Koululainen - ala-asteikäisten suosikkilehti

keskiviikko 26 helmikuuta, 2020 @ 14.30
0
Koululainen on nimensä mukaisesti kaikkien koululaisten suosikkilehti ja se on viihdyttänyt suomalaisia ala-asteikäisiä jo vuosikymmenten ajan!

Koululainen


Koululainen-lehti on hauska, värikäs ja hyväntuulinen lukupaketti, joka sopii kaikille alakouluikäisille sukupuoleen katsomatta. Koululainen tarjoaa lukemista monipuolisesti eri aiheista ja tukee uuden oppimista, mutta on samalla hauska, viihdyttävä ja jännittävä. Nykyään monien lasten vapaa-aika keskittyy ruudun ympärillä, mutta Koululainen tarjoaa tähän kaivatun tauon. Koululainen auttaa myös kehittämään lasten tärkeitä mediataitoja. Koululaista toimittavat asiantuntijat, jotka ovat suunnitelleet lehden rakenteen niin, että se auttaa innostumaan lukemisesta ja oppimaan uutta! Koululainen sopii lahjaksi kaikille ala-asteikäisille lapsille ja tarjoaa viihdykettä koulupäivien jälkeisiin iltapäiviin.

Parhaat tarjoukset Koululaisesta juuri nyt löydät täältä.

Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D