BookBeatin kaikkien aikojen suosikit

maanantai 22 kesäkuuta, 2020 @ 14.38
0
bookbeat


Tiesitkö, että valimoimassamme on myös Bookbeat joten voit nauttia romaaneista, dekkareista, lastenkirjoista, tietokirjoista tai elämäkerroista koska tahansa kampanjahintaan. Kesän paras suunnitelma on nauttia hyvästä kirjasta BookBeat-sovelluksen avulla.

BookBeatin kaikkien aikojen suosikit

1. Harry Potter kirjasarja
2. Michelle Obama: Minun tarinani
3. Aki Hintsa - Voittamisen anatomia
4. Idiootit ympärilläni
5. Jere
6. Sapiens
7. LOIRI
8. Auschwitzin tatuoija
9. JHT
10. Keisari Aarnio

b


BookBeat on Suomen suosituin e- ja äänikirjasovellus, jossa voit lukea ja kuunnella satojatuhansia kirjoja älypuhelimellasi tai tabletillasi. Valikoimasta löytyy aina sekä ajankohtaisia uutuuksia että klassikoita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Parhaat kirjat juuri nyt! Bookbeatista löytyy kirjoja kaiken ikäisille ja kaikkiin makuihin – valitse seuraava kirjasi romaaneista, dekkareista, lastenkirjoista, tietokirjoista, elämäkerroista tai sovelluksen suosituksista, jotka on räätälöity juuri sinulle. Kuuntele ja lue rajattomasti silloin kun sinulle sopii! Bookbeat on täydellistä seuraa niin kävelylle, kotiaskareisiin kuin automatkallekkin. Kun käytät Lehtikuninkaan BookBeat tarjouksen, saat arvokoodin suoraan tilausvahvistuksessa sähköpostiisi. Saat ostamasi tarjouskauden aikana kuunnella niin monta kirjaa kuin haluat tuhansien kirjojen joukosta valitsemallasi kielellä.


Täydellinen lahja lukutoukalle

Mikä BookBeat-tarjouksesta tekee loistavan, on se, että se toimii myös täydellisenä lahjana henkilölle, josta pidät. Sinun ei tarvitse käyttää itse koodia, vaan voit lähettää sen jollekin toiselle painamalla ”Lahjatilaus”-nappia ja kirjoittamalla vastaanottajan sähköpostiosoitteen kassalla ostaessasi BookBeatin-koodin. Arvostettu lahja niin aikuisille kuin lapsille.

nook


Kysymyksiä ja vastauksia

Voinko kuunnella kuinka monta äänikirjaa tahansa? Kyllä, BookBeat Premiumissa ei ole rajoitusta siihen kuinka monta äänikirjaa voit kuunnella ajanjakson aikana.

Liittyykö tarjoukseen joitakin piilotettuja kuluja? Ei, tämä ei ole jatkuva tilaus, maksat etukäteen niistä kuukausista, joille haluat BookBeat Premiumin käyttöösi. Kun BookBeat-tarjouskautesi on kulunut loppuun, voit ostaa uuden arvokoodin Lehtikuninkaalta ja jatkaa kirjojen kuuntelua tai lukemista.

Mikä on spesiaalia Lehtikuninkaan BookBeat-kampanjassa? Tarjoamme yhden parhaista BookBeat-kampanjoista netissä, sillä säästät verrattuna tavalliseen kuukausisopimukseen.

Haluatko jakaa käyttäjätilisi jonkun perheenjäsenen kanssa? Voit helposti lisätä perheenjäseniä käyttäjätilillesi hintaan 4,90 € per käyttäjä.

Voinko käyttää BookBeat-palvelua offline-tilassa matkustaessani? Kyllä, voit tallentaa kirjoja offline-tilaan ja kuunnella niitä kun et ole yhteydessä internetiin. Sinulla voi periaatteessa olla kuinka monta kirjaa tahansa tallennettuna offline-tilaan, tämä riippuu lähinnä siitä kuinka paljon käyttämässäsi laitteessa on tallennustilaa. Älä unohda ottaa pois kirjoja kun olet kuunnellut ne vapauttaaksesi lisää tilaa.


kirja

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D