Uutuus! Otavamedian digilehdet

maanantai 15 kesäkuuta, 2020 @ 14.41
0
digilehdet


Nyt löydät useat Otavamedian suositut lehdet myynnistä myös digiversiona! Digilehdet ovat kätevää kesäluettavaa, koska ne kulkevat aina mukana ja ovat luettavissa missä ja milloin vain. Jokaisesta lehdestä on uusimman lehden lisäksi luettavissa myös lehtiarkisto. Viihdettä riittää siis takuuvarmasti pitkäksi aikaa!

Osan lehdistä tilaus on digipalvelun tilaus, johon sisältyy lehtiarkiston lisäksi lehden verkkosivuilla oleva vain tilaajille avoin sisältö.

Uusi Kotilieden digipalvelu tarjoaa laadukasta sisältöä neljästä rakastetusta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Kotilieden digipalvelun tilaajana saat vuodessa mahtavan määrän ideoita ja rahanarvoisia ratkaisuja asumiseen ja sisustamiseen.

Tekniikan Maailman digipalvelussa saat tilaajana käyttöösi mm. laajan testipankin, jonne on koottu yhteen paikkaan noin 2000 TM:n koeajoa, testiä ja vertailua.

Suomen Kuvalehden digipalvelusta löydät joka päivä ajankohtaisia artikkeleja, uutisten taustoja ja blogeja.

Tarjous on voimassa 31.7. saakka.
Saat sähköpostiisi ohjeet palvelun käyttöönottoon Otavamedialta, kun tilaus on kirjautunut heidän järjestelmäänsä. Digituote on näin ollen normaalisti luettavissasi noin 0-3 päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Digitilaus jatkuu tarjousajan jälkeen kestotilauksena, mikäli tilausta ei irtisanota Otavamedialle.


Kaikki tarjouset löydät täältä: Otavamedian digilehdet

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D