset


lehtikuningas ystävänpäivä

ystävä

ystävänpäivälahja

ystävänpäivä tarjous

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Haaveiletko jo puutarhan laittamisesta?

tisdag 22 januari, 2019 @ 15:03
0
Talven keskellä tuntuu usein siltä, että kylmyys ei koskaan lopu, vaikka kevät varmasti tuleekin ennemmin tai myöhemmin. Kuin varkain alkavat kevään ensimmäiset krookukset nostaa päätään kukkapenkistä ja viherpeukaloon iskee syyhy päästä upottamaan sormet multaan. Talven pimeinä iltoina on ihana haaveilla lähestyvästä keväästä ja väriloistosta, jonka voi kauniilla kukilla luoda puutarhaan.

puutarha


Hae inspiraatiota kevään puutarhatöitä varten esimerkiksi Kotipuutarha-lehdestä, josta löydät vinkkejä pihan suunnitteluun ja kasvien valintaan. Kotipuutarhaa tekevät alan ammattilaiset ja lehti onkin saanut kiitosta korkeatasoisuudestaan ja monipuolisuudestaan. Toinen kotimainen puutarhalehti on Viherpiha, josta löydät jokaiseen vuodenaikaan sopivia vinkkejä. Lehti tarjoaa kauniita kuvia ja esittelyitä puutarhoista ympäri Suomen ja maailman, toisin sanottuna täydellinen lehti puutarhahaaveiluun! Terassi-lehti saa haaveilemaan toden teolla oman terassin tai ulkotilan uudelleensuunnittelusta ja laittamisesta. Lehti on mukaansatempaava yhdistelmä puutarhanlaittoa ja sisustussuunnittelua.

Kukkapenkki


Voit myös inspiroitua lukuisista ulkomaisista puutarhalehdistä, kuten Gardens Illustrated tai Allt om Trädgård. Olitpa sitten enemmän puutarhasta haaveilija ja niiden ihailija tai pesunkestävä viherpeukalo ja puutarhuri, tilaa nyt juuri sinulle sopiva puutarhalehti! Löydät kaikki puutarhalehdet täältä.

Puutarhanlaitoin iloa!
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Milloin joululahjatilaus käynnistyy?

onsdag 16 januari, 2019 @ 18:00
0
Lehtitilaus on suosittu joululahja. Lahjan antajalle on usein tärkeää tietää, milloin lahjansaaja tulee saamaan ensimmäisen lehtensä. Alla kerromme hieman asioista, jotka on hyvä pitää mielessä tehtyäsi joululahjatilauksen.

Mail


Me, Lehtikuningas, välittämme kauttamme tehdyt tilaukset lehtien kustantajille, jotka puolestaan vastaavat aina lehden jakelusta. Joululahjatilaukset lähtevät meiltä kustantajille aina erillisissä tiedostoissa, jolloin kustantajat tietävät kyseisten tilausten kuuluvan käynnistyä vasta jouluaaton jälkeen. Koska me emme vastaa lehden jakelusta, emme myöskään usein pysty antamaan tarkkaa alkupäivämäärää tilauksille. Siitä kannattaa tiedustella suoraan lehden kustantajan asiakaspalvelusta.

Se, mistä numerosta tilaus tarkalleen tulee alkamaan riippuu täysin kustantajan aikatauluista sekä lehden julkaisutahdista. Tavallisesti joululahjatilaus alkaa tammikuun aikana. Jos vuoden ensimmäinen numero kuitenkin ilmestyy vasta esimerkiksi helmikuussa, tulee tilaus alkamaan silloin. Tilaus saattaa käynnistyä tammikuuta myöhemmin myös tapauksissa, jolloin vuoden ensimmäinen numero ilmestyy jo tammikuun alkupäivinä ja tilaus on tehty vasta myöhemmin joulukuussa, jolloin se ei kustantajan aikataulujen vuoksi ehdi mukaan vielä numeroon 1.

Huomioithan, että ulkomaisissa lehtitilauksissa on pidemmät alkamisajat kuin kotimaisissa. Jos siis haluat ulkomaisen lehtitilauksen alkavan mahdollisimman pian joulun jälkeen kannattaa tilaus tehdä jo hyvissä ajoin, mielellään jo syys-lokakuussa. Tämä ei kuitenkaan koske useimpia ruotsalaisia tai venäläisiä lehtitilauksia, jotka käynnistyvät nopeammin (tavallinen toimitusaika n. 1-6 viikkoa).

