Koti ja keittiö


"Aivan ihana lehti, kyllä se päivä on pelastettu kun lehti putoaa postiluukusta."
-Anja

Suomalainen sisustuslehti Koti ja keittiö on täynnä kauniita ja inspiroivia suomalaisia koteja sekä viikonloppuherkkuja! Koti ja keittiön inspiroivien ideoiden avulla on helppo loihtia kodista kaikin puolin viihtyisämpi. Sisustuksen lisäksi lehti tarjoaa elämyksiä ruoan, viinien ja antiikin parissa. Jokaisessa numerossa on myös puutarha- tai vihersisustusjuttu. Vuoden 2020 tulevien numeroiden kuuluu muun muassa seuraavia teemoja:

Numero 6: Kesän raikkaan romanttiset sisustustrendit. Sisusta ihana kesähuone. Ihastuttava kalliopuutarha. Iloinen hampurilaisparty.

Numero 7: Merellinen kesäsistus. Rehevä kukkapiha kaupungissa. Mansikkaherkut ja ihana juhannusbrunssi.

Numero 8: Tuusulan asuntomessut: parhat tärpit. sisustajan luottokalusteet. Kärhöjen tayttämä atriumpiha. Mustikkaherkut & mökkikokin luottoreseptit

Numero 9: Päivitä koti syksyyn. Puu sisustuksessa. Pieni, syksyinen kukkatarha. Urbaanit tomaattiherkut & virtaa antavat välipalat.

Numero 10: Syksyn uudet valaisimet. Upeasti valaistu piha. Uudet perunaherkut + makeita leivonnaisia juureksista.

Numero 11: Makuuhuoneen pehmeä ilme. Syksyn tyylikkäimmät tapetit. Maukkaat riistaherkut & Kokkarit kotona - pientä syötävää ja drinkit.

Numero 12: Joulun sistusvinkit & ihanimmat herkut. Tunnelmalliset joulukoti. Kauneimmat joulukranssit.

Katso parhaat tarjoukset Koti ja keittiö -lehdestä täältä.


Äidille lahjaksi Anna tai Kotiliesi

torsdag 07 maj, 2020 @ 10:57
0
Anna ja Kotiliesi


KOTILIESI

Kotiliesi antaa ideoita ja inspiraatiota suomalaisen naisen arkeen. Jokaisessa numerossa on runsaasti reseptejä, terveystietoa, kulttuurivinkkejä ja laadukkaita artikkeleita sekä haastatteluja. Kotilieden lukijat nauttivat ruoanlaitosta, lukemisesta sekä terveyden ja hyvän olon vaalimisesta. Kotiliesi on täyden kympin paketti kaikille kotona viihtyjille, jotka rakastavat viettää aikaa perheen kesken.

Sivustolle jätetty asiakasarvostelu Kotiliedestä tiivistää loistavasti sen, miksi lehti on äitien kestosuosikki:

Kotiliesi on jo lapsuudestani tuttu, kun äidille tuli lehti jo 1950-luvulla ja niitä luettiin ja säästettiin vuosikausia! Paras naistenlehti, joka sopii niin tyttärille kuin äideille ja isoäideille! Kiitos ihanasta lehdestä ja jatkakaa samaan tahtiin!

-Pirkko

Äiti


ANNA

Naisten viikkolehtien hohdokas klassikko on tietysti Anna! Anna on värikäs ja monipuolinen viikkokatsaus elämän koko kirjoon: julkkishaastatteluista ja selviytymistarinoista lifestyle-vinkkeihin, ajan ilmiöihin ja puheenaiheisiin. Lifestyle-osio kattaa pukeutumisen, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja hyvän olon trendit, uutiset ja ostovinkit. Anna viihdyttää, ottaa kantaa ja tarjoaa eväitä voimaantumiseen.

Mikä on Annan salaisuus? Annassa näkyy naiseuden koko kirjo ja ylistys. Annan lukijat ovat aktiivisia ja vahvoja vaikuttajanaisia! Anna on viikon kohokohta, johon jää koukkuun.


Äitienpäivälahjaidea: Viinilehti

onsdag 06 maj, 2020 @ 11:02
0

viini


Lahjaidea viinistä ja hyvästä ruuasta nauttivalle äidille

viinilehti


Viinilehti on viininystävän ykköslehti – vuoden ympäri täynnä tietoa, inspiraatiota, uutuusarvioita ja vinkkejä! Viinilehti sisältää runsaasti suomenkielistä viiniasiaa suomalaiselle kohderyhmälle räätälöitynä. Lehti uudistui vuonna 2019 ja sisältää innostavaa asiaa viineistä, viinimatkoista, ruoasta ja kiinnostavista ihmisistä sekä ilmiöistä. Viinilehti pitää sisällään muun muuassa seuraavia teemoja tänä vuonna:


Nro 5–6: Runsas kesänumero. Grillaus. Vuoden hanaviinit valitaan. Kotimaan matkailu. Kesän herkullisimmat viinit, oluet ja siiderit. Rapukauden vinkit.

Nro 7: Maistuvat satokauden vegeherkut. Syksyn kiinnostavimmat uutuudet. Viinimailla Espanjassa.

Nro 8: Uuden maailman viinit ja ruoat. Vuoden valko- ja punaviinifinalistit esitellään. Riistaviinit.

Nro 9: Viini Wine Awards -gaalanumero. Vuoden valko- ja punaviinivoittajat. Pikkujouluherkut. Viinimailla Italiassa. Juustot. Laivayhtiöiden viinitarjonta.

Nro 10: Joulunajan herkullisimmat ruoat, viinit ja oluet. Parhaat juhlakuohuvat.


viinilehti äiti


Tilaa nyt itselle tai äidille lahjaksi mielenkiintoinen Viinilehti upealla äitienpäivätarjouksella 2 nroa 9,90 € ja säästät 62% - saat myös kaupan päälle kesän käytännöllisimmän hamam-pyyhkeen, joka kulkee kätevästi matkassa ja kuivuu hetkessä. Lisäksi tilaukseen kuuluu digilehden lukuoikeus ja lehtiarkisto, löydät tästä lisätietoa lehden tuotesivulta.

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D