BookBeatin kaikkien aikojen suosikit

måndag 22 juni, 2020 @ 15:38
0
bookbeat
Tiesitkö, että valimoimassamme on myös Bookbeat joten voit nauttia romaaneista, dekkareista, lastenkirjoista, tietokirjoista tai elämäkerroista koska tahansa kampanjahintaan. Kesän paras suunnitelma on nauttia hyvästä kirjasta BookBeat-sovelluksen avulla.

BookBeatin kaikkien aikojen suosikit

1. Harry Potter kirjasarja
2. Michelle Obama: Minun tarinani
3. Aki Hintsa - Voittamisen anatomia
4. Idiootit ympärilläni
5. Jere
6. Sapiens
7. LOIRI
8. Auschwitzin tatuoija
9. JHT
10. Keisari Aarniob
BookBeat on Suomen suosituin e- ja äänikirjasovellus, jossa voit lukea ja kuunnella satojatuhansia kirjoja älypuhelimellasi tai tabletillasi. Valikoimasta löytyy aina sekä ajankohtaisia uutuuksia että klassikoita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Parhaat kirjat juuri nyt! Bookbeatista löytyy kirjoja kaiken ikäisille ja kaikkiin makuihin – valitse seuraava kirjasi romaaneista, dekkareista, lastenkirjoista, tietokirjoista, elämäkerroista tai sovelluksen suosituksista, jotka on räätälöity juuri sinulle. Kuuntele ja lue rajattomasti silloin kun sinulle sopii! Bookbeat on täydellistä seuraa niin kävelylle, kotiaskareisiin kuin automatkallekkin. Kun käytät Lehtikuninkaan BookBeat tarjouksen, saat arvokoodin suoraan tilausvahvistuksessa sähköpostiisi. Saat ostamasi tarjouskauden aikana kuunnella niin monta kirjaa kuin haluat tuhansien kirjojen joukosta valitsemallasi kielellä.


Täydellinen lahja lukutoukalle

Mikä BookBeat-tarjouksesta tekee loistavan, on se, että se toimii myös täydellisenä lahjana henkilölle, josta pidät. Sinun ei tarvitse käyttää itse koodia, vaan voit lähettää sen jollekin toiselle painamalla ”Lahjatilaus”-nappia ja kirjoittamalla vastaanottajan sähköpostiosoitteen kassalla ostaessasi BookBeatin-koodin. Arvostettu lahja niin aikuisille kuin lapsille.nook
Kysymyksiä ja vastauksia

Voinko kuunnella kuinka monta äänikirjaa tahansa? Kyllä, BookBeat Premiumissa ei ole rajoitusta siihen kuinka monta äänikirjaa voit kuunnella ajanjakson aikana.

Liittyykö tarjoukseen joitakin piilotettuja kuluja? Ei, tämä ei ole jatkuva tilaus, maksat etukäteen niistä kuukausista, joille haluat BookBeat Premiumin käyttöösi. Kun BookBeat-tarjouskautesi on kulunut loppuun, voit ostaa uuden arvokoodin Lehtikuninkaalta ja jatkaa kirjojen kuuntelua tai lukemista.

Mikä on spesiaalia Lehtikuninkaan BookBeat-kampanjassa? Tarjoamme yhden parhaista BookBeat-kampanjoista netissä, sillä säästät verrattuna tavalliseen kuukausisopimukseen.

Haluatko jakaa käyttäjätilisi jonkun perheenjäsenen kanssa? Voit helposti lisätä perheenjäseniä käyttäjätilillesi hintaan 4,90 € per käyttäjä.

Voinko käyttää BookBeat-palvelua offline-tilassa matkustaessani? Kyllä, voit tallentaa kirjoja offline-tilaan ja kuunnella niitä kun et ole yhteydessä internetiin. Sinulla voi periaatteessa olla kuinka monta kirjaa tahansa tallennettuna offline-tilaan, tämä riippuu lähinnä siitä kuinka paljon käyttämässäsi laitteessa on tallennustilaa. Älä unohda ottaa pois kirjoja kun olet kuunnellut ne vapauttaaksesi lisää tilaa.
kirja

Uutuus! Otavamedian digilehdet

måndag 15 juni, 2020 @ 15:41
0
digilehdet


Nyt löydät useat Otavamedian suositut lehdet myynnistä myös digiversiona! Digilehdet ovat kätevää kesäluettavaa, koska ne kulkevat aina mukana ja ovat luettavissa missä ja milloin vain. Jokaisesta lehdestä on uusimman lehden lisäksi luettavissa myös lehtiarkisto. Viihdettä riittää siis takuuvarmasti pitkäksi aikaa!

Osan lehdistä tilaus on digipalvelun tilaus, johon sisältyy lehtiarkiston lisäksi lehden verkkosivuilla oleva vain tilaajille avoin sisältö.

Uusi Kotilieden digipalvelu tarjoaa laadukasta sisältöä neljästä rakastetusta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Kotilieden digipalvelun tilaajana saat vuodessa mahtavan määrän ideoita ja rahanarvoisia ratkaisuja asumiseen ja sisustamiseen.

Tekniikan Maailman digipalvelussa saat tilaajana käyttöösi mm. laajan testipankin, jonne on koottu yhteen paikkaan noin 2000 TM:n koeajoa, testiä ja vertailua.

Suomen Kuvalehden digipalvelusta löydät joka päivä ajankohtaisia artikkeleja, uutisten taustoja ja blogeja.

Tarjous on voimassa 31.7. saakka.
Saat sähköpostiisi ohjeet palvelun käyttöönottoon Otavamedialta, kun tilaus on kirjautunut heidän järjestelmäänsä. Digituote on näin ollen normaalisti luettavissasi noin 0-3 päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Digitilaus jatkuu tarjousajan jälkeen kestotilauksena, mikäli tilausta ei irtisanota Otavamedialle.


Kaikki tarjouset löydät täältä: Otavamedian digilehdet

Suosittua kesälukemista

måndag 08 juni, 2020 @ 10:43
0
Etsitkö tekemistä Suomen kesään? Kotimaan matkailulla tulee toivottavasti olemaan huippukesä ja mikä sen parempaa kuin viedä lukemista mökille tai vaikka rannalle. Hyvän lehden lukeminen laiturin nokassa, ristikoiden ratkominen sadepäivinä ja tietenkin ajankohtaiset vinkit grillaukseen ja muihin kesäherkkuihin ovat rentouttavaa omaa aikaa parhaimmillaan. Meiltä löytyy kesälukemista koko perheelle. Mitä sinä luet kesällä?TOP 10 kesälukeminen
1. Aku Ankka
2. Me Naiset
3. Koululainen
4. Seura
5. Alibi
6. Anna
7. Tieteen Kuvalehti Historia
8. Seiska
9. Kodin Kuvalehti
10. Hevoshullu

Pssst. Tiesitkö, että meiltä löytyy myös entistä enemmän digilehtiä?

kesäkesäsuomi kesäC7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D