Puutarhanhoito avuksi stressiin

tiistai 17 maaliskuuta, 2020 @ 09.17
0
Perjantaina koittaa kevätpäiväntasaus, mikä tarkoittaa sitä, että yö ja päivä ovat yhtä pitkiä! Kevätpäiväntasauksena jätetään hyvästit talvelle ja siirrytään kevääseen ja siitä kohti kesää: kesäaikakin alkaa jo ensi viikolla.

Planting

Valon ja lämmön lisääntyminen sekä vihertävä luonto saa ajatukset siirtymään puutarhanlaittoon sekä kodin ja kesämökin fiksailuun. Pikkuremontit, sisustusprojektit, kukkien istutus ja kasvimaan laitto kuuluvat monen kevään lempipuuhiin - lisäksi ne voivat lievittää stressiä ja virkistävät mieltä, mikä on juuri nyt monelle tervetullutta. Omalla pihalla tai parvekepuutarhassa puuhailu rauhoittaa ja on oivaa ajanvietettä. Jos puutarhanhoito ja kasvien istuttaminen ei juuri nyt ole sinulle mahdollista, voit suunnitella mitä haluat puutarhaan laittaa kun aika koittaa ja miettiä istutuksia ja sommitelmia. Hyvä vaihtoehto puutarhanhoidolle ulkona on myös sisäviherkasveista huolehtiminen. Jo mullan vaihtaminen ja lakastuneiden oksien tai kukkien poistaminen ja muu yleinen viherkasveista huolehtiminen kohottaa mielialaa ja saa keväisen fiiliksen alulleen. Meiltä löydät useita niin suomalaisa kuin ulkomaisia puutarhalehtiä, joista hakea inspiraatiota ja apua projekteihin!

Balcony garden


Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D