Suosittua kesälukemista

maanantai 08 kesäkuuta, 2020 @ 09.43
0
Etsitkö tekemistä Suomen kesään? Kotimaan matkailulla tulee toivottavasti olemaan huippukesä ja mikä sen parempaa kuin viedä lukemista mökille tai vaikka rannalle. Hyvän lehden lukeminen laiturin nokassa, ristikoiden ratkominen sadepäivinä ja tietenkin ajankohtaiset vinkit grillaukseen ja muihin kesäherkkuihin ovat rentouttavaa omaa aikaa parhaimmillaan. Meiltä löytyy kesälukemista koko perheelle. Mitä sinä luet kesällä?

TOP 10 kesälukeminen
1. Aku Ankka
2. Me Naiset
3. Koululainen
4. Seura
5. Alibi
6. Anna
7. Tieteen Kuvalehti Historia
8. Seiska
9. Kodin Kuvalehti
10. Hevoshullu

Pssst. Tiesitkö, että meiltä löytyy myös entistä enemmän digilehtiä?

kesä

kesä

suomi kesä

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D