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään aina, mikäli tilaukseen liittyen ilmenee epäselvyyksiä.

Magazines_watch

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Mitä suomi lukee?

onsdag 16 januari, 2019 @ 15:06
0
suositut lehdet


Viime vuoden suosituimmat lehdet on listattu alle. Mukana on klassikoita ja uusia lehtiä, kuten Onni Pupunen ja Napero. Tilasitko sinä jonkun näistä lehdistä viime vuonna?

1. Hevoshullu
2. Anna
3. Tieteen Kuvalehti
4. Seiska
5. Tieteen Kuvalehti Historia
6. Seura
7. Aku Ankka
8. Koti ja keittiö
9. Alibi
10. Koululainen
11. Maaseudun Tulevaisuus
12. Kotiliesi
13. Antiikki & Design
14. Oma Aika
15. FIT
16. Katso
17. Tekniikan Maailma
18. Napero
19. Kunto Plus
20. Onni Pupunen

Kaikki suosituimmat lehdet löydät täältä: suositut lehdet
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Vuoden 2019 liikuntatrendit

fredag 11 januari, 2019 @ 11:09
0
Mitkä treenimuodot ovat pinnalla vuonna 2019? Mitkä ovat tämän vuoden liikuntatrendit? Aloita vuosi treenaaten, inspiroidu uusista lajeista ja pääset kesäkuntoon kuin huomaamatta innostavan uuden treenin parissa!

1. Kotijumppa
Aika on kortilla, eikä salille huvita mennä töiden jälkeen. Tämä on monille tuttu tunne nykypäivänä. Sen vuoksi ei olekaan vaikea uskoa, että kotona tehtävä treeni on yksi nousevista trendeistä vuonna 2019. Kotona voi helposti treenata YouTube-videon avustuksella tai itsekseen vaikka kuminauhan tai käsipainojen avulla. Kekseliäs tekee vaikka mopinvarresta treenivälineen keppijumppaa varten!

Treeni


2. HIIT eli kovatehoinen intervallitreeni
HIIT on ollut pinnalla jo jonkin aikaa ja pitää pintansa suosikkitreenimuotojen joukossa myös vuonna 2019. Se on yksi trendikkäistä aikaa säästävistä treenimuodoista: HIITin tarkoituksena on tehdä treeni täysillä tehoilla lyhyessä ajassa. Vartin HIIT-treenistä voi saada saman hyödyn kuin tunnin lenkistä!

Jooga


3. Mindfulness ja henkinen hyvinvointi
Vuoden 2019 ennustetaan olevan se vuosi, jolloin mindfulnessia ja muita henkisestä hyvinvoinnista huoltapitäviä lajeja aletaan pitää hyvinvoinnille yhtä tärkeinä kuin fyysisiä lajeja. Kehosta ja mielestä huolehtiminen kokonaisuutena mietityttää yhä useampia ja meditaatio, jooga ja muut rauhalliset lajit antavat vastapainoa arjen kiireelle ja voimalajeille.

Pääset tarkastelemaan liikunta- ja treenilehtien valikoimaamme tästä!
Tykkää ja jaa

Joulun 2018 suosituimmat lahjat

torsdag 20 december, 2018 @ 11:13
0
alle 20 euroa


Joulun 2018 suosituimmat lahjat

1. Hevoshullu
2. Tieteen Kuvalehti
3. Aku Ankka (printti + digi)
4. Tieteen Kuvalehti Historia
5. Seiska
6. Koululainen
7. Seura
8. Koti ja keittiö
9. Maaseudun Tulevaisuus
10. Tekniikan Maailma
11. Goal SUOMI
12. Matin Helpot Ristikot
13. Anna
14. ET-Lehti (printti + digi)
15. LEGO NINJAGO
16. Pets SUOMI
17. Prinsessa
18. TOPModel
19. Oma Aika
20. Systeri

Tilaa viime hetken joululahjat täältä: joulun toivelahjat
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D